![]() |
Quote:
Jobban pörög jelenleg a belső, egyre többen kapcsolódnak be a beszélgetésbe. Ne ezen múljon már... Ati, egy ötlet (nem tőlem):"hogy lehessen fordulni B-ből fél szemért ha az A-s orid 4k heki felett van. " Másik, hogy ha teheted, nézz már be a fórumra, örömmel vennénk, ha oda is írnál, reagálnál a mieinkre... Persze, ha időd engedi... |
Quote:
Quote:
Próbálj kicsit a mi fejünkkel gondolkozni, akik a játékban vannak... |
none, szívesen látunk belül, asszem kaptál az SZK-s országodba meghívót, de szólj, hová kérnél?
még a tiltásokat is levettem, hogy lássam, mit írsz... látod, nekem semmi se drága a játékért... :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Elhiheted, hogy az alatt a 24 óra alatt, amíg ott van, sokan olvassák az írásodat és úgy látják, nem zárkózol el a témától... De hát Te tudod, ha nem, nem... |
Quote:
a másodikban minden lehetőség adott a jó eredményekhez. Mármint, hogy utolérje azt, aki 10 éve játszik? Hogy behozza annak vagyonát, tapasztalatát, tudását? Ezt te sem gondolod komolyan. Mondjuk, hogy a mi kezdőnk makacs. Mikor szembekerül valakivel, akinek 4 yard van az országában, (szemben emberünk 20 millájával), aki sereget cserél, amikor csak akar, pótol minden veszteséget szemrebbenés nélkül, míg emberünk nem, akkor azt mondja, hogy várj csak öregem, jön még kutyára dér. Elkezd termelni, halmozni, nem nyugszik, míg neki is 4 yard össze nem jön. Megkeresi megint az illetőt, akinek közben már 50 yardja van, és simán befolyásolja a piacot, felveszi az íjakat az emberünk elől, stb, akkor szerinted még mindig azt mondja majd a kezdőnk, hogy utolérlek azért is? Vagy azt, hogy ez az előny behozhatatlan, én itt nem győzhetek, feladom. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A javaslat lényeg, hogy az 5/V/W/X csoportok kerüljenek összevonásra eggyé, illetve az 5/R/T/S csoportok szintén. Egyik lenne egy jó nagy, innen mehetne a játékos L-be, a másikból, ami lényegesen kisebb pedig K-ba. Az összevonás során természetesen a szabisok is mennének a többiekkel az összevont csoportba, ha nem túl nagy munka, akkor esetleg a regélt emilre mehetne egy levél a változásról. Ha kicsit radikálisabban akarjuk,akkor a két 4-est is össze kellene vonni, hogy a 4-es szinten is legyen egy viszonylag nagy csoport, amiből már úgyis csak egy út vezet felfelé... A kiemelt rész lenne a lényeg, az utána következő már csak a hab... Ezzel kapcsolatban várjuk Ati a véleményed (próbáld játékos szemmel is nézni), természetesen a többiekét is... Köszönjük! Ui: A létszám adatok érdekelnének még mindig, ha majd lesz rá időd. |
Quote:
bár ennek is vannak nehzézségei.. :) |
Quote:
összekötött orik? szintlépés? új A? |
Quote:
A két 4-es összevonását nem támogatom, eleve nem sokat számít az L-nek, ha az a pár játékos átmegy Kból(mennyi az most 300? amiből 250-280 szabis/inaktív), de akik ezt a játékot preferálják azoknak ez negatívum.. |
Quote:
Lenne egy körlevél, hogy 10 nap múlva összevonás. Aki szabis annak úgyis mindegy, aki meg nem, annak automata menne át a cucca innen-oda piacra. Én nem értek a programozáshoz, de gondolom, megoldható. Vagy az első belépésnél az összevonás után minden hazatérne a piacról, így kikerülve azt, hogy az egységek elmenjenek esetleg... vagy vmi, biztos lenne rá megoldás... |
Quote:
Én alapvetően annyira nem hiszek abban, hogy az újraindítás megoldja a bajokat, de alapból nem akarom elutasítani, mert lehet másképp van ez, így próbálok ötletelni.. |
Quote:
esetleg a német vagy a román kapacítását fel lehetne hozzá használni |
Az 5_ös szintek összevonásáról mi a véleményetek?
