![]() |
Quote:
Egy jó szövi ellen egy mf ígyis, úgyis veszít, vihar ide vagy oda , tehát itt nincs miről beszélni. |
Quote:
Nincs itt váltás. Én beszéltem egy példában szöviháborúról, te pedig összehasonlítottad ezt a varigyilkolással... :confused: Ami mint írtam, nem összehasonlítható. Nem tudom te miről beszélsz, de én nem mf vs. szöviről... :p Azon, meg ne csodálkozz, ha a gnóm hamar kifárad... Ilyen a faji sajátossága. ;) Olvasd el még 1x mit írtam. :) Ha bejön az új vari, eltudnám képzelni, egy csupa óriás varázslóból álló szövi alapítását is. Mind bevédve 15% tornyos íjíal... :) |
Quote:
ugyanis ha valakire fölpakolod, + lelopjátok az emberét esetleg megtüzelitek, igen hamar igen szép kis emberhiányt lehet összehozni egy nap alatt 15000-es lakossággal (olyan 11-1200 heki) 3000-as emberhiányt minden gond nélkül össze lehet hozni és ez még csak a vihar + egy kis tüzelés csak egy tagtól, de ha lelopják emberre is... ronda tud az lenni, ekkora hiánynál már meglehet hogy elmennek a varik vagy tolik is... |
Nem támogatom a vihar erősítését. Persze az mf óriásomnak jól jönne, de túl nagy erőt adna a varisoknak, ha viharral háborút lehetne nyerni.
Itt végig úgy számoltok, hogy háború van, és az ellenfelek ismerik egymást. De mi van a hadissal, akire hirtelen ok nélkül felteszik a 36 kört? Persze, leszedi, bár nekem gnómmal különösebb ártózás nélkül is mindig figyelnem a készülire, olyannyira, hogy gyakran nagyobb sereggel vérszomj nélkül támadok, így aztán aligha győzném még a vihart is leszedegetni. Nem lenne jó, ha háborút lehetne nyerni anélkül, hogy egyik fél felfedje magát, csak pakolássza a viharokat. Meteo, szerintem vagy lépj szövibe, vagy fedezz ha másképp nem megy az előrejutás, de ne akard ennyire a magad orijához igazítani az egész játékot. |
Quote:
ha az mf.-nek több léje van, mint a szövinek, simán nyer, főleg, ha vmelyik fenti csoportról van szó, és az mf. gnóm, vagy óriással játszik nekem legalábbis többnyire sikerül, de nemrég láthattunk a B topjában szépeket :) a témára koncentrálva én a vitaindítóval értek egyet, túl könnyű viharozni, és magas hekin a vihar leszedhetetlen, miközben az ártózó is csak felrakni tudja, leszedni már magáról sem tudná az a javaslatom, hogy a jelenlegi készülivel csak annyi vihart tudjon feltenni, amennyit le is tud magáról szedni legalább 50%-os eséllyel, a többi lehetőség meg se jelenjen a lehetőségek között |
Quote:
|
Quote:
|
és a pénz és a számodra jó piac között eléggé erős kapcsolat van :)
|
Quote:
mi az hogy elég pénz? azt mondtam, az mf. nek több van, mint a 4-nek együtt ha egy óriásnak az emberlopás kárt okoz, akkor kezdje elölről a játékot a vihar, és itt ez a téma nem a gazdag orik problémája |
azért az emberlopást ne nagyon emlegessük egy gazdag orinál... vesz 1 kis katit és befokoz;)
|
Quote:
Óriásnál ha nem túl gazdag akkor se jelentős tétel az emberlopás megjegyzem... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Oks visszavonom inkább az előző állításomat, csak ide ne jöjjön bizonygatni:D |
Quote:
szerintem inkább a viharral kéne foglalkozni |
Mehetsz 5/Q-ba (, vagy 4/J?) :)
(sorry az offért :) ) |
Quote:
:D:D:D |