Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Vip Hétvégi Játékban Katona Piac megszűntetése. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=678)

Serg 10-21-2006 00:07

Érveket szeretnél?Ok!Szóval nálam a stratégia része a katipiac mert ha éhezem ott tárolom az egységeimet ha pestises vagyok akkor is ott tárolom az egységeimet és amit nem tudok kiképezni mert nincs elég fegyverem vagy pénzem azokat meg ott adom el stb...!Azért mert valamit nem tudtok használni azért még nem kell megszüntetni!

Cece 10-21-2006 00:09

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 36445)
Talán olvass vissza kicsit:D

Megtettem... már vagy 20x, de sajnos semmi okosságot nem találtam.
Ha arra gondolsz, hogy elmentek volna az egységeid ha nem adod el? Nem mindegy, hogy elmegy vagy eladod? Ha SZERENCSÉD VAN vissza tudod venni, de ha nincs buktad a játékot.
A másik dolog + az, hogy érdekes mód nekem még mindig több pénzem volt mind amennyi katonát tudtam volna venni a HVG piacon. És itt jön az, hogy hiába adod el, mivel úgysem tudod a pénz mire költeni. Hacsak el nem csípsz egy utalást ahogy azt az elején említetted :D

Cece 10-21-2006 00:10

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 36446)
Érveket szeretnél?Ok!Szóval nálam a stratégia része a katipiac mert ha éhezem ott tárolom az egységeimet ha pestises vagyok akkor is ott tárolom az egységeimet és amit nem tudok kiképezni mert nincs elég fegyverem vagy pénzem azokat meg ott adom el stb...!Azért mert valamit nem tudtok használni azért még nem kell megszüntetni!

Tárolni sereget a kattincspiacon :eek: ... nah onnan gyorsan elpárolog.

Serg 10-21-2006 00:19

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 36448)
Tárolni sereget a kattincspiacon :eek: ... nah onnan gyorsan elpárolog.

Elpárolog???Talán szólj Attinak!:D Nekem még sose történt ilyen és amíg nem ér ki a piacra addig nem is tudják megvenni,légyszives ne legyél értetlen!

Cece 10-21-2006 00:20

Amúgy meg nem tudom miért tépem magam. Hiszen a 7végizők 10%-a se nyilvánított véleményt. Vagyunk 4-5en akik próbáljuk meggyőzni egymést a magunk igazáról természetesen sikertelenül. Akinek nem kell tudja miért nem, akinek meg igen az + tudja miért kell :)
Kicsit nehéz így. Több emberke véleméney kéne ide :)

dath 10-21-2006 06:04

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 36450)
Amúgy meg nem tudom miért tépem magam. Hiszen a 7végizők 10%-a se nyilvánított véleményt. Vagyunk 4-5en akik próbáljuk meggyőzni egymést a magunk igazáról természetesen sikertelenül. Akinek nem kell tudja miért nem, akinek meg igen az + tudja miért kell :)
Kicsit nehéz így. Több emberke véleméney kéne ide :)

ez igaz, feldobom a vip 7végiben a fórumra

Harcosok 10-21-2006 17:07

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 36449)
Elpárolog???Talán szólj Attinak!:D Nekem még sose történt ilyen és amíg nem ér ki a piacra addig nem is tudják megvenni,légyszives ne legyél értetlen!

Hát igen az elpárolog nem volt a legjobb kifejezés de én értem mire gondolt:

Tuti megveszik 2k drágakőár melett a 50k-s katit is:P
oKé nézed a piacot de az se 100%,hogy vissza tudod venni(meg pl ha fél ora alatt kiér rakhatod ki ujra... és ha 2-odjára csak 3ora mulva ér ki már kint van rengeteg idöt)...Van rá nagy esléy de nem tuti:)
De mondom az arénába akkor minek nincs ez???Ott is van helytartó....Különleges anélkül szépen tudtunk játszani (elöző arénán) 1 db csalás sem volt ott nincs semmi piac....
Az az elöttin 1 db apró volt,hogy valaki 2 orit lökött be véletlenül de az a valaki a top10-be nem volt a 2orijával:)
Ja és irod,hogy nem látjuk de lehet csalnak azért annyira vak csak enm vaok:)Hol csalnának?sereggel ütve:telejs kronikán megnézem midnig csalás ott nem volt
összefogás:nem volt csak szöviben+ölik az elsőt de az természetes mindenki öli aki tudja....

