![]()  | 

Quote: 

De azért próbálkozni lehet :D hátha megszánna vki eggyel :)  | 

nekem van:) 
	 | 

Quote: 

| 

Quote: 

Rámentem hogy kérjek de azt irta hogy csak meghívóval tudok majd belépni. Tehát ha valaki küldene egy meghívót azt megköszönném;) ;) 316235re várom :D :D Köszi:o :o :o  | 

Quote: 

MEGHÍVÓT kell kérnie annak, aki már tag. Aztán egyszercsak kap, és meg tud hívni.  | 

Quote: 

| 

Akkor én értettem félre:eek:  
	Köszi a helyesbítést:D :D :D :D De még mindig nem kaptam sajna meghívót:( :( :( :(  | 

Quote: 

Kértem egyet, majd valamikor kapok... Régen pár nap alatt kapott az ember, szerintem ez most ennél több lehet. :D Ha addig nincs, akkor majd elküldöm, ha addig akad valaki, akkor jó lesz másnak. ;)  | 

Quote: 

Ha esetleg valaki mástól kapnék,mindenképpen szólok;) Köszönöm,és várom:D :D :D :D  | 

Én 20-án kértem és 24-én már meg is kaptam :D  
	kb 2perc alatt mondjuk el is lőttem :rolleyes:  | 

En is hamar megkaptam, 2-3 nap. 
	 | 

Én ma egy hete kértem. És még nem kaptam... Áruljatok el egy titkot: ehhez is protekció kell?:D 
	 | 

Quote: 

| 

Quote: 

ha elmagyaráznád:o :o :o :o :o  | 

Quote: 

| 

Akkor ok:D :D  
	Azt hittem már megint lemaradtam valamiről:D  | 

Dobj privátba egy email címet és megy a meghívó;)  De az első körlevél után: 1. töröllek z ismerőseim közül 2. Email bombákat kapsz a címedre:D 
	 | 

Quote: 

a címemet megtalálod az adatlapomon előre is köszi :)  | 

Hi !Nekem van egy plusz meghivóm akinek kell az privibe küld egy mail cimet és meg van hivva!:D 
	ok Hornet nyeet,meghívó elkelt!  | 

Quote: 

Várom ha még aktuális:)  | 

Én kértem egy meghívót, ha valakienk esetleg és jó haver meg van egy üveg tequilája akkor jelentkezhet érte :) 
	 | 

Micsoda meghívó-túltengés van itt. :D Nem is értem minek kellenek ezek után a "hogyan kaphatsz meghívót" jellegű körlevelek. :) (Ma csak két ilyet kaptam. :D) 
	Mondjuk az a kedves levélíróknak nam fordult meg a fejében, hogy elolvassák, hogy hogyan kaphatnak: megnyomnak egy gombot, hogy kérnek, és erre hamarosan kapják is. ;)  | 

Quote: 

| 

Quote: 

Jah, természetesen nem az iwiw-től, hanem tagoktól kapok ilyen körleveleket. :D  | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

nekem is van most, és mivel nincs senki akit meghívnék, ha valaki kéri, szivesen meghívom:) 
	 | 

A körlevelezőket én azonnal tiltottam/tiltom, nekem nem is jött már hosszú hetek óta egy körlevél sem.:D  
	 | 

Quote: 

és az elmúlt hetekben alig kapok üzit :D már szinte hiányzik...najó..nem :D  | 

Mi történt ma velem ki jelölt be ???:D:D:D Ati :D:D:D Na most nagyon büszke vagyok ám magamra :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: 
	 | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Én nem jelölök be senkit, aki akar hamar megtalál.:p 
	 | 

Quote: 

| 

Engem is bejelolt Ati..mily' meglepetes :) 
	 | 

Quote: 

| 
| All times are GMT +1. The time now is 04:17. |