Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Minden ami PC Játék! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=61)

123 02-16-2006 16:29

nekem megvan stronghold 1 meg a crusader
de a legjobb a Ceasar3:D

director 02-16-2006 16:30

Quote:

Originally Posted by 123
nekem megvan stronghold 1 meg a crusader
de a legjobb a Ceasar3:D

ja, igen, a c3 még nem is jött szóba.. pedig a maga idejében szerintem egyik legpengébb játék volt.. és még ma is szórakoztató:)

steffl 02-17-2006 10:42

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi
Nem használatról volt szó? :) Leültetem egy gép elé, amiben minden működik. Friss juzer ne akarjon VGA-t cserélni, aztán még drivert is telepíteni :)
Szóljon csak nekem, valamiből a sörszámlákat is fedeznem kell ;)

csoki digitalis fényképezöt nem szerelsz ??:D

Remedy 02-17-2006 14:19

Quote:

Originally Posted by steffl

hat hogy markost idezzem: "boltja van annak rendesen" :)

Davalon 02-17-2006 17:24

Quote:

A 98SE hulladék, a simával nem volt különösebb bajom. Egészen a P4-es megvételéig, a sima 98 ugyanis P4-en install után vxd hibával megdöglend :)

Érdekes... Nekem win 98SE teljesen stabil volt. Szerintem minden idők legrosszabb op.rendszere a Millenium volt.

Csokibácsi 02-18-2006 10:59

Quote:

Originally Posted by Davalon
Érdekes... Nekem win 98SE teljesen stabil volt. Szerintem minden idők legrosszabb op.rendszere a Millenium volt.

Stabilnak stabil volt, de voltak olyan hülyeségei, amik a simának nem voltak.
Huhh, Millenium, na az tényleg egy nagy kalap kaka volt :)

Csokibácsi 02-18-2006 11:00

Quote:

Originally Posted by steffl

De, van ütvefúrom meg kalapácsom is :D

director 02-18-2006 11:01

Quote:

De, van ütvefúrom meg kalapácsom is :D

precíziós műszerek :D

Davalon 03-08-2006 17:05

Jaj-jaj-jaj!:D Végre elindult a Heroes of Might and Magic V. bétatesztje és a hírek alapján teljesen visszanyúltak a legendássá vált HoMM 3 játékrendszeréhez. Oh, yeah!:D A szerencsétlen és béna, scalódást keltő IV-es sorozatot teljesen elfelejtik, mintha sose létezett volna. Az egyetlen komoly változtatás nyilván a látványvilág, a csaták, ahol a harcmező térképről ráközelít a csatázó egységekre a kamera és lejátsza az animált csatát, majd visszavált a harcmező-nézetre. A 3D nézet bent a várban tűnik zavarónak, nehéz látni az egyes épületeket, mert esetleg kitakarja egy másik.
De hát nyárig, a végleges verzióig még van idő javítgatni:) Amit sajnálok, hogy csak hatféle vár lesz, viszont a Dungeon most a sötét elfeké, és az erdei elfek meg a Sylvan nevű vártípusban leledzenek majd:-)

Csokibácsi 03-08-2006 22:15

Quote:

Jaj-jaj-jaj!:D Végre elindult a Heroes of Might and Magic V. bétatesztje és a hírek alapján teljesen visszanyúltak a legendássá vált HoMM 3 játékrendszeréhez. Oh, yeah!:D A szerencsétlen és béna, scalódást keltő IV-es sorozatot teljesen elfelejtik, mintha sose létezett volna.

Quote:

Azt ígérték, hogy játékmenetre és élményre olyan lesz mint a 3. Ha ez igaz, méltó utódja lehet a 3-nak, mivel a 4 az egy félresikerült tréfa volt szerintem.
Csak látnánk már végre ...

én mondtam :)

Apa 03-09-2006 08:40

akkor király játék lesz.

Phoenix 03-09-2006 08:53

ez egy nagyon jóóó hír :D
Dav: nem tudnál egy internetcímet adni, ahol meg lehetne nézni? :confused:

Etyekwood 03-09-2006 10:28

Quote:

Originally Posted by Phoenix
ez egy nagyon jóóó hír :D
Dav: nem tudnál egy internetcímet adni, ahol meg lehetne nézni? :confused:

A http://www.pcdome.hu -n láttam róla infókat, ha kell esetleg, és képek is vannak!

