![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Engem az erdekelne, miert kell ilyen balladai homallyal irni az egeszrol. Mivel ez anarch(szerintem) a resztvevok nem tiltakoznanak pontosabb tajekoztatas ellen.
Sot, egy extra izgalmat adna, hogy esetleg azt uti vki, aki epp elotte van. Talan a nevezett orszaglistak is publikusak lehetnenek. (aki bevallalja, es miert ne tennek?) (De ez csak maganvelemeny, csak nem ertem, hogy ha mar anarch, miert kell ennyire titkolozni) :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az orilistával nem sokra mennél.... varisok, tolisok közösbe vannak... használják többen, de más mailen is lehetnek segítő orik. Üsd azokat Remy akik sok földet szereztek :D |
Quote:
|
igen, én is akartam javasolni Ts-nek, hogy ha téged üt hamarabb utólér, mintha mindketten engem.... :D :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Nyilvános orilistákkal egyébként valóban lehetne élezni a versenyt, ugyanis célzottan lehetne hekiért menni azokra, akik előtted állnak.
Ha nem is most, de a MNAH (:D) -on szerintem orikat lehessen benevezni, hogy követni lehessen. Nem kell az egész orilistát nyilvánossá tenni csak azokat, amikkel részt szeretnél venni a versenyen. |
Ha egy orival akarsz játszani Ts.. tedd azt normálba ez anarch..... :)
|
Quote:
|
Engem az országlisták annyira nem is érdekelnének, de a sorrend igen. Szóval én örülnék egy listának, hogy a benevezettek (a megadott becenevekkel) helyezés szerint hol vannak. Még csak pontszám sem kellene, csak egy lista. Mert így most a többi hsz közt kifürkészni hogy Ati hol írt valamit arról hogy ki hogy áll, meg abban is az van hogy előrébb lépett, meg megelőzte... Egy egyszerű hétköznapi sorrend, az táncsak publikus.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
amugy 2-3 naponta ugyis beirja ati :) mondjuk én a lista végére is kiváncsi lennék nem csak az elejére :) |
Nekem is kezd elmenni a kedvem ebben a fene nagy titkolózásba. :(
|
Viszont, ezért most megyek és ütök vagy 6 hekit. :D
|
nem vagyok egy matematikus de szerintem ha a foglalt hekik nincsenek melléirva akkor egy sorrendbol max az tud orilistát gyártani aki jártas valoszinuségszámitásban :)
és nem hinném hogy erre tul sok ember képes lenne :D |
Quote:
1. X 2. Y 3. Z És hogy X és Y közt 10k vagy 10M pont a különbség nem is érdekelne. Quote:
Azoknak lehet élvezetesebb akik játszanak, de a külső szemlélő számára csak egy kis társasjáték, amiről süt, hogy nem neki szól. |
1402 hekivel a hatodik hely környékén vagyok, de én csak D-ben ütögetek egy-két orival :) Zordi koma viszont jól nyomja nagyon :) ő lehet az 5. helyen
|
Quote:
Quote:
|
Miután később is lehet jelentkezni és akkor is elszámolásra kerülnek az addigi ütések így minden infó ami itt kiszámolható hátrányba teszi a már jelentkezetteket.... hiába követnétek itt egy listát figyelemmel ha az esetleges nyertes még nem is jelentkezett.
|
Quote:
2. Never 3. jack 4. if 5. Zordi 6. Hex 7. Tsobi 8. ?? 9. ?? ... Nem sokkal olvashatóbb? Nah mind1, tudom veszélyes, mert kiderül belőle az országlista. Röhej... |
Quote:
|
Hex, de nem azt kérte, hogy minden info legyen publikálva, csak egy sima teljes sorrendet...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mar a belson is irtam, hogy pl tok jo lenne, ha ilyen osszesitesek szuletnenek, hogy
A mai nap Zordi haladt elore osszesen 4000 hektart. Jacktol leutott 2000-et. Hextol vesztett 3000-et. Egyeb nem nevezettektol osszesen utott 5000-et. De ebbol is biztos mindenre ra lehetne jonni.... :) |
Quote:
ha pontosan lett a helycsere idopontja ideirva (de nem ) aki meg tegyukfel megszállott orilistakészito (halálra rohogném magam rajta ha lenne ilyen) es most kapcsolodik bele az max helycsere esetén jutna némi infohoz feltéve ha a helycsere idopontja pontosan van megadva (ami nem jellemzo) |
Jó, köszönöm, megértettem. Nem publikus semmi. Jó játékot.
A témát most mellőzőm, majd ha vége a társasjátéknak visszanézek, mi lett a vége. |
(már írták előttem... sorry...)
|
All times are GMT +1. The time now is 21:07. |