![]() |
Quote:
|
Sztem is Pool, csináld meg saját ötleteid alapján, aki meg jelentkezik az elfogadja a szabályokat és kész.
|
Quote:
ettől kevesebbel sztem nincs értelme Havi bajnokságot csinálni... Nah, írja le mindenki a véleményét és majd meglátjuk... |
Quote:
Quote:
asszem, már leírtam :) |
Quote:
Nálunk a koliban évek óta ilyen pontozással mennek a többfordulós pókerversenyek. Van x forduló, x/2 forduló legjobb eredménye számít. Ha 6 forduló van, és valaki mind a 6 fordulón részt vesz, egyértelmű, hogy több eredményből válogathat, míg aki esetleg csak 2 versenyen, annak lesz a 3-ból 1 0pontos is. |
Quote:
|
Quote:
illetve a 10-et játszónak is az 5 legjobb, meg a 6-ot játszónak is... így megfelel? én mondjuk amellett vagyok, hogy 10 verseny, 10 eredmény, 10 pontszám összeadva = Havi pontszám... |
Quote:
|
Quote:
Pl nyertem meg úgy kolis pókerbajnokságot, hogy nem tudtam minden alkalommal ott lenni, és éppen ezért volt jó, hogy x legjobb számít. Egyébként esélyem se lett volna. |
Ha 10 verseny lesz havonta nem gaz, en azt hittem minden napi 3 beleszamit, es akkor havi 90 van, es esetben pl. 90 kevesbe jo hely is sok pontot erhetett volna. :)
|
Quote:
ezért általában este lesz, de hétvégén napközben is mehet így sem jo? örülnék, ha te is lennél |
Quote:
|
Quote:
Ha a hódban keveset vagy akkor csak minden második ütés érjen? :D |
Nah, fürdés alatt rájöttem, miért nem jó az 5 legjobb eredményes dolog...
Tegyük fel azt a ritka esetet, hogy valaki megnyerni az első 5 versenyt... Ha a vityu ötletével nézzük, máris max holtversenyben lehet befogni annak, aki megnyeri a maradék 5-öt... De ha mind a 10 számít, akkor hiába nyeri meg az első 5-öt az 5*10=50 pont. Lehet aztán olyan balszerencsés lesz, hogy nem végez csak 2 pontot érő helyeken, tehát helyezetlen lesz... akkor 50 + 5*2=60 pont Így aki kiegyensúlyozottan játszik, máris megelőzheti akár 10 II. hellyel (10*8=80), de II. és III. helyek összességével is... Remélem érthető mit is akartam mondani... |
De nem kell elkapkodni, van még idő februárig...
Addig is holnap 3 verseny, jó szórakozást hozzá!!! :) |
sziasztok
először is annyi h tetszik a kezdeményezés, le a kalappal Pool előtt a havi versenyről meg anynit, hogyha van 10 verseny, és valaki nem tud csak 4-5 versenyen résztvenni, hát istenem, ha már a z F1 volt példára, ott se mondhatják h én most első kanyarba falnak csaptam magam, ne érjen a Te első helyed se... és ezt úgy mondom h én max 1 hétre előre tudom a beosztásom, és az 99% fix, tehát ilyesmi miatt nem fogják a kedvemért 8 ember beosztását átírni, és persze ha nem is dolgozok szokott más dolgom is lenni pontozásra meg annyi, h már most is 10 fő felett vannak a versenyeken, lehetne csak az első 10 helyet pontozni, csak regisztrációért ne járjon pont, és hó végén a 10 verseny összpontszáma a mérvadó nekem ez a véleményem, de persze akármi is lesz, amikor itthon vagyok valószínü játszani is fogok a versenyeken |
Quote:
|
Quote:
Éppen ezért nem tudtam nagyon sok párbajra elmenni a párbajsorozatból, mert akkor sokat melóztam, és folyamatosan rá volt rakva valami meló. Ha más nem, akkor egy 2órás munka csúszott bele. :) Tehát megyek, ha tudok. :) |
Trolltartó a Starson is , mint a hódban:)
|
Én csak annyit tennék hozzá, hogy ne csak hétvégén legyen. nem csak saját magamból kiindulva, de a legtöbben bulizni péntek-szombaton megyünk, rosszabb esetben pénteken elindulva vasárnap érkezünk:D:D:D
sztem egy hétköznap este 8 a legtöbb embernek jó lehet. úgyhogy sztem simán lehetne vegyesen. 1 hétköznap 1 péntek-szombat, és 1 vasárnap este. így azt hiszem minden korosztály eltudna indulni heti legalább 1 versenyen... |
Quote:
|
Nekem is ez a top5 versenyeredmény a szimpatikus.
Mindenkinek előnyös. Aki 10-et játszik 10-ből választhat legjobb 5-öt aki 2-őt az pedig 2-ből és kap mellé 3xnullát :) Teljesen igazságosnak és reálisnak tartom. Mondjuk sztem felesleges mindenkinek pontot adni. Az első 6-8 hely kap de a többinek minek? Csak felesleges adminisztráció a kiesettek pontozása. Viszont a versennyel kapcsolatban egy észrevétel: Tegnap volt szerencsém kipróbálni. Volt valaki aki egész végig nem ült az asztalnál. 18-ból 5. lett!!! Nonszensz... Vagy ki kell dobálni az asztaltól ezeket vagy pedig minden körben be kell rakatni velük legalább a nagyvak összegét. Nemcsak akkor ha rajtuk a sor, hanem minden körben. |
Quote:
(Amugy is gaz lenne hogy elmegyek pisilni, cigizni, esetleg kesek felorat, kiulok es kozben minden korben fogy egy nagyvaknyi penzem) :) Az tipikusan szokta zavarni azokat, akik meg nem jatszottak sok ilyen versenyt, olyannyira, hogy a starson emlekeim szerint meg felugro ablak is volt, ez elmagyarazni, hogy ez miert is nem gond. :) (Amugy nem kulonbozik attol, mintha valaki ott lenne, de bedobna minden handet. Gondolom Ot nem buntetned, mert ezt csinalja) |
Quote:
De tényleg nem versenyeztem sokat eddig... |
Quote:
,mert be akartam érni fizetőbe vagy csak pihentem.A leghosszabb versenyem 11 órás volt :D , de megérte ;) |
No, igen, 5k zsetonnál elér az elejére, de 1500nál 3 perces vakokkal kötve hiszem...
de ez is olyan, mint a párbaj, befizette a nevezést, innentől már nincs mit tenni vele :) |
Quote:
Mennyivel indultunk? Hol látom, hogy éppen mennyim van? És ha elfogy mi van utánna? |
Jó a pénzkészlet állapotát megtaláltam :)
|
Quote:
Ahogy nezem, Pool parbajai altalaban 300-400-as nevezesi dij korul vannak, igy ha epp semmi penzed nincs, de benezel, felveszed az ezrest, es mar nevezhetsz is. :) A Cashier gomb megnyomasaval tudod megnezni, epp mennyi jatek, es igazi penzed van, egy nagy gomb piros jobboldalt a folobbiban. |
Van valami chatszoba a klubbon belül a játékban vagy csak az asztaloknál tudunk chetelni?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Regisztráltam egy országot anarchba, de a kutya fáját, hogy ahogy megláttam az országösszesítőt, megint kedvem támadt játszani.:D Hál' istennek, időm nem lesz rá.:)
|
egy kis edzés verseny előtt valaki?
|
Quote:
|
Quote:
|
|
All times are GMT +1. The time now is 09:24. |