Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fontos események (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=20)
-   -   ENAH - Első Nagy Anarchista Háború (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4437)

Hex 12-11-2010 10:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 272775)
Érdekesség: Totya sincs "biztonságban", mert bár nincs még benevezve az illető, de már van, aki több ponttal rendelkezne, ha be lenne nevezve. És benevezni még jócskán be lehet.

Én tudom, hogy kire gondolsz :D de ő valszeg nem is fog benevezni

Ati 12-11-2010 10:25

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 272779)
Én tudom, hogy kire gondolsz :D de ő valszeg nem is fog benevezni

Nem kötelező benevezni.

Remedy 12-11-2010 10:27

Engem az erdekelne, miert kell ilyen balladai homallyal irni az egeszrol. Mivel ez anarch(szerintem) a resztvevok nem tiltakoznanak pontosabb tajekoztatas ellen.

Sot, egy extra izgalmat adna, hogy esetleg azt uti vki, aki epp elotte van. Talan a nevezett orszaglistak is publikusak lehetnenek. (aki bevallalja, es miert ne tennek?)

(De ez csak maganvelemeny, csak nem ertem, hogy ha mar anarch, miert kell ennyire titkolozni) :)

Ati 12-11-2010 10:29

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 272781)
Mivel ez anarch(szerintem) a resztvevok nem tiltakoznanak pontosabb tajekoztatas ellen.

Talan a nevezett orszaglistak is publikusak lehetnenek. (aki bevallalja, es miert ne tennek?)

Több konkrét kérés is érkezett ezügyben, hogy ne legyenek az országlisták nyilvánosak, és mivel a pontos foglalási számból könnyen ki lehetne számolni az eseményeket nézve, hogy melyik országokkal lett ütve az adott mennyiség, ezért a pontos pontszám is árulkodó lenne.

Remedy 12-11-2010 10:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 272782)
Több konkrét kérés is érkezett ezügyben, hogy ne legyenek az országlisták nyilvánosak, és mivel a pontos foglalási számból könnyen ki lehetne számolni az eseményeket nézve, hogy melyik országokkal lett ütve az adott mennyiség, ezért a pontos pontszám is árulkodó lenne.

Annak fenyeben hogy publikus orszaglistak is vannak kulson, ezt elegge furcsanak tartom a resztvevok szemszogebol. Mitol felnek? :)

Ati 12-11-2010 10:33

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 272783)
Annak fenyeben hogy publikus orszaglistak is vannak kulson, ezt elegge furcsanak tartom a resztvevok szemszogebol. Mitol felnek? :)

Azokban sem biztos, hogy mindenkinek minden országa szerepel.

Zordi 12-11-2010 11:53

Quote:

Sot, egy extra izgalmat adna, hogy esetleg azt uti vki, aki epp elotte van. Talan a nevezett orszaglistak is publikusak lehetnenek. (aki bevallalja, es miert ne tennek?)
Szerintem ez már elbukik ha vki pont ezen taktikából csak az utolsó napokban nevezne be, de az ütései kezdektől számítanak.

Az orilistával nem sokra mennél.... varisok, tolisok közösbe vannak... használják többen, de más mailen is lehetnek segítő orik.
Üsd azokat Remy akik sok földet szereztek :D

Hex 12-11-2010 12:00

Quote:

Originally Posted by Zordi (Post 272787)
Szerintem ez már elbukik ha vki pont ezen taktikából csak az utolsó napokban nevezne be, de az ütései kezdektől számítanak.

Az orilistával nem sokra mennél.... varisok, tolisok közösbe vannak... használják többen, de más mailen is lehetnek segítő orik.

mondjuk téged :P

Zordi 12-11-2010 12:04

igen, én is akartam javasolni Ts-nek, hogy ha téged üt hamarabb utólér, mintha mindketten engem.... :D :D

Remedy 12-11-2010 13:19

Quote:

Originally Posted by Zordi (Post 272787)

En csak szurkolok, es sokkal erdekesebb lenne igy szamomra. :)

Ati 12-11-2010 13:23

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 272790)
En csak szurkolok, es sokkal erdekesebb lenne igy szamomra. :)

Dehogy lenne érdekesebb. Akkor csak ránéznél, és továbblépnél. :p Azt nem szereted. :p :D

Tsobi 12-11-2010 13:25

Nyilvános orilistákkal egyébként valóban lehetne élezni a versenyt, ugyanis célzottan lehetne hekiért menni azokra, akik előtted állnak.

