![]() |
Quote:
|
Nem panaszkodásképpen említem, csupán érdekelne, h vajon az alábbi hozzászólás vajon mivel érdemelte ki a piros kockát?
Érdekes személyisége lehet a "jutalmazónak"... Quote:
|
Quote:
minden topicban sírni fogsz,ha pirosat kapsz egy-egy hsz-edért? Bizonyára látod,h nem én adtam,csak épp megjegyzem .. |
Quote:
Témához: Valóban a tudós túl erős: Pl: Tábornok személyiség adhatna + véderőt is. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
talán azért tényleg érdemes lenne elgondolkodni egykét dolgon:
a kereskedő, a varázsló, és a tolvaj személyiség elég beteg. és alapvetően 4 orit lehet megkülönböztetni: harcos, tolis, varis, termelő. azt hiszem úgy lenne jóságos, ha mindegyik tipus választhatna egy spéci személyiséget, harcosnak ott a harcos, meg a tábi, a termelő is ellehet a gazdálkodóval, de a varis meg a tolis csak bámul, hogyakkor most tudós legyen-e? a varázsló és a tolvaj személyiségeket át lehetne gondolni, varázsló pl nem +1 regenerálódást kap, hanem -1% készüli/akció. ez nagyjából csak a gömböknél lényeges, de meg is érdemlik sztem, szívesebben választanák ezt, mint a tudós/kereskedést. tolvajra ez nem jó, a félelf így is üt. talán a +10%/akció (haszonszerző akció) bőven jóság. a kereskedőnél meg számítson az, hogy ha van egy csomó pénz az adott érték felett; pl van 1 bank, ami 150 ezret köt le. az efeletti összegre adhatnának nem 5%ot de mondjuk csak 1%ot a további 750ezerre. így egy bank már 800 ezer tőkével 15ezret hozna, hasonlóan a köv sávban már csak 0,2%ot hozna stb. jelenleg teljesen felesleges személyiség a legtöbb helyen, tekercsírással vagy tanyával többet érnek mint bankokkal. így már versenyképes, figyelembe véve, hogy a bankok működnek maguktól is. illetve érdekes új személyiség lenne a "kufár" ez mondjuk napi +1 vagy2 piacra lépést jelentene, esetelg hogy az árui azonnal kiérnek a piacra, esetleg naponta 3szor lekérheti az árlistákat (nem vehet, ahoz már be kell lépnie, de megnézhet mik vannak kinn) vagy valami hasonló, ami azoknak érdekes, akik piacoznak. ez kicsit más, de szeretek offolni:) +készüliért ügyesebbek lennének a tolik meg a varik. mondjuk 1%=1% alapon, tehát egy gömbre ha nem 2%ot hanem 22%ot (pazarlok?), akkro a varik +20%ot kapnak erre az egyakcióra. vagy éplistánál hasonlóan. és hadisoknál is jópofa lenne, (nyilván több kaja, több pénz, de az nem sokkol eléggé) mondjuk tovább tart az odaút, visszaútnál már sztem mindegy. mondjuk egy ilyen +1kör=+10%. ezek tök korrekt dolgok a valóságban sem mindig az nyer aki az esélyesebb. |
Quote:
Azt hiszem, hogy a csoportok javarészében ezek termelik a csoport teljes pénzmennyiségének jelentős részét... |
Quote:
|
Quote:
http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1571 |
Quote:
(és még néhány karakter) |
Quote:
|
Quote:
Fenéket. A rövid út Monro egyik javaslata volt, amit megírás után rögtön próbált visszaolvasni, de már az elvetettek között találta:) |
amit a varinál meg tolinál ajánlottál az szerintem is használhatobb lenne:)
|
Quote:
az indító felvetés tetszik, a harcost viszont én már nem erősíteném 15%-ra |
Quote:
ezta részét kifejezetten támogatnám, végre az orkon kívül másnak is igen hasznos személyiség lenne! |
ez valóban hasznos lenne, és nem borítaná fel a fajok erő egyensúlyát sem, sőőt a számokat nézegetve így lenne egál.
