Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hiénázás A-ban (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4454)

Pool 02-16-2011 19:59

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 280222)
Effektive erre akar kilyukadni, hogy minek mi a velemenye errol. Azert en remenykedem, hogy nem ez a mentalitas a tobbsegi, mint a Tied, Encie - es vityut talan felig tudnam idesorolni ebbe a taborba.

Bar kezdem azt hinni, megis csak en almodozom, aztan utni kell mindenkit.... :P

Mindenkit én sem ütök, ezt Te is tudod...
De amikor tök "ismeretlen" játékosok összegabalyodnak, akkor azt hiszem nincs miről beszélni...
Teljest meg én személy szerint marha ritkán nézek, főleg nem figyelem napokig, hogy ki kivel...

Bart 02-16-2011 21:12

Szerintem ha harcolok, akkor benne van az is hogy lehiénáznak, azért hagyok otthon helyet tábornokot, 59:50 kor távolt nézek, figyelem a pontlistát rámfokoz-e vki, ha szembe jön vki sereget koptatok, ez mind benne van a játékban.

HA lehetőség van rá akkor én is hiénázok, mert ha kitámadt vki, akkor vállalja azt is, hogy jöhet hiéna is, szerintem akkor nem vagyok hiéna, csak szemfüles :D

HA lehiénáztak, akkor megjegyzem magamnak, és legközelebb figyelek rá, hogy messze legyek tőle.

Hogyha valaki csak hiénázással akar feljutni, az is 1 játékstílus szerintem, és megérdemli a büntetését ha arra kerül sor.

A-ban nem sok esélyed van a sok beton elf között, vagy mész maxxal és imádkozol hogy ne szóljon bele vki, vagy vársz, hogy támadni tudj, ez sajnos A-nak a sajátossága.

Ez a játék a földről szól, azt meg kell szerezni így vagy úgy.

Pool 02-16-2011 22:01

Quote:

Originally Posted by Bart (Post 280225)
Szerintem ha harcolok, akkor benne van az is hogy lehiénáznak, azért hagyok otthon helyet tábornokot, 59:50 kor távolt nézek, figyelem a pontlistát rámfokoz-e vki, ha szembe jön vki sereget koptatok, ez mind benne van a játékban.

HA lehetőség van rá akkor én is hiénázok, mert ha kitámadt vki, akkor vállalja azt is, hogy jöhet hiéna is, szerintem akkor nem vagyok hiéna, csak szemfüles :D

HA lehiénáztak, akkor megjegyzem magamnak, és legközelebb figyelek rá, hogy messze legyek tőle.

Hogyha valaki csak hiénázással akar feljutni, az is 1 játékstílus szerintem, és megérdemli a büntetését ha arra kerül sor.

A-ban nem sok esélyed van a sok beton elf között, vagy mész maxxal és imádkozol hogy ne szóljon bele vki, vagy vársz, hogy támadni tudj, ez sajnos A-nak a sajátossága.

Ez a játék a földről szól, azt meg kell szerezni így vagy úgy.

59.50-kor még korán van távolozni
aki meg jó hiéna úgy megy, hogy a koptatással is fér

Tsobi 02-16-2011 22:03

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 280227)
59.50-kor még korán van távolozni
aki meg jó hiéna úgy megy, hogy a koptatással is fér

Jó hiéna? Olyan nem létezik. Aki szerinted jó hiéna, szerintem az a legrosszabb. Fokozni ezt már csak úgy tudja a delikvens, ha több sereggel megy és még alád is bont. Hányingerem van az ilyenektől.

