![]() |
Quote:
De amikor tök "ismeretlen" játékosok összegabalyodnak, akkor azt hiszem nincs miről beszélni... Teljest meg én személy szerint marha ritkán nézek, főleg nem figyelem napokig, hogy ki kivel... |
Szerintem ha harcolok, akkor benne van az is hogy lehiénáznak, azért hagyok otthon helyet tábornokot, 59:50 kor távolt nézek, figyelem a pontlistát rámfokoz-e vki, ha szembe jön vki sereget koptatok, ez mind benne van a játékban.
HA lehetőség van rá akkor én is hiénázok, mert ha kitámadt vki, akkor vállalja azt is, hogy jöhet hiéna is, szerintem akkor nem vagyok hiéna, csak szemfüles :D HA lehiénáztak, akkor megjegyzem magamnak, és legközelebb figyelek rá, hogy messze legyek tőle. Hogyha valaki csak hiénázással akar feljutni, az is 1 játékstílus szerintem, és megérdemli a büntetését ha arra kerül sor. A-ban nem sok esélyed van a sok beton elf között, vagy mész maxxal és imádkozol hogy ne szóljon bele vki, vagy vársz, hogy támadni tudj, ez sajnos A-nak a sajátossága. Ez a játék a földről szól, azt meg kell szerezni így vagy úgy. |
Quote:
aki meg jó hiéna úgy megy, hogy a koptatással is fér |
Quote:
|
Előttem szólónak igaza van :) (Bart)
Ez a játék a földről szól ...Aki nem mnt-s az pontenciális célpont . Valamelyik másik topicban olvastam , hogy a felesekre megelőző csapást szeretnek mérni egyesek ... Most ha előtted van egy szövi tagja a szövije meg sehol akkor ha beföldeled az gondolom lehet ugyanolyan megelőző csapás mint amit a feleskre mérnek :D Mitől rosszab ez ? a felesről tudod, hogy lopni fog vagyis csak sejted .... A szöviről meg tudod , hogy harc lesz vagyis azt is sejted :) 10 körre előre az egyes csopin kívül elég problémás ütni . A másik meg ha te pl vándor vagy és a taktika szerint olyat ütsz aki nem vándor , hogy ne érjen el az pont ugyanaz mintha leszakadt szövitagot ütnél ... Mert a szövitag éppen fedez vissza a többiekhez akik neked 3 körösek :) Szóval álszenteskedést nyugodtan be lehet fejezni szerintem :) ui: dragitól nem várok mást ,mint a személyemre szóló ...... majd egyszer talán el is olvassa amit írok és értelmezi is :) |
én is simán hiénázok ha úgy adódik, és szerintem ezt kár tagadni bárkinek is
az megint más h olyan rég fent van vki A-ba, h akkor ez nem volt számottevő jelenség, de ha most menne akkor szerintem nem vetne meg 2-3-4-5-600k hekit senkise igaz hozzáteszem én nem tartok senkin kaput ezért, de ha pont odaesik, és van rá reális esélyem, hát egye fene mondjuk A-n kívül nem sok értelemét látom hiénának, még B-be is lehet simán találni szinte 0 kockázatos orikat (nem mindig persze) az megint más h ha tudom 2 szöviről h harcba állnak, akkor nem nyúlok bele, de ha belenézek a pontlistába, és vmiért megtetszik a neve, felmérés, gömb, és ha jó akkor ütöm max ha ír vmit h ezt miért kellet írok én is egy bocsit, nem tudtam, és megyek tovább ugyan ez ha mf harcol szövivel |
Quote:
|
kiegészíteném annyival, mert így elolvasva nem azt üzeni amit akartam
maga a hiénázás nem gerinctelen dolog, sok dolog rákényszerít játékosokat h ezzel éljen de lehet addig fokozni a dolgot mikor tényleg azzá váljon nekem legalábbis az jött le sok írásból h bárki aki csinálja az egy utólsó...... nem feltétlenül |
Quote:
Tenni úgysem lehet ellene... |
Quote:
|
úgy mondanám h több milliárdnyi okom is van rá, de ez felcserélhető egy gyűjtő névvel is, a pénzzel
ez megnyílvánulhat abban h ugyan van barakkod elégséges mértékben, de pénzed nincs 5 kört odafokozni vagy bontani, nem akarsz koptatni vagy abban h termelned kell, és nincs se pénzed se barakkod könnyű ütésre búzdítani vkit akinek annyi pénze sincs h a szemét kitörölje vele |
Vihar a biliben.
Miért, nem így van? :D
|
Quote:
Más: mostani A-s felmenetelem idején volt egy nagyon kedves hiénám, aki bevert két sereggel, miután egész nap TK-ja volt rám és sasolta, hogy mikor megyek ki. Alám is bontott, levélben is nagyképű volt ("haha, hogy elintéztelek"), szóval kihúzta a gyufát. Pár nappal később határozott revansot vettem rajta, sokkal lejjebb került, mint előtte volt, mire én voltam a szemét, a senkiházi, a csaló, aki a kicsiket bántja. Sűrű pontlistában, rengeteg üthető ori közvetlen közelében miért kell ilyen módszerre fanyalodni? Nem értem.. |
Quote:
|
Quote:
De hátha valaki nem lesz lusta rá :D |
Quote:
-vannak aki csak forognak és már hatalmas közöny van a többi játékos felé. -vannak akik csak azzal háborúznak aki kihívást jelent nekik,vagy nagyon rászolgál a verésre. -Vannak akik mindenkibe belekötnek, és élvezik hogy elverik a gyengéket. -és vannak akik csak úgy elvannak,és inkább a társaság miatt játszanak. én ezért játszogatok, legalábbis A-n kivül. nem rohanok, nem szöviháborúzok, jó hangulatú, középszerü szöviben elvagyok, lassan ütögetünk, nincs nagy tartalékunk, de jól elvagyunk:) Asszem jól elkülönithető, hogy ki melyik csoportba tartozik, és ez megadja a hozzáállását a dolgokhoz. nem remegek egy hektár földért, nem is szándokozom max hektáron lépni a csopikból. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Csak ne ellenezd ilyen erősen amikor te is megtennéd..... Mert néhányan hülyének fognak nézni :D |
Quote:
|
Quote:
Ha mi megyünk másra akkor szemetek vagyunk ? Ha ts megy másra akkor ő jó csávó mert ellenszenvből tette ? Ez nekem kicsit olyan érdekesnek tünik . Lehet , hogy én lennék elfogult ? Nem hiszem :) Szerintem a hiénát lehet különféle ürügyekre fogni : kevés barak , termelek, nincs pénzem , nem ütőképes ori stb... mindenféle hülyeségre .. A valóságos ok mindenkinél KELL A FÖLD ! Bár ha olyan ellenszenvesek vagyunk neki akkor jöjjön oda és üse be valamelyik orinkat :)) Lehetősége volt rá :) |
egyre nagyobb itt a kavarty, jó volna egy kicsit tisztábban látni.