én amúgy a keresztapa játékot fogom karmolni, csak jöjjön már ki:)

Phoenix 03-09-2006 10:40

Quote:

Originally Posted by Etyekwood
A http://www.pcdome.hu -n láttam róla infókat, ha kell esetleg, és képek is vannak!

én amúgy a keresztapa játékot fogom karmolni, csak jöjjön már ki:)

köcce szépen :D

Phoenix 03-09-2006 10:49

vááááá....nagyon jól néz ki :D tetszik nagyon :p

Davalon 03-09-2006 10:55

Van eredeti honlapja is, lényekkel, várakkal, stb. Némeéyik brutálisan néz ki, bár én keveslem a 6 vártípust, és néhány régi kari megszűnt. Pl. lesznek törpe artifact-ek (mithril vért) de törpe a játékban nincs:( :( Há' hogy lehet törpe nélkül?:( :(
Majd megadom a címet msn-en.

Etyekwood 03-09-2006 10:59

nincs mit Phoenix!

De csak most látom, hogy az Ubi soft fejleszti és nem a 3DO ? :O

Phoenix 03-09-2006 11:04

én is nagyot néztem hogy nem a 3DO csinálja...talán megvették volna a licence-t vagy a 3DO ekkorát bukott a 4. résszel, hogy nem mert belevágni az 5be? :confused:

Davalon 03-09-2006 11:05

Quote:

én is nagyot néztem hogy nem a 3DO csinálja...talán megvették volna a licence-t vagy a 3DO ekkorát bukott a 4. résszel, hogy nem mert belevágni az 5be? :confused:

Tönkrementek. Már a 4. is azért került úgy piacra, hogy bennmaradt egy csomó hiba meg bug, mert elfogyott a lóvé. Ubi csinálja meg ruszkik:-)

Phoenix 03-09-2006 11:07

Quote:

Tönkrementek. Már a 4. is azért került úgy piacra, hogy bennmaradt egy csomó hiba meg bug, mert elfogyott a lóvé. Ubi csinálja meg ruszkik:-)

kár...pedig a Heroes meg a 3DO már szinte egy és ugyanazt jelentette :(
na mind1..azért ennek is megvan a feelingje :)

Etyekwood 03-09-2006 11:07

Quote:

Igen lehet, bár nem tudom, hogy egy sikerszériát miért kell azzal elrontani, hogy valaki felvásárolja a fejlesztőcsapatot!
mert ugye már volt erre is példa,
de most egy sem jut eszembe:)

Etyekwood 03-09-2006 11:09

Eszembe jutott!

a Sierra -nál voltak hasonló gondok, csak nem tudom, hogy ki vette meg:)

Phoenix 03-09-2006 11:11

meg a másik jó csapat ami szétment az Interplay, és ott is hogy a BlackIsle-től megvették a Fallout licencet :mad: pedig ők csinálták az igazi játékot, és ha rajtuk múlik, akkor már a 3ik rész is kijött volna :(

Etyekwood 03-09-2006 11:15

az Interplay-ról még csak nem is hallottam:(

Davalon 03-09-2006 11:16

NWN-nel nem szoktatok játszani?

Phoenix 03-09-2006 11:17

Quote:

az Interplay-ról még csak nem is hallottam:(

Régen nagyon sok jó játékot adott ki, de a programozóit sorra megvették, és végülis csődba került, és megszünt úgy kb 2 éve

Etyekwood 03-09-2006 11:17

De érdekes, hogy a GTA San Andreas-ról és a többi GTA -ról szinte senki nem beszél, mert talán az egyik, legnagyobb játékok eggyike, szerintem!

Phoenix 03-09-2006 11:18

Quote:

hmmm...így nem ugrik be :confused:

Etyekwood 03-09-2006 11:19

Quote:

Én ezt sem ismerem :D
van egy pár amivel szoktam, van ami nagyon bejön, de van amit meg sem nézek:)

Davalon 03-09-2006 11:19

Neverwinter Nights. Kár:( Az egyik legjobb rpg, hálóban meg fantasztikus.

