![]() |
Quote:
A szabályok nem tiltják, tehát legális... |
Csináltam egy összesÍtést, mindenkit megszámoltam, eszerint:
Változtatni akar: 15 ember Nem akar v.ni :13 ember Természetesen mindenkit egyszer számoltam, független a szavazott pontoktól... |
Hahó!
Itt mindenki elveszett?Vagy csak a téma merült ki ennyiben...??? |
Quote:
|
Szerintem ezen fölösleges változtatni, ez a termelő orik újabb szívatása lenne. Így is kevesen vállalják hogy termelgessenek, a haderejük meg csökkenjen mondjuk 20-30%-ot emiatt. És ezekre az orikra naponta többször járnak raktárt fosztani, hát ha most ezt hadsereggel is el lehetne érni nem tudom ki fog termelni, és bevállalni a napi rendszeres ostromokat..
Következő javaslat hogy tolvajok szerezzenek földeket is? :P |
Quote:
Amelett nem orbitális lefosztásról volt szó, csak hogy mindenki fogja amit lát, szal nem akkor mennyÍségről, ami rombadönti a gazdasáágot... Hanem hogy kicsit reálisabb legyen, és nem csak kaját, meg lóvét hozzanak, de olvass vissza... |
Quote:
Ja és ezt úgy mondom, hogy naponta többször fosztok én is! |
Quote:
Amelett nem a mennyÍségen szerettem volna változtatni, csak a zsákmány összetételén, a megfáradt katona meg mennyivel boldogabb lesz ha 2 cipó helyett mondjuk drágakövet vagy egy fegyvert hoz, de ezt mondom én... |
Szerintem jó ez így ahogy van. Ha meggömbözök valakit hadiorival, és látom, hogy pénze nincs túl sok, de sok a rúnája, vagy a gabonáaj, én pedig mondjuk éheztetek, akkor az már értelmes hadicél. Tudom, hogy miért megyek ki támadni. Az nagyon durva lenne, ha a főmenüben helyet kellene szorítani drágakőnek, fegyvernek, meg ilyeneknek, az meg úgyszintén, hogy egy szemlátomást elesett orit támadjak be, hátha van nyersije ha egyebe nem is:):)
|
Quote:
Plusz van egy kiegészÍtő ötletem, a katonáknak meglehetne mondani, hogy miből hozzanak haza... |
Quote:
Hogy legyen benne hely ilyeneknek, és baromi macerás lenne egy sereg kiküldése, ha nem csak a darabszámot a szövisegítséget és a tábornokot kellene beállítani, hanem azt is, hogy követ, fémet vagy fegyvert hozzanak az ellenségtől:) Arról nem beszélve, hogy szerintem is jó ez így, hogy hadisnak varisnak és tolisnak egyaránt megvan a maga akciója, amit a többi nem iagzán tud megcsinálni. Na jó, a varison lehetne alakítani, mondjuk egy teleportálás varázslattal, amivel elszipkázhat ezt-azt az ellenségtől, mert neki szerencsétlennek semmi konkrét haszonszerző tevékenysége sincs. |
Quote:
Akkor 4 hadis is meg tudna élni simán és az már nem is ez a játék volna. Az ilyen változtatásokat amik gyökereiben borítanák fel a játékot nem tudom minek egyáltalán felvetni. Quote:
Meg ha belegondoltok abba, hogy egy apró változtatásnak milyen következményei lehetnek akkor mindenki azt mondja hogy jó ez így ahogy van:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha valaki annyira elégedetlen a mostani felállással akkor nyugodtan abbahagyhatja nem fogja benne senki megakadályozni. Meg most mindenkinek akinek egy kis ötlete van mind megvalósítanánk akkor nem is ugynaz a játék volna. |
Tetccik, hogy mindenkinek minden teccik, mindenkinek minden jó... :)
De ha időnként nem variálunk egy kicsit a játékon, akkor nem lesz véletlen egyhangú, és unalmas? *** nem ide tartozik, de a fórum elérte a 2000. látogatást! *** más kérdés, hogy tudok lezárni egy időkorlát nélküli szavazást? Lehet h. csak én vok hülye... :D :confused: :p |
Nekem megfelel a fosztogatás ebben a mostani formában:) Mivel varis orim nincs, az annyira nem érdekel, de azért tény, hogy a varisoknak nincs konkrét haszonszerző akciójuk, ha nem számoljuk az aranyalmát, de azt meg inkább hagyjuk:)
Ugyanakkor Woodstock-nak is igaza van, ami enm változik, annak annyi... |
Quote:
Vannak változtatások csak szerintem ez a fórumon indított felvetések az elejénél lett elrontva, mert egyből 6 úgy fajt akart mindenki. |
Quote:
Én személy szerint eltudnék viselni egy - két jól megtervezett új fajt... Ezekmelett ottvan, hogy ez a fórum igazán csak beszélgetésre van, megmondták Atiék, hogy valszeg nemlessz semmi megvalósÍtva a játékban benne, max ha valami nagyon fontosat találunk ki, szóval senki ne féljen, valószÍnüleg a felvetésemből soha nem lesz semmi... |
Quote:
|
Éééés a tekercsek??