Kalapácska 02-16-2011 22:10

Előttem szólónak igaza van :) (Bart)
Ez a játék a földről szól ...Aki nem mnt-s az pontenciális célpont .
Valamelyik másik topicban olvastam , hogy a felesekre megelőző csapást szeretnek mérni egyesek ... Most ha előtted van egy szövi tagja a szövije meg sehol akkor ha beföldeled az gondolom lehet ugyanolyan megelőző csapás mint amit a feleskre mérnek :D
Mitől rosszab ez ? a felesről tudod, hogy lopni fog vagyis csak sejted ....
A szöviről meg tudod , hogy harc lesz vagyis azt is sejted :)
10 körre előre az egyes csopin kívül elég problémás ütni .
A másik meg ha te pl vándor vagy és a taktika szerint olyat ütsz aki nem vándor , hogy ne érjen el az pont ugyanaz mintha leszakadt szövitagot ütnél ...
Mert a szövitag éppen fedez vissza a többiekhez akik neked 3 körösek :)
Szóval álszenteskedést nyugodtan be lehet fejezni szerintem :)

ui: dragitól nem várok mást ,mint a személyemre szóló ...... majd egyszer talán el is olvassa amit írok és értelmezi is :)

Nyírbátor 02-16-2011 22:23

én is simán hiénázok ha úgy adódik, és szerintem ezt kár tagadni bárkinek is
az megint más h olyan rég fent van vki A-ba, h akkor ez nem volt számottevő jelenség, de ha most menne akkor szerintem nem vetne meg 2-3-4-5-600k hekit senkise
igaz hozzáteszem én nem tartok senkin kaput ezért, de ha pont odaesik, és van rá reális esélyem, hát egye fene
mondjuk A-n kívül nem sok értelemét látom hiénának, még B-be is lehet simán találni szinte 0 kockázatos orikat (nem mindig persze)
az megint más h ha tudom 2 szöviről h harcba állnak, akkor nem nyúlok bele, de ha belenézek a pontlistába, és vmiért megtetszik a neve, felmérés, gömb, és ha jó akkor ütöm
max ha ír vmit h ezt miért kellet írok én is egy bocsit, nem tudtam, és megyek tovább
ugyan ez ha mf harcol szövivel

Hex 02-16-2011 22:33

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 280228)
Jó hiéna? Olyan nem létezik. Aki szerinted jó hiéna, szerintem az a legrosszabb. Fokozni ezt már csak úgy tudja a delikvens, ha több sereggel megy és még alád is bont. Hányingerem van az ilyenektől.

utána meg elfokoz hogy 0 hekit vigyél

Nyírbátor 02-16-2011 22:38

kiegészíteném annyival, mert így elolvasva nem azt üzeni amit akartam
maga a hiénázás nem gerinctelen dolog, sok dolog rákényszerít játékosokat h ezzel éljen
de lehet addig fokozni a dolgot mikor tényleg azzá váljon
nekem legalábbis az jött le sok írásból h bárki aki csinálja az egy utólsó......
nem feltétlenül

Pool 02-16-2011 22:40

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 280228)

Ez van, ezt kell szeretni...
Tenni úgysem lehet ellene...

Tsobi 02-16-2011 23:01

Quote:

Originally Posted by Nyírbátor (Post 280235)
maga a hiénázás nem gerinctelen dolog, sok dolog rákényszerít játékosokat h ezzel éljen

Mi az a sok dolog? Én puszta ellenszenvből tudnám elképzelni a hiénát jelenleg.

Nyírbátor 02-16-2011 23:05

úgy mondanám h több milliárdnyi okom is van rá, de ez felcserélhető egy gyűjtő névvel is, a pénzzel
ez megnyílvánulhat abban h ugyan van barakkod elégséges mértékben, de pénzed nincs 5 kört odafokozni vagy bontani, nem akarsz koptatni
vagy abban h termelned kell, és nincs se pénzed se barakkod
könnyű ütésre búzdítani vkit akinek annyi pénze sincs h a szemét kitörölje vele

Pool 02-16-2011 23:08

Vihar a biliben.