dath 10-22-2006 00:09

"sziasztok,van itt igény olyan orira ami a kati piacra termel katit?"
"ugy h ha lesz idö,akkor a vip hvbe beállok majd embert termelni...ugy kb"
ezt a két idézetet a vip hétvégi fórumáról másoltam ide nektek, aki akarja megnézheti még friss, országnevet nem akartam ide másolni, sztem nem is tudja, hogy mit írt, vagy mit akart csinálni, de erre már nem tudok mit mondani...:eek:

Cece 10-22-2006 01:49

Quote:

Originally Posted by dath (Post 36695)
"sziasztok,van itt igény olyan orira ami a kati piacra termel katit?"
"ugy h ha lesz idö,akkor a vip hvbe beállok majd embert termelni...ugy kb"
ezt a két idézetet a vip hétvégi fórumáról másoltam ide nektek, aki akarja megnézheti még friss, országnevet nem akartam ide másolni, sztem nem is tudja, hogy mit írt, vagy mit akart csinálni, de erre már nem tudok mit mondani...:eek:

Ki kell tenni csalásra való hajlamosság miatt.
Az effélék fognak JKSZzni a "rendes" játékban is :(
Egyébként nem biztos, hogy nem tudja mit beszél. De azzal bizonyára nincs tisztában, hogy az ott elkövetett súlyos szabálysértés kihatással van a normá csopis orijára is.

Harcosok 10-22-2006 05:37

Témához hozzászolok szavazása:)

Támogatja: RÉM, Harcosok, bobi, Szecsa (bár benne nem vagyok biztos: P) csúnyabogár, Liverpool, Cece, Smith(érvek után ezt gondolta már jónak)Iron, Berci, dath,
Dragon,Szamár(elég nehéz volt meggyőzni de sikerült)

Ellenzi: Beelord, ----Smith----(először ide szavazott de az érvek utána megváltozott a véleménye)
Serg----Dragon Szamár-----(hosszú napok vitái hosszú oldalak győzködései árán kimondta drag is, hogy nem kell:P),totya973

Csak azokat számoltam, akik beleszóltak a témában sima szavazatokat nem…
Ilyen jelet tettem azok elé és mögé, akiket utóbb sikerült meggyőzni:-----neve-----
Támogatja a megszüntetést: 12fő (ebből 2-t sikerült meggyőzni: P)
Ellenzi:3 fő:) (+volt még kettő de ők az érvek utána elestek:P)
Ha valamit nem jól számoltam szóljatok de csak azokat vettem figyelembe, akik beírtak a témába, akik írás nélkül szavaztak azokat nem:)
Na most akkor, hogy is van ez ott a sok nem szavazat, és csak 2 írja ,hogy nem kell :O)

Harcosok 10-22-2006 05:57

Minden ami létezik a megszünés mellett szól

1-2érv jut eszembe a maradás melett össz más nem si volt szerintem csak ezt irtátok sokszor:)

Egyik:Ha nincs hely a katiknak kilöki a piac.Erre válasz:
Ha itt vagy akkor ujra tudod képezni.
Ha nem vagy itt akkor meg ugyis megveszik a piacrol még 50k-ért is:P

Másik el is lehet kapni az utalást:
Ahogy már ezt régebben is irtam "Pistikének"édes mindegy,hogy "julinak"lesz több egysége 2k-val vagy "Katinak"
Juli és Kati is csalással lenne erös....

És még volt egy harmadik a mindent értelmiséget felülmuló:
Nem muszály hv-zni ha így nem tetszik ne hv-z
Válasz:Akkor szerinted ez a Megbeszélések topic nem is kellene:)
minek??Akkor inkább irjuk be mondenhova ezt:Ha bármi nem tetszik a hodban hiába van ez a hely ahol ötelteket lehet adni hagyd az egészet!

