![]() |
Quote:
|
ezt az egesz temat akkor lehetne komoly temakent kezelni ha holnap 200 uj anarchos lenne akik mind az 1a-bol mentek at mas orijaba valo belepes miatt. Mindjart megnone az igeny a tema irant.
|
Quote:
|
Quote:
Egyébként nagyon kétlem, hogy a csoport fele egymáshoz lépkedne be... De látszik, igény nincs rá. A klánomnak sincs, de nem is nekünk tenne jót ez a javaslat. :) |
Quote:
Quote:
Továbbmenve, biztos hogy egy klán tagjai nem egyforma szinten ügyelnek saját országaik biztonságára. A javaslat azt eredményezné hogy a legmeggondolatlanabbon keresztül nem 1 hanem akár 10 ori jelentős, csatákat eldöntő cselekvési lehetőségei kerülhetnek jogosulatlanhoz. Nem volna ennyire riasztó a helyzet, ha a klánon belül nevesíthető lenne a helyettes, és nem státusz határozná meg. Másrészt. Játszottam többféle klánban; amelyiknek vezére voltam, ott nem volt belépkedés egymáshoz és láttam vendégként is ilyet, de volt olyan is ahol ez üzemszerűen ment, még sima piacolásra is. 'Jön vissza 1 milla kövem 02-kor, tegyétek majd ki.', stb. Ha az esélyekről van szó, nyilván akkor kiegyenlítettebbek ha azok is intézkedhetnek egymásnál akik a szabályok értelmében nem adják ki a kódjukat. Emiatt ajánlanám ezt a köztes megoldást. |
Én is támogatom ezt!
|
Quote:
Így semmi, de semmi értelme nincs. Ha pedig a klántagok megválaszthatják azt a 2-3főt, aki így segíthet a klántársának, akkor ez majdnem ugyanaz, mint a vezérség átadása, mert pl rajtam most 2db szavazat van. 1 ember kell, az egyik aki leveszi rólam a sajátját, magára rakja, akkor már csak még 1 ember szavazata kell, és már ő a vezér. Ha azt a 2-3 embert "beszavazzuk" alig lesznek különbségek. Alig pár gombnyomás, és megint követhetetlen a helyzet. |
Quote:
De ha már ezt említetted, számomra az lesz inkább követhetetlen, ha gyakorlatilag bárki a szöviből beléphet az orimba. Most tudom hogy 5-10-15 óra múlva kb hogy fog kinézni az orim, mit kell benne tennem. Már ha nem ér külső hatás. De ha mki beléphet? Jóisten a megmondhatója és elég ha a piacra gondolok. Quote:
Amúgy te magad említetted hogy nem akarod mindenki helyett magad pakolni még a tekercseket is, klánvezérként. Akkor tessék, ebben a helyzetben erre nincs szükség, és mégis van lehetőség védekezésre ha a delikvens nem elérhető. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Felfogtuk a javaslat lényegét, megértettük, de nem támogatjuk. :)
Szerintem ami ennyire megosztja a közvéleményt, azt nem kellene erőltetni. |
Quote:
Amúgy sztem nem fogtátok fel. Azok az országok, akik keveset tudnak gépnél lenni, eddig elég meglőtt helyzetben voltak A-ban, nem tudtak normális hadis klánokba bekerülni, mert egyszerüen hátráltatták volna a klánt,amiatt, hogy nem tudja megvédeni magát, vagy bevenni az ijjakat, ha ráállnak az egész klánra... emellett kénytelenek voltak benttartani a sereget, ami kivállóan szétcseszte a morált, és a kaját is zabálta. Sztem valós előnyt csak ők kapnak ettől. Akik belépkedtek, azoknak ez semmi különbség, sőt hátrány, hogy mások is könnyebben legálisan csinálhatják mostmár,ezzel elvesztik ezt az előnyt,hogy bármelyik országba beléphetnek... Akik ébresztgettek azoknál csak a kényelem, mert az aktivitás ott is megvolt,eddig is |
Az 1A-s jatek maradjon meg 1A-s jateknak es ne csinaljunk belole 5. szintu kezdok paradicsomat ott is.
