![]() |
Quote:
Jah, hogy ahhoz kell egy kis idő és kitartás? Bocsi, nem szóltam... 20VIP meg minek, amikor 1500 kör elég zéróra? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mielőtt írsz valamit nézz utána. lehet,hogy egy idő után elég az 1500 kör (most néztem egy országomnál,ott is annyi)de,ha frissen regelt orit zérózol 20 VIP ha nem hiszed,járj utána! szerintem ez volt az utolsó írásom ebben a témában(sokak örömére) ,mert csak a kötözködés megy,úgy látom:S |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Köszi :) |
bocs,nem tudom a 20 VIP-et honnan szedtem,de a 10 VIP is 2500ft:(
ja,és tényleg ez a legutolsó írásom mára elég volt:( |
Quote:
Akor mar nincs mit segitsek |
Quote:
Nem hiszem, hogy sokáig tartana a kívánt helyre kerülni, de jobb sírni... Másik, ha én le tudom írni rendesen mindenki más nevét, próbáld már meg Te is enyémmel köszönöm |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Attól, hogy mindig okoskodik, még nem okos valaki... |
Utoljara - tenyleg utoljara kernem a jatekosokat, ne offoljak mar szanaszejjel a topicot, meg ha altalanos beszelgetes is. Ha tehetnem, mar toroltem volna, mert egyszeruen tenyleg mindent ideirnak az emberek, ami eszukbejut...
|
Quote:
Hozzávalók: kb.30 kg.marha- vagy sertéscomb (vagy lapocka),füstölt hús (lehet csülök,oldalas..),3 db sárgarépa,2-3 db fehérrépa, 50 kb.barna- vagy tarkabab, 1 nagy,vagy 2 kicsi vöröshagyma, kevés zsír vagy olaj,p.paprika,ízlés szerit ő.kömény,ő.bors,delikát,1-2 babérlevél. a nokedlihez:3 tojás,pici só,liszt................ jah, bocsi :D |
Quote:
|
Quote:
Ati, ha latod ertelmet hagyd, ha nem, szerintem zard, keptelenek az emberek a temarol beszelgetni. |
felesleges ennyi csoport:DD
legyen 1 lassu 1 gyors és 1 lomha:D és mindjárt lesz létszám, és lesznek aktiv játékosok, és ugye célpont is van, meg csata is. csak hogy ne off legyen |
Quote:
|
Sokat gondolkoztam írjak-e vagy sem , végül úgy döntöttem írok :)
A csökkenéshez szerintem mindenképpen hozzátartozik , hogy néhány régi játékos mentalitása erőssen kifogásolható számomra . Például amikor jön egy új azt se tudja mi a helyzet akkor csinál egy orit , általában lopkodóst mert azt ugye az életben tiltják és büntetik ... Utána elkezdi próbálgatni az orit kb 200 tolival lopkod itt ott van ahol sikerül van ahol nem .... Viszont ha belop egy többszemes kiépített orihoz mert konkrétan azt s tudja miért van ott a kék szám , akkor utána jön a megtorlás . Amivel nem is lenne gond ha egy fosztás lenne vagy egy -kétt más akció ... Oké meg lett torolva enyi de , hogy utána 48 - 88 óra mészárt kapjon folyamatosan szinte minden körben azt erős túlzásnak tartom . Sőt én személy szerint hányok az ilyen játékosoktól ..... Ha valaki magára ismer az nem a véletlen műve lesz :) Kipróbáltam más online játékokat ahol bekerültem kezdőként az erősek közzé és ugyan ezt a beteg mentalitást tapasztaltam :S Ott konkrétan 1 hét után kukába dobtam az egészet ilyen miatt . Ugyanis nem egy kaliber a kétt játékos társadalom . Véleményem szerint sok ilyen és hasonló esetett ki lehetne küszöbölni ha fordulni csak egy adott csoportba lehetne 5-ös szinten több személyiséggel . Ugyanis akkor nagyjából egykaliberű játékosok lennének egy helyen és akkor lehet háborúzni vagy éppen mnt-t kötni kinek mi a szimpi és nem kerülnek össze a kezdőkkel . A 3. szinten lehetne vegyíteni a szemes orikat mert addigra már a kezdő játékos se lenne kezdő játékos . Tehát érdemben lenne esélye felvenni