Aki lát még más érvet szoljon pls:D(most nem olvastam csak nagyábol végig a témát)

dath 10-22-2006 06:53

nagyjából összefoglaltad a lényeget, de a Pistike kontra Juli és Kati miatt, feministáktól kapni fogsz :D

Harcosok 10-22-2006 06:56

Quote:

Originally Posted by dath (Post 36702)
nagyjából összefoglaltad a lényeget, de a Pistike kontra Juli és Kati miatt, feministáktól kapni fogsz :D

Már kezdek rettegni:D
Csak jó lenne ha nem 15-en nyilatkoznánk ez ügyben(bár 30-nál tuti nincs több olyan aki el is indul hv-n:P)hanem vagy 30-an min:)ugyhogy hv-zok ide és tessék mondani véleményt:D
(ugylátom rém már nem nagyon figyel ide azota,hogy megnyitotta a témát:D)

Cyby_ 10-22-2006 07:55

Sziasztok!Én csak annyit tennék hozzá,h ha kicsit többet gép mellett tudok lenni,mint most hétvégén akkor termelek kati piacra alap katonát és abbol lehet vásárolni...persze ezt nem tom ajánlani mindig,de szóljatok,h kell-e vagy nem...eme opcióm?:)

Harcosok 10-22-2006 08:05

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 36712)
Sziasztok!Én csak annyit tennék hozzá,h ha kicsit többet gép mellett tudok lenni,mint most hétvégén akkor termelek kati piacra alap katonát és abbol lehet vásárolni...persze ezt nem tom ajánlani mindig,de szóljatok,h kell-e vagy nem...eme opcióm?:)

1 db baj van ezzel össz:)
Mivel 2k a drágakő ára megvennék az 50k egységet is és ezzel megint elönyre tenne szert valaki:)
Ja meg amit most irtál nem vagyok benne teljesen biztos,hogy szabályos lenne de lehet az:)

Cyby_ 10-22-2006 10:08

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 36713)
1 db baj van ezzel össz:)
Mivel 2k a drágakő ára megvennék az 50k egységet is és ezzel megint elönyre tenne szert valaki:)
Ja meg amit most irtál nem vagyok benne teljesen biztos,hogy szabályos lenne de lehet az:)

hát pl 2k kati megjelenik egyszerre azt még drágaköböl is nehezen veszi meg igy legalább nagyobb harc lesz mert több kati lesz és aki többet lop az nyer...
Másik én nem azt mondtam h ne támadjanak csak azt ,h én ezt akarom csinálni és kész nem kértem senkit se semmire h védjen meg vagy hasonlo....ha beütnek beütnek és kész akkor kisebb hekin temelek és kevesebbet ennyi!

Harcosok 10-22-2006 10:55

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 36720)
hát pl 2k kati megjelenik egyszerre azt még drágaköböl is nehezen veszi meg igy legalább nagyobb harc lesz mert több kati lesz és aki többet lop az nyer...
Másik én nem azt mondtam h ne támadjanak csak azt ,h én ezt akarom csinálni és kész nem kértem senkit se semmire h védjen meg vagy hasonlo....ha beütnek beütnek és kész akkor kisebb hekin temelek és kevesebbet ennyi!

:)2k kati 50k-ba 100milla sima hv-n van a végére annyi ha kereskedek egy kcisit:P
DE ha 2k egység midnen héten megjellenne a piacon akkor hidd el szereznének valahogy direkt erre pénzt(néha nem is szabályosan:P)
a és hiába lenne 50k-ba egység még ugyanugy utalnának attol:P Mivel hiába rakod ki te 50k-ba más attol még megveheti az 1k-st is:P

Cyby_ 10-22-2006 14:33

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 36734)
:)2k kati 50k-ba 100milla sima hv-n van a végére annyi ha kereskedek egy kcisit:P
DE ha 2k egység midnen héten megjellenne a piacon akkor hidd el szereznének valahogy direkt erre pénzt(néha nem is szabályosan:P)
a és hiába lenne 50k-ba egység még ugyanugy utalnának attol:P Mivel hiába rakod ki te 50k-ba más attol még megveheti az 1k-st is:P

nem utalást megszünését akaraom,csak azt h nagyobb harc lenne ezáltal mert több egység lenne..

Cece 10-22-2006 14:55

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 36748)
nem utalást megszünését akaraom,csak azt h nagyobb harc lenne ezáltal mert több egység lenne..

