![]() |
Quote:
sztem szebb lenne így.. és nem hinném hogy zavaró lenne.. |
A főmenü egészen más ott az ország adatok eleve kisebb helyet foglalnak el és jó hogy látszik elkülönül a háttértől, mert más adatok is vannak az oldalon.
De a pontlistánál ezt semmi sem indokolja mint ahogy a fórumnál sem indokolta... |
Quote:
|
Quote:
a pontlistához csak annyi az indokom, hogy esztétikusabb lenne.. semmi más.. |
Szerintem meg egyáltalán nem ronda a fórum...
|
Quote:
|
a pontoknál a színmagyarázat olvashatatlan. jó lenne ha a magyarázó szövegek olyan fehérrel lennének beleírva, mint amilyennel az országnevek vannak azokba a színekbe írva a pontlistában....
|
A baj vszeg az én készülékemben van, de nem tudom megkülönböztetni a védelem alatt álló országokat, a többi országtól (a jelmagyarázatban meg nem látszik rajtuk a felirat)
Nehezen tudom megkülönböztetni a saját, a szövetséges vmint a hadban álló országokat. Persze a saját meg a szövetséges országok lehetnének nyugodtan ugyanolyan szinüek, a sajátomat csak felismerem, a szövetségesemet meg úgysem piszkálom. Igaz nem tudom, hogy 1/A-ban mi a helyzet, sose jártam arrafelé :D A hadban álló orik lehetnének rikító szinűek mondjuk a kiemelt játékosok helyett. Tudom büszkeséggel tölti el ennek a szinnek a viselőjét, mármint hogy kiemelt, de szvsz akkora infótartalma nincs. Vagy ha mégis, akkor is lehetne vagy máshogy jelölni. Bár a bajom nem ennek a kiemelésével van, hanem a többiek egybefolyásával. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pontlista
Sziasztok!
Én azt javasolom, hogg a hírnév mindenképp maradjon. Nagyon fontosnak tartom .A színnel kapcsolatban ez a mostani zöld szerintem jó lesz,mert ha megnőnek a karakterek a válltoztatásoknak köszönhetően akkor átlátható lesz. |
Quote:
|
Nézem most zöld helyett pergamen-színnel a listát, erre mindenképp feketével kell írni. A többi sötét színre viszont fehérrel (lásd színmagyarázat a pontlista alatt, hogy milyenek feketével), úgyhogy ez eléggé zebra jelleget öltene így. :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sziasztok.
Lenne egy számotokra egy egyszerű kérdés, amire nem sikerült rájönnöm, pedig tudom, pofon egyszerű és egyértelmű. Az Eredményeség-nél miért van 2 sőt 3 oszlop. Az első az végig üres, a második és a harmadik mit takar? Mondjuk az egyiknél 70 a másiknál 100? Azt értem, hogy az adott országnál az eddigi akcióim sikerességét mutatja ki, de mégis, mi a 70 és mi a 100? Pl. a baloldali 70 a jobboldali 100. Tudom, hogy a válasz nagyon egyszerű de kérlek nézétek el nekem ezt az egyszerű kérdést, hadd mondjam hogy: Ja! Persze. De h..lye vagyok :D . Egyébként most az elöbb elkezdtem csinálni egy kis template-et amit esetleg megoldható. Amint kész, jelzem :) . |
Quote:
"Ha már volt összecsapásod az adott országgal, akkor az eddigi akcióid sikerességét is megtekintheted: sereges támadás, varázslatok, tolvaj akciók sikeressége." |
Mi lenne akkor ha a vip-es orik külön be tudnának kapcsolni egy oldalt...ahol az infos dolgok lennének? Különben meg ugy nézne ki mint 1/A-ban a klánlista ;)
Bár nekem mind1 csak igy ne maradjon.....!!!! Ati képzeld el az az elf mit él át minden nap aki lesi a pontlistát majd minden orában...mikor csipi el a +fedezhető főldet és kifolyik a szeme mert nem lehet eligazodni rajta olyan kicsi ;( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Akkor nekik simán ki is lehetne hagyni a plussz rublikkat :) |
További javaslatok a zöld szín helyett? Egyelőre még a zöld (ami edidg volt és ami most van) a legnormálisabb (Goldy ki fog nyírni ;)).
|
Az tuti:)
Tegnap a fórumtól kaptam migrént most meg közlöd hogy így marad a pontlista...:( |
Most ne bántsd, az valami förtelmes volt a papírusz színnel, nagyon nem erre számítottam...:(
|
Uraim, akkor amit igértem, megcsináltam. Nem nagy szám, biztos sokatoknak nem fog tetszeni, de talán egy két ötletet lehet belőle meríteni. Itt a cím: tangerinedream.freeweb.hu/hodito/template.htm (Bocsi, hogy így írtam ki, de míg nem csinálok 15 post-ot, addig nem enged a fórum linket csinálni :()
|
Kicsit off, de ha már itt tartunk:
szerintetek szükség van a hétvégi játék nyerteseinek kiemelésére? Szerintem egy kicsit csökkenteni kellene a színkódok számát, ha már úgyis piszkálom az oldalt... |
Lehetne akar kek is :D
|
Quote:
De igenis bántom, mert gyilkosságra készül... a színkódokat meg szintén lehetne variálni, máris látszanának rajta a betük. de sötétzöldet világos háttérrel ne Please! |
Ati: nekem spec nem fog hiányozni:)
|
Quote:
- Helyezés 4-jegyű is lehet. - Országnév 30 karakter is lehet akár, szabin ([SZ] jelzés az elején), és több személyiséggel ( (2) jelzés a végén). - Az érték milliós nagyságrend lehet, tehát 7 karakter minimum. - Hírnévből szintén milliós nagyságrend, akár negatívban is, úgyhogy minimum 8 karakter, de akkor még nincs tagolva. Ha tagoljuk, akkor 10. - Távnál a Vándort is figyelembe kell venni (de jó, hogy ez nemrég lett nódisítva... :D), úgyhogy mondjuk "65 (64)" jelzésnek ki kell férnie. És ennek így együtt el kéne férnie a pergamenen. A zölddel pedig többeknek gondjuk van, úgyhogy a zöld helyett is ki kéne találni másik színt, én most ezen agyalok erőteljesen... :) A sikerességre rávivős Javascript nem rossz, én egyelőre sima "title" taggel csináltam, az annyiból rosszabb, hogy egy idő után eltűnik. |
Quote:
Lehetne variálni tovább a színkódokkal, de egyelőre azt kéne kitalálni milyen alapszin lenne jobb, mint a zöld... |
Quote:
|
Hajlandó vagyok kompromisszumra, legyen ződ de ne ez a rémes ződ világos háttérben szörnyűűű ződ...:)
|
Quote:
Az eddigiek alapján már egész jól el lehet férni tulajdonképp, a fő probléma most a zöld alapszínnel van. |
Quote:
igen miutan mar meggomboztel valakit.. de addig mi van? lehet hogy 100 varival nem fogok meggombozni valakit akinek ott figyel egy kicsi 5-6os...:) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:37. |