Ha nem is most, de a MNAH (:D) -on szerintem orikat lehessen benevezni, hogy követni lehessen. Nem kell az egész orilistát nyilvánossá tenni csak azokat, amikkel részt szeretnél venni a versenyen.

Zordi 12-11-2010 13:28

Ha egy orival akarsz játszani Ts.. tedd azt normálba ez anarch..... :)

Ati 12-11-2010 13:35

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 272793)
Ha nem is most, de a MNAH (:D) -on szerintem orikat lehessen benevezni, hogy követni lehessen. Nem kell az egész orilistát nyilvánossá tenni csak azokat, amikkel részt szeretnél venni a versenyen.

4000 ország benevezésekor ez nem túl célravezető.

BimmBimm 12-12-2010 17:14

Engem az országlisták annyira nem is érdekelnének, de a sorrend igen. Szóval én örülnék egy listának, hogy a benevezettek (a megadott becenevekkel) helyezés szerint hol vannak. Még csak pontszám sem kellene, csak egy lista. Mert így most a többi hsz közt kifürkészni hogy Ati hol írt valamit arról hogy ki hogy áll, meg abban is az van hogy előrébb lépett, meg megelőzte... Egy egyszerű hétköznapi sorrend, az táncsak publikus.

Ati 12-12-2010 17:23

Quote:

Originally Posted by BimmBimm (Post 272875)
Engem az országlisták annyira nem is érdekelnének, de a sorrend igen. Szóval én örülnék egy listának, hogy a benevezettek (a megadott becenevekkel) helyezés szerint hol vannak. Még csak pontszám sem kellene, csak egy lista. Mert így most a többi hsz közt kifürkészni hogy Ati hol írt valamit arról hogy ki hogy áll, meg abban is az van hogy előrébb lépett, meg megelőzte... Egy egyszerű hétköznapi sorrend, az táncsak publikus.

A végén lesz egy publikus sorrend. Napi szinten nem, hiszen abból egy erőteljesebb számolással kikövetkeztethetők az adott emberhez tartozó országok.

BimmBimm 12-12-2010 17:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 272877)
A végén lesz egy publikus sorrend. Napi szinten nem, hiszen abból egy erőteljesebb számolással kikövetkeztethetők az adott emberhez tartozó országok.

Értem, sajnálom, hogy minden titkos, így valóban izgalmas és követhető móka ez.

Ati 12-12-2010 17:29

Quote:

Originally Posted by BimmBimm (Post 272879)
Értem, sajnálom, hogy minden titkos, így valóban izgalmas és követhető móka ez.

Tartom magam ahhoz a -- jogos -- kéréshez, hogy van, aki nem szeretné publikussá tenni az országlistáját.

BimmBimm 12-12-2010 17:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 272880)
Tartom magam ahhoz a -- jogos -- kéréshez, hogy van, aki nem szeretné publikussá tenni az országlistáját.

Én is tartom magam ahhoz, hogy az országlistája nem is érdekel, csak a helyezése, de mind1. Első Nagy Anarchista Titkos Háború.

Ati 12-12-2010 17:34

Quote:

Originally Posted by BimmBimm (Post 272881)
Én is tartom magam ahhoz, hogy az országlistája nem is érdekel, csak a helyezése, de mind1. Első Nagy Anarchista Titkos Háború.

Ha tudod, hogy X mennyit foglalt (mert például Te vagy az), és tudod, hogy Y mennyit foglalt, akkor Z "pontlistabeli" haladásából kiszámolható, hogy adott idő alatt hány pontot szerzett. Az eseményekkel ezt összevetve idővel pontos országlista szerezhető az illetőről.

