![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Legalábbis abban, hogy kapjon pontosan ugyanannyi büntetést, mint amennyit Kovács János mezőgazdasági gépszerelő kapna. Se többet, se kevesebbet. Komoly probléma ebben az országban, hogy a társadalom által veszélyesnek, károsnak ítélt cselekményeket egy-két (na jó sokkal több) ember megúszhat. Ennek logikus következménye lesz az, hogy egyre durvább és durvább dolgokat mernek megtenni. A megbocsájtásról pedig annyit, hogy a napokban a Hegyalja úton egy autós jobbról a Buszsávon előzött engem, majd hirtelen (mikor rájött, hogy az kanyarodósáv is bevágott elém. A gond csak az volt, hogy a kocsim eleje az ő B oszlopával volt egy vonalban. Kár van személyi sérülés nincs, de ha a 4 hónapos fiamnak egy haja szála is görbült volna, komolyan mondom nem biztos, hogy türtőztetni tudtam volna magam. Mikor a rendőr megjelent a helyszínen vázolta, hogy kb 6 hónapra valószínű be fogják vonni az ember jogosítványát. Nem volt visszaeső, de az igaz, hogy egy kerékpáros is tanúskodott, hogy csak azért nem ütötte el őt az ember, mert felment a járdára... Ettől függetlenül a két eset között mértéke között komoly különbségek vannak, itt mégis be akarják vonni a jogosítványt ott pedig majdhogynem a teljes feloldozását akarják kierőszakolni. Visszatérve, kérdem én: Ha ennek sem lesz megfelelő következménye, mi lesz a következő ami miatt majd újra felkapjuk a fejünket? Bedrogozva fegyverrel Rambónak képzeli magát? |
Quote:
|
|
Quote:
Éljen a magyar igazságszolgáltatás... |
szerintem 2év 4 hónap is kevés
|
Quote:
a sok celeb majom aki meg sápítozik, gondoljon csak bele ha a következő részeges pillanatában ne adj isten valamelyik szerettét megöli ez a vadparaszt miért kellene ennek a bekövetkeztét megvárni |
Quote:
Quote:
Szóval ülni fog. Habár ez elég karcsú... A végén Stohl azt hitte, hogy ez a való világ show - Fél percet kérnék - Szeretnék a fellebbezés jogával élni - Azt lehet, hogy mindkettőt? - Mindkettőt megjelölni lehet, enyhítést, és felmentést? - Szeretném megjelölni mindkettőt. Megjelölni :eek: Ráadásul felmentés:confused: hol él ez? Drogozunk, iszunk, aztán közlekedési balesetet okozunk, és akkor majd szépen elsunnyogunk.. ááá ilyet. Jelölje meg a cellát ahova beültetik ezt a vadbarmot. |
Ati az a 3/4-ét le kell ülni az arra vonatkozik, hogy jó magaviselettel is legalább addig bentmarad. de az itélet másodfokon még lehet enyhébb... a saját véleményem még mindig az ami eddig is történt, hogy első fokon letöltendőt kap, hurrá tapsolnak a birkák, tolja a média ezerrel... másodfokon meg kap 2évet 5évre felfüggesztve, természetesen arról nagy kuss lesz, és az emberekben ez marad meg...
|
Quote:
Pont, hogy most kéne példát mutatni a népnek. |
Quote:
|
Quote:
|
Egy szavát nem hiszem el. Színész!
Stohl: Kellett egy ilyen pofon! c. videó, melynek utolsó kérdésére megrántja a vállát... nah az. Elmond mindent szerintem... |
Szerintem a 2 év 4 hónap megfelelő lenne, ha leüli.
Egyrészről kiesne a drogüzletéből amit a színészek között folytat, másrészt viszont még több alvilági kapcsolatot szedne össze. Azt a véleményemet pedig, hogy ha valaki közszereplő és így mintaként szolgáló személy csinál erkölcstelen dolgokat, akkor azt súlyosabban kell megítélni ki sem fejteném... ;) |
Forrás Borsod Online
Hogy lehet ilyen szemetet írni?
Svábyék segítik Stohl családját A Bors jogi szakértője szerint másodfokon is letöltendő börtönbüntetés várhat Stohl Andrásra. Barátai összefogtak, hogy anyagilag és lelkileg is segítsék a színész-műsorvezetőt és családját. A Stohl Andrásra első fokon kiszabott két év négy hónap letöltendő börtönbüntetés sokkolta a sztár barátait. Mindenki a másodfokú ítéletben bízik, hogy enyhítik a büntetését, esetleg felfüggesztettet kap. A Bors megkérdezett egy jogi szakértőt, aki szerint majdnem teljesen hiábavaló a reménykedés. – Nagyon kevés az esélye, hogy a jelen ügyben Stohl András szabadságvesztésének végrehajtását a másodfokú bíróság próbaidőre felfüggessze. A két évet meghaladóan kiszabott szabadságvesztés büntetés végrehajtása legfeljebb az időtartamfelére függeszthető fel. Ám tekintettel arra, hogy az általa elkövetett cselekmény maximálisan ötévi szabadságvesztéssel büntethető, és az általános szabályok szerint a középtétel (2 év 6 hónap) az irányadó – figyelembe véve a feltárt súlyosbító és enyhítő körülményeket is –, a két évnél rövidebb szabadságvesztés kiszabásának valószínűsége szintén kicsi. Természetesen a másodfokú bíróság az egyes tényállási elemek súlyát eltérően értékelheti – mondta el lapunknak dr. Lohn Balázs. A színész-műsorvezető barátai egy emberként fogtak össze Stohlért és családjáért. Sváby András nagyon félti barátját. – Túlzás az ítélet, Andris értett volna a fél szóból is: a felfüggesztettből vagy egy pár hónapos börtönbüntetésből – kezdte az egykori televíziós, aki felidézte „börtönemlékeit”. – Több riportot is készítettem börtönökben, borzasztó helyek ezek. A zajok, a hangok, a szagok, minden nyomasztó. Ha bekerül, összeomlik az élete – mondta aggódva Sváby, aki amiben csak tud, segít. – Ha börtönbe jut, korlátlanul, mindenben támogatni fogom őt és a családját. Anyagilag és lelkileg is. Ancsika nem tud majd olyat kérni, amit ne teljesítenék – tette hozzá. |
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem legalább 5-10 évnyi letöltendő börtön büntetésre, 1-20 millió huf pénz bírságra és élete végéig bevonnám jogosítványát. Ha annyira börtönbe nem is csuklyák le, de kárpótlás és a jogosítványt bevasalnám rá! Úgy érzem ez a minimum amit megérdemel!
|
Felajánlanám neki azt az opciót, hogy nem kell semmit leülnie, ha vállalja, hogy ugyanúgy megnyomoríthatják őt is ahogyan ő másokat...
Aztán választhat, melyik a rosszabb... |
Comment nélkül :D
|
Na az a szivás.Hadházi szerint a legrövidebb magyar mondat az hogy Szivsz?
|
All times are GMT +1. The time now is 22:42. |