![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mert lusta.:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ne bántsátok szegény embert, már meg se mer szólalni.:p
De bizti van akkora.;) |
Quote:
|
Quote:
Hiába próbállak Titeket lebeszélni(csak finoman) róla....:rolleyes: :) |
Quote:
|
Nem akarom szekrénybe dugni... báááár most, hogy mondod...:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ha indul a 106 km-s benevezek! :)
De a szamar viszi a csomagot :) Az Ati meg vezeti a szamarat. Cassandra pedig ul a szamaron a csomagokkal egyutt. Ditke pedig hozza a gps-s pda-jat :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
no mi van megyünk mán túrázni ?:D
|
En benne vagyok.
Nov. 18-adika kivetelevel jok idén a szombatok es vasarnapok. |
hm...
Nem írnak ide?:(
én is akarok tudni egy őrült túráról:D Tuti nem olyan nehéz, mint bevásárolni:D És nem rágja a nővérem a fülem, hogy "csak még ide menjünk be..." :D:D:D:D |
Quote:
Idén ahogy nézem még van egy-két lightosabb mikulás-túra, meg vannak itt még nagyobbak is, pl egy vulkántúra... :D Bár fene tudja, hogy ebben az időben egy 12-14 órás túrára vállalkoznék-e még... :D |
Hoditos-szervezesben nincsenek turak?
|
Mikulástúra felénk is lesz, de nem fogok sétálni a kis 8 éves tökmagokkkal, akik az első kilóméter után hisztiznak:D
|
Quote:
No meg abban különben is az a jó, amikor sok ember van. :) |
Szerintem ez mukodne "parbaj"-szinten...ha meglenne hirdetve egy hoditos tura, akkor lenne ra 10 jelentkezo... :)
Csak nagyjabol kibirhato feltetelekkel :D mint pl. sok sör, alacsony emelkedők :D sok-sok pihenő :) |
Quote:
http://ttt.tr.hu/naptar/tura.php?id=1007 Itt pedig 17, 30, 40 és 50km közül lehet választani. http://ttt.tr.hu/naptar/tura.php?id=1009 Az 50km-re tuti nem mennek 8 évesek. ;) (Sőt, én se :D) |
Quote:
De Szecsa ötlete tetszik hatalmas termosz forrócsokival:D |
Quote:
|
Szasztok :)
Akit februárban érdekell egy ausztriai Grossglockner túra az dobáljon meg egy zöldel. Idő: 1.5-2nap szintkülömbség:1880 (parkoló1918m--csúcs3798m) bővebbet csak a komoly érdeklődők kapnak:D üdvelet mindenkinek:) |
All times are GMT +1. The time now is 17:23. |