Miért, nem így van? :D

Tsobi 02-16-2011 23:16

Quote:

Originally Posted by Nyírbátor (Post 280238)
úgy mondanám h több milliárdnyi okom is van rá, de ez felcserélhető egy gyűjtő névvel is, a pénzzel
ez megnyílvánulhat abban h ugyan van barakkod elégséges mértékben, de pénzed nincs 5 kört odafokozni vagy bontani, nem akarsz koptatni
vagy abban h termelned kell, és nincs se pénzed se barakkod
könnyű ütésre búzdítani vkit akinek annyi pénze sincs h a szemét kitörölje vele

A financiális gondokat én nem tudom elfogadni indokként, hisz a pénztelenség mindig csak átmeneti állapot. Tiszta sor.. addig nem indulok el, amíg nincs pénzem. Nem kell szórni vagy koptatni, mintha kötelező lenne. Termelni kell és termelni. Szerinted a többieknek honnan lett vagyonuk?

Más: mostani A-s felmenetelem idején volt egy nagyon kedves hiénám, aki bevert két sereggel, miután egész nap TK-ja volt rám és sasolta, hogy mikor megyek ki. Alám is bontott, levélben is nagyképű volt ("haha, hogy elintéztelek"), szóval kihúzta a gyufát. Pár nappal később határozott revansot vettem rajta, sokkal lejjebb került, mint előtte volt, mire én voltam a szemét, a senkiházi, a csaló, aki a kicsiket bántja. Sűrű pontlistában, rengeteg üthető ori közvetlen közelében miért kell ilyen módszerre fanyalodni? Nem értem..

Pool 02-16-2011 23:20

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 280241)
A financiális gondokat én nem tudom elfogadni indokként, hisz a pénztelenség mindig csak átmeneti állapot. Tiszta sor.. addig nem indulok el, amíg nincs pénzem. Nem kell szórni vagy koptatni, mintha kötelező lenne. Termelni kell és termelni. Szerinted a többieknek honnan lett vagyonuk?

Más: mostani A-s felmenetelem idején volt egy nagyon kedves hiénám, aki bevert két sereggel, miután egész nap TK-ja volt rám és sasolta, hogy mikor megyek ki. Alám is bontott, levélben is nagyképű volt ("haha, hogy elintéztelek"), szóval kihúzta a gyufát. Pár nappal később határozott revansot vettem rajta, sokkal lejjebb került, mint előtte volt, mire én voltam a szemét, a senkiházi, a csaló, aki a kicsiket bántja. Sűrű pontlistában, rengeteg üthető ori közvetlen közelében miért kell ilyen módszerre fanyalodni? Nem értem..

Biztos ismert :D

Kalapácska 02-16-2011 23:30

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 280241)

Ha nem lennék lusta rá viszakeresném azt az írásodat amiben az egyes eseményekben kevesled a hiénát amit a kis malac klán kapott klánütés közben :D
De hátha valaki nem lesz lusta rá :D

Kutyuleee 02-16-2011 23:33

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 280222)
Bar kezdem azt hinni, megis csak en almodozom, aztan utni kell mindenkit.... :P

-Van aki azt élvezi, hogy minél többet üssön minnél gyorsabban és minél kisebb kockázattal, és rohanjon fel a topba.
-vannak aki csak forognak és már hatalmas közöny van a többi játékos felé.
-vannak akik csak azzal háborúznak aki kihívást jelent nekik,vagy nagyon rászolgál a verésre.
-Vannak akik mindenkibe belekötnek, és élvezik hogy elverik a gyengéket.
-és vannak akik csak úgy elvannak,és inkább a társaság miatt játszanak. én ezért játszogatok, legalábbis A-n kivül. nem rohanok, nem szöviháborúzok, jó hangulatú, középszerü szöviben elvagyok, lassan ütögetünk, nincs nagy tartalékunk, de jól elvagyunk:)

Asszem jól elkülönithető, hogy ki melyik csoportba tartozik, és ez megadja a hozzáállását a dolgokhoz. nem remegek egy hektár földért, nem is szándokozom max hektáron lépni a csopikból.

