![]() |
súgó...
Quote:
|
Quote:
A súgóban a morál résznél minden le van írva, hogy milyen dolgoktól változik pozitív vagy negatív irányba. Hoppá, Vale megelőzött :) |
Quote:
Nevezzetek hozzá nem értőnek, bármi, de szerintem eléggé nagy bónuszt kapott a hulla. 1/A-ban játszom (egyébként pedig 10 éve) de most egyre-másra indulnak újra az országok itt is hullaként. Ez nem lenne baj, de szinte folyamatosan gyalogolnak keresztül rajtam, mert arra sincs időm, hogy egyáltalán kiépüljek ellenük. Ha csak néha néha jönnének, még el is lennék, de az elmúlt 24 órában éppen 3 talált meg magának, és ez számomra több mint lelombozó. (emiatt írok most is csupán) Beszélgettem a csoportban másokkal is, és ilyen a meglátása a többieknek is. Sajnos ide viszont nem nagyon akarnak jönni panaszkodni. |
Quote:
|
Quote:
De így nem is nagyon jutok feljebb. De ma már a 250-300. hely környékéről is panaszkodtak. |
Vale, Vityu : Köszi!
A súgót mondjuk még nem bújtam át ez ügyben, hanem egyből ide írtam, de akkor most azt is átrágom ez ügyben!:) Gepard: Én is csak azt tudom mondani neked, mint vityu, hogy azon a hekin elég 70kórház és irány szembe velük. A hullánál jól megerősítették a támadást (mondjuk véleményem szerint az ork még mindig erősebb ha komplexen nézzük a támadás-védekezést), de ha kitámad a védelme elég gyenge. Vagy a másik védekezés ellene, legyél elf. Már egy 24/24-es elfet csak szinte teljes sereggel ütne be, vagy úgy sem, attól függ mennyi a sallang épüje. |
Quote:
Egyébként ha az emberek nekimennének a hulláknak a kitámadásaik után, szerintem nem jutnának nagyon fel. Sőt: de ezt csak halkan, a klántámadás nem hozza el a betegséget. |
Quote:
De szamolok a kedvedert: egy 40-10es tudos torpet es hulla 50% tamadobarakkal bever alulrol. Es Akkor rengeteg vedelme marad meg otthon... HA visszavered a torpevel, beteg is leszel, es bever meg ket masik hulla. :D Azert nem olyan konnyu dolog ez, rengeteget erosodott a hulla. (Ha jol szamoltam). Szerintem tul eros lett A-ban. :) |
Quote:
Igazad van abban, hogy nem számoltam, de ha egy orkra, amelyiknek azért átlagosan nagyobb a védelme, mint egy hullának, és sereget is tud engedni, vissza lehet menni 2-3 sereggel, akkor egy hullára is. Klánban meg tényleg marha erős, de azért nem hiszem el, hogy nem üthető át. Ha egyedül van, akkor nincs távol, csak a megfelelő pillanatot kell kivárni, amit lehet látni, mégpedig azt, hogy lovak vannak benn, nem íjak, vagy pedig semmi. Ha meg többen vannak, akkor lehet mellette gyenge láncszem. Persze ez mind csak kitaláció, a pontos helyzet úgyis ott a helyszínen alakul ki. |
Quote:
Majd számolgatok én is, ha éppen ráérek, most éppen tanulok, csak felüdülésből járok ide! :) |
Quote:
Egyébként én is inkább a harc párti vagyok. Egy kitámadott hullára min. 2sereggel lehet visszamenni, de még egy elfnek is lehet kísérni eggyel.:) Quote:
|
Quote:
Quote:
Legyen 1000 heki 400 barakk 100 torony a torpenek. 95-os katmoral, tudos. (6240*12+18720*6)*0.95*1.3*1.2*1.45 = 402.274 vedoero. Elohalott, nem is tudos, 100as katmoral. 50% barakk az 500*64 = 32k paci. 32.000*6*1.3*1.4*1.1*1.07=411.290. Tess 50% siman atveri, es akkor marad otthon tobbi mint 20% barakk meg 10% torony. :) Klanban pedig nagyobbat ved, mint egyeniben, betegseget lehet tole kapni egyeniben, es meg van egy nagy elonye klanban: tuti nem osztjak Rad a hajnal 3-as tavolt... :) |
Quote:
és mind az orkra, mind az élőhalottra csak 1-1 sereggel tud visszamnenni. |
