![]() |
nekem megvan stronghold 1 meg a crusader
de a legjobb a Ceasar3:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Huhh, Millenium, na az tényleg egy nagy kalap kaka volt :) |
Quote:
|
Quote:
|
Jaj-jaj-jaj!:D Végre elindult a Heroes of Might and Magic V. bétatesztje és a hírek alapján teljesen visszanyúltak a legendássá vált HoMM 3 játékrendszeréhez. Oh, yeah!:D A szerencsétlen és béna, scalódást keltő IV-es sorozatot teljesen elfelejtik, mintha sose létezett volna. Az egyetlen komoly változtatás nyilván a látványvilág, a csaták, ahol a harcmező térképről ráközelít a csatázó egységekre a kamera és lejátsza az animált csatát, majd visszavált a harcmező-nézetre. A 3D nézet bent a várban tűnik zavarónak, nehéz látni az egyes épületeket, mert esetleg kitakarja egy másik.
De hát nyárig, a végleges verzióig még van idő javítgatni:) Amit sajnálok, hogy csak hatféle vár lesz, viszont a Dungeon most a sötét elfeké, és az erdei elfek meg a Sylvan nevű vártípusban leledzenek majd:-) |
Quote:
Quote:
|
akkor király játék lesz.
|
ez egy nagyon jóóó hír :D
Dav: nem tudnál egy internetcímet adni, ahol meg lehetne nézni? :confused: |
Quote:
A http://www.pcdome.hu -n láttam róla infókat, ha kell esetleg, és képek is vannak! én amúgy a keresztapa játékot fogom karmolni, csak jöjjön már ki:) |
Quote:
|
vááááá....nagyon jól néz ki :D tetszik nagyon :p
|
Van eredeti honlapja is, lényekkel, várakkal, stb. Némeéyik brutálisan néz ki, bár én keveslem a 6 vártípust, és néhány régi kari megszűnt. Pl. lesznek törpe artifact-ek (mithril vért) de törpe a játékban nincs:( :( Há' hogy lehet törpe nélkül?:( :(
Majd megadom a címet msn-en. |
nincs mit Phoenix!
De csak most látom, hogy az Ubi soft fejleszti és nem a 3DO ? :O |
én is nagyot néztem hogy nem a 3DO csinálja...talán megvették volna a licence-t vagy a 3DO ekkorát bukott a 4. résszel, hogy nem mert belevágni az 5be? :confused:
|
Quote:
|
Quote:
na mind1..azért ennek is megvan a feelingje :) |
Quote:
mert ugye már volt erre is példa, de most egy sem jut eszembe:) |
Eszembe jutott!
a Sierra -nál voltak hasonló gondok, csak nem tudom, hogy ki vette meg:) |
meg a másik jó csapat ami szétment az Interplay, és ott is hogy a BlackIsle-től megvették a Fallout licencet :mad: pedig ők csinálták az igazi játékot, és ha rajtuk múlik, akkor már a 3ik rész is kijött volna :(
|
az Interplay-ról még csak nem is hallottam:(
|
NWN-nel nem szoktatok játszani?
|
Quote:
|
De érdekes, hogy a GTA San Andreas-ról és a többi GTA -ról szinte senki nem beszél, mert talán az egyik, legnagyobb játékok eggyike, szerintem!
|
Quote:
|
Quote:
van egy pár amivel szoktam, van ami nagyon bejön, de van amit meg sem nézek:) |
Neverwinter Nights. Kár:( Az egyik legjobb rpg, hálóban meg fantasztikus.
|
Quote:
és a Red Alert 2 vel hogy álltok? |
Quote:
|
Akkor azt javaslom, vegyél egy gépet, vedd meg a játékot és a kiegészítőket összesen 3999 Ft-ért, és nyáron hálóba letoljuk:D
|
RA2?
:D az az egyik legkirályabb játék, a Diablo mellett! sokszor előveszem, és végig viszem:) azt nagyon eltalálták Westwoodék, aztán a többit is, Düne 2000, stb.. |
Quote:
|
Dav: mihelyt lesz, akkor szólok ;)
Etyek: jaja nagyon állat játék :p melyik a kedvenced???? Oroszok, vagy az amerikaiak?? Bár én amikor először játszottam vele, azonnal az Orosz kampányt kezdtem....csak hogy pusztuljon a sok yenki :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
MW-ben sajnos Razort kellene már csak lenyomjam, de a rendőrök folyton elkapnak:( |
All times are GMT +1. The time now is 03:38. |