Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3987)

Remedy 01-06-2010 11:07

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 235365)
A napokban gondolkoztam a visszatérésen, ezért nézelődök a fórumon, de úgy látszik itt nem sokminden változott.:)
Szeretem azt hogy mindenki tiszta mint a hó.... mindig csak a másik a rossz.
Kár hogy olyan dolgokat tudtam és tudok sokakról, ami cáfolja minden második szavukat. Annyira mókás, hogy olyan emberek fröcsögnek földleadásról, újrázásról, akik maguk is hasonlókat csinálnak csak épp kevésbé feltünően. (Engem pl nem egy kérdezett MSNen az elmúlt időben, miután egy éve nem is beszéltünk, hogy beverhetné-e, pl a B-s országomat földre, mondván én úgyse játszom vele és úgysincs olyan magasan...) Akinek nem inge úgysem veszi magára... akinek az, az meg tudja, hogy igazam van.:)
Egyelőre ezt a visszatérés témát azthisem passolom, hátha eljön még az én időm.:)

Cassy, szerintem meg ez a leheto legrosszabb askalodas, amikor nev nelkul mondasz dolgokat, effektive most az egesz topicot befeketitetted, aki ide irkalt. Szerintem vagy mondd meg, kire gondolsz, vagy tartsd az egeszet magadban. En szemely szerint buszke vagyok arra, hogy meg sose adtam le foldet, nem is kaptam, es nem is fogok. Ujrazni meg meg eletemben nem ujraztam, de egyszer eljohet epp annak is az ideje. Viszont kivancsi termeszet vagyok, erdekelne, ki irkalt Neked ilyeneket msnen.... :)

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 235380)
No igen, egy dolog amit ír az ember, de ami szintén fontos, ahogyan írja. Ez a topikcím is olyan király.. nekem például NDK turmixgépem van eladó.

de félre a rizsával; megkérdezhetem mi ez a bizonyos jövőképed, amit említesz több helyen?

Ez engem is erdekelne Batutol, hiszen ez szepen hangzik, de ugy tudom, bizonyos csoportokban meg mindig Tibuval van szovetsegben, szal annyira nem banhatta meg a dolgot... :) (Igyekeztem minel kevesebb infot kiadni...) :)

Remedy 01-06-2010 11:08

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 235381)
Kivehetős ajtajú? :D

http://www.indavideo.hu/video/Kern_A...Hallo_Belvaros

Cassandra 01-06-2010 11:21

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 235414)
Cassy, szerintem meg ez a leheto legrosszabb askalodas, amikor nev nelkul mondasz dolgokat, effektive most az egesz topicot befeketitetted, aki ide irkalt. Szerintem vagy mondd meg, kire gondolsz, vagy tartsd az egeszet magadban. En szemely szerint buszke vagyok arra, hogy meg sose adtam le foldet, nem is kaptam, es nem is fogok. Ujrazni meg meg eletemben nem ujraztam, de egyszer eljohet epp annak is az ideje. Viszont kivancsi termeszet vagyok, erdekelne, ki irkalt Neked ilyeneket msnen.... :)

Nem áskálódás... egyszerüen csak arra célzom, hogy nem egy emberről tudok, aki mást ír és mást tesz.
És mint mondtam, akinek nem inge....
Többi max priviben, neveket nem fogok itt leírni senki kedvéért.

vityu 01-06-2010 11:55

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 235422)
Nem áskálódás... egyszerüen csak arra célzom, hogy nem egy emberről tudok, aki mást ír és mást tesz.
És mint mondtam, akinek nem inge....
Többi max priviben, neveket nem fogok itt leírni senki kedvéért.

Szerintem sem kellett volna elkezdeni. Maga az üzenet tetszett, mert én is írhattam volna dolgokat, de nem tettem, mert nem mondanám meg, h kiről van szó. Nincs kedvem sárt (sarat? :)) dobálni, volt már elégbe részem :)

Viszont visszajöhetnél :)

Ati 01-06-2010 16:51

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 235440)
Viszont visszajöhetnél :)

Biztos azt várja, hogy én mondjam. :D

Gyűjj! :D

Batu 01-06-2010 21:21

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 235364)
csak annyit füznék hozzá, hogy Batuék azaz a fenti szövik igy is nyertek min 500 kört, ezalatt lehetett volna jobb taktikát is kitalálni

ki kellett engedni a fékeket :D és ez min 500 körbe került :D

Aquát én is sajnálom, de okosan (tisztán) lazán meg lehetne oldani a dolgokat még most is

amugy csak egy kérdésem lenne Batuhoz ha már ugyis itt van. Ezt az ujrázást vajon mi célt szolgált??

Naiv elképzelésnek tartom hogy a fél csopit előtte felharagítom, és azok az orik lazán hagyják hogy felmenjetek??

remélem konkrétumot nem irtam ugyis mult idő.