Jól értelmezem? Te nem akarod az utalgatások megszüntetését? Ezzel aláírod, hog csaláspárti vagy. Ha tévednék, vagy rosszul értelmeztem az igencsak nehezen értelmezhető szövegedet nyugodtan javíts ki.
Hmmm... :mad:
Mindenesetra kicsit zavarosan fogalmazol

Dragi 10-22-2006 14:58

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 36698)
Támogatja: RÉM, Harcosok, bobi, Szecsa (bár benne nem vagyok biztos: P) csúnyabogár, Liverpool, Cece, Smith(érvek után ezt gondolta már jónak)Iron, Berci, dath,
Dragon,Szamár(elég nehéz volt meggyőzni de sikerült)

Ellenzi: Beelord, ----Smith----(először ide szavazott de az érvek utána megváltozott a véleménye)
Serg----Dragon Szamár-----(hosszú napok vitái hosszú oldalak győzködései árán kimondta drag is, hogy nem kell:P),totya973

Csak azokat számoltam, akik beleszóltak a témában sima szavazatokat nem…
Ilyen jelet tettem azok elé és mögé, akiket utóbb sikerült meggyőzni:-----neve-----
Támogatja a megszüntetést: 12fő (ebből 2-t sikerült meggyőzni: P)
Ellenzi:3 fő:) (+volt még kettő de ők az érvek utána elestek:P)
Ha valamit nem jól számoltam szóljatok de csak azokat vettem figyelembe, akik beírtak a témába, akik írás nélkül szavaztak azokat nem:)
Na most akkor, hogy is van ez ott a sok nem szavazat, és csak 2 írja ,hogy nem kell :O)

Vegyél ki az ellenzők közül :D:D:D

Cyby_ 10-22-2006 15:16

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 36750)
Jól értelmezem? Te nem akarod az utalgatások megszüntetését? Ezzel aláírod, hog csaláspárti vagy. Ha tévednék, vagy rosszul értelmeztem az igencsak nehezen értelmezhető szövegedet nyugodtan javíts ki.
Hmmm... :mad:
Mindenesetra kicsit zavarosan fogalmazol

hiába ellenzem az utalásokat,akkor is megvannak/lesznek ha fene fenét eszik is!
Ha termelek katit piacra és mondjuk te egyedül vagy nem segít senki,de gyüjtöttél zsét,akkor a katit megveheted ezáltal fejlödhetsz és több esélyed lesz "ellenük".Másik ha rendszeresen lenne kati a piacon többen néznék és az utalásokat is jobban lefülelnék szvszt bár ez nem biztos!!!!

Cece 10-22-2006 15:23

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 36762)
hiába ellenzem az utalásokat,akkor is megvannak/lesznek ha fene fenét eszik is!

Olvasd már el miről szól a topic!

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 36762)
Ha termelek katit piacra és mondjuk te egyedül vagy nem segít senki,de gyüjtöttél zsét,akkor a katit megveheted ezáltal fejlödhetsz és több esélyed lesz "ellenük".Másik ha rendszeresen lenne kati a piacon többen néznék és az utalásokat is jobban lefülelnék szvszt bár ez nem biztos!!!!

Javaslom játsz pár hétvégi játékot és csak az után álíts dolgokat.

Harcosok 10-22-2006 17:57

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 36752)
Vegyél ki az ellenzők közül :D:D:D

Be vagy rakva a támogatok közé csak az ellenzőknél is egy ilyen jellel feltüntetetelek:-----neve(azaz itt dargon)----- azért mert téged sikerült meggyözni:)

Dragi 10-22-2006 18:08

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 36792)
Be vagy rakva a támogatok közé csak az ellenzőknél is egy ilyen jellel feltüntetetelek:-----neve(azaz itt dargon)----- azért mert téged sikerült meggyözni:)