a versenyt a többszemes orikkal . Szerintem is érdemes lenne az elején egy oktató küldetéseket végrehajtó rész , ugyanis ha x száz másik játékban müxik akkor itt is lehet létjogusáltsága a dolognak . A másik játékok pénzt költöttek rá , hogy megtalálják a módját az új játékosok leghatékonyabb segítésére . Itt nem kéne , hiszen a rendszert kitalálták mások, csak meg kell csinálni. Szerintem a kétt rendszert együtt kéne alkalmazni mindenképpen ugyanis együtt van igazán csalogató ereje . Totya |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Csak nem te is a végtelen mészárolósok közé tartozol ? Ha igen akkor csalódtam benned . |
Quote:
Mitől jobb az, aki 57* fosztani megy 1000 aranyért? Az nem tetszik, hogy szét akarod választani a csoportokban a játékosokat... Mi alapján? Mert ismerek olyan embert, aki nem játszik évek óta, akkor most ő a kezdőbe kerülne egy új orival? Meg egy kezdő csoportban sztem nem lenne kitől tanulni, semmi fejlődés nem lenne, ha valaki már pár 100 egységgel rendelkezne és betolna 15 még kezdőbbet, még azt hinné, ő a király... Ennek semmi értelme... |
Quote:
|
Quote:
Az sem jobb ha 1000 aranyért megy fosztani csak egy kicsivel (ici picivel ) hsz-ed többijéből meg az jön le nekem, hogy mindenképpen kell a korona ..... Már bocsi de ez szánalmas szerintem :) |
Quote:
|
Quote:
Vedje meg magat ne te keljen megved. |
Quote:
Viszont beszéltem most az egyik ismimmel és ő javasolta, hogy lehessen többszemes orival is kezdő csopiba menni ha max 2db többszemes van a szöviben és maguk mellé vesznek 2db kezdőt tanítani ... Aki meg nem hajlandó tanítani az újoncokat több szemes létére az menjen a többszemes csopiba :) |
Quote:
Mi köze annak, amit Te írsz itt a fórumon ahhoz, hogy az 5 perc múlva regisztráló Gipsz Jakab holnapután is visszajön-e játszani? Én személy szerint nagyon remélem, hogy semmi. |
Quote:
|
Quote:
Biztos, hogy nem én vagyok a legjobb játékos, de hogy nem szarok be senkitől és ez így volt 7 éve is, az is biztos. Akkor is voltak ún. profik, akik próbáltak elrémíteni, de soknak már az emléke is elhamvadt, én még itt vagyok :) Hogy miért? Mert nem kezdtem el mindenért rinyálni, próbáltam fejlődni és mindig picit jobb lenni... Jah és időt/pénzt/energiát nem sajnáltam a játékra, kitartóan toltam/tolom évek óta... Talán ilyen hozzáállás kellene sok kezdőtől, nem "5 nap alatt megváltom a világot" duma... Lehet engem utálni, sokan meg is teszik, de egyvalamiben azért lehet követni is engem: Ez pedig a játék iráni rajongás, elhivatottság és alázat... |
Quote:
Minden ember szivesen jatszik, szivesen forumozik de ha azt tapasztalja hogy valaki egyfojtaba beleuti az orat es meg okoskodik is elobb utobb megunja es elhuz. Hozatenem: akinek nem ingje ........ |
Megjegyeznem nem kotekednni akarok csak siman ha engem nem kerdeznem nem szolok bele. Elolvasom es kesz.
|
Quote:
Vagy a cukraszdaba is fallabdazni szoktal jarni a haveroddal, es csodalkozol, ha elkuldenek? |
Quote:
Ui: továbbra se látom, hogy mi köze annak, hogy egy nyilvános beszékgetésbe más is bekapcsolódik, ahhoz, hogy a mindjárt regisztrálók holnapután is fognak-e játszani még. Szerintem semmi. |
Igen igazatok van tényleg elkanyarodtunk a témától kicsit ..
Viszont közben írtunk azért építő jellegű beírásokat is , amit nem mondhat el mindenki magáról :) |
Quote:
A privat beszelgetes alig 2,2 sor volt nem ertem miert kel azert rogton valakit leteremtenni. |
All times are GMT +1. The time now is 12:41. |