Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   A fosztogatás hatékonysága... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=43)

Axa 02-16-2006 15:30

Quote:

Originally Posted by Woodstock
Lehet, csak izléstelen

Nem ez volt a kérdés, hogy szép dolog-e. :d
A szabályok nem tiltják, tehát legális...

Woodstock 02-19-2006 19:34

Csináltam egy összesÍtést, mindenkit megszámoltam, eszerint:

Változtatni akar: 15 ember

Nem akar v.ni :13 ember

Természetesen mindenkit egyszer számoltam, független a szavazott pontoktól...

Fantasy 03-06-2006 11:19

Hahó!

Itt mindenki elveszett?Vagy csak a téma merült ki ennyiben...???

Woodstock 03-08-2006 15:21

Quote:

Originally Posted by Fantasy
Hahó!

Itt mindenki elveszett?Vagy csak a téma merült ki ennyiben...???

Nem veszett el semmi, csak eddig nincs olyan javaslat, ami legalább 50%-nak tetszett volna...

Cimbi 03-08-2006 16:46

Szerintem ezen fölösleges változtatni, ez a termelő orik újabb szívatása lenne. Így is kevesen vállalják hogy termelgessenek, a haderejük meg csökkenjen mondjuk 20-30%-ot emiatt. És ezekre az orikra naponta többször járnak raktárt fosztani, hát ha most ezt hadsereggel is el lehetne érni nem tudom ki fog termelni, és bevállalni a napi rendszeres ostromokat..
Következő javaslat hogy tolvajok szerezzenek földeket is? :P

Woodstock 03-08-2006 21:49

Quote:

Originally Posted by Cimbi
Következő javaslat hogy tolvajok szerezzenek földeket is? :P

Olvass vissza, olyan javaslat is volt... :D

Amelett nem orbitális lefosztásról volt szó, csak hogy mindenki fogja amit lát, szal nem akkor mennyÍségről, ami rombadönti a gazdasáágot... Hanem hogy kicsit reálisabb legyen, és nem csak kaját, meg lóvét hozzanak, de olvass vissza...

Cimbi 03-09-2006 00:09

Quote:

Olvass vissza, olyan javaslat is volt... :D

Amelett nem orbitális lefosztásról volt szó, csak hogy mindenki fogja amit lát, szal nem akkor mennyÍségről, ami rombadönti a gazdasáágot... Hanem hogy kicsit reálisabb legyen, és nem csak kaját, meg lóvét hozzanak, de olvass vissza...

Engem nem győztél meg:D Itt nem a fosztás mennyisége számít, hanem hogy a megfelelő hadnemnek ki lett osztva hogy mit rabolhat/zsákmányolhat..azért mert pár hadis szeretné ha a szokásos portyázásuk mégnagyobb eredménnyel járna, valamint a tolisok nagyobb haszonszerzését kiegyenlítse, szerintem ezen fölösleges változtatni. Realitásról beszélsz, én vizuális típus vagyok de nagyonnincs előttem ahogy a csatában kimerült katonák jól betörnek a könyvtárakba hogy TEKERCSEKET fosszanak :D Ezt mondjuk a gabonára is ellehet mondani, de hát a játék nem a teljes valóság visszaadásáról szól :)
Ja és ezt úgy mondom, hogy naponta többször fosztok én is!

Woodstock 03-09-2006 07:51

Quote:

Originally Posted by Cimbi
Engem nem győztél meg:D Itt nem a fosztás mennyisége számít, hanem hogy a megfelelő hadnemnek ki lett osztva hogy mit rabolhat/zsákmányolhat..azért mert pár hadis szeretné ha a szokásos portyázásuk mégnagyobb eredménnyel járna, valamint a tolisok nagyobb haszonszerzését kiegyenlítse, szerintem ezen fölösleges változtatni. Realitásról beszélsz, én vizuális típus vagyok de nagyonnincs előttem ahogy a csatában kimerült katonák jól betörnek a könyvtárakba hogy TEKERCSEKET fosszanak :D Ezt mondjuk a gabonára is ellehet mondani, de hát a játék nem a teljes valóság visszaadásáról szól :)
Ja és ezt úgy mondom, hogy naponta többször fosztok én is!

