Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Foci VB 2010 Dél-Afrika (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3916)

Kutyuleee 07-04-2010 23:41

Quote:

Originally Posted by Olasz (Post 257654)
Németország - Hollandia: (0-1) 3-1

nem tudom hogy ez hogy jött ki neked, mert az én jós nőm ezt mondta:
Spanyol - német: (1:0) 2:1

és a döntőre pedig ezt:
Holland - német : 2 - 0

Andrew 07-05-2010 00:04

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 257655)
nem tudom hogy ez hogy jött ki neked, mert az én jós nőm ezt mondta:
Spanyol - német: (1:0) 2:1

és a döntőre pedig ezt:
Holland - német : 2 - 0

Én ugyan nem értek a focihoz, de ha az elődöntőben kikapnak a németek, akkor hogy játszhatnak a döntőben a hollandokkal? :o
Vagy valamit elnéztem? :D

Kutyuleee 07-05-2010 10:33

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 257657)
Én ugyan nem értek a focihoz, de ha az elődöntőben kikapnak a németek, akkor hogy játszhatnak a döntőben a hollandokkal? :o
Vagy valamit elnéztem? :D

holland spanyolt akartam volt irni:)

Andrew 07-05-2010 16:48

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 257667)
holland spanyolt akartam volt irni:)

Jeee, több közöm van a focihoz a nullánál :D

BeeLord 07-09-2010 12:47

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 257693)
Jeee, több közöm van a focihoz a nullánál :D

A Figyelőnet szerkesztőinek viszont sajnos nincs.:D

http://cbfl.uw.hu/feladvany/figyelo_net_fail.jpg

A képen a világbajnokság legjobbjának járó díjért folyó verseny 10 jelöltjét látjuk. Na de vajon hol a hiba?:D

szamóka 07-09-2010 13:26

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 257965)
Na de vajon hol a hiba?:D

Forlan, Iniesta és Xavi nem válogatott mezben van. ;) (Esetleg még az, hogy Asamoah helyett Obasi van a képen, aki meg nigériai. De ez nem hiszem, hogy sokaknak szemet szúr...)

Hex 07-09-2010 13:47

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 257969)
Forlan, Iniesta és Xavi nem válogatott mezben van. ;) (Esetleg még az, hogy Asamoah helyett Obasi van a képen, aki meg nigériai. De ez nem hiszem, hogy sokaknak szemet szúr...)

a legszembetűnőbb, hogy ott van Messi is :D

Valezius 07-09-2010 13:59

Quote:

A zöld mez nekem gyanús volt. De nem ismerem a Nigériai focistákat :)

BeeLord 07-09-2010 15:08

Quote:

(Esetleg még az, hogy Asamoah helyett Obasi van a képen, aki meg nigériai. De ez nem hiszem, hogy sokaknak szemet szúr...)

Ezek szerint csak én reagáltam túl. Végülis annyira mindegy. Ha minden kínai egyforma, akkor akár lehet minden néger is. Egy sporttal foglalkozó oldalnak meg pláne nem létigénye, hogy felismerje képről a VB 10 legjobbnak választott játékosát.:D

szamóka 07-09-2010 15:41

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 257971)
A zöld mez nekem gyanús volt. De nem ismerem a Nigériai focistákat :)

Annyira én se, csak beugrott, hogy amikor a Hoffenheim Bundesliga újoncként majdnem bajnok lett, akkor állandóan ő volt a kirakatban.

vityu 07-11-2010 11:38

Nem tudom, hogy Messinek mennyire van helye itt... Sokkal jobb teljesítményűektől vette el a helyet, mert én nem láttam tőle semmit... Ennyi erővel ott lehetne Kuyt, mert ha engem kérdeztek, neki lehetett hallani a nevét, sőt.

szamóka 07-11-2010 22:04

Igaza volt Webb nejének, tényleg magas volt a léc...