Tévedsz, nem lehet megoldani tisztán. Sőt.... A mai napig folyamatosan ártózzák Aquát, haszon szerzés nélkül. Csak az orit és a javait pusztítva. Nincs lopás, fosztás, földütés. Azért újráztunk, mert Aquát segíteni akartuk lépéshez elsősorban. Mesélhetnék még, de kár lenne és nem tudok semmit bizonyítani, ráadásul egy "bűnös" vádai még üresebbnek tűnnének.

Batu 01-06-2010 21:23

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 235365)
A napokban gondolkoztam a visszatérésen, ezért nézelődök a fórumon, de úgy látszik itt nem sokminden változott.:)
Szeretem azt hogy mindenki tiszta mint a hó.... mindig csak a másik a rossz.
Kár hogy olyan dolgokat tudtam és tudok sokakról, ami cáfolja minden második szavukat. Annyira mókás, hogy olyan emberek fröcsögnek földleadásról, újrázásról, akik maguk is hasonlókat csinálnak csak épp kevésbé feltünően. (Engem pl nem egy kérdezett MSNen az elmúlt időben, miután egy éve nem is beszéltünk, hogy beverhetné-e, pl a B-s országomat földre, mondván én úgyse játszom vele és úgysincs olyan magasan...) Akinek nem inge úgysem veszi magára... akinek az, az meg tudja, hogy igazam van.:)
Egyelőre ezt a visszatérés témát azthisem passolom, hátha eljön még az én időm.:)

Örülök, hogy látlak.:) Ezer éve nem.
Sajnos megértelek. Ez van.

Batu 01-06-2010 21:26

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 235380)
de félre a rizsával; megkérdezhetem mi ez a bizonyos jövőképed, amit említesz több helyen?

Megkérdezheted persze. Őszintén fogok válaszolni és ezt válaszolnám mindenkinek:
Semmi, de semmi közöd hozzá! Nem hinném, hogy elszámolással tartozom ilyen ügyben bárkinek is.:) Természetesen ezt minden rossz indulat nélkül gondolom.

Batu 01-06-2010 21:28

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 235414)
Ez engem is erdekelne Batutol, hiszen ez szepen hangzik, de ugy tudom, bizonyos csoportokban meg mindig Tibuval van szovetsegben, szal annyira nem banhatta meg a dolgot... :) (Igyekeztem minel kevesebb infot kiadni...) :)

Hallgatlak. Hol?

Remedy 01-06-2010 21:39

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 235497)
Hallgatlak. Hol?

Irom, privatban. Nem akarok infot kiadni. (Ha egyaltalan info.)

Princ 01-06-2010 22:29

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 235496)
Megkérdezheted persze. Őszintén fogok válaszolni és ezt válaszolnám mindenkinek:
Semmi, de semmi közöd hozzá! Nem hinném, hogy elszámolással tartozom ilyen ügyben bárkinek is.:) Természetesen ezt minden rossz indulat nélkül gondolom.

Közöm az van hozzá, inkább beleszólásom nincs. Ezért is tettem fel a kérdést, mielőtt itt nagyon egymás nyakába borulnának páran, aa felszabadultság könnyei között, hogy a jövő felé fordulás maximum a veszteségek számbavételét valamint a nagyobb óvatosságot jelentheti. És még a kijelentések leghalványabb szintjén sincs szó arról hogy szeretnél csupán az eszed és tehetséged szerint körünkben játszani. Szomorú. :(

Batu 01-06-2010 23:42

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 235518)
Közöm az van hozzá, inkább beleszólásom nincs. Ezért is tettem fel a kérdést, mielőtt itt nagyon egymás nyakába borulnának páran, aa felszabadultság könnyei között, hogy a jövő felé fordulás maximum a veszteségek számbavételét valamint a nagyobb óvatosságot jelentheti. És még a kijelentések leghalványabb szintjén sincs szó arról hogy szeretnél csupán az eszed és tehetséged szerint körünkben játszani. Szomorú. :(

Igen padre!:) Örülök, hogy tisztában vagy vele, hogy mit gondolok és érzek.
Annyit tudok mondani, hogy megpróbálom azon fegyverek tárházát felmutatni, mint az ellenfeleim a játékban és nem többet. Ez így kieklégít??
Nem értem miért kéne itt fogadkoznom vagy bármit magyarázkodnom egyébként. Fölösleges, a tettek beszélnek úgy is, a szó ide sajnos kevés.

Padlócsempe 01-07-2010 00:09

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 235531)
Annyit tudok mondani, hogy megpróbálom azon fegyverek tárházát felmutatni, mint az ellenfeleim a játékban és nem többet.

Attól, hogy egy ellenfeled szabálytalan eszközöket használ, attól még nem leszel feljogosítva arra, hogy te is szabálytalan eszközöket használj.

Batu 01-07-2010 00:14

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 235533)
Attól, hogy egy ellenfeled szabálytalan eszközöket használ, attól még nem leszel feljogosítva arra, hogy te is szabálytalan eszközöket használj.