Tsobi 02-16-2011 23:34

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 280244)
Ha nem lennék lusta rá viszakeresném azt az írásodat amiben az egyes eseményekben kevesled a hiénát amit a kis malac klán kapott klánütés közben :D
De hátha valaki nem lesz lusta rá :D

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 280237)
Én puszta ellenszenvből tudnám elképzelni a hiénát jelenleg.

Ezeket egyeztesd. :)

Kalapácska 02-16-2011 23:38

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 280246)
Ezeket egyeztesd. :)

Hiéna az hiéna ok mindegy :DDDDD
Csak ne ellenezd ilyen erősen amikor te is megtennéd.....
Mert néhányan hülyének fognak nézni :D

Killer 02-17-2011 07:49

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 280247)
Hiéna az hiéna ok mindegy :DDDDD
Csak ne ellenezd ilyen erősen amikor te is megtennéd.....
Mert néhányan hülyének fognak nézni :D

ebben sem értünk egyet.

Kalapácska 02-17-2011 08:44

Quote:

Originally Posted by Killer (Post 280255)
ebben sem értünk egyet.

Miért is nem ?
Ha mi megyünk másra akkor szemetek vagyunk ?
Ha ts megy másra akkor ő jó csávó mert ellenszenvből tette ?
Ez nekem kicsit olyan érdekesnek tünik .

Lehet , hogy én lennék elfogult ? Nem hiszem :)
Szerintem a hiénát lehet különféle ürügyekre fogni : kevés barak , termelek, nincs pénzem , nem ütőképes ori stb... mindenféle hülyeségre ..
A valóságos ok mindenkinél KELL A FÖLD !
Bár ha olyan ellenszenvesek vagyunk neki akkor jöjjön oda és üse be valamelyik orinkat :)) Lehetősége volt rá :)

Princ 02-17-2011 09:50

egyre nagyobb itt a kavarty, jó volna egy kicsit tisztábban látni.

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 280117)
A velemenyek erdekelnenek, hogy vajon a lovagok ideje lejart-e, es csak en/mi vagyok/unk maradi/ak.

Sokféle ütés van: szövi üt MF-et, szövi hiénáz MF-et, ugyanezek fordítva, ork üt elfet, hulla kitámad fullra, elhagyott orit beütnek, sokszemes szövi üt nem vándor szövit, ott vannak a hajnali támadások, szilveszteri klántámadás, satöbbi.

Ezeket szépen nehézségi sorba lehet rakni, kezdve a 0% katmorálú elhagyott ori ütésével és mondjuk végezve az 'MF szétüti a szövit, nappal lefelé támadva' esettel. :-D Mindegyik a Hódítóhoz tartozik, ez nem vitás, szabadon használjuk őket. Viszont az jól látszik, hogy az elismertség annál nagyobb, minél nehezebb ütést visz véghez valaki.

Én tartom magam a Hódító leírt elveihez, mely szerint csak a legeslegkönnyebb ütések az elítélendők, amikhez jksz-t vagy multit használtak. De a hiénázás az a játék része. Nehezebb mintha felfedezne az ember, de könnyebb annál ha egyenlő eséllyel küzdenének.

Becsülöm azt, aki a saját lehetőségeihez képest a nehezebb utakat választja. Hosszú távon azonban a lehetőségek megteremtése rajtunk, a mi előrelátásunkon és választásunkon múlik.

Killer 02-17-2011 11:11

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 280256)
Miért is nem ?
Ha mi megyünk másra akkor szemetek vagyunk ?
Ha ts megy másra akkor ő jó csávó mert ellenszenvből tette ?
Ez nekem kicsit olyan érdekesnek tünik .

Lehet , hogy én lennék elfogult ? Nem hiszem :)
Szerintem a hiénát lehet különféle ürügyekre fogni : kevés barak , termelek, nincs pénzem , nem ütőképes ori stb... mindenféle hülyeségre ..
A valóságos ok mindenkinél KELL A FÖLD !
Bár ha olyan ellenszenvesek vagyunk neki akkor jöjjön oda és üse be valamelyik orinkat :)) Lehetősége volt rá :)

nem.azért hiéna és hiéna között óriási különbségek vannak.amennyben ezt nem látod felesleges magyaráznom,de már jópárszor leírtam erről a véleményem.

