![]() |
In memoriam Pééékek! vs. Pannonfölde? :)
|
Amúgy Serg egy kérdést feltennék feléd...
Ha meglátnátok a távolban egy olyan sereget amit nem tudsz védeni, micsinálsz? :D:D 72k-t bontassz vagy elfokozol, hogy 0-át hozzunk? Mivel vagy "nagyobb" mint mi? :) |
Örülök, hogy ilyen jól emléxel mindenre...azt tudom mi nem mostanában csépeltük egymást, szal ne csodálkozz ha nem emléxem, amúgy meg ha nem emléxem, nem lehetett valami nagy durr, hogy ne tudjam kiheverni :D
Szerintem bármekkora foglalás is lehetett 1 hét és nevettem rajta(d). |
Quote:
|
Quote:
|
Szembetámad, ilyen válaszlehetőséget nem adtam...a 2 közül válassz...ha vissz akarsz támadni akkor bontani kell...minusz 72k értéket? Akkor...miről beszélünk?
|
15 10001 *Pannónia* (3) 848.800 128.038 28
16 286562 Raven`s Nest (2) 804.132 64.737 6 17 441169 Mortidozer 793.943 - 67.676 Csak hogy értsék azok akik nem látnak oda, miért irok minusz értéket, mivel ha vissza akar támadni akkor bontania kell...jó játék lenne az tuti :) |
Várom a választ, sziasztok!
|
Jajj Serg, és várom a termelő ori nevét aki elől a Pékek menekültek. Bye
|
Serg
látom neked a mindened a pékek.. ha kirakunk orit az ab aj ha védünk az ab aj,elfokozunk az a baj,lebontunk az a baj, nem támadunk vissza az a baj.. nemtudom ezt mire vélni,miért fáj ez neked? ez 1 játék ha nem ugy játszák ahogy neked tetszene akkor ne is játszanak mi? ..bolond:x |
Quote:
Fokoz elküldi a sereget ha tudja és vállalja a következményeket,nem kell itt kábítani a népet... |
Rólad van szó, a kérdés hozzád irányúl...vádolsz minket mekkora bénák vagyunk, hogy nem merünk szembe menni, bár a végkimenetel ugyis két nagy 0 lett volna, de ezt lehet tagadni mivel nem történt meg. TE mit tennél, nem az a lényeg mi mit tettünk, ez már történelem...
|
Quote:
félévig lehet még javítani?:):D |
Quote:
morti szembe megy, te beütöd felülről esetleg alulról ha elég bátor vagy a bontáshoz majd elfokozol 100k-ra, így foglalsz is és véded magad! vagy hagyod hogy beverjen??? sztem ezért lett a bontás/elfokozás a megoldás! |
Quote:
Jah és még egy hozzászólás ehhez, az ilyen zavar engem nagyon mikor azt se tudják eszik-e vagy isszák, de olyan okosnak tetszik lenni. :) Anarchba csak játszadozom, és amúgy is ha akartam volna letudtam volna lépni mikor 410k értéken voltam...de biztos igazad van...általába a te fajtának mindig az van :) Nah erről többet nem is akarok beszélni. Vityu, ha olvasod, mutasd már meg Sergnek azt az okoskodós játékot amire mondtam regizzél...:D |
Quote:
Van 2 napod, de egy kis segíííllyel igen félévig is lehet :D |
Quote:
|
Quote:
csak szomoru hogy a pékek amellett hogy minden lehetoseget megragadnak a támadásra ami egy pozitiv dolog amellett minden lehetoséget megragadnak a menekulésre is ami viszont gusztustalan ellehetetlenitve az ellent hogy foldet vigyen toletek mert ugy gondoljátok hogy a fold csak nektek jár lásd a big elol is menekultetek majd egyéniben a black dragonék elol és végul a pannon elől is mindemellett kritizáljátok serget miert nem a bigel harcolunk holott ti is rendszeressen kissebb klánokat utogettek néha a 2 alklán elé esik "véletlen" ugyanaz a célpont meg hasonló szerintem etikátlan dolgokat csináltok nomeg azert is megkaptuk a kritikát hogy miert a vityuékra mért utésetek után (24orán belul) ugrott rátok a pannon meg hogy nem voltatok felkészulve holott 24oráva elotte utottetek tehát felkészuletlenségrol nem beszélhetunk hisz elotte utottetek mikozben csak igy láttunk rá esélyt hogy nem fogtok orikat kidobálva elmenekulni a csata elől de igy is megtettétek torolve egy orit továbbontva es zérostartolva egy orit szomoru hogy ti csak akkor vagytok hajlandok harcolni ha biztos a sikeretek amugy mindig klánérdekre hivatkozva elmenekultok hacsak egy zakó eloszele meg is lebben elottetek jack |