Phoenix 03-09-2006 11:20

Quote:

De érdekes, hogy a GTA San Andreas-ról és a többi GTA -ról szinte senki nem beszél, mert talán az egyik, legnagyobb játékok eggyike, szerintem!

én a San Andreassal nem sokat játszottam de a legeslegelső részével annál többet :D na az egy nagyon állat játék volt :D
és a Red Alert 2 vel hogy álltok?

Phoenix 03-09-2006 11:21

Quote:

Neverwinter Nights. Kár:( Az egyik legjobb rpg, hálóban meg fantasztikus.

eddig cask jókat hallottam róla, de hogy egy ideje nincs gépem, emiatt a játékokról nagyon le vagyok maradva :(

Davalon 03-09-2006 11:23

Akkor azt javaslom, vegyél egy gépet, vedd meg a játékot és a kiegészítőket összesen 3999 Ft-ért, és nyáron hálóba letoljuk:D

Etyekwood 03-09-2006 11:23

RA2?
:D
az az egyik legkirályabb játék, a Diablo mellett!
sokszor előveszem, és végig viszem:)
azt nagyon eltalálták Westwoodék, aztán a többit is, Düne 2000, stb..

Etyekwood 03-09-2006 11:25

Quote:

én a San Andreassal nem sokat játszottam de a legeslegelső részével annál többet :D na az egy nagyon állat játék volt :D
és a Red Alert 2 vel hogy álltok?

Látod, én az első részét a GTA nak nem ismerem, de ez már teljesen más, sokkal szabadabb vagy, én repülni szeretek benn sokat:) mert hogy azt is lehet benne:D

Phoenix 03-09-2006 11:26

Dav: mihelyt lesz, akkor szólok ;)
Etyek: jaja nagyon állat játék :p melyik a kedvenced???? Oroszok, vagy az amerikaiak??
Bár én amikor először játszottam vele, azonnal az Orosz kampányt kezdtem....csak hogy pusztuljon a sok yenki :D

Phoenix 03-09-2006 11:27

Quote:

Látod, én az első részét a GTA nak nem ismerem, de ez már teljesen más, sokkal szabadabb vagy, én repülni szeretek benn sokat:) mert hogy azt is lehet benne:D

ja azért van különbség, mert ott is el lehetett hülyéskedni azzal a 66megás játékkal, de a San Andreas-sal nem lehet összehasonlítani :)

Etyekwood 03-09-2006 11:30

Quote:

Dav: mihelyt lesz, akkor szólok ;)
Etyek: jaja nagyon állat játék :p melyik a kedvenced???? Oroszok, vagy az amerikaiak??
Bár én amikor először játszottam vele, azonnal az Orosz kampányt kezdtem....csak hogy pusztuljon a sok yenki :D

Amikor elkezdtem először az amcsikkal voltam, de aztán az oroszokkal mentem végig, és kb lassan egy éve nem játszottam vele, mert kijött a San Andreas, és a NFS sorozat, az ment nagyjából az utóbbi időben!

Phoenix 03-09-2006 11:32

Quote:

Amikor elkezdtem először az amcsikkal voltam, de aztán az oroszokkal mentem végig, és kb lassan egy éve nem játszottam vele, mert kijött a San Andreas, és a NFS sorozat, az ment nagyjából az utóbbi időben!

na az NFS-ek is odab@sznak nagyon bírom őket, bár az Underground 1 jobban bejött mint a 2, de a Most Wanted nagyon tetszik :)

Etyekwood 03-09-2006 11:36

Quote:

na az NFS-ek is odab@sznak nagyon bírom őket, bár az Underground 1 jobban bejött mint a 2, de a Most Wanted nagyon tetszik :)

Az NFS U2 az nagy csalódás volt számomra, de az 1 et és a MW-t nagyon eltalálták!

MW-ben sajnos Razort kellene már csak lenyomjam, de a rendőrök folyton elkapnak:(

All times are GMT +1. The time now is 03:38.