Nem is mondtam ilyet. Rossz az, aki rosszra gondol.:)

Tsobi 01-07-2010 10:48

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 235534)
Nem is mondtam ilyet. Rossz az, aki rosszra gondol.:)

Alaptalanul vádolni valakit egyébként is csúnya dolog. :)

Princ 01-07-2010 11:35

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 235531)
Igen padre!:) Örülök, hogy tisztában vagy vele, hogy mit gondolok és érzek.
Annyit tudok mondani, hogy megpróbálom azon fegyverek tárházát felmutatni, mint az ellenfeleim a játékban és nem többet. Ez így kieklégít??
Nem értem miért kéne itt fogadkoznom vagy bármit magyarázkodnom egyébként. Fölösleges, a tettek beszélnek úgy is, a szó ide sajnos kevés.

Ez nem kielégítő, hanem lesújtó. Megfogalmazták hogy miért, kiegészíteném avval hogy elismerésem a mindentlátásodért, a szavak még túl sokat is mondanak, nemhogy keveset.

Újra és újra elővenni a bizonyítványt az előző oldalakon pedig, valódi mondanivaló nélkül tényleg fölösleges volt, sajnos. De én naív, ezt nem tudhattam.

Redback 01-10-2010 22:17

egy jópofa kis játékra bukkantam rá a neten. Annyi a lényeg, hogy lefejeled háromszor a billentyűzeted (persze óvatosan, ügyelve a saját és a billentyűzet épségére), majd elküldöd ide üzenetben.

KEzdem én:
juhzrtf544

:D:D

Ati 01-10-2010 22:22

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 236155)
lefejeled háromszor a billentyűzeted (persze óvatosan, ügyelve a saját és a billentyűzet épségére), majd elküldöd ide üzenetben.

Hogy lehet üzenetben elküldeni egy billentyűzetet? :eek: :D

vityu 01-10-2010 23:47

uopzuu

itt az enyém :)

J.Ati 01-10-2010 23:54

Ez komoly?:D:D

vityu 01-10-2010 23:54

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 236163)
Ez komoly?:D:D

Viccnek kicsit gyenge, tehát szerintem igen! :D

J.Ati 01-10-2010 23:55

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 236164)

Akkor jó :D
Már azt hittem, hogy vicc:p

Von 01-10-2010 23:59

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 236164)

qbrpenéeaj9ineúnh

:D

Andrew 01-11-2010 00:22

dchjnélp

Nem vagyok benne biztos, hogy az épelméjűségemnek jót tett :D:D (mondjuk egy hónap konstans tanulás után már nem lehet sokat rontani :p)

Tsobi 01-11-2010 00:25

5rt4z79i

S lőn világosság :D

Von 01-11-2010 00:44

Amúgy ez egy társadalmi kísérlet, és azt hivatott empirikus módon bebizonyítani, hogy a hülyeség minden formában és közegben ragadós :)

Dus 01-11-2010 06:21

gvf

Nekem csak ennyi jött össze. :( :D

Gabro 01-11-2010 06:23

( o o )
( ~ )
ˇ ˇ

én ennyit bírtam magamból kipréselni...

J.Ati 01-11-2010 06:24

asdf jklé 123 654 abcd alszikffff fkdk

akkor én meg ezt fejeltem össze:D:D

J.Ati 01-11-2010 06:26

remélem jó idő lesz ma

Dragi 01-11-2010 08:17

d(o_O)b

Itt süt a nap!

J.Ati 01-11-2010 09:03

*([o-o])*

Itt is süt:)

Xeper 01-11-2010 10:25

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 236187)
d(o_O)b

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 236189)
*([o-o])*

Namost ezek mik? :)
A fülhallgatós értetlenkedő srác beszélget a szemüveges copfos kislánnyal (bocs) ? :)

Ati 01-11-2010 10:28

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 236199)
A fülhallgatós értetlenkedő srác beszélget a szemüveges copfos kislánnyal (bocs) ? :)

Ez már nem a billentyűzet-lefejelős játék része volt? :D

Andrew 01-11-2010 11:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 236201)
Ez már nem a billentyűzet-lefejelős játék része volt? :D

Szép teljesítmény lenne olyanokat fejelni :D

Tsobi 01-11-2010 11:42

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 236199)

Az napszemüveg, szerintem. :p

Eke 01-11-2010 13:30

Sötétedik odaki!!!

Aláirás Pali

vityu 01-11-2010 13:35

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 236176)
gvf

Nekem csak ennyi jött össze. :( :D

Öööö, én néha még az ujjaimmal is kettőt ütök le egyszerre, nemhogy a fejemmel! :D:D:D

Tsobi 01-11-2010 13:46

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 236224)
Sötétedik odaki!!!

Aláirás Pali

Pofa Beeee!! :D

csákány 01-11-2010 14:00

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 236178)
asdf jklé 123 654 abcd alszikffff fkdk

akkor én meg ezt fejeltem össze:D:D

Vazze ekkora fejed van :eek::D

All times are GMT +1. The time now is 04:01.