BeeLord 07-11-2010 22:21

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 258052)

Webb tevékenységénél csak egy valami zavar jobban a meccs kapcsán, mégpedig az, hogy Andrés Iniesta rúgta a győztes gólt. Egyszerűen nem érdemelte meg. Tisztességtelenül játszott az egész meccsen, az az angol majom meg még adta is alá a lovat. Sajnálom, hogy ennek a bírónak adták a döntőt. Szétfújta a találkozót és még csak nem is egyenlő mércével mérte a csapatokat.

Hex 07-11-2010 22:23

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 258052)

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 258053)
Webb tevékenységénél csak egy valami zavar jobban a meccs kapcsán, mégpedig az, hogy Andrés Iniesta rúgta a győztes gólt. Egyszerűen nem érdemelte meg. Tisztességtelenül játszott az egész meccsen, az az angol majom meg még adta is alá a lovat. Sajnálom, hogy ennek a bírónak adták a döntőt. Szétfújta a találkozót és még csak nem is egyenlő mércével mérte a csapatokat.

a mészáros hollandokról inkább ne is beszéljünk. Meg örüljetek, hogy robbent nem állította ki, mikor ki kellett volna.
A hollandok tehetnek, hogy nem tudnak sportszerűen focizni, olyanok voltak mint az állatok, ami a lábuk elé került azt szétrúgták

VIVA ESPANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pool 07-11-2010 22:31

Alg, Barbara, Bogár, csákány, Hex, Kubbi, Kutyuleee, RRRrrr

Grat nektek, ti Spanyolországra szavaztatok!

Dragi 07-11-2010 23:14

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 258054)
a mészáros hollandokról inkább ne is beszéljünk. Meg örüljetek, hogy robbent nem állította ki, mikor ki kellett volna.
A hollandok tehetnek, hogy nem tudnak sportszerűen focizni, olyanok voltak mint az állatok, ami a lábuk elé került azt szétrúgták

meg amikor a De Jong beleszálltam stoplissal a Spanyol játékosba az is simán megért volna 1 pirosat

szamóka 07-12-2010 00:46

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 258054)

Egy képzett, rutinos játékvezető az ilyen meccset is simán meg tudná fogni. Webb engedte a durva játékot, ez lett a vége. De sokkal nagyobb hiba, hogy finoman fogalmazva nem volt következetes. Néhány példa:
Robbent a szabályok szerint valóban ki kellett volna állítani, legkésőbb akkor, amikor jóval a sípszó után elrúgta a labdát.
Iniestát a szabályok szerint törlesztésért ki kellett volna állítani. Akkor is, ha tényleg megrúgták és akkor is, ha van Bommel erősen rájátszott, hiszen a spanyol mozdulata elég egyértelmű volt.
Puyolt a szabályok szerint ki kellett volna állítani, hisz visszahúzta a gólra törő Robbent. Még akkor is, -ha Iniestával ellentétben- nem volt hajlandó elesni. (Ez utolsó emberként alapból piros, de még megye háromban is adnak sárgát érte). Szinte minden meccsen legalább egyszer megemlítik a kommentátorok a szabály azon pontját, hogy a játékvezetőnek a szándékot kell(ene) büntetni.
(Azt most hagyjuk, hogy a spanyolok olyan támadásból lőtték a győztes gólt, amely egy Elia ellen elkövetett le nem fújt szabálytalanságból indult...) Kár, hogy ez a meccs meghaladta a bíró képességeit, sajnos róla szólt ez az este. Amúgy grat a spanyoloknak, megérdemelten nyertek.

