![]() |
Quote:
Hozzátenném Remy örökérvényű módszerét: gazdag szövibe lépsz, és ők karavánoznak:) |
Quote:
|
Quote:
5. szinten max 200-as nyersinál nem érdemes termelni a bank meg hogy hozzon sok kell marad a fosztás meg a tekilopás az mindig jó |
ez nem igaz dreamen;) én ma is az általad említett nyersi ár fölött tettem ki nyersit:) úgyhogy ez nem egészen így van. van hogy nagyon alacsonyak az árak, de az hamár van egy kis pénzed megoldható, hogy emeld őket
|
Quote:
nem feltétlenül alacsonyak az árak :) ezt cáfolnám a bank pedig kis hekin is hoz elég szépen persze nem heti 1,5 milliárdot de azért hoz :) |
hát ha nem vagy nagy piacozó akkor egy ár csökkenés betesz a termelőnek de mindegy
a bankot pedig én hullának ajánlom csak. más ha sok pénze van ugyis a piacon tárolja és egy tekiírásból szebben lehet keresni kivéve ha ellopják őket:D |
Quote:
ork kereskedő. felütöd magad a csopi tetejébe. leállsz és minden feles épít banknak. 1700 hekin kb 400-at felhúzol ( vagy többet ) és azzal már lehet keresni. bank nem csak holtaknak jó :cool: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sztem ilyet egy elf csináljon, mert őt csak nehezebb beütni és nem nagy gas 400 heki minusz. de ez az én véleményem nem próbáltam még ork kereskedőt lehet jól jönne ki |
Quote:
felütöd magad. mnt 8 körre le és fel aztán termelhetsz. +ott van szövid is , és mivel elég sokat vunk gépnél valsz h észrevesszük ha támad vki. de ez nem valószínű és ha termelsz akkor 1700-ból 400at feláldozni nem sok:) |
egyrészt ha szövivel termelsz, akkor elég jól belehet magatokat védeni ha csak egyikőtök elf tele íjjal semmi mással ( ha kell küld belőle neki még bőven lesz védő ereje) . amúgy én szerintem a teki írása a nyerő, mer az többet hoz és ha írsz 100k tekit abból elf haverod aki nem ír sokat is kap és nem keveset;) ha viszont az a cél hogy nem érsz rá 20 köröket várni, mer lehet, hogy azonnal kell kp akkor megosztva tartanám:) de hogy bank kell az tuti, mer elviszik alólad a lóvét és ha már egyszer van bank az mér ne kamatozzon:D szóval szerintem aki úgy indul neki az 5. szintnek, hogy termelni akar az legyen kereskedő és álljon össze egy másik tetszőleges fajú kereskedővel egy gnóm tudóssal, és egy elffel aki felüti magát velük eggyüt a csopi élére, ott elad minden támadó egységet és csak betoníjjakat tart helyette:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ezzel is vitatkoznék :) 200 heki csak az 5.-ös szinten van( aki termeli a tekit ) viszont a többi szinten mindenhol a fenti, nem kereskedő orik katikat képeznek és tekit írnak ;) de tény h 200 hekin is sok ilyen ori van. azaz 200 heki alatt |
Quote:
|
Quote:
hát ha 5. szinttől különböző csopiban termeli vki 200 hekin akkor ott már gondok vannak |
Quote:
|
Quote:
Viccet félretéve: ... /áá inkább gyere rá magad, nem adok tippeket/:p |
Quote:
A tippeket is ki kell érdemelni valamilyen szinten ;) |
Quote:
|
Magyarázza már el nekem valaki hogy mi élvezet van egy 200 hekis oriban -gyors csopin kívül-
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
azért is kipróbálom majd ha lépek szintet az 5-ös orimmal:D |
Quote:
Előbbi bárhány hekin lehet, legfeljebb némelyek fegyverrel fogják vitatni az igazad, utóbbi pedig... nem biztos, hogy Szecsa szeretni fogja, ha idegen van a közvetlen közelében:D Lehet, hogy most 199 hekin hobbiskodik, de nekem úgy rémlik, hogy korábban 1300 körül termelgetett... |
Quote:
|
Tűrjelek meg? :) Rendben :)
Synkel, 1100 korul volt a termelgetes, majd anarchia lett belole :( En 200-on ha meglatok egy orit, amit erosnek itelek, akkor ha mf vagyok, nekialllok es gyilkolom...ez egyfajta onzes. |
Quote:
|
Ha valakit hagysz megerosodni, az legyozhet kesobb! :)
|
Quote:
akkor aztan azt banthatod, nem a sok tobbi artatlant :P |
Eppen 5/U :) Valahol 250 :) De legkozelebb nem hadis leszek, nezek valami tolist fajt...abban ugyeskedek valamit :)
|
Quote:
|
En ezt adnam 200 hekire fajra bontva:
Orias: 2800 vari, 280 toli Gnom: 2850 vari, 900 toli Ork: 2340 vari, 1196 toli Törpe: 2652 vari, 1372 toli Oriast es gnomot tartanek. |
Quote:
Máshol mindig ez szajkozod 56toli kell most meg 280kell már 200hekire is?:) De ilyenkor mutatod meg a fogad fehérjét:) Ja és most irod majd ennyi mf orinak kell csak de nem látom hol irta,hogy mf:D |
Sehol nem irtam 56 toli meggyozesere tanacsot.
Sőőőt, minap arrol irtam, hogy az 56 toli egyaltalan nem jott be. |
Quote:
Én már miota azt szajkozom az oriást is azért lehet lopni. Ezek szerint ha nem 1kocsma kell akkor te is ezen a véleményen vagy nem?:) |
http://www.pregnancy.org/phpBB2/images/smiles/WTF.gif muszáj ebből is Harcosok topicot csinálni ???
|
kössz amúgy mf leszek:D leszek gnóm amúgyis a 4. szinten lévő varival meg óriás
|
All times are GMT +1. The time now is 02:14. |