|
Quote:
|
Javaslataim:
tábornok: jelenleg ez a személyiség szinte kizárólag az orkok számára nyújt megfelelő késztetést a választására, vagy azoknak akik már sokadik személyiségük miatt már mindegy mit választanak. A tábornok előnyeit azzal az aprósággal egészíteném ki, hogy minden fajnál a +1 tábornok annyi támadóbónuszt adjon,mint az összes alaptábornoka együtt. Ha így lenne akkor már más is hasznosan tudná kihasználni az előnyeit. lássuk: gnóm: 4 tábornok 6% bónusz +1 tábi még 6% összesen 12% ember, törpe, elf, félelf, élőhalott, óriás: 5 tábornok 7% bónusz +1 tábi még 7% összesen 14% ork: 7 tábornok 10% bónusz +1 tábi még 10% összesen 20% Ez szerintem is remek ötlet! |
Quote:
Mi történik akkor, ha egy 6 tábornokos óriás csak 5 tábornokkal megy el támadni, és 1et otthon hagy? Vagy elmegy 2 sereggel támadni, az egyikben 5 tábornok a másikban csak 1?? Ebben az esetben mennyi tábornok bónuszt kap? |
Quote:
|
Quote:
(és eredeti+1 tábornoknál meg duplázza) Csak elsőre nem volt triviális. :) |
Quote:
Meg így is lenne logikus szerintem. Annyi a különbség, hogy 5-6 tábornoknál az 5. a gnómnál illetve a 6. a többinél nem a normál bónuszt adja, hanem a személyiséggel járó emelt bónuszt. Ha nem küldesz minden tábit, akkor nincs semmilyen plusz, mint az orknál sincs jelenleg. |
A téma olvasásakor először azt gondoltam, a túl erős személyiségeket, elsősorban a tudóst kéne megkurtítani egy kicsit, mert a többszemesek nagy előnyben vannak már most is. Aztán olvastam Kutyulit:
Quote:
Quote:
Szóval nem mintha az lenne a módosítások célja hogy növelje az egyenlőtlenséget, de mégis azt érné el vele. Idézem az eredeti célt: Quote:
Quote:
|
Quote:
|
nem tudom miért nem reagáltam még erre... :D
Quote:
nincs többszemes orim, harcoltam már többszemes ellen... nem azért fog nyerni vagy veszteni, mert tudós, vándor, kereskedő, harcos, stb... Teljes mértékben ellenzek egy ilyen megkötést, hogy ha tudós vagyok már nem lehetek vándor... |
Quote:
a vándor tudós egyébként is alap:) több szemnél... |
Nem rossz, viszont akkor mindenki erőtöbbletben lesz, és az elfeket erősíteni kell :D:D 50% toronybónusz meg miegymás :)
Nah ez volt a poén része :) Ötletnek jó, egy próbát megér, azt akkor valóban talán az elf is beverhető más fajokkal is nem csak orkkal, az A-ban meg úgyis akad nem egynéhány Tábornok, és lesz is ez miatt...viszont, bevezetik, a frissen fellépő kicsi gnóm tábornok lesz, megkapja a + %-ot, és mégsem tetszik 2-3 hónap múlva ahogy leáll ez a teszidő, és eldöntődik mi marad, mi nem marad meg ezekből, és netán kisezdik ezt a +%-ot, akkor a kicsi gnóm micsinál? Mert az köztudott, gnóm egyébként aligha váltana tábornokot be, inkább lenne tudós, és azzal cseszerinteni a mellette levő sok kicsi orkot :) Lesz lehetősége változtatni a személyiségen, ha lejár a tesztidő és mégsem felel meg ez a +%-osdi? :) (?), mert aligha hiszem :) |
Quote:
|
Szerintem ha egy új személyiség bekerül a játékba, akkor az bennmarad, legföljebb a százalékos értékeken lesz egy kis finomítás a tesztidőszak alatt.
|
Quote:
|
Quote:
|
Iron, egy egy szemes ne is nagyon válasszon más személyiséget, mint a tudós, mivel csak ez használható klántámadásnál... Ne válasszon a gnóm tábornokot A-ra, akkor sem, ha az plusz sok%-ot ad.
|
Szeretném ha ez az előremutató ötlet nem veszne el offként a másik topikban, ezért engedelmetekkel itt fűznék hozzá. :o
Quote:
Quote:
|
OFF:
szóval akkor tábornok tudós, vagy tábornok vándor lehetnék orkkal?? :confused: A többiek meg csak szívjanak a tudós vándor miatt... :o ON: Szerintem meg ne korlátozzuk azokat az országokat, akik végigszenvedtek X évet, és X+Y csoportot, azért, hogy most tudóssal, és vándorral lehessenek! Remélem egyszer én is eljutok idáig, és nagyon fogok örülni, hogy egyszerre lehetek ezzel a két személyiséggel! Aki meg szidja őket, hogy hüle szemetek, biztos csak azért nyert mert ennyi és ennyi személyisége van, meg ennyi és ennyi bónusza, az meg mennyjen és forduljon le párszor, aztán majd megtanulja tisztelni a többieket, és értékelni a kis kék számát, amit mellesleg nehéz munkával szerzett meg, nem a sarki boltban vette a zsebpénzén! Egyszerűen feláll a szőr a hátamon, amikor ilyeneket olvasok, hogy mennyire zavarja az embereket az, hogy valaki tudós, vándor egyszerre, és ilyet azért már ne, mert nekem még csak egy szemes orijaim vannak! gyááá... |
Quote:
(boccs Princ, nem Veled van bajom, Te egy rendes, segítőkész srác vagy, de ezt a javaslatot teljesen ellenzem! :)) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
A nagykékszámos orik előnyének faragásával, vagy ennek megelőzésével nekem tkp nem célom hogy az áhított tudós és vándor szemet egyszerre fel lehessen venni. Felőlem akár még frissen regelt orival is. SiQ felvetése van annyira rugalmas hogy ez is beleférjen. De attól tartok úgy túlságosan megosztaná a közvéleményt. :p Szóval jó lenne függetleníteni egymástól ezt az egy bizonyos megálmodott, fordulás utáni 1 konkrét személyiségválasztást attól az általános, mindegyik szemre kiterjedő, jövőbe mutató, már több szemszögből és alkalommal felmerült céltól, hogy a régen játszók ne kapjanak übertápot. Amerre történetesen ez a téma nagyobbrészt halad is; a tábornok bónusz duplázása felé, ami egy erős szem lenne minden fajnak. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:02. |