sziasztok!
szoval csak annyit írnék, hogy én a tekercsek hazahozatalát szorgalmaznám főleg, ha elötte egy tolvaj lenyúlja őket, akkor minimum azokat hozzák vissza aránytalannak tartom, hogy egy tolvaj akár 30%át is lenyúlja, egy készültségből, de amikor visszamegyek értük, nem hoznak annyit... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szal nembiztos, hogy nincs értelme... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Viszont ha ezt csak úgy gondoltad hogy hozzanak egy kis tekit is a többi mellé az megint nem ér semmit. |
Quote:
|
Csak akkor memire volna jó mert a tolit se tudnán elkapni csak csökkenne az hogy mennyi pénz, kaját, runát hozol a teki érdekében.
Ja és ha megint ezzel jösz hogy de ha támadnak akkor hoznak mindent akkor hozzanak embert is meg nyerset is meg katonát is rabszolgának--> és akkor megint ott tartunk hogy új épület kell meg ilyesmi. Ha egy ori ki van élezve jól nem biztos hogy van nyerse de pénze általában van ha nem teszi ki a piacra. Teki viszont álltalában minden orinál van kivéve a hullákat. Ja meg ezzel a (kis) változtatással nem érne semmit a gnóm specvarija.... szóval magával vonja annak a változtatását is vagy pedig sokan meggondolnák hogy játszanak-e gnómmal |
Quote:
Quote:
|
Úgy látom te egy igazi reformátor vagy és nem lehet téged eltéríteni azt hiszem én kifogytam az ellenérvekből:D
|
Quote:
Ez így kókányolás. |
Quote:
|
nem tudo de én végig olvastam most az egész topikot de nekem csak egy valami szurt szemet (talán tetszet is) még hozzá az az észrevétel hogy szegény varinak tényleg nincs semmi haszonszerzö lehetösége. Talán ezen tényleg érdemes lenne változtatni. Bár varis még soha nem voltam. Az is igaz hogy , nem tudom mitöl de mindig tele vannak lével, Általában kereskedök és biztos jól bizniszelnek vagy fenne tudja Vagy a runába lenne ekkora dohány ? passz. De tény hogy efektiv haszont nem tudnak szerezni:)
|
Quote:
Most lenne egy olyan vari vagy már nem émlékszem miket írtak amivel hasznot tud csinálni az kb annyit érne mint az aranyalma hagyni kell min 1-2kszabad barakk helyet és napi 20 milla min megvan gyors csopiban sokkal több na most hogy ha ez a pénzbevéltelt szeretnék egy varival pótolni akkor mindenki teli lenne pénzel. Az a baj hogy mindenki úgy gondolkodik hogy a varinak kéne a változás mert... a tolinak kéne a változás mert... a hadinak szintén csak arra nem gondoltok hogy a egy gnóm hadi tud lopni, varizni, támadni na most akkor aztán jól megszorítanánk a hadikat ha adnánk egy új tolizást vagy varizást. |
Neeeem tolinak meg hadinak nem is gondoltam egy pilinatig se semmit !!!
Varinak esetleg de az sem motivál igazán mert azok általában beton ijjal védve vannak, a tolik készijét ripsz ropsz lerántják csak meg jegyeztem hogy efektiv haszon szerzési lehetösége nincs. De nem mondtam hogy legyen de ha már valamejik hiányos akkor ö az mert toli az tud hasznot szerezni és ártani hadi szint ugy, na most a vari az nem max az arany almája van de az még régen ért valamit de a mostani piaci viszonyok mellet röhejes. De nem gondoltam semmi ujra csak arra hogy azon lehetne emelni hogy többet hozzon neki és arányosan hogy ha minnél több a vari annál többet hozzon ezzel el kerülve hogy a hadinak is meg a tolinak is bevételi forrásá váljon. |
Quote:
|
És mi lenne ha lenne egy olyan varázslat hogy teleportálás ? :rolleyes:
Amivel lehetne valamit szerezni a másik országból. |
Quote:
|
Quote:
Ez még a valóságban is lehetséges! Elmennek a varázslók testelhagyással a helyszínre, megnézik az ellenség készleteit, és hazateleportálják. Ezt a akcíót az ellenség, mágikus védelemmel ki tudják védeni! (Én is használok védelmet, csak ez nem rituális mágiával készül, Hanem mentálisan, olyan mint az agykontroll.) Az utolsó mondatod pedig "hülyeség", ezt katival és tolival is lehetne! |
All times are GMT +1. The time now is 04:20. |