Ez lenne jelenleg a legjobb ötletünk... |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Elhangzott már a megoldási lehetőség erre, amiben legfőképpen a Ti segítségetek szükséges. Amíg a banner oldal nem lesz újra elérhető, addig a súgót mutatom leírásként, ott lényegében ugyanaz van, csak nincs beleírva automatikusan a sorszámod, bele kell helyettesíteni: Súgó -> Ajánlói rendszer. Ezt használva több dolog történik: 1, a segítségetekkel minden csoport feltöltődik aktív játékosokkal, akik, mivel ismeretség lévén jöttek, sokkal nagyobb arányban meg is maradnak, mint a máshonnan beeső emberek. 2, A segítségért cserébe nemcsak több aktív ország lesz, hanem VIP tagságot is kapsz. Akkor is, ha az illető sose vált VIP tagságot! Nincs felső korlát, akár örök életedre biztosíthatod országaidnak a VIP tagságot ilyen módon. A banner oldal működésekor jelzem majd, hogy onnan ki lehet másolni a kódot, de addig is egyszerű, a példában szereplő XXX helyére kell a saját országod sorszámát beírni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nehogy már azért regéljek ide-oda, mert el akarom kerülne, hogy harcoljak... Akkor játszak a farmos játékokon... Ezt a bannert meg nem igazán értem, én pl. hol tudnám ezt felhasználni? Javaslom, hogy 1 teljes hónapra, decemberre vonjuk össze amit javasoltunk és ha nem jön be, akkor egy mentett verzióval álljon vissza az eredeti... Nem kell presztízsveszteségként felfogni, hogy nincs kismillió csoport, mert el kell fogadni, nincs már rá szükség... Legyünk már kicsit rugalmasak, vagy nyugodtan lehet azt mondani, kár az energiáért... Elég szomorú nekem az, hogy pont Te, akinek az elmúlt 16 éve a játék volt, nem látod a hanyatlást... Kb. ennyi a véleményem, de nem erőltetem tovább. Várom a jobb ötleteket a játék fellendítése érdekében, nekünk/nekem erre futotta... |
Quote:
Miben lenne másabb a tesztcsoport, mint amikor lefordulok 5-re? Pár mondattal írja már le, akinek ez világos... |
Quote:
|
Quote:
Nem kell fél év múlva visszajönnie. Játsszon most. Lesz, aki csak két héttel jár előtte. Lesz, aki utána regisztrál majd. De ami a lényeg, legfeljebb fél éves hátrányban lehet, és nem 10+ évesben, mint most. Ráadásul tudja, hogy fél év múlva kiegyenlítődik minden. Amit addig elért, az kuka, de mindenki másé is. |
Quote:
A régiek még emlékeznek, hogy régen időhöz kötött, fordulós játék volt a Hódító, és pont azért lett független az idő tényezőtől, mert azt a többség utálta. |
Quote:
sztem |
Quote:
Oké, tudom, sokan 3 nap alatt meg akarják nyerni a játékot. Az nem a Hódító. |
Quote:
mit tudunk leszűrni belőle azon kívül, hogy ki hogyan kezd el egy teljesen "üres" csoportban játszani? írjatok már konkrét dolgokat... pl. milyen hamar lesznek tartalékok? piacon hogyan változik az kínálat/ár? mikortól lesz vásárlóképes réteg? milyen szövik alakulnak? a törpe egyeduralkodása (mert így lenne elején) mikor szűnik meg? plplpl? |
Hogy működne a tesztcsoport indulása? Meddig lehetne bekapcsolódni? Lenne-e helytartó alapból, lenne-e egyáltalán? Megszűnne-e a max heki korlát? Milyen köridők lennének? Miért épp annyi? Kevés tagnál nagyok lennének a körtávok vagy hétvégi/aréna jellegű lenne?
vázolj már fel Ati lécci egy konkrét tesztcsoport felépítést... |
Quote:
|
Quote:
Na, ok, de akkor feljutás, meg ilyenek már nem is lesznek a játékban, csak mindig kezdjük elején? Akkor ami most van, azt teljesen törölni kellene, nem? És indulhatna havonta új játék, párhuzamosan a már futókkal? Az kb. Aréna szint, ettől lesz több játékos? hát, nemtom... Akkor mi lenne a játék célja? Mert a travianban is újraindul a szerver, de csak ha megvan a világcsoda egy klánnál 100-ason, amit lehet bontani rombolással... szal nincs konkrét vége, csak kezdése... Ha ilyen mindig újraindulós valami lenne, hogy hopp, holnap vége, nem hiszem, hogy vonzó lenne, mert a végefelé nem lenne miért játszani, mivel lenne konkrét végeidőpont, amit mindenki tudna... hétvégin sem erőlködik a nagy hátrányban lévő, mert tudja, nincs már rá ideje... de ha nincs konkrét vége, akkor mehetne, mert nem tudja, mikor végez... de akkor meg mi döntené el, mikor végzünk? szal, 1 szó, mint 100, nem értem :) |
Azt mondom, gyertek már Arénába, úgyis csak hárman vagyunk....
Hajrá, legalább jáccunk egy jót!!!! |
Quote:
|
Quote:
Megj: belsőn egy nagyon hasonló ötlettel jöttem elő, annyi kiegészítéssel, hogy az első X helyezés itt is kaphatna plusz személyiséget a következő etapra. Ezek ugyanúgy gyűjtetőek lennének. Ez pl. egy vonzerőt tudna jelenteni akár a mostani régieknek, akár az újaknak, hisz igaz, hogy mindig újra kezdődik (hopp, a fordulás is majdnem ilyen, csak nem kollektíven), azonban van jutalom. Quote:
|
Quote:
Hosszabb idő? Mennyi? Én játszanék, ha lehet. Más játéknál sem a játékos tesztel, játszik azzal, amit eléraknak... Most tesztelünk 2 évet, hogy utána majd játszunk rendesen? pfff :D |
Akkor azt is tesztelhetnénk, mi lenne, ha összevonnánk pár csoportot...
Teszteljünk párhuzamosan egy újraindulós új és egy összevont régi játékot... Ha már eccer tesztelünk, akkor teszteljünk... |
Quote:
|
Egy kicsit önző kérdés, de nem lehetne a belső fórum elérhető egy darabig minden játékos számára meghívás nélkül?
Több agy jobban pörög alapon... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:23. |