![]() |
Quote:
|
Quote:
amugy tobbre szamitottam... meglepoen keves tobb ev munkajaert 2 havi minimal ber! Szerintem tedd hozza hogy 100.000 euro vagy modositsd vagy az elso szamat vagy tegyel hozza 1 nullat, mert lehet ostromolni fognak erte! :D (tedd ki licitre) |
Quote:
|
[quote=Wanax]akkor pontositsunk! Minimum a mostani allapotaban, klan nelkul! Amugy nem erdekes hogy klanos vagy nem klanos...
amugy tobbre szamitottam... meglepoen keves tobb ev munkajaert 2 havi minimal ber! Szerintem tedd hozza hogy 100.000 euro vagy modositsd vagy az elso szamat vagy tegyel hozza 1 nullat, mert lehet ostromolni fognak erte! (tedd ki licitre) Nem vagyok én nagyra vágyó :) Azért hozzá kell tegyem, hogy ez nekem játék, tehát ha munkának tekintettem volna, akkor legalább 10M-t kerestem volna ez idő alatt. Jah és jó Magyar keményvaluta :) Persze komoly kitételek vannak, de azt csak MSN-n lehet megbeszélni :) |
Van egy kérdésem! Miért nem lehet kettészedni a csapatot? Az egyikben lennének az 1 személyiségűek, a másikban a több személyiségűek. Legalább az 1-ben meg lehetne ezt oldani? Akkor mindenki méltó ellenféllel kerülhetne szembe, nem?
|
Quote:
Elf orival pedig nem nehéz. Ne tartsál kocsmát, helyette legyen tanyád rendesen és bankod 200, így még simán be lehet védeni egy elf orit és vari sem kell neki sok, a lé meg magától jön :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
245 ház 285 barakk 130 tanya 5 raktár 275 torony 200 templom 160 bank vagy 245 ház 300 barakk 135 tanya 5 raktár 300 torony 215 templom 100 bank picit élezve: 222 ház 300 barakk 135 tanya 5 raktár 300 torony 215 templom 123 bank ha van már pénzed és sokat vagy: 160 ház - 6700 emebr (a tornyok és bankokban nincs foglalkoztatottság) 315 barakk 125 tanya 310 őrtorony 215 templom 170 bank Sezrintem ezek közül 1300 hekin bármelyik bőven megállja a helyét, még a vad orkokkal szemben is :) Aztán ha megvan a lé, lehet feljebb menni :) |
Mindenesetre, megmondom őszintén, jó volt most erről beszélni, és hasznos ez a fórum, mert kezdem megérteni a másik fél álláspontját, és ez jó! Ami bennem most kialakult kép az az, hogy a "veterán" gárda (ezzel nem bántani szeretnék senkit) sajátjának érzi a játékot, kicsit igazuk is van, hiszen itt vannak a kezdetektől, szenvedtek, megküzdöttek érte. Kicsit olyan ez, mint a játszótéren a játékok, mikor van egy csapat, aki mindíg ott játszik, aztán a játszótér egyre népszerűbb lesz, és jönnek az új srácok, akik szintén játszani akarnak. Az újak közt vannak rendesek, gonoszak, mint mindenhol ahol csak emberek fordulnak elő. Lesz egy kevés féltékenység, hogy eddig én játszottam ezzel, nekem több jogom van hozzá, stb. Közben meg ott a másik fél, aki most jött, fogalma sincs arról, mennyit kellett gürizni, hogy meglegyen az a játszótér. ők azért haragszanak, mert a régiek az elsőbbség jogán szerezték a személyiségeiket, a nagy orijukat, stb. De azért nekik is van valami kis igazuk, hiszen a játszótéren mindenkinek joga van játszani, legalábbis a papírforma szerint. Arról meg nem tehet a most jött se, hogy ő csak most szerzett tudomást erről a játszótérről, és nem előbb, hiszen akkor előbb jött volna ő is, nem? A régiek úgy érzik meg akarják fosztani őket a jogos előnyüktől, míg az újak azt sérelmezik, hogy mindenkinek egyenlő jogainak, lehetőségeinek kéne lenniük, hisz mind befizetik a belépődíjat. Most jó nagy katyvaszt hordtam össze, de remélem azért nagyjából érthető.:) Mindenesetre köszönöm a tanácsokat, most jó éjszakát kívánok mindenkinek, megyek aludni.:) sziasztok!
|
Quote:
Persze beütése előtt 10 másodperccel hozd el a tekijeinek a felét is...ha így beüt téged elfként, akkor valamit nagyon rosszul csináltál -tapasztalatból mondom ;) |
Quote:
nos itt van az első gond, 22:21 és te aludni térsz, nem is tudom, mikro volt nálam ilyen az elmúlt 2 évben, lehet soha :-D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Igen, hidd el, nekem sem az álmom, hogy ennyit kelljen melózni, de azt hiszem ez nem tartozik ide. Viszont akkor legyen egy csoport, amiben a fun-ok játszanak!:D Na?:p
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Lehetséges oknak tartom azt is,hogy az első országok határozzák emg a piacot,olyan jelentős tartalékokkal rendelkezhetnek,amilyennele gyetlen más klán sem... ha kiegyeznének bámelyik klánnal amelyiket méltónak érzik egy csatára,hogy felsegítik őket maguk mellé(nem verik vissza őket 40körről):D és mondjuk mindkét klán 1milliárd pénzzel indul tetszüleges kiépitésü orikkal,stb akkor szeirntem nembiztos,hogy a mosani topklán nyerne... sőt. |
Quote:
|
Quote:
és hol maradnak a kocsmák? egy ilyen orit lazán begyújtok úgy,hogy nemmarad semmi benne ;) |
Quote:
|
Quote:
|
tudjátok lehet,hogy sunyi dolog,de ha legyújtok egy ilyenelftem vagy gnómot akkor nemlesz népessége és hiába építi vissza fele orija nemmüxik tehát azt bzheti:))) tornyok meg bankok tuti nem...
tehát akkor megfogja magát a jó Orktábornok hadisország 1300on 40klovassal és rámegy akkor aztán a pénze is fuccs és aztán a földjének is... |
Quote:
És ha nem? |
Quote:
|
hát igaza van xeper the avengernek:)))
|
Quote:
most már mindegy :) Ez most az egyetlen orim ami a nickemet viseli :D |
Hali.
Amit szemelyisegekrol irtatok (mar nem emelekszem ki) egy marhasag.Nem azt mondom hogy nem erosebb az akinek tobb van de nincs itt akkora differnecia.1 db al is szepe el lehet jaccani.Amugy meg ha vki szepen hoditozik es gyujti a cimbiket elobb utobb az A ba is tudnak majd olyan klant csinalni ahol lesz penz kaja meg miegymas.Es akkor mehetnek fel.De ez nem ugy mukodik altalaban hogy ripsz ropsz beesik vki egy jo klanba.Persze vannak kivetelek :) De ha vki mf ken fellep es belep vhova persze nem lesz jo klan.Eloob a lenti csopikban gyujts ismerosokt vagy mar 1A s cimbiket es lesz jo klan... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De egyetertek veled ez a mindenkit restartoljuk otlet eleg nagy hulyeseg.... Es az is hogy kotelezo legyen 1/abol fordulni.... hiszen epp az az 1/a celja hogy akkora orit csinalhatsz magadnak amekkorat csak tudsz, es engednek hogy csinalj, de hekihatar az nincs.... |
Quote:
Ugyanerről papoltam én is:D |
All times are GMT +1. The time now is 12:42. |