![]() |
Én a 2B csoportot javasolnám egy tesztcsoportnak.
Ott sokan játszanak, és a hód Jobb játékosai. Aki ugye feljut odáig az már valamit tud alkotott kipróbált. Itt mindenki aki bizonytalan, nem tud gyorsan reagálni elszabizhat a tesztidőszak idejére bűntetlenül, és más csoportban tovább játszhat a megszokott játékmenet szerint. Közben ideje lesz a tesztelők véleménye alapján tanulni ízlelni az új taktikákat lehetőségeket. Sok-sok tapasztalt játékos pedig tesztelheti az új ötleteket javaslatokat. Monro nyilván az A beli tesztelést szeretné. Ellenérvem, hogy a mostani kiterjedt elf-mocsár miatt nagyon korlátozottak az A beli lehetőségek, valamint a nehezebben alkalmazkodó tanuló játékosok ott nem tudnak bűntetlenül elszabizni a tesztidőszakra klánuk védelmének nagymértékű gyengítése nélkül. |
Az A-s újításokat hogy teszteljük B-ben?
|
Ati miért törölted? :)
Én ha jól értem Atit, ez csak egy idézőjeles tesztidőszak lesz, és hacsak nincs valami nagy baj az újításokkal, marad minden benne... |
Quote:
|
khhhm
most már eleget beszéltünk hogy ki mit szólna hozzá... mikor lehet megtudni, miket kellene kipróbálni és mikortól? |
Quote:
ezzel az erövel mondhatnám azt is legyen az 5-be ilyen tesztcsopi, max ha nem tetszik valami törölsz és inditasz másikat A másik vagy minden csoportba együttesen van a változtatás, vagy ne legyen. nehogymár azt kelljen néznem hogy ebbe a csopiba teszt van a következőbe meg nem. Aztán meg jönnek a szövegelések hogy rutinbol elrontottam. a legegyszerübb az lenne hogy Ati szépen kilistázná hogy na ezek egyszerre lesznek a változások, és akkor mindenki képet kapna hogy jo buli lesz vagy sem Olvasgatom azokat a topikokat, hááát vannak benne hajmeresztő dolgok:D engem nagyon nem izgat, én szeretnék valami ujat, tehát a véleményem ua. Hajrá legyen ujitás |
Ati sztem gyüjtsd ki, hogy mik lesznek bevezetve, és adj vagy 48 óra alkalmazkodási időt a játékosoknak a bevezetés előtt.
Mindenkinek legyen lehetősége átgondolni a leendő változásokat, és fejben rendszerezni, valamint az országán a szükséges változásokat megépíteni. |
Quote:
|
Sziasztok!
nekem két meglátásom van... 1. lehetne csinálni egy új csoportsorozatot, 5-ös szinttől 2-ig mondjuk, ahol ezek az új változások kerülnek bevezetésre. Regisztráláskor lehetne ide választani az orit, mint mondjuk lassúba, vagy gyorsba. Esetleg át lehetne rakni ide az orit, mint anarch-ba. De itt szintén fenn áll az a probléma, hogy kevesen lesznek a játékosok... 2. ha az egész rendszerre ilyen változást akarnék bevezetni, akkor a jelenlegi rendszer legkevésbé módosítanám, így megmaradna a mostani tradicionális játékosok öröme is. A nagy változásokat, mint újdonság vezetném be... (pl.: nem módosítanám az óriás faji tulajdonságait, inkább létrehoznék egy új fajt mondjuk ogre néven, és azt ruháznám fel az óriáshoz hasonló, de mégis más tulajdonságokkal. Ugyanígy a személyiségekre.) Ez lényegesen humánusabb módszer, egyedül a harmóniára kell figyelni, mivel ha az erőviszonyok megváltoznak (jön egy "szuperfaj", aminek max: 50% laki, meg hadi, meg minden, és még 8 tábornoka is van), az nagyon el tudja rontani a játékélményt, és a változatosságot... Tisztelettel: Dyno |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szerintem egyiktől sem lesz olyan bónusza, mint a már meglévő ork+tábornok párosításnak például. Sőt, lehet akár olyan kényelmi személyiség is, amitől valakinek szuperkönnyűvé válik az élete, a játékra mégsincs kihatással. Úgyhogy T etudod, hogy mit akarsz, van-e 4 kinézett személyiség, amit fel akarsz venni, vagy vársz, hátha lesz egy érdekes. |
Ja hogy 6 van, nem 4? :D Akkor annyi, mindegy... :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
legfeljebb leújrázok, ha megéri a szemek miatt
amilyen fajjal én játszom, ott nem is lehet csak max 5-öt kihasználnom |
Quote:
|
Quote:
Külön 1A-s tesztcsopira gondoltam fejenként 3-4 orival akár. De látom itt más ezzela gond mint gondoltam így nincs érdemi hozzászólásom mivel csak az 1A-ban játszom jelenleg. |
Nem tudom.. de nekem úgy tűnik, mintha kezdenénk átesni a ló túloldalára ezekkel az új ötletekkel..
|
Quote:
|
Már csak két nagyobb dolog van a listámon ez előtt, illetve még átfutom a javaslatokat, hogy van-e olyan, ami nem befolyásol játékmenetet, és érdemes betenni...
|
Na jó, három... Még itt a fórumon is van valami, ami bosszant, és meg akarom csinálni......... :)
|
Kettő. Bár a fórumos probléma megoldásával nem vagyok kibékülve, dehát a fórummotor sajátosságai miatt ez van... :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És a munkát is vele! :) |
Quote:
|
Sziasztok,
Igen, igen elustultam az utóbbi időben és nem olvastam el az egészet. Segítsetek egy picit, főleg Ati. Ez a teszt időszak, mennyire befolyásolja az éles játékot? Azaz pld ha tesztelés alá kerül egy faj változtatása, és kiderül, hogy előnytelen, de mire kiderül, addigra az adott fajjal játszók már több előnyre tettek szert, az hogyan lesz korrigálva? Régi példa a kereskedő személyiség, mire javítva lett, igencsak komoly összegek halmozódtak föl. Ide értem, hogy pld a hulla egy hibás módosítása, eredményezheti a tömeges föllépést 1/A-ba, és mire észbe kapsz, már leverték a módosított elfeket. :D Lehet most jó nagy hülyeséget kérdeztem, elnézést érte, de tényleg nem olvastam minda 15 olddalt végig. :) |
Quote:
|
Quote:
Sehogy. Aki úgy érzi, hogy nem tud megbírkózni a változó stratégiai környezettel, az szabira teszi az irszágát, ameddig azt nem modnjuk, hogy végleges, és ehhez kell most már alkalmazkodnia. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
legyen akkor újév |
All times are GMT +1. The time now is 11:29. |