BimmBimm 12-12-2010 17:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 272882)
Ha tudod, hogy X mennyit foglalt (mert például Te vagy az), és tudod, hogy Y mennyit foglalt, akkor Z "pontlistabeli" haladásából kiszámolható, hogy adott idő alatt hány pontot szerzett. Az eseményekkel ezt összevetve idővel pontos országlista szerezhető az illetőről.

Oké felfogtam, nem kell sorrend. Majd a végén megnézem mi lett az eredmény, az meg hogy jutottunk oda kit érdekel...

NewJackCity 12-12-2010 17:46

Quote:

Originally Posted by BimmBimm (Post 272883)
Oké felfogtam, nem kell sorrend. Majd a végén megnézem mi lett az eredmény, az meg hogy jutottunk oda kit érdekel...

az elso 4 változatlan egyenlore :)
amugy 2-3 naponta ugyis beirja ati :)
mondjuk én a lista végére is kiváncsi lennék nem csak az elejére :)

Sami 12-12-2010 17:47

Nekem is kezd elmenni a kedvem ebben a fene nagy titkolózásba. :(

Sami 12-12-2010 17:49

Viszont, ezért most megyek és ütök vagy 6 hekit. :D

NewJackCity 12-12-2010 17:50

nem vagyok egy matematikus de szerintem ha a foglalt hekik nincsenek melléirva akkor egy sorrendbol max az tud orilistát gyártani aki jártas valoszinuségszámitásban :)
és nem hinném hogy erre tul sok ember képes lenne :D

BimmBimm 12-12-2010 17:51

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 272884)
az elso 4 változatlan egyenlore :)
amugy 2-3 naponta ugyis beirja ati :)
mondjuk én a lista végére is kiváncsi lennék nem csak az elejére :)

Engem meg a lista egésze, tőlem frissülhetne 3 naponta is, de legalább látnám hogy mi van. Mert most ugyan ott vagyunk majdnem, azzal hogy Ati néha bemásol ezt azt, én meg csak annyit kértem hogy
1. X
2. Y
3. Z
És hogy X és Y közt 10k vagy 10M pont a különbség nem is érdekelne.

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 272885)
Nekem is kezd elmenni a kedvem ebben a fene nagy titkolózásba. :(

Olyan mintha forma1-et néznék, de nem lenne soha kiírva a sorrend, képen is csak néha mutatnának egy két előzést, de egyben a mezőnyt sosem... Nem is nézném.
Azoknak lehet élvezetesebb akik játszanak, de a külső szemlélő számára csak egy kis társasjáték, amiről süt, hogy nem neki szól.

Hex 12-12-2010 17:54

1402 hekivel a hatodik hely környékén vagyok, de én csak D-ben ütögetek egy-két orival :) Zordi koma viszont jól nyomja nagyon :) ő lehet az 5. helyen

Ati 12-12-2010 17:54

Quote:

Originally Posted by BimmBimm (Post 272888)
Engem meg a lista egésze, tőlem frissülhetne 3 naponta is, de legalább látnám hogy mi van. Mert most ugyan ott vagyunk majdnem, azzal hogy Ati néha bemásol ezt azt, én meg csak annyit kértem hogy
1. X
2. Y
3. Z
És hogy X és Y közt 10k vagy 10M pont a különbség nem is érdekelne.

-------------->

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 272717)
Nincs sorrendbeli változás, továbbra is Totya van az élen, őket követi Never és jack (a kisbetű nem a tiszteletlenség jele, így lett kérve a jelentkezés -- ha nagybetűsíteni kell, akkor szólj!). Ezután jön már kisebb méretű foglalásokkal if (szintén kisbetűsen lett kérve, nagybetűsítés esetén Te is szólj!), Zordi, Hex és Tsobi. A többiek csak elenyésző mennyiségű földet gyűjtöttek, sőt többen is vannak, akiknek negatívban van az összesítésük.