Csak tisztázás képpen, nem tartozok a lefosztó orik közé, teljesen más irányú orim van...
Amelett nem a mennyÍségen szerettem volna változtatni, csak a zsákmány összetételén, a megfáradt katona meg mennyivel boldogabb lesz ha 2 cipó helyett mondjuk drágakövet vagy egy fegyvert hoz, de ezt mondom én...

Synkel 03-18-2006 13:37

Szerintem jó ez így ahogy van. Ha meggömbözök valakit hadiorival, és látom, hogy pénze nincs túl sok, de sok a rúnája, vagy a gabonáaj, én pedig mondjuk éheztetek, akkor az már értelmes hadicél. Tudom, hogy miért megyek ki támadni. Az nagyon durva lenne, ha a főmenüben helyet kellene szorítani drágakőnek, fegyvernek, meg ilyeneknek, az meg úgyszintén, hogy egy szemlátomást elesett orit támadjak be, hátha van nyersije ha egyebe nem is:):)

Woodstock 03-18-2006 16:52

Quote:

Originally Posted by Synkel
Szerintem jó ez így ahogy van. Ha meggömbözök valakit hadiorival, és látom, hogy pénze nincs túl sok, de sok a rúnája, vagy a gabonáaj, én pedig mondjuk éheztetek, akkor az már értelmes hadicél. Tudom, hogy miért megyek ki támadni. Az nagyon durva lenne, ha a főmenüben helyet kellene szorítani drágakőnek, fegyvernek, meg ilyeneknek, az meg úgyszintén, hogy egy szemlátomást elesett orit támadjak be, hátha van nyersije ha egyebe nem is:):)

Hmmm. A plusz fosztható dolgokat semmiképp nem tenném be a gömbbe, az meglepi lenne, hogy tudnak-e valamit hozni...

Plusz van egy kiegészÍtő ötletem, a katonáknak meglehetne mondani, hogy miből hozzanak haza...

Synkel 03-19-2006 00:12

Quote:

Hmmm. A plusz fosztható dolgokat semmiképp nem tenném be a gömbbe, az meglepi lenne, hogy tudnak-e valamit hozni...

Plusz van egy kiegészÍtő ötletem, a katonáknak meglehetne mondani, hogy miből hozzanak haza...

Akkor meg a háború menüpontot kellene gyökeresen átalakítani:)
Hogy legyen benne hely ilyeneknek, és baromi macerás lenne egy sereg kiküldése, ha nem csak a darabszámot a szövisegítséget és a tábornokot kellene beállítani, hanem azt is, hogy követ, fémet vagy fegyvert hozzanak az ellenségtől:)

Arról nem beszélve, hogy szerintem is jó ez így, hogy hadisnak varisnak és tolisnak egyaránt megvan a maga akciója, amit a többi nem iagzán tud megcsinálni. Na jó, a varison lehetne alakítani, mondjuk egy teleportálás varázslattal, amivel elszipkázhat ezt-azt az ellenségtől, mert neki szerencsétlennek semmi konkrét haszonszerző tevékenysége sincs.

Morisz 03-19-2006 07:48

Quote:

Arról nem beszélve, hogy szerintem is jó ez így, hogy hadisnak varisnak és tolisnak egyaránt megvan a maga akciója, amit a többi nem iagzán tud megcsinálni.

Ez így van aki specializálódik az válalja a következményeit ha most kombinálnánk hogy mindenki mindent tudjon csinálni akkor teljesen mindegy lenne hogy ki mit választ.

Akkor 4 hadis is meg tudna élni simán és az már nem is ez a játék volna.
Az ilyen változtatásokat amik gyökereiben borítanák fel a játékot nem tudom minek egyáltalán felvetni.
Quote:

Na jó, a varison lehetne alakítani, mondjuk egy teleportálás varázslattal, amivel elszipkázhat ezt-azt az ellenségtől, mert neki szerencsétlennek semmi konkrét haszonszerző tevékenysége sincs.

Épp ezért kell a varisnak hogy jól legyen kiépítve neki valamivel kereskednie is kell. Azonban azt is meg lehet csinálni hogy ugye a szövi karavánkodik vele meg ugye el tudják vinni a támadáshoz hogy részesüljön.

