Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   újraindulás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=656)

Dus 06-01-2007 20:57

Naszóval.
Lenne egy olyan ötletem,hogy adjunk meg pár korlátozást az újrázáshoz mint pl:
-csak akkor újrázhatsz,hogyha az utóbbi 72 órában 5x beütöttek
-csak akkor újrázhatsz,hogyha kevesebb egységed van mint a területed*20(csak katonai egység)
meg ilyesmikre gondoltam,agyaljatok egy kicsit rajta:)

Andrew 06-01-2007 20:58

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 100335)
Naszóval.
-csak akkor újrázhatsz,hogyha kevesebb egységed van mint a területed*20(csak katonai egység)

kirakja a piacra az egységeit, eladja, aztán lefosztatja magát 5ször is újrázik... biztos sok változást hozna :D:D:D

Ati 06-01-2007 21:00

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 100335)
Naszóval.

Nem tartom jó ötletnek, hogy másokkal össze kelljen beszélnem (csalnom kelljen) ahhoz, hogy fajt válthassak az adott szinten.

Dus 06-01-2007 21:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 100337)
Nem tartom jó ötletnek, hogy másokkal össze kelljen beszélnem (csalnom kelljen) ahhoz, hogy fajt válthassak az adott szinten.

aki rossz fajt választott annak úgy kell,vagy csinálja azt amit Andrew mondott,ja és Andrew:nem mondtam,hogy befejeztem,csak példa volt amit írtam,még ki lehet bőven egészíteni(csak egyenlőre nincs több ötletem)

Andrew 06-01-2007 21:15

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 100341)
aki rossz fajt választott annak úgy kell,vagy csinálja azt amit Andrew mondott,ja és Andrew:nem mondtam,hogy befejeztem,csak példa volt amit írtam,még ki lehet bőven egészíteni(csak egyenlőre nincs több ötletem)

bazz, olvastad az alap fölvetést???? ezzel csak nekik kedveznél, még biztatnád is őket arra, hogy igen, adják le a csoportba a pénzüket:mad::D
az előző hsz-emet enyhe iróniával igyekeztem írni, hogy érezd, hogy ez nem segítene semmit...

Ati 06-01-2007 21:16

Quote:

Nem rossz fajt mondtam, hanem másikat.

Andrew 06-01-2007 21:21

Quote:

(csak egyenlőre nincs több ötletem)

huhh ezt nem is vettem észre... hümmmm... aludj rájuk egyet, már késő van:rolleyes:

Kutyuleee 06-01-2007 22:22

Hmm az ötlet gyáros újra indult:D sztem ne egyet hanem 365öt aludj rá, mert ezzel csak méginkább azt szorgalmaznád hogy valaki újrázás elött eladja és utána leadja mindenét...

Dark88 06-01-2007 23:25

.

Hali!
Szerintem jó ez az egész ahogy van.
Mivel aki megáll tekit írni, az azt választja, meg az újrázást, még a többi megy a több személyiségért. :)
Meg A-ban ha vki leül tekit írni, akkor az sebezhetőbb és sokat is kell költenie egyébre, pl: felfedezés (leütik mert barakk helyett könyvtára van).

Andrew 06-01-2007 23:49

Quote:

Originally Posted by Dark88 (Post 100365)
Hali!
Szerintem jó ez az egész ahogy van.
Mivel aki megáll tekit írni, az azt választja, meg az újrázást, még a többi megy a több személyiségért. :)
Meg A-ban ha vki leül tekit írni, akkor az sebezhetőbb és sokat is kell költenie egyébre, pl: felfedezés (leütik mert barakk helyett könyvtára van).

A-ban tekit írni? érdekes megközelítése a dolgoknak :D:D de azt a pénzt már nem is lehet újrázni

Dus 06-02-2007 14:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 100344)
Nem rossz fajt mondtam, hanem másikat.

De valaki értelemszerűen azért választ új fajt mert a jelenlegi számára kedvezőtlen(majdnem egyenlő a rosszal:))

All times are GMT +1. The time now is 04:27.