![]() |
Quote:
Amíg nincs javítva, addig legalább tudjuk, hogy nem szabad üresen hagyni :) |
Egy érdekesség.. ha nem jelölöm be a tudós-t, akkor is a maximális +5%-kal számol mindkét félnek, szóval be kell kattintani a tudománytekercsek egyéni beállítását, ha korrigálni szeretném.
|
Quote:
|
Két kisebb hiba a mágia menüben:
1. A törpe faji maluszát nem számolja, ha a támadó faj törpe. 2. A pontkülönbséget nem kerekíti, tehát a különbség 500 pont, akkor (1^2,5)%-kal számol, de csak(1^2)%-kal kéne számolnia. Lehet hülyeséget mondok, de nekem úgy tűnik, hogy jól mondtam. :) |
Nemsokára rá fogok érni és minden hibát igyekszem kijavítani, és megcsinálom a kláncsata menüpontot.
|
Mikor lesz kész? :P
|
Remélem, hogy egy embert (Csempét) máris sikerült magam mellé állítani a "nem mondok időpontot, hogy mikor lesz kész" hadjáratban. :D
|
Quote:
|
Tud valaki olyan programot, ami már teljesen kész, a csatákat aktuálisan lehet vele számolni és esetleg kláncsaták számolására is jó?
|
Excel. (:d)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sajnos mostanában mással foglalkoztam, nem ennek a proginak a fejlesztésével. Tolvajlás, mágia és csata számolására már lehet használni, a kláncsata menüpontban azt hiszem egyesével ki is lehet számolni az országok támadó, illetve védőértékeit. Hogy mikor csinálom meg teljesen készre (már ha olyan létezik egyáltalán :)) azt nem tudom megmondani.
|
Ez linuxon működik?
|
Quote:
|
Quote:
Bár gondolom van rá program, ammivel futtathatóvá válik. |
Wine segítségével linuxon is menne, bár nem tudom hogy spec ehhez a progihoz kell e .NET, mert ha igen az kicsit nehezíti a dolgot.
|
Quote:
|
Akkor előbb azt kell telepíteni.
Javaslom a Playonlinux-ot, egész sok minden van benne, még lehet hogy .NET is. (Felrakja a wine-t is) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:09. |