Meg ha belegondoltok abba, hogy egy apró változtatásnak milyen következményei lehetnek akkor mindenki azt mondja hogy jó ez így ahogy van:D

Csokibácsi 03-19-2006 10:38

Quote:

Na jó, a varison lehetne alakítani, mondjuk egy teleportálás varázslattal, amivel elszipkázhat ezt-azt az ellenségtől, mert neki szerencsétlennek semmi konkrét haszonszerző tevékenysége sincs.

Na, kezdődik megint ...

Csokibácsi 03-19-2006 10:42

Quote:

Originally Posted by Morisz
Meg ha belegondoltok abba, hogy egy apró változtatásnak milyen következményei lehetnek akkor mindenki azt mondja hogy jó ez így ahogy van:D

Egyetértek, főleg, hogy valaki nem aprót szeretne változtatni. Annál kicsit bonyolultabb dolog ez, hogy a varisnak adok új varit, jajj, de így most nemjó, akkor a hadisnak is valamit, jajj szegény tolik, adjunk nekik is valamit, óóó, de hát akkor a varisok? Adjunk nekik megint valamit. Hol van ennek a vége? :)

Morisz 03-19-2006 11:47

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi
Egyetértek, főleg, hogy valaki nem aprót szeretne változtatni. Annál kicsit bonyolultabb dolog ez, hogy a varisnak adok új varit, jajj, de így most nemjó, akkor a hadisnak is valamit, jajj szegény tolik, adjunk nekik is valamit, óóó, de hát akkor a varisok? Adjunk nekik megint valamit. Hol van ennek a vége? :)

Na igen ez igaz és a végén ott tartunk hogy "jajj ez így már nem is tetszik nekem..."
Ha valaki annyira elégedetlen a mostani felállással akkor nyugodtan abbahagyhatja nem fogja benne senki megakadályozni.
Meg most mindenkinek akinek egy kis ötlete van mind megvalósítanánk akkor nem is ugynaz a játék volna.

Woodstock 03-19-2006 16:04

Tetccik, hogy mindenkinek minden teccik, mindenkinek minden jó... :)

De ha időnként nem variálunk egy kicsit a játékon, akkor nem lesz véletlen egyhangú, és unalmas?

nem ide tartozik, de a fórum elérte a 2000. látogatást!

más kérdés, hogy tudok lezárni egy időkorlát nélküli szavazást? Lehet h. csak én vok hülye... :D :confused: :p

Synkel 03-19-2006 20:05

Nekem megfelel a fosztogatás ebben a mostani formában:) Mivel varis orim nincs, az annyira nem érdekel, de azért tény, hogy a varisoknak nincs konkrét haszonszerző akciójuk, ha nem számoljuk az aranyalmát, de azt meg inkább hagyjuk:)

Ugyanakkor Woodstock-nak is igaza van, ami enm változik, annak annyi...

Morisz 03-19-2006 20:25

Quote:

Ugyanakkor Woodstock-nak is igaza van, ami enm változik, annak annyi...

Változik csak nem úgy hogy valakinek eszébe jut valami és akkor azt azonnal be is iktatják. Az 1\A-ba se volt kötelező felmenni most viszont az.

Vannak változtatások csak szerintem ez a fórumon indított felvetések az elejénél lett elrontva, mert egyből 6 úgy fajt akart mindenki.

Woodstock 03-20-2006 11:06

Quote:

Változik csak nem úgy hogy valakinek eszébe jut valami és akkor azt azonnal be is iktatják. Az 1\A-ba se volt kötelező felmenni most viszont az.

Vannak változtatások csak szerintem ez a fórumon indított felvetések az elejénél lett elrontva, mert egyből 6 úgy fajt akart mindenki.

Mondjuk ebben a fórumban mindenki attól félt, hogy jaj, milesz, még a házát is elfosztják. Én nem drasztikus változtatást szeretnék, csak az arányokon változtatni, mert ha már egyszer x ezer katona áttör a védelmen, akkor visznek amit látnak...

Én személy szerint eltudnék viselni egy - két jól megtervezett új fajt...

Ezekmelett ottvan, hogy ez a fórum igazán csak beszélgetésre van, megmondták Atiék, hogy valszeg nemlessz semmi megvalósÍtva a játékban benne, max ha valami nagyon fontosat találunk ki, szóval senki ne féljen, valószÍnüleg a felvetésemből soha nem lesz semmi...

