![]() |
Olvasgatva ezt a topicot, csak egy csendes kerdesem lenne:
Ember vs Felelf. Melyiket valasztanad ha tolvaj szeretnel lenni? Remelem a valaszok 99%-a a felelf lenne. Elonye az Emberrel szembeni: Tud a szoviben varazsolni is. Lassabban farad a tolvaja. 10%+ lakashelyzeti bonusza van. 10%+ nativ hadi vedelme van. Arnyak varazslata durvan erositi a tolvajait. 10%+ toliteki bonusza is van. Ember egy db elonye: nehez artozni... Mindezeket vegiggondolva, miert is a felest akarjatok erositeni? |
Quote:
Bár, amiket leírtam, azok közül ha egy (több) megvalósulna, lehet én is kerítenék felest vmelyik szövimbe vagy én lennék az...:) Reaktor Az Ember Faj újjászületéséhez meg ha elkezdesz ötletelni, folytatom :) |
Quote:
|
Quote:
De ha mégis így lenne, akkor segítsünk neki feltámadni... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ezek tetszenek. (bonyolításokat leszámítva-egyéni ütés klánütés különbségre, szieszta nemműködésre gondolok itt) |
Quote:
|
Vagy egész egyszerűen, mivel a tolvajai sokkal ügyesebbek, mint bárki másnak, a tolvajai által indított ártó akciók 20%-kal erősebbek.
Ebben az esetben jobban lépést tudna tartani a mészárlás hatásfokával, illetve alacsony hekin se lenne nevetséges, amit ártózik. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A %-okat lehet módosítgatni az elv a lényeg és azok amiket kiemeltem, kreatívak és többségében egyediek. Bukok az ilyesmire :) És a legfontosabb, hogy használhatóvá válna feljebb is tőle a faj. |
Egy kifejezetten tolis fajnak támadóbónuszt adni? Nem hiszem, hogy jó ötlet.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de mindegy, ne offoljunk |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Red mi történik ha egy kifejezetten tolis fajnak támadóbónuszt adsz? Meg fog sértődni? |
Nem reklámozni akarom magam, de egyre jobban tetszenek az ötleteim, akár 1-2-3 is kellene a felesnek (vagy más ötletek) és talán máris többen lennének...
Még én is kipróbálnám, akár B-ben is |
Quote:
Ha mar hadbonusz, akkor (meg plusz) vedobonusz kell neki, nem tamadobonusz, a felelf az eletben nem fog majd akarni utni. (Valoban, maximum A-ban, de egy szint miatt meg nem biztos hogy erositeni kell egy egesz fajt) (Persze arra meg mindig nem kaptam valaszt, hogy miert pont felelfet kellene erositeni, amikor igy is tok jo kis faj) :) |
Quote:
A 2. és 1.szinteken pedig ugy érzem sokkal használhatóbb ha nem bunkert csinálsz belőle, hanem hagyod, hogy visszaüthessen anélkül, hogy tök üresre hagyná az oriját. Ezért kellene elvenni a támadómaluszát és inkább erősíteni egy picit. Quote:
Quote:
életképtelen, szürke folt amit ugy érzem felesleges megmenteni. A félelf viszont nem ilyen azt érdemes lenne! |
Quote:
Az ember mindenben átlagos(bár inkább átlag alattinak mondanám). Lehetne adni neki egy speciális egységet amit csak ő tud kihasználni és 8/8 lenne a támadó és védőereje. Mindjárt nem lenne ennyire bárgyú magára maradt faj ;) |
Quote:
akkor már inkább a védő vagy támadó kellene 8/5 és 5/8-ra növelni nála védés/támadás |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én nyitottam ezt a témát és azért ami a címéből is kiderül. A hadi eltolódás más téma. Ennek a topicnak a célja a félelf életképességének a javítása a felső 2 szinten. Ha ehhez arra van szüksége, hogy erősebb legyen hadügyileg akkor sztem érdemes erősíteni rajta. |
Alapvetően tetsznek Pool ötletei a félelffel kapcsolatban. A mértékekről még el kell gondolkozni.