Semmi esetben sem tartom jo otletnek h barki is be tudjon vedni egy inaktiv orit a tamadastol, netan meg tamadjon is vele es a gazdija mar honapok ota gep elott sincs... ne mar... A klan meg tukrozze szepen ahogy eddig is a tagok tudasat es aktivitasat, ne a klanvezer vagy a megbizott szemely aktivitasat es tudasat. |
Quote:
az meg, hogy mostmár legálissá lenne téve bármi is, természetesen tévút. ha egy fikarsznyival is kevesebb jogosultsága lenne a vezérnek annál amit az ország gazdája meg tud tenni a saját orijával, ugyanúgy menni fog a belépkedés... |
Én se támogatom a dolgot,sok hszben leirták már ami miatt nem,nem ismétlem el,lényeg h. Nem
|
Quote:
(Gyerekek, ez nem egy igen/nem szavazás. Vegyétek a fáradságot, hogy leírjátok a véleményeteket a témáról, ha már hozzászóltok... Köszönöm.) |
Jolvan akkor leirom:D
Én se szeretném ha egy kocka egyedül vinne 10 orit legálisan,föl kell kelni ha olyan van,sajnos lenni kell amikor akcio történik ez hozzá tartozik szerintem A-hoz,más most nem jut eszembe hirtelen. |
Quote:
Lehet, Te is ismered :) |
Quote:
De ha ezt gondolod, akkor fejtsd ki,hogy szted,hogy lehetne így vinni 10országot??? (pontosabban, úgyhogy ehez ne kelljen belépned a többihez) (ha 1ember vinné mind a 10országot, az csk jó lenne, mert ő biztos hogy alszik vmikor):D |
Quote:
Jelenleg semmi nem tiltja, hogy egy ember belépjen a szövetségese országába, és oda tegyük fel íjászokat vegyen védekezéshez. Nincs is tervezve ilyen tiltás. A probléma ott kezdődik, hogy valaki vérszemet kap, és ha már a vari országában vagyok, akkor csináljunk pár gömböt is; ha már a tolis országában vagyok, akkor lopjunk is ezt-azt. Az ország eredeti gazdája pedig reggel arra ébred, hogy anarchban van, mert a belépőadatok titokban tartása az ő felelőssége. Ameddig tehát valaki nem kap vérszemet, addig az általad leírt "nem szeretném ha..." állapot nem szabálytalan. Az esetek jelentős részében anarchba fog jutni minden érintett ország, de nem azért, mert a szövivezér lépett be íjászokat venni. A javaslat azt célozza meg, hogy egy most is létező jelenséget meg lehessen úgy oldani, hogy ne lebegjen a fejed felett Domoklész kardja, és ne görcsbe rándult gyomorral lépj be reggelente, hogy vajon még 1/A, vagy már 5/Y. |
Quote:
Jól működő klán kocka vezért keres:cool: de probálok egy sötét lelkű szövivezér fejével gondolkodni, nehezen megy de próbálom. ott a noti, kóbor IP stb. jönnek a szövimre egyéniben, két dolgot tehetek veszek íjjat vagy veszek ijjat meg még egy szembe sereghez lovat. védek és jót alszok, vagy védek, szembe megyek és jót alszok mert eddig is így csináltuk.... nem értem mi a perspektíva az első variációban... valaki mondja már el!:confused: |
Quote:
A tag szempontjából annyi, hogy be tud lépni olyan szövetségekbe is, ahova eddig esélytelen volt, mert a belépőadatait nem adja meg. Senkinek semmi köze a levelezéséhez, senkinek semmi köze ahhoz, hogy még milyen országai vannak, és az ő orzságával ne is akciózzon senki. A szövivezérnek második körben az, hogy könnyebben talál tagokat. Eddig ha kikötés volt, hogy a belépőadatokat meg kellett adni, mostantól már nem az. Mostantól az átlag játékos is szóbajöhet, mint szövitag, nemcsak a személyes ismerős, és nemcsak a balek. Érzem a hátulütőt, hogy akkor az eddiginél is könnyebb lesz kivédeni egy támadást, és talán olyan klánok is tudnak sikeresen védekezni, ahol eddig ez nem volt megoldott. Valahol ez kilövi azt a taktikai elemet, hogy kifigyelem mikor aktív egy klán, és amikor nem, akkor támadom. Ugyanez a pozitív oldala is: nem a nyaralás, és a hétfői céges megbeszélés dönti el, hogy bevernek-e. |
