![]() |
Újabb szorgos nap. A meglévő elemeket mindet fel lehet pakolni a térképre, le lehet szedni, át lehet rendezni. Utat lehet építeni. Teljesen pofás országot lehet már építeni! :)
Még pár elem hiányzik. No meg a régi funkcionalitást rá kell tenni az új elrendezésre. Amihez jó sok design elemet át kell tervezni. És a tabletes megjelenésnek nem minden elemével vagyok kibékülve. Plusz az oktató küldetések még csak terv szinten vannak. Igaz sokkal több nem is kell hozzá. Úgyhogy mindenki legyen hiperaktív, hogy minél több kedvem legyen gyorsan haladni. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Lesz vmi előnye, vagy csak szépen néz ki? Így látatlanban jelenleg egy travian falut képzelek el magam előtt Ha van pl 8000 barakkom, akkor azok mind látszani fognak? |
Quote:
Ha van 8000 barakkod, akkor azok mind látszódni fognak. Bár első körben biztos, hogy lesz egy területi limit, ami fölött nem fog élni a térkép. |
Már nagyon várom, mi lesz ennek a térképes dolognak a kinézete, funkciója, mert már sok mindenre gondoltam ezzel kapcsolatban :)
Hátrányosan érinti-e azokat a dolog, akik maradnának végig-végig-végig a mostani kinézet mellett? |
Quote:
|
Néhány képernyőképet nem láthatnánk?
Vagy egyet? :) |
Quote:
|
Ez egyre jobban tetszik nekem. Még a végén én is akarok majd egyet. :D:D:D
|
Apró pici design elemek mind átfestve az új megjelenítéshez. A legtöbb menü a helyén. Huhh... :)
|
Quote:
|
Quote:
Hacsak tényleg el nem csábulok, és be nem teszek még pár elemet, amik később jók lehetnek... :D |
Esetleg tervbe van valamikor valami faji skinek bevezetése? Szerintem megdobná a játékot, főleg egy kezdőnél, hogy látná is, hogy na ő akkor most ork vagy törpicsek, stb.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Az elmúlt 4 hónapban esetleg volt valami előrehaladás?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Képeket a MUD-ból már ismerhet mindenki (itt a fórumon is megnézheted a képeket) -- itt most nyilván nem egy szerepjátékkal lesz összekapcsolva, hanem a Hódító meglévő funkcióival. |
Quote:
|
Quote:
|
A térképpel kapcsolatos utolsó lépések valami kegyetlen lassan haladnak. :( De haladnak. :)
A terv az, hogy ez be lesz téve a béta programba, hogy lehessen finomítani, csiszolgatni rajta, miközben a tutorial rész elkészül, ez már kevesebb designolást fog igényelni, így sokkal gyorsabban tervezem vele a haladást. |
Ezzel mizu?
|
Quote:
|
Az idén várható valami belőle?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Vannak helyzetek, ahol lehet átfedés a prioritások között, de ez nem ilyen. |
Quote:
|
A grafikus irány egy remek ötletnek tűnt. De a kezdetektől fogva annyi buktató volt ezzel kapcsolatban, hogy kezdem azt hinni, hogy ez nem véletlen. Mire nagyjából elkészült a térképnézet, igen komolyan azon gondolkozom, hogy jó irány-e egyáltalán az "agyatlanság" felé nyitni az eddigi kifejezetten stratégiai irány felől. És egyre inkább az a véleményem, hogy nem jó. Ezért is rendeződtek át a fontossági sorrendek. A tutorial alapjai fejlesztői környezetben már megvannak. Az ehhez szükséges grafikai bővítések (ez azért lesz) alapjai is megvannak, ezen azért még dolgozni kell egy kicsit.
|
Akkor a topicot akár be is zárhatod, hisz az eredeti, majd' 3 évvel ezelőtti témája már rég nem aktuális. A tutorial ötlete is Remy hódmentő topicjában merült fel és került kidolgozásra..
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:47. |