Zordi 12-12-2010 17:57

Miután később is lehet jelentkezni és akkor is elszámolásra kerülnek az addigi ütések így minden infó ami itt kiszámolható hátrányba teszi a már jelentkezetteket.... hiába követnétek itt egy listát figyelemmel ha az esetleges nyertes még nem is jelentkezett.

BimmBimm 12-12-2010 17:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 272717)
Nincs sorrendbeli változás, továbbra is Totya van az élen, őket követi Never és jack (a kisbetű nem a tiszteletlenség jele, így lett kérve a jelentkezés -- ha nagybetűsíteni kell, akkor szólj!). Ezután jön már kisebb méretű foglalásokkal if (szintén kisbetűsen lett kérve, nagybetűsítés esetén Te is szólj!), Zordi, Hex és Tsobi. A többiek csak elenyésző mennyiségű földet gyűjtöttek, sőt többen is vannak, akiknek negatívban van az összesítésük.

1. Totya
2. Never
3. jack
4. if
5. Zordi
6. Hex
7. Tsobi
8. ??
9. ??
...

Nem sokkal olvashatóbb? Nah mind1, tudom veszélyes, mert kiderül belőle az országlista. Röhej...

Hex 12-12-2010 18:04

Quote:

Originally Posted by BimmBimm (Post 272892)
mert kiderül belőle az országlista. Röhej...

már miért lenne röhejes? nem ismered az anarchot. Mi van példálul, ha x játékos is benevez és játszani akar, de y játékos az életbe nem fogja engedni, hogy arról a szintről amit ő ural, feljebb lépjen? Ha minden infó publikus lenne, x játékos orilistáját simán össze lehet rakni

Sami 12-12-2010 18:06

Hex, de nem azt kérte, hogy minden info legyen publikálva, csak egy sima teljes sorrendet...

Hex 12-12-2010 18:07

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 272895)
Hex, de nem azt kérte, hogy minden info legyen publikálva, csak egy sima teljes sorrendet...

ott van a sorrend, pár napja is ott volt :)

BimmBimm 12-12-2010 18:08

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 272893)
már miért lenne röhejes? nem ismered az anarchot. Mi van példálul, ha x játékos is benevez és játszani akar, de y játékos az életbe nem fogja engedni, hogy arról a szintről amit ő ural, feljebb lépjen? Ha minden infó publikus lenne, x játékos orilistáját simán össze lehet rakni

A helyezéslista === minden info? :eek::eek::eek:

Hex 12-12-2010 18:10

Quote:

Originally Posted by BimmBimm (Post 272898)
A helyezéslista === minden info? :eek::eek::eek:

pár napja is le lett írva, az első hét hely, plusz a többi kevés hekit ütött és páran minuszban vannak...

Sami 12-12-2010 18:10

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 272897)
ott van a sorrend, pár napja is ott volt :)

Igen, ott van a sorrend, amin én sem látszom pl.

Remedy 12-12-2010 18:13

Mar a belson is irtam, hogy pl tok jo lenne, ha ilyen osszesitesek szuletnenek, hogy

A mai nap Zordi haladt elore osszesen 4000 hektart.

Jacktol leutott 2000-et.
Hextol vesztett 3000-et.

Egyeb nem nevezettektol osszesen utott 5000-et.

De ebbol is biztos mindenre ra lehetne jonni.... :)

NewJackCity 12-12-2010 18:13

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 272893)

ha valaki az elejétol kezdve menti a 4 szint utéseit annak már ennyibol is lehetne akár listája
ha pontosan lett a helycsere idopontja ideirva (de nem )
aki meg tegyukfel megszállott orilistakészito (halálra rohogném magam rajta ha lenne ilyen)
es most kapcsolodik bele
az max helycsere esetén jutna némi infohoz
feltéve ha a helycsere idopontja pontosan van megadva (ami nem jellemzo)

BimmBimm 12-12-2010 18:13

Jó, köszönöm, megértettem. Nem publikus semmi. Jó játékot.

A témát most mellőzőm, majd ha vége a társasjátéknak visszanézek, mi lett a vége.

Dew 12-12-2010 19:06

(már írták előttem... sorry...)

All times are GMT +1. The time now is 21:07.