Sracok ezek amiket soroltok hozzatartozik az 1A-s jatekhoz, most azzal h egy illegalitast szeretnetek megszuntetni ugy h ezutan legalis lesz... hat ez szerintem nem az igazi ut. Aki ervekre kivancsi h miert az olvasson vissza mert el volt reszemrol tobbszor is magyarazva es kivesezve h mit lehetne szerintem megengedni es mit nem. Ami Demoklesz kardjat illeti hat szerintem nem egy kellene a fejunk folott lebegjen hanem legalabb 3 vagy tobb. Ertsetek ezt ugy h teljesen betiltani a belepkedeseket. Akkor lenne igazan szep a hodito. Sokan esnenek pofara h igy fogalmazzak...
|
Quote:
|
Idezetek lesznek a hod szabalyzatabol es szerintem hosszu lesz ugy h turelem rozsat terem, ossze kell masolnom oket ide.
|
Quote:
|
Quote:
Nekem pl. rettentő kényelmetlen lenne, ha másnál nem tudnék időnként belépni, vagy más nálam, ennek ellenére üdvözölnék egy ilyen változtatást. |
Quote:
De maradjunk a témánál. |
Quote:
|
"Csoportonként, szintenként egy ország
A Hódító lehetőséget ad arra, hogy több országgal játsz, amennyiben ezeket az országokat a játékon belül lejelented felénk. Erre a főmenü jobb oldalán található link segítségével van lehetőséged. CSAK AKKOR LEHET TÖBB ORSZÁGOD, HA AZOK A JÁTÉKON BELÜL ÖSSZE VANNAK KAPCSOLVA. HA TÖBB ORSZÁGOD VAN, DE NINCSENEK ÖSSZEKAPCSOLVA, AKKOR MEGSZEGED A SZABÁLYOKAT! Egy csoportban csak egy országod lehet, valamint a rendes játék (ide értve az anarchista csoporton kívüli összes csoportot: normál sebességű, lassú sebességű, gyors sebességű csoportok) ötödik (kezdő) szintjén összesen 1 darab lehet. (Nem lehet tehát országod például a gyors sebességű és a normál sebességű játék 5. szintjén, sem bármilyen más kombinációban. Csak egy ország.) Ha több országot indítasz, azokat a fenti szabályok mellett szabad csak megtenned és kötelességed azokat a játékon keresztül "összekapcsolni", vagyis jelezni, hogy az mind a Tied. Ezt az új ország indítása után AZONNAL meg kell tenned. Amennyiben ezt nem teszed meg, azzal megszeged a szabályokat, amiért az országokat törölhetjük, vagy az anarchista csoportba helyezhetjük át. A régi országodat is. Mivel az összekapcsolás KÖTELEZŐ, azért ennek elmulasztása esetén nem tudjuk elfogadni kifogásnak, hogy nem tudtad, nem olvastad, nem akartad összekapcsolni, elfelejtetted, vagy csak később akartad. Ha emiatt országaid az anarchista csoportba kerültek, azok ott is maradnak." Barmelyik csoportrol is van szo, azon a csoporton belul csak 1 orszagod lehet! "Minden játékos köteles betartani minden szabályt. A szabályok módosítását a címlapon jelentjük be. Az itt leírt szabályok/szabálymódosítások minden játékosra nézve kötelező erejűek." Megerositti a szabalyzat 1. pontjat. "Egyetlen csoport létezik, melyre a fenti 1. és 5. pont nem érvényes: az anarchista csoport. A csoportról bővebben: Részletek" Megerositti a szabalyzat 1. pontjat. FaQ reszben is talalhato ilyen h: "Az országokat mindenki saját maga indítsa és