Kalapácska 02-17-2011 11:39

Quote:

Originally Posted by Killer (Post 280262)
nem.azért hiéna és hiéna között óriási különbségek vannak.amennyben ezt nem látod felesleges magyaráznom,de már jópárszor leírtam erről a véleményem.

Légyszives magyarázd el , köszönöm :)
Akár privátba is elküldheted .

Ha azt mondom mi is ellenszenvből hiánázunk mindenkit akit tudunk akkor jó csávók leszünk ? Mert ebben a formában ugyanúgy hiénázunk mint Tsobi :D

Tehát vagy mi is jócsávók leszünk mert csak az ellenszeves orit hiénázuk le vagy Ts is ugyanolyan hiéna mint mi :D

Egyébként meg van egy sokkal nagyobb hiéna klán mint mi aki még 100 hekiért is behiénázott engem is meg a hullánkat is :D kb 5 sereggel

Remedy 02-17-2011 11:41

Kill: hagyd csak, ne a fohienat akard leszoktatni a dogevesrol. :)

Harmgor 02-17-2011 13:03

Nem nagyon szoktam fórumra írni,de ez a vita szerintem teljesen felesleges.

Minden játékos másképpen játszik.

Alapból pedig a játék szinte buzdít a hiénázásra,különben minek lenne a teljes krónika,ha nem erre:)

Háborúban minden megengedett.

Aki meg inkább fedezgetni akar,egy jó kis hiéna ütés helyett,az játszon Marco Polo-t:)

csákány 02-17-2011 13:52

Szerintem is felesleges.
Mindenki úgy játszik ahogy akar szabályos kereteken belül.
Hiénázni akarok akkor hiénázok ,ha nem akkor nem.Ne mások véleménye határozza meg valaki játékát.Ez a játék attól jó ,h többféleképpen lehet játszani és nem attól,h a fórumon egymásnak esnek játékosok.

Remedy 02-17-2011 13:58

Mielott nagyon elmennetek a "jujj, veszekedes" iranyba, szerintem az eredeti topic es az en kerdesem is a velemenyekre kikeresere iranyult, es nem arra, hogy megszabjuk a tobbiek jatekat.

Iinkabb a velemenyeteket mondjatok el ilyen semmitmondo postok helyett...

csákány 02-17-2011 14:01

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 280279)
Mielott nagyon elmennetek a "jujj, veszekedes" iranyba, szerintem az eredeti topic es az en kerdesem is a velemenyekre kikeresere iranyult, es nem arra, hogy megszabjuk a tobbiek jatekat.

Persze csak páran leírták a véleményüket a másik meg neki esett,mert nem tetszik.Ha valakinek más a véleménye el kell fogadni és nem lehurrogni.

Harmgor 02-17-2011 14:15

Quote:

Originally Posted by csákány (Post 280280)
Persze csak páran leírták a véleményüket a másik meg neki esett,mert nem tetszik.Ha valakinek más a véleménye el kell fogadni és nem lehurrogni.

ez így igaz

Tanuló 02-17-2011 14:21

Remy eredeti kérdésére válaszolnék most. Szöviháborúba nem ütünk be egy kivétellel: ha az azzal a szövetséggel amelyik éppen ütött, előzőleg háborúztunk, és nem akarjuk, hogy újra két körre kerüljenek. Ilyen esetben szép, vagy nem szép, a saját szövetségem érdekét nézem, és akár hiénázok is. Természetesen van olyan, hogy a háborúban álló fél hiába volt előzőleg ellenfél, ír, és megkér, hogy ne avatkozzunk bele. Ebben az esetben szó sem lehet közbeütésről.