Quote:
Nem csípi a szád? :D |
Quote:
No comment... |
Quote:
|
igazábol tok folosleges vitatkozni
amég el lehet fokozni es ki lehet dobálni orikat addig nem lessz harc A-ban nagyobb hekin sem egyéniben sem klánban es ez nagyon szomoru hogy igy van ezen csak a szabályváltozások segitenének mert amég van kiskapu a menekulésre addig mindig lesznek akik mindenféle erdekekre hivatkozva ki is használják :(((( igazábol nem is értem ezeket a kiskapukat miert nem szuntetik meg korlátozzák be a normális játélkmenetbe beleférne hogy szintetlép bont valaki de nem értem minek egész repertoár a menekulésre fokozás klánbol kidobálás stb. |
Quote:
|
Quote:
|
No, popcornt nem árulok, de itt az új móka:
Vattacukrot tessék!!! Van Fekete a Black Dragon miatt, van Kenyér a Pééékek miatt és van Magyar a Pannon miatt.... |
Quote:
Serg, ha rólam lezúznak x hekit én gratulálok az ellennek, nem kezdek itt el köpködni :) Én tudom díjazni azt mikor a másik ügyesebb, rafináltabb, előregondoltabb... |
Amúgy meg pár játékossal sohasem fogok egyet érteni, és ők sem velem, mert különbözőek vagyunk, más döntéseket hozunk, és másképp gondoljuk, mások a terveink, más a hozzáállásunk a klánhoz, társainkhoz...
|
Quote:
voltam már kilátástalan helyzetben és onnan se menekultem hanem nyeltem és padlora se kerultem utána pedig nem mentem szk-ra és be is kaptam pár sereget szerintem ezt hivják játéknak nem azt hogy orbaszájba menekulgetek ha nem nekem áll a zászló :p |
Egyszer hátha minket is megtanít valaki "játszani" :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Írd már nagy betűvel a nevem első betűjét :)
köci! :) |
Quote:
|
Quote:
mellesleg maximális respect a black dragonnak hogy nem az mnt-zgetést választották hanem odaááltak és kuzdottek becsulettel |
Quote:
|
Quote:
Hoztak egy elhamarkodott döntést...ezt nem mondanám jó döntésnek. Amúgy meg...mindenki másképp játszik, mi így. Nekem vezérként az az első dolgom, hogy mindenáron megvédjem a társaim, és elkerüljem a földvesztést, néha összejön, néha nem. Ha úgy tudom elkerülni, hogy tagokat teszek ki, vagy éppen zéróztatni kell, akkor azt tesszük...mivel nem egyedül játszok a klánban, ha egyedül lennék valszeg mind1 lenne, mert nem üt agyon már ez a játék, de a társaimért kiállok, és mindent megteszek, hogy ne veszítsünk földet, pláne ne 8-10k hektárt. Ha valakinek ez fájó, ahogy csináljuk, az ne nézze...lehet megköveznek ezért a beírásért, de szerintem sokan tennék ugyanezt, persze van aki szembenéz és boldogan bukik 10k hektárt...mi nem... |
Amúgy meg Jack, vagy ki is vagy...
Harcnak neveztük a Black ellen folyó küzdelmet is, nekünk harc volt, nekik lehet valami más, és mi méltó ellenfélnek tartottuk/tartjuk őket, nem lekezelően irkálunk, hogy igy csalnak meg amúgy. Orit kidobni ellenük tudtommal nem dobtunk, leszámítva azt, hogy 2 körre kerülhessünk, de ezért csak nem kéne ilyet irni :) Vagy már 2 körre sem szabad kerülni? Legközelebb 200 körről megyünk ;) |
Igaz a helyetekben lehet én is ilyeneket irtam volna pár éve, amikor még meggondolatlanúl sok hülyeséget irtam másnak...elhiszem, hogy sokba volt az amit az oriráállással csináltatok és sokba került a 2 nagy ori kitétele is SZK-ra (3200 heki környéke)...de ez ilyen.
|
Quote:
a példaképeink a honfoglaló eleink, akik nyílzáport zúdítottak ellenségeikre, majd menekültek, majd újra támadásba lendültek! Nagyon büszkék vagyunk a népünkre, a történelmünkre, és ha egyszer ez a taktika bevált dicső hont foglaló őseinknél, akkor azt hiszem, nekünk utódoknak se szégyen példát venni ezekről a nagyszerű harcosokról. :cool: :p Szóval, ha menekülni kell, menekülünk, ha pedig az odavágásnak van ideje, akkor oda is ütünk keményet, mint Büszke Botond :D |
| All times are GMT +1. The time now is 10:48. |