irányítsa. Ne egymásnak indítsátok, és ne egymás országát gondozzátok." Gondolom ez egyertelmu. Kovetkezok ugyan csak FAQ-bol ami haverek ha osszeulnel bulizni egy geprol belepnek, csaladtagok, stb... "Az országokat mindenki saját maga indítsa és irányítsa. Ne egymásnak indítsátok, és ne egymás országát gondozzátok. Ha egy csoportba kerülnek az országok, akkor egymástól teljesen független életet kell, hogy éljenek az országok, egymással ne osszatok meg információt, és semmiképpen ne támadjatok közös célpontokat. Egymást se. SEMMIKÉPP NE LEGYETEK EGYMÁSSAL SZÖVETSÉGBEN!" Tobbek kozott miert jarhat anarch, vagyis buntetes mert megszegtel valamit: "Az anarchista csoportba tettetek, pedig nem volt egy csoportban több országom! A több ország irányításának szigorú feltételei vannak. Ha ezeknek a feltételeknek nem teszel eleget (lásd regisztrációs szabályok első pontja), akkor szabálytalanul veszel részt a játékban a több országgal, és ez az anarchista csoportba áthelyezést eredményez. Ha a jövőben szeretnél a rendes játékban több országot irányítani, akkor mindenképpen tartsd be a szabályokat." Az elso pont az ugye az elso idezet amit lathattok fenebb... "Mit jelent a "Szabályos játék védelme" indoklás? Ahogyan egyre több új szűrőt vezetünk be a szabályos játék biztosítása érdekében, szükséges volt egy átfogó indoklás, ahova több szabálytalanság, vagy kijátszási kísérlet is beletartozhat. A "Szabályos játék védelme" indoklást használjuk minden olyan esetben, amikor nem egyszeri, hanem visszatérő cselekedetek miatt kerül valaki áthelyezésre. Ilyen például, ha nemcsak a saját országodat irányítod, hanem rendszeresen szövetségesed országát is; vagy bármilyen módszerrel megpróbálod kijátszani a Hódító ellenőrzőrendszerét. Ide tartoznak továbbá egyéb olyan szűrések eredményei is, amik a tiszta játékot hivatottak szolgálni." Egyelore ennyi de szerintem meg talalhatunk ha kell. |
Quote:
Quote:
|
Mi lenne, ha nem arról szólna a beszélgetés, hogy megkérdőjelezed, amit mondok, hanem a témával foglalkoznánk?
|
Kérek mindenkit, hogy térjünk vissza a témához. Kezd unalmas lenni, hogy minden második beírás arról szól, hogy térjünk vissza a témához, és térjünk vissza a témához, és térjünk vissza a témához. Ha nem tetszik egy téma, akkor írd le, hogy ezért és ezért nem tetszik. Pont. Nem kell szétoffolni, mert azt nem viselem jól.
|
Ati: nekem egy olyan kerdesem lenne, hogy pontosan mit is engednel meg a Klanvezernek?
En mar azt hiszem irtam, de szamomra az ij es paci bevetel-ealadas lenne a maximum. |
Quote:
|
gyerekek, ez az egész topik nonszensz:mad: ha itt komoly előrelépések történnek és erősített klánvezérek születnek akkor már indítom is a "minden játékosnak egy 10 fős klánt!" témát:rolleyes:
az elképzelés lényege, hogy egy ember 10 orit vihetne az A-ban. ezek a klánok klánszövetségekbe tömörülhetnének. a klánszövetség 10 klánból állna és lenne egy vezér klán akinek a tulaja később kaphatna extra jogosultságokat mind a 100 érintett országra. bocs a rossz poénért, de tényleg efelé tartunk. 1 játékos - 1 ország, 10 fős komoly klán - 10 komoly játékos. ez így helyes. tudom, mindjárt jön, hogy lent is lehet helpelni. de hiába hozzuk fel mindig, semmi köze a témához. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:26. |