![]() |
Quote:
|
Quote:
hogy ötleteteségben alul maradtam kedvesem *EKÖZBEN menekül tovább az oriás gyilkos vér cet elől ami egyre csak közelit felé:D* |
Quote:
|
Quote:
-Nincs más esély... Beszáll az időgépébe és NŰONOKKAL(???) ezelőttre utazik vissza. Majd ELGONDOLKOZIK: -Hümm, hümm nem utaztam éé túl messze vissza az időbeen? Majd vissza száll az időgépébe és visszarepül a középkorba. Vissza a jövőbe. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
, hogy nem érzitek ÁT menekülésem izgalmaságát:D |
Quote:
|
Quote:
Megfordulok és futok. Réges régbe egy messzi messzi Galaxisba. *film szakadás* Bocsi ez egy másik sztori. Szóval belevágóka küzdelembe ÖsCetünk ellen. Menekülésem útja ezúttal Kelet felé vezet egyenesen az ANDOKBA. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
OTTHONÁBA invitálja aki ilyen finoman simogatja:p |
Quote:
Küszöbe a Cetnek lehet kicsi, de Half fel sem éri:( |
Quote:
|
Quote:
-Hüm a Cetek a planktonokat szeretik végülis. Majd felmegy a lépcsőn összes eddigi félelmét levetközve. |
Ennek a topicnakmija lényege itt mit kell mondani?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
az ANIZS-nal es az OGYELEG-nel tartunk, nem? lassuk csak:
mar EGESZEN belejottem... ZSINORBAN jonnek az otletek... :D |
Quote:
ENNEK nem örülök hisz olyan eccerü. Bár Nikolnak és Szigibabenek örülök. Annál inkább akartam írni. de az hosszú en igy marad , hogy irjam az ANÁLIS ...:D innentől mindenkire rábizom, hogy egy proktologus vagy valami más jut e az eszébe:D sok sikert a szövegem megértéséhez:D |
half, elolvastam parszor de meg mindig nem ertem... :D
bocsi a ZS miatt, nem voltam benne biztos, de EKKEPPEN folytatom: ISKOLABAN ilyet (proktologus) nem tanitanak... :D |
Quote:
(nem szótárból néztem!tanultam, dehogy mit jelent ne kérdezd:D) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Most akkor hol is tartunk?
|
Quote:
|
Quote:
Ostort vesza kezébe és OSTOROZA magát az egoja miatt. (még, jóhogy péncél van rajtam:D) |
Bunteteskent eleg ha ZABKASAT eszel reggelire..:)
(akkor most mar csak 1 szoval megyunk? az LT re telleg eleg nehez irni valamit..bar ha ezt elfogadjatok: Foleg mivel LTORT az ostor a kezedben...:D) |
Quote:
LTAINE szót kell folytatnod:D tehát NE és ZA:D |
Quote:
|
Quote:
|
OLCSO es sok EMBER eszi Ati, mi a baj vele??:D:D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:55. |