oké tudom :D

dath 10-22-2006 18:33

Cyby_ elmagyarázom neked a lényegét, mindenki kap egy 200 hekis országot, és abból kell kihoznia amit tud, azt, hogy ki hol végez a játéktudása, és a játékra fordított idő határozza meg. lehet én vok eltévedve, de ha vki játszik, akkor igyekezni fog minnél előrébb végezni, nem értem miért jó neked, ha termelsz a piacra katonát, a pénzt el foják lopni/fosztani tőled, ha egy olyan ori veszi meg a katonákat, aki a közeledben van akkor bármennyit meg tud venni, hiszen a pénz visszajut hozzá, aki viszont nincs a közeledben, az csak nézegethet, hogy hiába kínlódik, mert a másik erőlködés nélkül hozzájut a többlet katonához.
javaslom olvasd végig a beszélgetést, azt szeretnénk elérni, hogy kevesebb legyen a vita, és a gyanús eset.
szombat reggel indítottam el az orit, 4-5 belépéssel van benne bő 220 millió, és még ennyi a piacon, ezt csak nyersből szereztem, egy darab katonát se adtam el, szted ha végig játszom mennyi pénzem lenne? ha folyamatosan lenne katona a piacon, végigfosztogatnám a középmezőnyt, aki végig nyomta a 7végit nézhetne, mert esélye se lenne, ha nem tud ő is katonát venni, nem hiszem, hogy ez igazságos lenne, és korrekt játéknak se nevezném.

Cyby_ 10-22-2006 22:53

Quote:

Originally Posted by dath (Post 36794)
Cyby_ elmagyarázom neked a lényegét, mindenki kap egy 200 hekis országot, és abból kell kihoznia amit tud, azt, hogy ki hol végez a játéktudása, és a játékra fordított idő határozza meg. lehet én vok eltévedve, de ha vki játszik, akkor igyekezni fog minnél előrébb végezni, nem értem miért jó neked, ha termelsz a piacra katonát, a pénzt el foják lopni/fosztani tőled, ha egy olyan ori veszi meg a katonákat, aki a közeledben van akkor bármennyit meg tud venni, hiszen a pénz visszajut hozzá, aki viszont nincs a közeledben, az csak nézegethet, hogy hiába kínlódik, mert a másik erőlködés nélkül hozzájut a többlet katonához.
javaslom olvasd végig a beszélgetést, azt szeretnénk elérni, hogy kevesebb legyen a vita, és a gyanús eset.
szombat reggel indítottam el az orit, 4-5 belépéssel van benne bő 220 millió, és még ennyi a piacon, ezt csak nyersből szereztem, egy darab katonát se adtam el, szted ha végig játszom mennyi pénzem lenne? ha folyamatosan lenne katona a piacon, végigfosztogatnám a középmezőnyt, aki végig nyomta a 7végit nézhetne, mert esélye se lenne, ha nem tud ő is katonát venni, nem hiszem, hogy ez igazságos lenne, és korrekt játéknak se nevezném.

jo akkor nem fogok piacra termelni ennyi!

Szecsa 10-23-2006 15:28

Dath, 4 orankent 5* kimentel a katipiacra legalabb elhaszanlni a piacbelepoket? :)

Harcosok 10-23-2006 15:32

Ati jó lenne ha áldásod mondanád a dologra amellett,hogy maradjon a piac nem volt igazán érv de ellene jócskán:)

Ati 10-23-2006 15:44

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 36944)
Ati jó lenne ha áldásod mondanád a dologra amellett,hogy maradjon a piac nem volt igazán érv de ellene jócskán:)

Jelenleg nem ez az aktuális téma, majd ide is el fogunk jutni, és akkor elolvasom, illetve véleményt mondok. Ez nem most van. :) Most a felfedezés módosítása az aktuális.

Harcosok 10-23-2006 15:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 36948)
Jelenleg nem ez az aktuális téma, majd ide is el fogunk jutni, és akkor elolvasom, illetve véleményt mondok. Ez nem most van. :) Most a felfedezés módosítása az aktuális.

Oké:)Ráérünk:)
Csak el ne felejsük a végén ezt a témát:)

dath 10-23-2006 18:40

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 36942)
Dath, 4 orankent 5* kimentel a katipiacra legalabb elhaszanlni a piacbelepoket? :)

ennyire nem voltam aktív, de sikerült 21 lovast és 26 katonát vennem, nagy fogás volt! :)

Serg 10-23-2006 19:17

Megszüntetés helyett lehetne minimum ár mondjuk 40-45k az értéke kb ugyis ennyi

Berci 10-25-2006 14:19

Cyby ezzel a katipiacozasoddal sikerult elvenned a kedvem a hetvegin,ugy a hetvegi jatektol,mint a normaltol,de fokent a vipes hetvegitol...Ezuton is koszi szepen.Hogy mi ertelme jelentkezni a hetvegi jatekba,ha nem az a celod,hogy megszerezd a zaszlot vagy minel jobb helyezest erjel el nem tudom...