King 03-21-2006 17:47

Quote:

Én személy szerint eltudnék viselni egy - két jól megtervezett új fajt...

ebben osztom a véleményed... ;)

szork 03-22-2006 17:40

Éééés a tekercsek??

sziasztok!

szoval csak annyit írnék, hogy én a tekercsek hazahozatalát szorgalmaznám

főleg, ha elötte egy tolvaj lenyúlja őket, akkor minimum azokat hozzák vissza

aránytalannak tartom, hogy egy tolvaj akár 30%át is lenyúlja, egy készültségből, de amikor visszamegyek értük, nem hoznak annyit...

Woodstock 03-22-2006 21:09

Quote:

Originally Posted by szork
aránytalannak tartom, hogy egy tolvaj akár 30%át is lenyúlja, egy készültségből, de amikor visszamegyek értük, nem hoznak annyit...

Hasonló megfontolásokból indÍtottam ezt a témát... :)

spirit.. 03-24-2006 13:20

Quote:

Originally Posted by szork
sziasztok!

szoval csak annyit írnék, hogy én a tekercsek hazahozatalát szorgalmaznám

főleg, ha elötte egy tolvaj lenyúlja őket, akkor minimum azokat hozzák vissza

Szerintem az egésznek nincs sok értelme,max a tekivissza szerzésnek,mert egy jóra való tolvaj amit lopott azt rögtön felhasználja vagy kiteszi a piacra,megelőzve ezzel azt,hogy töle is ellopják :) De ez is elvetélt ötlet,mert egy toli nem biztos,hogy 2 körre fog tekercset lopni,mert én bizony nem teszek ilyet. Tekercset kb 5körről,mert arra nagyon dühösek tudnak lenni az országok. Mondjuk megértem... :)

Woodstock 03-24-2006 14:53

Quote:

Originally Posted by spirit..
Szerintem az egésznek nincs sok értelme,max a tekivissza szerzésnek,mert egy jóra való tolvaj amit lopott azt rögtön felhasználja vagy kiteszi a piacra,megelőzve ezzel azt,hogy töle is ellopják :) De ez is elvetélt ötlet,mert egy toli nem biztos,hogy 2 körre fog tekercset lopni,mert én bizony nem teszek ilyet. Tekercset kb 5körről,mert arra nagyon dühösek tudnak lenni az országok. Mondjuk megértem... :)

Igen, vannak tapasztalt orik, de ha pl nem veszi észre ereged, és teli van tekivel, és még sorolhatnám a lehetőségeket...
Szal nembiztos, hogy nincs értelme...

spirit.. 03-28-2006 16:15

Quote:

Igen, vannak tapasztalt orik, de ha pl nem veszi észre ereged, és teli van tekivel, és még sorolhatnám a lehetőségeket...
Szal nembiztos, hogy nincs értelme...

Nem azt mondtam,hogy akkor teszi ki ha látja a közeledő sereget,hanem miután lopott. :)

Woodstock 03-29-2006 15:31

Quote:

Originally Posted by spirit..
Nem azt mondtam,hogy akkor teszi ki ha látja a közeledő sereget,hanem miután lopott. :)

Akkor azt megbánná, mert ha csak annyi tekit hagy meg, hogy fentlegyen minden max százalékon, és benyelne egy -két lefosztást, és mondjuk lakáshelyzeti erőteljesen megcsappan, akkor gáz van... :D

Morisz 03-29-2006 16:19

Quote:

Akkor azt megbánná, mert ha csak annyi tekit hagy meg, hogy fentlegyen minden max százalékon, és benyelne egy -két lefosztást, és mondjuk lakáshelyzeti erőteljesen megcsappan, akkor gáz van... :D

Akkor menjünk vissza a kályhához ugye te ezt a tekis változtatás azért szeretnéd, mert így egy tolit el tudsz kapni. Viszont akkor ez nem csak akkor élne ha tolira mész ergo ha valaki berág rád, rádmegy mondjuk egy szövi 2 sereggel elhozza a tekijeid te mozgásképtelen vagy mert dezertálnak plusz a haderő is csökken. Ha nem tudod pótolni a tekiket mert nem vagy ott többet árt mint egy toli...