Hex 07-12-2010 04:38

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 258058)
Egy képzett, rutinos játékvezető az ilyen meccset is simán meg tudná fogni. Webb engedte a durva játékot, ez lett a vége. De sokkal nagyobb hiba, hogy finoman fogalmazva nem volt következetes. Néhány példa:
Robbent a szabályok szerint valóban ki kellett volna állítani, legkésőbb akkor, amikor jóval a sípszó után elrúgta a labdát.
Iniestát a szabályok szerint törlesztésért ki kellett volna állítani. Akkor is, ha tényleg megrúgták és akkor is, ha van Bommel erősen rájátszott, hiszen a spanyol mozdulata elég egyértelmű volt.
Puyolt a szabályok szerint ki kellett volna állítani, hisz visszahúzta a gólra törő Robbent. Még akkor is, -ha Iniestával ellentétben- nem volt hajlandó elesni. (Ez utolsó emberként alapból piros, de még megye háromban is adnak sárgát érte). Szinte minden meccsen legalább egyszer megemlítik a kommentátorok a szabály azon pontját, hogy a játékvezetőnek a szándékot kell(ene) büntetni.
(Azt most hagyjuk, hogy a spanyolok olyan támadásból lőtték a győztes gólt, amely egy Elia ellen elkövetett le nem fújt szabálytalanságból indult...) Kár, hogy ez a meccs meghaladta a bíró képességeit, sajnos róla szólt ez az este. Amúgy grat a spanyoloknak, megérdemelten nyertek.

a karate kölyköt kihagytad, ami szintén piros kellett volna hogy legyen

Olasz 07-12-2010 04:43

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 258055)
Alg, Barbara, Bogár, csákány, Hex, Kubbi, Kutyuleee, RRRrrr

Grat nektek, ti Spanyolországra szavaztatok!

Olasz, szamóka, Tsobi, vityu

Mi meg majdnem eltaláltuk, csak 1 helyet tévedtünk!:)

Gratula Spanyolországnak!

Takanohana 07-12-2010 05:05

Én örülök annak, hogy a spanyolok győztek, bár inkább annak, hogy nem a hollandok. Már a döntőig nagy szerencsékkel jutottak, itt meg ritka paraszt játékot mutattak be. Bár kétségtelen, hogy a bíró többet tévedett a spanyolok javára, azért ne már egy ilyen tahó focit játszó együttes, mint a holland legyen a világbajnok. Egyébként a bronzmeccs sokkal jobb volt.

Hex 07-12-2010 05:28

Quote:

Originally Posted by Takanohana (Post 258061)
Egyébként a bronzmeccs sokkal jobb volt.

ebben egyetértünk :)

Pool 07-12-2010 07:48

Quote:

Originally Posted by Takanohana (Post 258061)
Én örülök annak, hogy a spanyolok győztek, bár inkább annak, hogy nem a hollandok. Már a döntőig nagy szerencsékkel jutottak, itt meg ritka paraszt játékot mutattak be. Bár kétségtelen, hogy a bíró többet tévedett a spanyolok javára, azért ne már egy ilyen tahó focit játszó együttes, mint a holland legyen a világbajnok. Egyébként a bronzmeccs sokkal jobb volt.

Mikor lesz nekünk ilyen roppant szerencsés, tahó focit játszó csapatunk? :confused:

Sztem meg ha ilyen Van Bommelek nem lennének a csapatban, akkor nem is lenne semmi gond velük, az egyik legjobban játszó együttes jelenleneg a világon a holland, bárki bármit is mondhat...
Mondom ezt úgy, hogy egyáltalán nem szurkoltam egyiknek sem tegnap

szamóka 07-12-2010 11:39

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 258053)
Webb tevékenységénél csak egy valami zavar jobban a meccs kapcsán, mégpedig az, hogy Andrés Iniesta rúgta a győztes gólt.

Még mindig jobb, mintha David Villa rúgta volna. Már az is vicc, hogy nyolc rúgott góllal vb-t lehet nyerni. Az már egyenesen abszurd lenne, hogy ebből a nyolcból még gólkirályra is futotta volna...

Redback 07-12-2010 12:09

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 258069)
Még mindig jobb, mintha David Villa rúgta volna. Már az is vicc, hogy nyolc rúgott góllal vb-t lehet nyerni. Az már egyenesen abszurd lenne, hogy ebből a nyolcból még gólkirályra is futotta volna...