Quote:
Ezeket szépen nehézségi sorba lehet rakni, kezdve a 0% katmorálú elhagyott ori ütésével és mondjuk végezve az 'MF szétüti a szövit, nappal lefelé támadva' esettel. :-D Mindegyik a Hódítóhoz tartozik, ez nem vitás, szabadon használjuk őket. Viszont az jól látszik, hogy az elismertség annál nagyobb, minél nehezebb ütést visz véghez valaki. Én tartom magam a Hódító leírt elveihez, mely szerint csak a legeslegkönnyebb ütések az elítélendők, amikhez jksz-t vagy multit használtak. De a hiénázás az a játék része. Nehezebb mintha felfedezne az ember, de könnyebb annál ha egyenlő eséllyel küzdenének. Becsülöm azt, aki a saját lehetőségeihez képest a nehezebb utakat választja. Hosszú távon azonban a lehetőségek megteremtése rajtunk, a mi előrelátásunkon és választásunkon múlik. |
Quote:
|
Quote:
Akár privátba is elküldheted . Ha azt mondom mi is ellenszenvből hiánázunk mindenkit akit tudunk akkor jó csávók leszünk ? Mert ebben a formában ugyanúgy hiénázunk mint Tsobi :D Tehát vagy mi is jócsávók leszünk mert csak az ellenszeves orit hiénázuk le vagy Ts is ugyanolyan hiéna mint mi :D Egyébként meg van egy sokkal nagyobb hiéna klán mint mi aki még 100 hekiért is behiénázott engem is meg a hullánkat is :D kb 5 sereggel |
Kill: hagyd csak, ne a fohienat akard leszoktatni a dogevesrol. :)
|
Nem nagyon szoktam fórumra írni,de ez a vita szerintem teljesen felesleges.
Minden játékos másképpen játszik. Alapból pedig a játék szinte buzdít a hiénázásra,különben minek lenne a teljes krónika,ha nem erre:) Háborúban minden megengedett. Aki meg inkább fedezgetni akar,egy jó kis hiéna ütés helyett,az játszon Marco Polo-t:) |
Szerintem is felesleges.
Mindenki úgy játszik ahogy akar szabályos kereteken belül. Hiénázni akarok akkor hiénázok ,ha nem akkor nem.Ne mások véleménye határozza meg valaki játékát.Ez a játék attól jó ,h többféleképpen lehet játszani és nem attól,h a fórumon egymásnak esnek játékosok. |
Mielott nagyon elmennetek a "jujj, veszekedes" iranyba, szerintem az eredeti topic es az en kerdesem is a velemenyekre kikeresere iranyult, es nem arra, hogy megszabjuk a tobbiek jatekat.
Iinkabb a velemenyeteket mondjatok el ilyen semmitmondo postok helyett... |
Quote:
|
Quote:
|
Remy eredeti kérdésére válaszolnék most. Szöviháborúba nem ütünk be egy kivétellel: ha az azzal a szövetséggel amelyik éppen ütött, előzőleg háborúztunk, és nem akarjuk, hogy újra két körre kerüljenek. Ilyen esetben szép, vagy nem szép, a saját szövetségem érdekét nézem, és akár hiénázok is. Természetesen van olyan, hogy a háborúban álló fél hiába volt előzőleg ellenfél, ír, és megkér, hogy ne avatkozzunk bele. Ebben az esetben szó sem lehet közbeütésről.
|
Quote:
Ez nem olyan,mint a JKSZ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Elolvastam.
Túlságosan tiszta vagyok,lehet az a baj. Azt hiszem,Te nem érted,hogy én mire gondolok:( Hogy ki ír kinek,az most lényegtelen. Én csak arra a részre reagáltam amit ki is emeltem. |
Quote:
Nem kell azt megírnia, h kivel háborúzik, csak annyit, h van vkivel rendeznivalója, és arra az időre békét kér, ez sztem nem szabályellenes, mert nem azt kéri, h üsse akit ő, hanem azt, h őt ne üsse, amig vki mással háborúzik, hasonlónak voltam már mindkét oldalán én is....(kértek és kértem is ilyet..) |
erre van az mnt kitalálva
|
fokozás 0 hekis foglalásért
Egy kérdésem lenne, elég rég óta játszom, de most olvastam ebben a témában, hogy el lehet fokozni , hogy 0 hekis foglalás legyen.
Ma teljesben láttam is, hogy yellow submarine megcsinálta. Hogy működik, mennyit kell fokozni? ---------------- Jó pap is holtig tanul:D |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:22. |