Viszont ha ezt csak úgy gondoltad hogy hozzanak egy kis tekit is a többi mellé az megint nem ér semmit.

Woodstock 03-30-2006 07:40

Quote:

Viszont ha ezt csak úgy gondoltad hogy hozzanak egy kis tekit is a többi mellé az megint nem ér semmit.

Az elején a témának sok vita ment erről, és többekközt énsem szeretném, ha hatalmas mennyÍségek lennének ellopva...

Morisz 03-30-2006 07:49

Csak akkor memire volna jó mert a tolit se tudnán elkapni csak csökkenne az hogy mennyi pénz, kaját, runát hozol a teki érdekében.

Ja és ha megint ezzel jösz hogy de ha támadnak akkor hoznak mindent akkor hozzanak embert is meg nyerset is meg katonát is rabszolgának--> és akkor megint ott tartunk hogy új épület kell meg ilyesmi.

Ha egy ori ki van élezve jól nem biztos hogy van nyerse de pénze általában van ha nem teszi ki a piacra. Teki viszont álltalában minden orinál van kivéve a hullákat. Ja meg ezzel a (kis) változtatással nem érne semmit a gnóm specvarija.... szóval magával vonja annak a változtatását is vagy pedig sokan meggondolnák hogy játszanak-e gnómmal

Woodstock 03-30-2006 16:11

Quote:

Ja és ha megint ezzel jösz hogy de ha támadnak akkor hoznak mindent akkor hozzanak embert is meg nyerset is meg katonát is rabszolgának--> és akkor megint ott tartunk hogy új épület kell meg ilyesmi.

Ilyenekre eddig nem gondoltam, de pl emberek elrablását fosztáskor jó ötletnek tartom, azt úgyis hamar tudja pótolni az áldozat...

Quote:

Ha egy ori ki van élezve jól nem biztos hogy van nyerse de pénze általában van ha nem teszi ki a piacra. Teki viszont álltalában minden orinál van kivéve a hullákat. Ja meg ezzel a (kis) változtatással nem érne semmit a gnóm specvarija.... szóval magával vonja annak a változtatását is vagy pedig sokan meggondolnák hogy játszanak-e gnómmal

Mondjuk Gnóm specivarit talán hozzá lehetne igazÍtnai, hogy védjen ez ellenis, ha meg nem, az csak annyi változást eredményezne, hogy kicsit kevesebb lenne a Gnóm, és kicsit több lenne a másik orik száma, ami szerintem nem lenne feltétlen rosz a játéknak... Mert felsőbb szinteken az etalon a Gnóm faj, talán kicsit több másfajta ori lenne...

Morisz 03-30-2006 16:18

Úgy látom te egy igazi reformátor vagy és nem lehet téged eltéríteni azt hiszem én kifogytam az ellenérvekből:D

Csokibácsi 03-30-2006 16:36

Quote:

Úgy látom te egy igazi reformátor vagy és nem lehet téged eltéríteni azt hiszem én kifogytam az ellenérvekből:D

Ha reformátor lenne, akkor nem a gnómot rontaná el, hanem a többit erősítené hozzá ;)
Ez így kókányolás.

Morisz 03-30-2006 16:42

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi
Ha reformátor lenne, akkor nem a gnómot rontaná el, hanem a többit erősítené hozzá ;)
Ez így kókányolás.

:D :D :D Hát lehet van benne valami

laziga 03-30-2006 17:30

nem tudo de én végig olvastam most az egész topikot de nekem csak egy valami szurt szemet (talán tetszet is) még hozzá az az észrevétel hogy szegény varinak tényleg nincs semmi haszonszerzö lehetösége. Talán ezen tényleg érdemes lenne változtatni. Bár varis még soha nem voltam. Az is igaz hogy , nem tudom mitöl de mindig tele vannak lével, Általában kereskedök és biztos jól bizniszelnek vagy fenne tudja Vagy a runába lenne ekkora dohány ? passz. De tény hogy efektiv haszont nem tudnak szerezni:)

Morisz 03-30-2006 17:44

Quote:

Originally Posted by laziga
nem tudo de én végig olvastam most az egész topikot de nekem csak egy valami szurt szemet (talán tetszet is) még hozzá az az észrevétel hogy szegény varinak tényleg nincs semmi haszonszerzö lehetösége. Talán ezen tényleg érdemes lenne változtatni. Bár varis még soha nem voltam. Az is igaz hogy , nem tudom mitöl de mindig tele vannak lével, Általában kereskedök és biztos jól bizniszelnek vagy fenne tudja Vagy a runába lenne ekkora dohány ? passz. De tény hogy efektiv haszont nem tudnak szerezni:)

Mindig teli vannak lóvéval bizony mert a varit álltalában az válalja aki tud játszani:D
Most lenne egy olyan vari vagy már nem émlékszem miket írtak amivel hasznot tud csinálni az kb annyit érne mint az aranyalma hagyni kell min 1-2kszabad barakk helyet és napi 20 milla min megvan gyors csopiban sokkal több na most hogy ha ez a pénzbevéltelt szeretnék egy varival pótolni akkor mindenki teli lenne pénzel. Az a baj hogy mindenki úgy gondolkodik hogy a varinak kéne a változás mert... a tolinak kéne a változás mert... a hadinak szintén csak arra nem gondoltok hogy a egy gnóm hadi tud lopni, varizni, támadni na most akkor aztán jól megszorítanánk a hadikat ha adnánk egy új tolizást vagy varizást.

laziga 03-30-2006 21:02

Neeeem tolinak meg hadinak nem is gondoltam egy pilinatig se semmit !!!
Varinak esetleg de az sem motivál igazán mert azok általában beton ijjal védve vannak, a tolik készijét ripsz ropsz lerántják csak meg jegyeztem hogy efektiv haszon szerzési lehetösége nincs. De nem mondtam hogy legyen de ha már valamejik hiányos akkor ö az mert toli az tud hasznot szerezni és ártani hadi szint ugy, na most a vari az nem max az arany almája van de az még régen ért valamit de a mostani piaci viszonyok mellet röhejes.
De nem gondoltam semmi ujra csak arra hogy azon lehetne emelni hogy többet hozzon neki és arányosan hogy ha minnél több a vari annál többet hozzon ezzel el kerülve hogy a hadinak is meg a tolinak is bevételi forrásá váljon.

Woodstock 03-30-2006 21:48

Quote:

Originally Posted by laziga
De nem gondoltam semmi ujra csak arra hogy azon lehetne emelni hogy többet hozzon neki és arányosan hogy ha minnél több a vari annál többet hozzon ezzel el kerülve hogy a hadinak is meg a tolinak is bevételi forrásá váljon.

Ezt támogatom!

Bragbol 03-31-2006 21:13

És mi lenne ha lenne egy olyan varázslat hogy teleportálás ? :rolleyes:
Amivel lehetne valamit szerezni a másik országból.

Woodstock 04-01-2006 09:53

Quote:

Originally Posted by Bragbol
És mi lenne ha lenne egy olyan varázslat hogy teleportálás ? :rolleyes:
Amivel lehetne valamit szerezni a másik országból.

Mondjuk ahhoz már az Enterprise ürhajó kellene, hogy feltranszportáljuk az ellenség teljes nyersi és tekikészletét, de mondjuk érdekes az ötlet, viszont ha valamiért megvalósulna, akkor felmerülne az, hogy miért nem lehet elrabolni az ellenfél vezetőjét?

Bragbol 04-01-2006 10:20

Quote:

Mondjuk ahhoz már az Enterprise ürhajó kellene, hogy feltranszportáljuk az ellenség teljes nyersi és tekikészletét, de mondjuk érdekes az ötlet, viszont ha valamiért megvalósulna, akkor felmerülne az, hogy miért nem lehet elrabolni az ellenfél vezetőjét?

Ne légy már ennyire földhözragadt!
Ez még a valóságban is lehetséges!
Elmennek a varázslók testelhagyással a helyszínre,
megnézik az ellenség készleteit, és hazateleportálják.
Ezt a akcíót az ellenség, mágikus védelemmel ki tudják védeni!
(Én is használok védelmet, csak ez nem rituális mágiával készül,
Hanem mentálisan, olyan mint az agykontroll.)

Az utolsó mondatod pedig "hülyeség", ezt katival és tolival is lehetne!

All times are GMT +1. The time now is 04:20.