Ha van egy stabil védekezés és egy jó ( talán a legjobb ) kapus, és nem kapnak gólt, akkor simán lehet nyerni 8 góllal vbt :)

Pool 07-12-2010 21:52

VB 2010, STATISZTIKÁK Mérkőzések száma: 64
Gólok száma: 145
Mérkőzésenkénti gólátlag: 2.27
A legtöbb gólt szerző válogatott: Németország, 16 gól
Gólkirály: Thomas Müller (Németország), 5 gól
Gól nélküli csapatok: Honduras, Algéria
A legtöbb kapott gól: Koreai NDK, 12 gól
A legtöbbet kapura lövő csapat: 121, Spanyolország
A legtöbbet kapura lövő játékos: Asamoah Gyan (Ghána), 33
A legtöbb kapura lövés egy mérkőzésen: 49, Uruguay–Ghána
A legkevesebbet kapura lövő csapat: Új-Zéland, 15
A legkevesebb kapura lövés egy mérkőzésen: 12, Elefántcsontpart–Portugália
A legtöbb védést bemutató kapus: Richard Kingson (Ghána), 24
A legtöbb szabálytalanságot hozó meccs: Paraguay–Japán, 55
A legkevesebb szabálytalanságot hozó meccs: Németország–Anglia, 13
A legtöbbet szabálytalankodó csapat: Hollandia, 126
A legkevesebbet szabálytalankodó csapat: Koreai NDK, 26
A legtöbbet szabálytalankodó játékos: Honda Keiszuke (Japán), 19
A legtöbbször szabálytalanul megállított játékos: Andrés Iniesta (Spanyolország), 26
A legtöbb szabálytalanságot elszenvedett csapat: Spanyolország, 134
A legtöbbet passzoló csapat: Spanyolország, 3803
A legtöbbet passzoló játékos: Xavi (Spanyolország), 669
A legkevesebbet passzoló csapat: Új-Zéland, 663
Piros lapok száma: 17
Sárga lapok száma: 246
A legtöbb sárga lapot hozó meccs: Spanyolország–Hollandia, 14
A legtöbbször figyelmeztetett csapat: Hollandia (22 sárga, 1 piros lap)
A legkevesebbszer figyelmeztetett csapat: Koreai NDK (2 sárga)
11-es párbaj: 2 (Paraguay–Japán, Uruguay–Ghána)
A tizenegyespárbajban lőtt 11-esek száma: 14
A tizenegyespárbajban kihagyott 11-esek száma: 4
Öngól: 2
A legtöbb gólt hozó mérkőzés: Portugália–Koreai NDK, 7–0
Gól nélküli döntetlen: 7 (Uruguay–Franciaország, Anglia–Algéria, Paraguay–Új-Zéland, Portugália–Elefántcsontpart, Portugália–Brazília, Svájc–Honduras, Paraguay–Japán)
A torna egyetlen veretlen csapata: Új-Zéland

szamóka 07-12-2010 23:05

Grat Új-Zéland ;)

Kutyuleee 07-13-2010 01:00

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 258110)
VB 2010, STATISZTIKÁK
A legtöbb szabálytalanságot hozó meccs: Paraguay–Japán, 55

A torna egyetlen veretlen csapata: Új-Zéland

Mondjuk engem ez a 2 adat lep meg:) utobbi mondjuk csak aranyos. de hogy a paraguay japán meccsen fujták le a legtöbb szabálytalanságot... a vb egyik legunalmasabb meccse volt, és egyáltalán nem volt nagy apritás. néztem a meccsett de fel se tünt, hogy ennyi falt lett volna...

Swiss 07-13-2010 20:27

Megrögzött holland szurkoló vagyok....

Szeretném megragadni az alkalmat, hogy gratuláljak a spanyoloknak első Vb címükhöz. Keserűen, de be kell látnom, hogy jobban megérdemelték!

Pool 07-16-2010 07:07

http://video.szon.hu/video/63816/piq...-pedro-cortezt

Az annyira istenített spanyolok között is vannak egyszerű parasztok....

kár, hogy Pique-t nem vágta fordulásból szájba, bár gondolom nem látta...

All times are GMT +1. The time now is 03:59.