Quote:
(Valamint az orkba kell templom, esetleg kocsma is,haz is joval tobb kell, stb...) Valamint az 50%os ork alig ut nagyobbat ennel a hullanal igy is. (8%-al csak) (Ne felejtsuk, ott 26k paci az 50% barakk) (most az extra 8. tabornok bonuszt nem szamolva...) |
Quote:
|
A szamolasom alapjan csak nekem tunik ugy, hogy tul eros lett a hulla A-ban? :)
|
Quote:
Ami a nem túl erőset mondatja velem, az a katonai morál nagyon gyors visszaesése! Ha még minden nap többször is győztes csatát vív és 100% a katmorál, elég egy fél nap pihi és már rohamosan el is kezd esni és a hulla erőssége csak a 100% katmorállal ér valamit. Sajnos a hullánál semmi sem segíti ennek emelkedését. Nem tart ugye kocsmát és a munkanélküliségnek is magasnak kell lennie, kivédendő a sok emberlopást vagy gyujtogatást. 75% katmorálos hullával pedig ebben az elfrengetegben nem igazán lehet boldogulni, max hiénázni, bár az elfek nem igazán támadnak ki.:( |
Quote:
|
Quote:
A katonai morált emeli: * Ha minden 500 katonai egységre (beleértve a tolvajokat és varázslókat is) jut egy kocsma. * Ha minden 300 katonai egységre jut egy kocsma. * Ha minden 150 katonai egységre jut egy kocsma Tehát e szerint egy 120.000-es hulla sereghez kéne minimum 240 kocsma! Az sztem sok! Bár azt nem tudom, mert a súgóból nem derül ki, hogy ha a 120k seregből csak mondjuk 5000 van az oriban, akkor elég 10 kocsma is, hogy emelje a katmorált? |
Quote:
igen a 10 kocsma is nőveli a morált bár lassabban mintha 150 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De egyébként miért ne? Enni nem kér, csak a zsoldjuk, ami költség rájuk, viszont ha bármikor jön az ellen (főleg éjjel), nem kell azon aggódni, hogy fel fog e kelni a pénztáros lóvét pakolgatni, hogy vegyen az ember sereget a piacon. |
Quote:
Köszi, ez nem volt egyértelmű benne. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egy hozzám közel álló személy épp hullával gyalulja a népet A-ban.. azaz csak próbálja. Egyik nap panaszkodva jött hozzám ezzel kapcsolatban. A srácról tudni kell, hogy egy nem szegény klán van a háta mögött folyamatos távolozásokkal, játéktudásnak sincs híjján (előző A-s országát 17k hekiről forgatta le :) ), mégsem tud úgy haladni, ahogy szeretne. Megpróbálom nem én visszaadni szavait, hanem meggyőzni őt, hogy jöjjön és mondja el, aztán meglátjuk. :) Mindenesetre az Ő véleménye engem kicsit elbizonytalanított a hulla játszhatóságát illetően, és bár az íróasztalon számokban tényleg bivaly, az egészet nézve nem sokat javult. |
Quote:
Persze csak csapatban haladva lehet kiaknázni a támadóerejét, mert a védelme az sajna elég halovány, és a szembejövő orikat a csapat többi tagja használja ki. Mondhatni úgy lehet haladni velük, mint a konvoj az autópályán, mindig a hátsó előre megy!:) |
Quote:
|
Quote:
De csak így megy az elfek ellen.:( |
Quote:
|
sziasztok. eddigi tapasztalataim alapján túl nagy előnyt kaptak amiótta be lett vezetve és néhányan átálltak rá. 1/A eddig simán tarolnak mindent.
|
Quote:
Gondolkodunk azon, hogy kiszállunk az 1A-ból (szövin kívülre), és megyünk másik csoportba. Én törpeként nagyon megsínylem a dolgokat. Amúgy nem egy elfet láttam már hullaként újraindulni az utóbbi időben. |
bárcsak jutna fel egy élőhalott hozzám.. :)
|
Vagy nem lett olyan nagyon erős túl sokak szerint; vagy hihetetlenül lassan haladnak; vagy a többség inkább eltitkolja a tapasztalatait.
Melyik? :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:13. |