![]() |
Sziasztok.
Valaki aki ért hozzá elmondaná nekem, hogy is van ez az elismertség dolog itt a fórumon? Azt értem hogy tudok valakit "díjazni", de ezek a "díjak" látszanak is? Az is tud róla akinek adtam? És én honnan tudom, hogy kaptam és hogy kitől kaptam? :D Meg ilyenek... :) Kerestem a sugóban de nem leltem rá :( Priviben jó lesz ne kerítsünk nagy feneket a dolognak ;) |
Quote:
Pld ez mit jelent? Sőt az 1 ződ négyszög mit jelent? Abból már talán következtetek majd,hogy a 2 mit jelenthet :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Azt szeretném megkérdezni hogy a két kocka az hány rep ponttól "jár"? /nincs jobb szó az ujjaim begyén.../
|
Quote:
|
köszi a gyors választ!
|
umm.. és hány pontonként változik, hogy kinek hány pontot ér a kis zöldikéje? :)
megömm.. mit kell tennem, hogy újra adhassak annak zöldet, akinek már adtam ?:rolleyes: ígérem többet nem kérdezek ilyeneket :D |
a HSZeid számától függ, valamint a te elismertségedtől, hogy mennyit ér a tied...
ahoz hogy újra adhass még 20at kell mások között kiosztanod. |
köszi :cool:
|
régebben is így volt, hogy 20 embernek kellett adogatni??? mert nem így rémlik...na most kiosztottam párat :) de még így is hijja van rendesen :)
|
Quote:
|
Azért ne agyba-főbe zöld-osztogatás menjen, mert akkor értelmét veszti a dolog. (No nem mintha így olyan nagyon sok konkrét haszna lenne :D)
|
Senki: hát akkor az már nagyon régen volt :D
Ati: ez egy nagyon fontos része a fórumnak :D ha ez nem lenne, akkor bittos csak egy páran lennének fent ;) :D :D :D |
Phoenix, tenyleg? :o
|
Mindig csak a zöld. Kéne kék, meg hupilila is. Lányoknak meg lehetne osztani rózsaszínt :)
|
Quote:
Csokibá: ha rajtam múlna...;) :p |
izééé.. Szecsa, Békés, Cece, Csokibácsi köszönöm :p
|
Quote:
|
Quote:
|
Szoval aki ideir az kap zoldeket? plane ha lany? :P
(csak most nehogy csomo pirosat kapjak, vagy feketet vagy mi van itten) |
Quote:
|
Köszönöm Mindenkinek, akitől zöldpontot kaptam!:) :) :) :) :) :)
Ha valakitől kapsz, az mitől függ, hogy az adományozó pontja mennyit ér? Ezt jól megaszontam, remélem azért valaki megérti, hogy mit szeretnék megtudni...:) :) :) :) :) :) |
Quote:
|
Ditke, zöldben a válasz :D:D:D:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
(Hogy lehet ennyit szövegelni? Itt már mindenkinek 1000fölött van a HSZ-ok száma?:D) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egyrészt honnan tudod, mennyit ér amit adsz? Másrészt, nekem mér nem acc mán egyet??:D:D:D |
Quote:
|
az enyém sztem csak egyet ér :rolleyes:
de hogy nem 20anként lehet adni az biztos, mert már sztem simán több mint 20 emberke van akinek még nem tudok adni :D |
Quote:
|
Ditke köszönöm:)
A tied 1 pontot ér. Legalább tudod:) Ha tudod mennyinél tartasz szívesen letesztelném magamat is:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:52. |