![]() |
A próféta beszéljen belőled CSokibácsi!!!
|
2006 Constructors Championship
Pos Constructor Points 1 Renault 10 1 McLaren-Mercedes 10 3 Ferrari 8 4 Honda 5 4 Williams-Cosworth 5 6 RBR-Ferrari 2006 Drivers Championship Pos Driver Nationality Team Points 1 Fernando Alonso Spanish Renault 10 2 Michael Schumacher German Ferrari 8 3 Kimi Räikkönen Finnish McLaren-Mercedes 6 4 Jenson Button British Honda 5 5 Juan Pablo Montoya Colombian McLaren-Mercedes 4 6 Mark Webber Australian Williams-Cosworth 3 7 Nico Rosberg German Williams-Cosworth 2 8 Christian Klien Austrian RBR-Ferrari 1 |
nos uraim csak most fértem a géphez.
na most itéljetek ki a pilota??? alonso is, sumi is indult már hátsobb poziciobol, mégsem értek el ilyet!!!mongyuk ilyen izgi futamot 2 év alatt nem láttam. a kis rosberg nagy penge lesz, ez már biztosnak láccik.sumi a szokásos mindennek tudok örülni formájával télleg nagyott nőtt az emberek szemében. (szerintem) én nagyon ugy látom kimi méltó utoggya (dj) lesz, ha nem tulszárnyalja.viszont alonso sztem nagyot fog bukni jövöre. tavly szar volt a merci. idén szintén nem cáfolt rá, és ő oda szerződött jövő évtől.a marha. ugy látom ha idén nem is, (bár massa is jol kezdett) 2007 től ismát ferrari felvonulás lesz, .(mivel a vodka bajnok ott fog idegeskedni) |
Nem baj :) lényeg, hogy itt vagy!
De én arra leszek kíváncsi, hogy Alonso helyét ki fogja átvenni jövőre! Mert, ha Keke Rosberg fia már itt van, akkor Nelson Piquet fia mikor és hová jön, mert ugye már ő is csak arra vár, hogy valaki szerződtesse! És Flavio Briatore-nak nagy érzéke van, hogy kit kell felkarolni, Lásd Schumi és Alonso esetében! És ha a két régi konkurens fiai egy mezőnyben lesznek, mint egykoron apjuk, akkor megint visszajöhet a retro feeling '80-as évek eleje :) és ott folytatják, ahol az ősök abbahagyták :) Egy kis múlt: Keke Rosberg 1982, Nelson Piquet 1981, 1983, 1987, voltak világbajnokok! |
Mindenestere idén nem lesz előre lefutott futam. Szerencsére.
Két éve még a nyugdíjas nagymamák kerekes szatyros gyorsulási versenye is izgalmasabb volt, mint az F1 :) |
Nekem mindegy hogyan, csak Kimi legyen a világbajnok!!! Még addig amig a Mclarennél van :D utánna már :mad: Alonso :mad: fan leszek... Pfff... Inkább Montoya
|
nem érdekelnek az istállok. raikonnen és kész, mégha a skoda csapatnál fog versenyzni akkor is ő lesz a legjobb. ez tény.
|
Quote:
|
Quote:
|
az pedig szégyen hogy a toyotások ilyen ramaty autot tudtak összekalapálni ahhoz képest hogy ök kezdték el leghamarabb a fejlesztést. ök jöttek ki leghamarabb az uj versenygépjármüvel ( palik után szabadon :D ) nekik a legnagyobb a költégvetésük. tavaly sokkal jobbak voltak.
a williams pedig remélem megveri a bmw-ét. :D ja és természetesen kimi a legjobb. ha valaki még nem tudná. :D |
Quote:
|
Quote:
De azért Sumi érdemeit nem szabad lebecsülni ő a legnagyobb aktív ezért minden tisztelet neki. Most derül ki hogy mennyire i9mád vezetni, mert lassan már neki ez a pályája vége, örömjáték! Alonso egy pancserf csak tavaly neki volt a legjobb autója. Kimi hidegvére jelenleg egyedülálló a F1ben:cool: |
mint már kilett vesézve sumi erőssége a beállitások preciz megitélése, természetesen elrollerozgat még, magasan a szint felett, de higgyétek meg, kimi 1x kap jo autot maga alá, és onnan megin egyhangu lesz a verseny. hálistennek.alonso 1 taknyász. nem tudom megfigyeltétek-e, most nem mutogatott egyest a kezével. lehet hohy tuggya , idén nem terem annyi babér(levél) neki.