Viszont lassan tényleg jöhet majd a téma az ember megerősítésére is, mert az aztán nagyon gyík jelenleg. |
hulla, aztán félelf erősítés. már pedzegetjük az ember feljavítását. lassan végigérünk. úgy érzem, sokkal kevesebb munka lett volna legyengíteni csak az orkot az esélyegyenlőség jegyében:D
|
Na ha már itt vagyok, és mindenki ötletel, beszállok én is :)
Arra a problémára vonatkozóan, amit Gee is kifejtett, hogy sokszor különösebb ok nélkül támadják a feleseket, (esetleg varival is) fejembe szökött egy kósza szikra: Általában az ártásokat a toli egy térkapu felderítés után kapja az ellentől, akit esetleg felmért, vagy majd akar, egyéb lopási szándéka nem volt, de mint tudjuk a TK 10 körig nyitva van. Az én ötletem az lenne, hogy tudjanak a félelf varázslók egy olyan térkaput létrehozni (mégegy spec-vari esetleg), amelyik csak egy körig tart nyitva, ellenben csak információszerző tolvajakciók valósíthatók meg általa. ha jókor derít az ellen, még mindig lebukhatna a toli, az áldozat szemében semmi különbség nem lenne a két TK között, így azt még mindig nyugodtan lehetne fenyegetésként érzékelni, mégha valójában közvetlen veszélyt nem is jelentene. Így a feleses szövik akár lépéselőnybe is kerülhetnének egy másik szövivel szemben, mivel azok nem, vagy csak kisebb eséllyel tudnák meg, hogy felmérték őket. A szövetségeseknek ez a TK nem jelentene átmászási lehetőséget, ugyanakkor visszafele hagyományos TK-ként működne, tehát az ellen át tudna menni a feleshez, ha befér. A többi szám változatlan maradna, tehát a feles ezen a TK-n keresztül is ugyanúgy bebukna, ha nincs elég tolija, mint a hagyományoson. Ezzel a módosítással esetleg csökkenthetőek lennének a "Nem hinném, hogy kedvességből nyitottál rám TK-t" című felesek elleni atrocitások, és egy szövetségnek is hasznosabb tagja lehetne a suttyomban történő felmérésével. azt hiszem nem hagytam ki semmit :) |
egyéb lopási szándéka nem volt???
miért nyitott kaput?infó szerzés?az nem lopás? szerintem mindegy, hogy az infó birtokában megvédeni vagy megtámadni akarsz,akkor is loptál!!!:) |
Nekem mindegy, örülök,hogy valaki válaszolt (nem csak a kezeket nyomkorássza bőszen) és nem halt be a téma :) (bár még mindig lehet) :)
|
Quote:
|
Quote:
am meg pont ez a cél, hogy előnyt adjunk, hogy ne lehessen olyan könnyen bebukni, ha nem ártózol, vagy lopsz, de a miérteket le is írtam a nagy ötletelésemben |
Quote:
jó vicc :D ez csak a szokásos gee féle sirás a feles miatt.. nem azért mert a rokonok (tobbi feles) már szarrálopták korábban és ezért megelozo csapást mérnek inkább a felesekre mielott lopkodni kezdenének és inkább elveri amég a kozelbe van és nem várja meg még alulrol sok korrol lopkodni kezdi amikor már késő bánat lenne és tenni se tudna ellene szoval hogy akárki is ok nélkul ártozná a feleseket az egy nagy hazugság a feles soha nem volt jó nagy hekin tény hogy volt olyan multis aki 22ezer hekis félelfet gyártott A_ban de az illetőt le is pakolták csalás miatt az az igazság hogy a feles soha a budos életbe nem volt jó nagy hekin egyedul addig volt életképes nagyobb hekin amég a korházak nagyobb bevándorlást tudtak produkálni mint amennyi lakos az éhezéstol elment ezért nem kellett bele tanya csak korház és etetni sem kellett ezért a sok toli mellé még betonvédelmet is tudtak tartani a trukkot viszont kevesen ismerték ezért egy kiskaput kihasználva kedvukre lopkodhatták a kiskaput nem ismero emberkéket a felesek majd mikor tobben rájottek hogy egy kiskaput kihasználva "csalnak" ellenuk akkor kiverték a balhét es a korházak bevándorlásra gyakorlott hatását jóval lecsokkentették nem mellékesen teljesen jogosan a feles a mai napig egy jo faj a lenti szinteken amivel ha a piaci árak jók es célpontban sincs hiány, sokkal tobbet lehet keresni lopással mint termeléssel ha a piaci árak rosszak vagy nincsenek megfelelo célpontok akkor pedig jobban megéri termelni ez mindig is igy volt nemhinném hogy erositeni kéne egy fajon mert a piaci árak meg a csoportlétszámok drasztikusan lecsokkentek offf: ha a felest visszaerositjuk akkor jo lenne ha lenne ujra kobor sereg mert tok jo látni hogy ha van 50k barakhelyem akkor 8*50k lovat kikuldve is tudok 50k ijat tartani es ezzel a trukkel xarrá birok verni mindenkit mikozben engem nem tudnak beutni :D az őskorban volt pár jofajta trukk az tény de nem hinném hogy a kiskapuk virágzása koruli idok mintájára szupererős tolis fajt kéne gyártani |
Ez a HSZ enyhén rasszista volt :)
De megértem az indokokat :) |
Quote:
tény hogy sose szerettem a tolikat és ahogy en szeretnék szuperszonikus hadi lenni akit nem tudnak beverni nyilván a tolvajkodást kedvelok szeretnének betonvédelmu lopkodogépet maguknak ettol fuggetlen jopár kleptománnal osszebarátkoztam az évek alatt pl gee-t is havernak tekintem de ettol még nem fogok bologatni ha nem ertunk eggyet :D főleg ha olyan erveket hoz fel ami a vicc kategoria ha valaki tolis fajt választ az lopni akar nem éplistázgatni ez 100% az hogy egy lopkodosra valaki megelozo csapást mér azt nyilvánvaloan nem ok nélkul teszi hanem rossz tapasztalatbol |
All times are GMT +1. The time now is 11:05. |