Harmgor 02-17-2011 15:07

Quote:

Originally Posted by Tanuló (Post 280288)
Természetesen van olyan, hogy a háborúban álló fél hiába volt előzőleg ellenfél, ír, és megkér, hogy ne avatkozzunk bele. Ebben az esetben szó sem lehet közbeütésről.

Megkéred egy másik szövetség tagját,hogy X-Y-t ne üsse,mert Ti akarjátok?

Ez nem olyan,mint a JKSZ?

Tanuló 02-17-2011 17:52

Quote:

Originally Posted by Harmgor (Post 280291)

Nem teljesen erre gondoltam, félreértettél. Ha az eddig ellenséges szövi megkér arra, hogy ne szóljak közbe a háborújukba, akkor nem teszem.. Tehát nem ÉN kérek, hanem ENGEM kérnek meg:)

Tanuló 02-17-2011 17:58

Quote:

Nem is értem, hogy jutottál erre a következtetésre a beírásomból, többször átolvastam, de semmi olyat nem találtam benne, hogy befolyásolni akarnám bárki háborúját, pontosan az ellenkezőjét emeltem ki.

Kalapácska 02-17-2011 18:16

Quote:

Te elolvstad azt a hsz-t rendesen ? Mit szívtál ? jó cuc lehet küldj nekem is :D

Harmgor 02-17-2011 19:10

Elolvastam.

Túlságosan tiszta vagyok,lehet az a baj.

Azt hiszem,Te nem érted,hogy én mire gondolok:(

Hogy ki ír kinek,az most lényegtelen.

Én csak arra a részre reagáltam amit ki is emeltem.

Fefe013 02-17-2011 19:14

Quote:

Originally Posted by Harmgor (Post 280328)
Elolvastam.

Túlságosan tiszta vagyok,lehet az a baj.

Azt hiszem,Te nem érted,hogy én mire gondolok:(

Hogy ki ír kinek,az most lényegtelen.

Én csak arra a részre reagáltam amit ki is emeltem.

Szerintem meg világosan fejezte ki magát...

Nem kell azt megírnia, h kivel háborúzik, csak annyit, h van vkivel rendeznivalója, és arra az időre békét kér, ez sztem nem szabályellenes, mert nem azt kéri, h üsse akit ő, hanem azt, h őt ne üsse, amig vki mással háborúzik, hasonlónak voltam már mindkét oldalán én is....(kértek és kértem is ilyet..)

Harmgor 02-17-2011 19:49

erre van az mnt kitalálva

Bart 02-18-2011 18:04

fokozás 0 hekis foglalásért

Egy kérdésem lenne, elég rég óta játszom, de most olvastam ebben a témában, hogy el lehet fokozni , hogy 0 hekis foglalás legyen.

Ma teljesben láttam is, hogy yellow submarine megcsinálta.

Hogy működik, mennyit kell fokozni?
----------------
Jó pap is holtig tanul:D

Remedy 02-18-2011 18:15

Quote:

Originally Posted by Bart (Post 280412)
Egy kérdésem lenne, elég rég óta játszom, de most olvastam ebben a témában, hogy el lehet fokozni , hogy 0 hekis foglalás legyen.

Ma teljesben láttam is, hogy yellow submarine megcsinálta.

Hogy működik, mennyit kell fokozni?
----------------
Jó pap is holtig tanul:D

1000.000 pontot kell, a teljes 0-s foglalashoz. Persze kisebb is eleg lehet bizonyos esetekben, de ennnyi tuti, hogy eleg.

Bart 02-18-2011 18:43

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 280415)
1000.000 pontot kell, a teljes 0-s foglalashoz. Persze kisebb is eleg lehet bizonyos esetekben, de ennnyi tuti, hogy eleg.

100.000 pont? az nem is olyan sok, 500K katona, hogyha azt nézzük, hogy visszafedezni sem olcsó feljebb.

All times are GMT +1. The time now is 04:22.