|
Quote:
|
Quote:
Juan Manuel Fangio aki csak 5x nyert VB-t ellentétban Schumi-val! De Fangio autójában még biztonsági őv sem volt, nem hogy elktronika! Ezért sokkal nagyobb pilóta az 5 VB címével, mint M.S. a 7-el! Az, amikor még tényleg a pilóta tudása és képeszsége számított, és nem az, hogy ki alatt milyen elektronika lapul! Nézzétek, mag Fagio-ról a gallériát, és utánna mindenki döntse el, hogy melyik, hogy melyik a legjobb! Schumi, vagy Fangio http://www.formula1.com/archive/hall...river/268.html |
Quote:
Ilyen a világ ;) |
Quote:
|
Davalon: neked eza lételemd, mindenkinek ellentmondasz. nem tök mindegy ki mit gondol? nekem bárki mondhatja hogy kimi kis szaros, nem tud vezetni, legfeljebb kiröhögöm.
meg volt adva a tisztelet minden versenyzőnek, ezen felesleges vitázni . ugy csinálsz mintha nem is hodos lennél. pedig 1 a jelszo: MINDIG van 1 jobb! szerintem. |
Nem én kezdtem el ilyen hülyeségeken agyalni. Már mondtam, ilyen alapon, egyetlen régi sportolót sem kellene tisztelni, mert mindegyiknél lett később egy jobb. Ugye azt senki nem vitatja, hogy Darnyi Tamás jó úszó volt? Aztán nézzétek meg, hányan tudnak ma már nála jobb időket. magyarán akkor az ő "kultusza" is porba hever?
|
Quote:
|
Igazat adok nektek és mindenkinek!
Ez nem egy Ute-Fradi meccs, ahol öllre kellene menni!:) Akik ebben a sportkategóriában van, azok azt hiszem mind bizonyították a qualitásukat valahol, nem véletlenül vannak ott, ahol. Én sem azért írtam oda Fangio-t, hogy most vitatkozzunk ki milyen pilóta, annál értelmesebben tudunk érvelnki, ki-ki a saját kedvece mellett:) De abban igazat adok, hogy mindíg lesz egy jobb, mert ez egy technikai sport, és haladni fog a korral ez a sport is!:) Lesznek ezek után is jó és jobb pilóták, ahogy eddíg is voltak, és minden rekordot megdöntenek egyszer ez törvényszerű.) De azt, nem lehet konkrétan kijelenteni, hogy Schuminál nem lesz jobb! Lesz, csak idő kérdése! A linket amit az előbb írtam, meg nézzétek meg, tényleg érdemes megnézni a régi F1-es verdákat:) |
Még jó hogy nincs. Ugyanis a kérdés eldőlt. 7-0 egyenlőre, kicsi bogár, ha így tetszik. Lehet dolgozni a szépítésen. Ilyen kijelentéseim nekem is lehetnek, és veled kapcsolatban csak ilyenek lesznek.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
légyszíves a megszólításokat gondold meg jobban! Köszi! |
Nem tudom, ki figyelte, de mióta lement az első futam, 3 plusz szavazat érkezett a Ferrarira:) Pedig szerintem most vált nyilvánvalóvá, hogy azért nem az övéké a legjobb gép. A taktika, hogy megnyerje a futamot, adva volt Schuminak, csak épp nem bírt többet kihozni a gépből. Mázlisorozat kellene a végső győzelemhez. Stabilnak szerencsére stabil maradt a gép. A gond akkor van, ha a merci sem fog szétesni...
|
Quote:
|
Igen, tényleg kapott szavazatot:D
bár én még nem írom le őket most még! Én csak azt szeretném, ha izgalmas csatákkal teli futamokat látnánk, mind amellett, hogy az ezüstnyílak nyernek:) |
Quote:
|
Quote:
Ugye? Nagyon faxán néz ki:) a McLaren honlapján láttam a végeredményt a futam előtt 2 héttel, ott mondjuk jobban látni, több szögből, de jól néz ki:) A Honda, hogy nem kapott szavazatot, az talán annak köszönhető, hogy a hódosok közül nem nagyon vannak olyanok, akik szeretik ezt a sportot! :( Sokak úgy vannak vele, hogy 20-22 autó csak megy körbe körbe! |
Dav!
A Scuderia Toro Rosso /Red Bull testcsapat/ még szintén jól néz ki, legalábbis nekem tetszik:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Massa-t sajnálom egyébként. Az istálló nagyon elrontotta a futamát. Abban reménykedtem, hogy tudja tartani a mezőnyt, amíg az öreg meglép:D De 2 kanyarig bírta:D Remélem, azért rá is odafigyelnek majd, megérdemelné.
|
Egyébként felőlem lehetne egy ótvar ronda autó is a McLaren, csak ne essen szét Kimi alatt :)
|
Quote:
|
Quote:
Ha nem a 21-22. helyről, hanem a 17. ről indul mindíg, akkor Ő fog nyerni:D Dav! Massa-t hát nem tudom, igéretesnek tűnik, jó srác, de valami nem tetszik benne, és nem az, hogy Ferraris, hanem, valami hiányzik belőle!:( remélem csak tévedek! |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:32. |