![]() |
Quote:
tök mindegy miért akarnál lenni akárhányadik, akkor is marhaság hogy ott marad. A túlhekiket elbukod, a katonáid elmennek, de a parasztok ott hessszelnek... és lehet ez fontos más esetben is a saját tophelyed elérésében is... legyen elég a játékban levőkkel küzdeni, ne kelljen a szabisokkal is hadakozni... ugye érted amit akarok mondani? :D |
Quote:
szerk.: igaz-igaz, sorry, még reggel van... :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mellesleg megjegyzem, hogy valaki javasolta, hogy csak 100% foglalkoztatottságig menjenek el az emberek... Ez szerintem mindkét oldalról támogatható lenne, és a legkevesebb zűrrel is járna... :) Mit gondoltok? |
Quote:
Asszem en is befejeztem, szelmalomharcot nem vivok, majd ha ertelmes ellenervek lesznek... :) |
Quote:
|
Quote:
|
szerintem ezzel meg lenne oldva minden probléma, mivel az anarchosoknak is megmaradna a seregük, és azok a top orik is lejjebb kerülnének... :)
|
Quote:
Ezt támogatom, ha már a többi nem megy. Ati állást foglalsz? |
Quote:
9 személyiség: 2 ország Jelenleg 5 orit érint, abból az egyik nem támogatja. Idézem: Quote:
Jó kis nehezítés egy 9 szemesnek:) Látod ezt egy 9 szemes írta:p Sokunkat nem is érint ez a kérdés, szóval bármi is legyen a javaslattal nem változik semmi, de ha később gond lenne, akkor meg csak Iront tudom idézni Alkalmazkodj:) |
Quote:
Egy logikai-összhangi helyzetnek nem szerencsés, ha egy teljesen logikátlan megoldása van. |
Quote:
|
Quote:
Viszont Toled meg mindig nem lattam ervet, a "letojom, engem ugyse erint, de masnak azert legyen szar" hozzaallason kivul... |
Quote:
Akik a javaslat mellett érvelnek őket érinti szerinted? Viszont részemről lezártam a témát, én nem érzem szükségesnek, mert lefelé ütésekkel megoldható a probléma, jó példa erre Pool, amikor gyorsban 30 körökre szaladgáltak ki, pedig már bőven elsők voltak:) Volt idejük, ütöttek, ennyi. |
Quote:
|
Így szerintem mindenkinek OK.
|
Quote:
|
Quote:
engem is érint, meg másokat is... a top 10, meg a top 5 elérésébe / megtartásába is bezavarnak.... és ez nem siránkozás, nem okoztak gondot a lépkedésben, de idegesítőek a fennragadt országok.. |
Quote:
Tőled viszont megkérdezem, amit Remytől is. Hány csopiban vannak ezek a fent ragadt orik? Gondolom itt már nem egy oriról van szó, és nem egy csopiról, de kíváncsi volnék mégis mennyi az annyi, hisz minden a matekon múlik. |
Quote:
Olvass vissza... |
Quote:
viszont, ha magát a problémát nézzük, hogy ott vannak fenn azok az orik, és nem a logikát, akkor ez egy megoldás lenne. Mivel az anarchos kiélezett orikat nem bántja, de azok a bizonyos top orik is lejjebb kerülnek. Ha viszont mindenképpen ragaszkodunk valamilyen logikához, akkor szabadság alatt a túltöltött seregek menjenek el teljesen... szóval ne maradjon utánuk népesség, egyszerűen dezertáljanak... :) Így meg nem alakulhat ki olyan nagy pontkülönbség. Viszont nem megoldás a már fennálló ilyen helyzetekre. Ha ezt szeretnénk bevezetni, akkor először le kell csökkenteni 100%-ra (egyszeri alkalom), és utána hatályba léptetni ezt a szabályt, így már nem fog kialakulni megint. |
Quote:
|
Vááá, annyira írtok, 2 percet nem ide nézek már 50 hsz frissül azóta...:S
Arra gondoltam, hogy ha 100%-ig menne el a nép csak. Sztem abban mindenki egyet értene. |
Quote:
(tobbi csoportot nem latom, nem free, lassu, gyors...) (De ez szerintem azert nem szempont, mert ha minden marad a regiben, barmikor kialakulhatnak barhol ilyen orszagok, ujra es ujra...) :) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ugye latod, hogy ez igy nem jo erv... :) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
(az, hogy a katonák elmennek sem logikus, de szükséges... ez is lehetne valami hasonló... az indok lenne más, mivel nem a visszaélések szempontjából lenne szükséges, hanem a játékmenet szempontjából... :)) |
Quote:
|
Quote:
1, Csak hogy több pontja legyen. 2, Hogy működjenek az épületei, amik alapból nem működnének, mert nincs háza, és emiatt nulla a lakosok férőhelye. Quote:
|
mindent összevetve a véleményem:
- Nem támogatom, hogy elmenjen az összes el nem férő ember. - Támogatom, hogy a 100% foglalkoztatottságig menjenek el - Támogatom, hogy "dezertáljanak" a piacról hazatérő egységek, és egyszeri alkalommal az el nem férő lakosság 100%-ig való elküldését is. megyek dolgozni... :) |
Quote:
Már előre látom a panaszok áradatát, hogy hibásan működik a játék, mert neki kevesebb embere lehet, mint az ellenfelének; sőt, nemcsak a panaszokat, hanem a fröcsögő gyanusítgatásokat is, hogy az ellenfele biztosan admin, azért lehet több, tőle pedig direkt vesszük el az embereket, hogy veszítsen a háborúban. Vétózva. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bár az üres területeken is eléldegélnek embereid, minden egyes hektáron 8 fő, mégis normál körülmények között a ház szolgál lakóhelyül az országod népességének. Minden egyes ház 50 embert tud befogadni. Ezt a befogadóképességet persze növeli a megírt lakáshelyzeti tudománytekercsek által elért százalékos érték. (A tudománytekercsekről bővebben a Tudományok súgónál olvashatsz.) FONTOS! Ha nem építesz elengendő házat, a lakosok megfelelő lakóhely hiányában elhagyják országodat! akkor ez szabi alatt is így lehetne |
Quote:
Néha nem értem mi szerint válogatod meg ezt az érvet, amit sok esetben használsz: 'Bonyolult lenne az emberek többségének megérteni ezért nem támogatod.' Van olyan téma ahol meg annak ellenére hogy bonyolult támogatod. A súgóban le van írva csomó szabály, ha ott le van írva hogy mennyi embered marad meg szabi alatt, akkor az a mérvadó és elég nekik üziben linkelned egy bejegyzést: Szabadság alatt a nem dolgozó lakosok elvándorolnak. Ilyen erővel azt is sokan írhatják, hogy egy másik fajnak miért fér több egység a házába. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:36. |