![]() |
Quote:
|
Quote:
Tehát valahogy úgy, hogy ártó varázslatot érzékeltünk, ettől és ettől, de a tükörpajzs visszaverte... ? A lényeg az lett volna, hogy a kérdéses szövi ne vegyen észre, ha a tk 10körének végén leviszem a készüjét. Ha meg kiírja hogy ártó varázslatot érzékeltünk ettől és ettől, nekem már régen rossz. :D |
Quote:
|
Quote:
Igen, az a lényeg, hogy neki kiírja-e. Hisz nem szeretem a nevemet mutogatni más eseményjelzőjében. :) |
Én anno kezdő koromban az 5. szintet emberként nyomtam végig persze mindig fent volt a tükörpajzs és egyszer sem írta ki ha jól emlékszem.de ez nem tuti mert kb egy éve volt
|
2007-07-10 20:59:10 A tükörpajzs visszavert 1 kör vihart. A varázslat fentről érkezett, 2 - 3 kör távolságból.
Megvan a válasz. :) |
Quote:
|
Én is letettem a voksom, a könyvtárkulcs, mint hasznos, sziszta mint óriás faj maga és fantomsereg és a blöffölés nagymestere.
|
Szerintem majdnem mindegyik fajivari elég jól használható vmire.
|
hehe :-)) sziasztok :-))
az elf az automatikus vérszomjjal király lenne :-))) Remy, láttam én már olyan klánt, ahol a vezér azt a parancsot adta ki, hogy az ork termeljen kaját a klán számára :-))) |
Quote:
Ork és törpe volt a választék, gazdaságosabb volt az orkkal termeltetni, a törpe egyebet dolgozott:) |
Fura, hogy a félelf varija ilyen kevés szavazatot kapott, pedighát huhh... ;) (Én se arra szavaztam, de azért szerintem ennél jóval többet ér az...)
|
Szerintem az orké is többet ér ennél amit kapott.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
A félelfé a legjobb, mert tartani se kell annyi egységet. ;) A "legjobb" elég relatív... :) A szieszta kényelmes, meg jópofa, meg aranyos, de igazán nem egy nagy durranás, semmi kreatív ötlet nincs benne. :) |
Quote:
Meg vicces, ha alszanak az óriások miért tudják kevésbé lopni őket? :confused: |
Quote:
Jaja. Én eredetileg abban voltam, hogy a tolvajok aluszank el ha óriást mennek lopni, aztán majd' egy év hódozás után felvilágosítottak véletlenül, hogy mégsem:) Attól én még a sziesztára szavaztam, mert télleg az a legjobb. |
Quote:
Elterülnek az utcákon, több helyet foglalnak el, mintha állnának, így elállják a tolvajok útját. Izé, elfekszik. :D |
Quote:
|
Quote:
Amúgy sztem azért a szieszta a legerősebb, mert az az egy faji varázslat, amivel megteheted, hogy 1fajta egységből ne is igazán tarts. Ezután ilyen nézőpontból a tükörpajzs lenne a 2.:D nekem mondjuk a szieszta után az árnyak, és a szupermarkotány tetszik:D |
Legszívesebben 6ra szavaznék, de inkább nem szavazok :)
|
Quote:
|
Quote:
tudod milyen kemény munka eltemetni őket? :-) |
Quote:
Ez ződet ér:p |
Quote:
Quote:
amúgy kösz a segélyt bimmbimm bá ( de ha már itt segítesz a játékban se fosztogass:D:p) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:47. |