Szecsa 10-26-2006 14:17

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 37035)
Megszüntetés helyett lehetne minimum ár mondjuk 40-45k az értéke kb ugyis ennyi

Ezt nem ertem: min valtoztatna?
Aki utal, valoszinuleg ugyis ennyiert teszi, mert kozben penzt gyujtott, meg bizonyara bukni se akar rajta.
Nem hinnem, hogy aki 2.000 katonat atakar jatszatni az ezres áron teszi.

(Foleg, hogy a dragakobanyak miatt ennyi a penz a hetvegiben.)

BeeLord 10-26-2006 17:53

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 37879)
Ezt nem ertem: min valtoztatna?
Aki utal, valoszinuleg ugyis ennyiert teszi, mert kozben penzt gyujtott, meg bizonyara bukni se akar rajta.
Nem hinnem, hogy aki 2.000 katonat atakar jatszatni az ezres áron teszi.

(Foleg, hogy a dragakobanyak miatt ennyi a penz a hetvegiben.)

Volt hv, ahol egy szombat du. alatt 5 átutalást kaptam el, és kb 1500 egységet jelentett. Darabját 800 aranyért! Ugyanakkor annyiban igaz, ha 40-45Kért vant kint, akkor is megvenném, hisz a pénz nem igazán számít a hétvégin.

Killer 10-29-2006 00:59

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 37989)
Volt hv, ahol egy szombat du. alatt 5 átutalást kaptam el, és kb 1500 egységet jelentett. Darabját 800 aranyért! Ugyanakkor annyiban igaz, ha 40-45Kért vant kint, akkor is megvenném, hisz a pénz nem igazán számít a hétvégin.

akkor az valószínűleg nem utalás volt hanem egy alapáron hagyott helytartó!!:D

Harcosok 11-12-2006 10:38

Nehogy feledésbe merüljön már a téma;)

Harcosok 12-06-2006 17:57

Ati majd ha lesz 1 kis időd pls olvasd el és dönts van-e értelme...
Mi már kibeszéltük nagyából ugyhogy kezd behalnia topic:(
Akinek véleménye volt már beleszolhatott...

Ati 01-26-2007 11:41

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 27922)
Bobi, tudod, törpén kívül elég nehézkes a játék piac nélkül...arénába van lehetőséged, hogy pl. alakits egy szovit ugy, hogy van van torpe a szovibe es eltud latni nyerssel...hetvegiben talan joval kevesebbet vagy szerintem, hogy egyaltalan a szovi mint olyan mukodjon...

A lehetőség adott a hétvégiben is arra, hogy szövibe lépj, ráadásul mivel vip hétvégiről beszélünk, a karaván is ott van. Az, hogy nem élsz a szövi lehetőségével, az egyéni stratégiai döntés.

Ati 01-26-2007 11:44

Quote:

Originally Posted by Smith (Post 28343)
Azért gondolom így, mert ha valakit segíteni akarnak, akkor kati piac nélkül is segíteni fogják. Szóval, ha vki csal, akkor kati piac nélkül is csalni fog, mivel pénzt a maradék 2 piacon is lehet utalni, s mindemellett a "véletlenül" teljes sereggel kitámadó orikat nyugodtan beütheti akkor is..

Volt egy másik téma valahol, ami a lassú csoportról szólt. Nekik az volt a problémájuk, hogy hiába van sok pénzük, nem tudnak katonát venni. Innentől ugye lényegtelen, hogy mennyi pénzed van, ha a katonákat magadnak kell megtermelni, akkor nyugodtan lehet 10x annyi is, mint másnak, semmi előnyöd nem származik belőle.

Quote:

Originally Posted by Smith (Post 28343)
Azt sokkal undorítóbbnak tartom, hogy pl. ha első vagy, akkor az alattad levő orik összefognak ellened..

Ez nem tartozik a témához, de azt hiszem ez teljesen természetes.

All times are GMT +1. The time now is 08:40.