Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   JKSZ bejelentések mikéntje (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=375)

Remedy 12-18-2006 08:32

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 56807)
Én is jártam már így...
Ati egyértelműen mondta, hogy pl.: vip-et kérni, nem szabályellenes.

Nem mondod?! Ezt nehez elhinni....

Kubbi 12-18-2006 08:36

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 56808)
Nem mondod?! Ezt nehez elhinni....

Valahol itt van a fórumon...
Most elkezdem keresni, hátha megtalálom.
Én is hömbölögtem.:D

Meg is van. :)
#62 hsz, ebben a témában :p

Cece 12-18-2006 11:06

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 56809)
Valahol itt van a fórumon...
Most elkezdem keresni, hátha megtalálom.
Én is hömbölögtem.:D

Meg is van. :)
#62 hsz, ebben a témában :p

Ebben a témában. 7. oldal.
Nehéz nem emlékezni.

solven 12-19-2006 12:56

Na, arra lennék kíváncsi, hogy ha egy hulla már nem tudom hányaszor ütötte be az egyik szövinket, és utána még küldött is egy üzit anmiben leírja hogy mástól tudja hogy ahoz az emberhez nem nehéz bemenni, és mi ez után az üzi után jelentjük jksz miatt, akkor lehetséges hogy mégsem kerül át anarchba?

Mert most kicsit úgy néz ki a dolog...

Ja, és az illető hulla mf

Ati 12-19-2006 15:02

Quote:

Originally Posted by solven (Post 57047)
Na, arra lennék kíváncsi, hogy ha egy hulla már nem tudom hányaszor ütötte be az egyik szövinket, és utána még küldött is egy üzit anmiben leírja hogy mástól tudja hogy ahoz az emberhez nem nehéz bemenni, és mi ez után az üzi után jelentjük jksz miatt, akkor lehetséges hogy mégsem kerül át anarchba?

Mikor jelentetted?

Tippelek, 3 másodperccel ezelőtt?

Pfffffffff.

laci 12-19-2006 15:08

Quote:

Originally Posted by solven (Post 57047)

Ez még nem jksz szerintem, ahhoz minimum 2 ország kell. Az ilyet a "nem elfogadható hangnem"-nél jelentsd (ha jól értettem) ;)

solven 12-19-2006 18:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 57077)
Mikor jelentetted?

Tippelek, 3 másodperccel ezelőtt?

Pfffffffff.

nem, még tegnap... :/

Ati 12-19-2006 18:49

Quote:

Originally Posted by solven (Post 57110)
nem, még tegnap... :/

Tegnap... Remek... Akkor esetleg ha VÁRNÁL MÉG?

Igaz, hogy az van írva, hogy "a részletes emberi kivizsgálás csak heti egy alkalommal történik, ezért ha bejelentettél valakit, ne várd, hogy azonnal áthelyezésre is kerül", de Te már TEGNAP bejelentetted, úgyhogy hú, még hogyhogy nem történt semmi...

Gratulálok...

solven 12-19-2006 19:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 57113)
Tegnap... Remek... Akkor esetleg ha VÁRNÁL MÉG?

Igaz, hogy az van írva, hogy "a részletes emberi kivizsgálás csak heti egy alkalommal történik, ezért ha bejelentettél valakit, ne várd, hogy azonnal áthelyezésre is kerül", de Te már TEGNAP bejelentetted, úgyhogy hú, még hogyhogy nem történt semmi...

Gratulálok...

Ok, bocs azt nem láttam :(

Non Omnis Moriar 12-20-2006 06:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 15121)
Hát akkor folytassuk a történetet... :)

- Ha valaki felajánlja, hogy segít tippekkel, tanácsokkal, hogy hogyan építsd fel az országodat, hogy minél jobb legyen, az NEM JKSZ! :)

Volt ilyen??? Neb.. És én még segítek a kezdőknek 5-ben???

Phoenix 12-20-2006 10:56

Ati: azt hogy lehet bebizonyítani, hogy egy MF hulla jksz-t művel? mármint mindig kitámadt orikat üt be több sereggel, mert aki szolgáltatja neki az eseménylistát meg a gömböt nem kerül elő :confused:

Croissant 12-20-2006 10:59

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 57241)
Ati: azt hogy lehet bebizonyítani, hogy egy MF hulla jksz-t művel? mármint mindig kitámadt orikat üt be több sereggel, mert aki szolgáltatja neki az eseménylistát meg a gömböt nem kerül elő :confused:

Éppenséggel a pontlistát is nézheti az MF hulla... Bár, ha több sereggel is támad, az már gyanús...

Non Omnis Moriar 12-20-2006 12:10

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 57241)

Ha az illetö lementi az eseménylistáját persze még idöben, és jelenti... szerintem a supporton lehet ha minden igaz. Velem már elöfordult, és segítettek. Igaz ott kimondottan arról volt szó, hogy a szövi egyik tagja egy zombival ütötte az én szövim hadijait amikor azok rájuk mentek, illetve kiküldte a zombit ütni, a tolisra és amint az kikérte a helpet magának, a szövi rátámadt azokra akiktöl elhívta a védelmet.

Viszont azt - egyelöre - én sem tudom hogy lehetne bizonyítani, hogy teszem azt ott egy kereskedö zombi, MF természetesen, tele van milliókkal és én megyek fosztani, és jéé, mikor megütném hopp eltünik belöle a lé. És ez nem egyedi eset persze, hanem rendszeresen elöfordult az adott országgal. Sejteni lehet hogy valaki nyomogatta rá a krónikát, de ki?
Az én reakcióm erre az volt hogy ráment 9 sereg mészárolni... hátha elökerül az élöholt ura hogy segítsen rajta, de nem jött be :(

Liberté 12-29-2006 11:19

Szövim kapta

Nem is probaltam arto varazslatokat rad nyomni
gombozni probaltalak es hulye is lennek ha nem probaltam volna meg
Ez van en nem akarok veletek balhet de ha feszul a hur vagyunk egy paran maganyos farkasok akik segitunk egymason!!!!!!
tovabbi jo szorakozast!
MeinKampf!
Sieg heil HITLER

Kedves,nem?

petyac 12-29-2006 11:23

Quote:

Originally Posted by Liberté (Post 61079)
Ez van en nem akarok veletek balhet de ha feszul a hur vagyunk egy paran maganyos farkasok akik segitunk egymason!!!!!!
tovabbi jo szorakozast!
MeinKampf!
Sieg heil HITLER

Kedves,nem?

Jelentsd mert ez jksz

Liberté 12-29-2006 11:26

Szövim kapta.

Még nem döntötte el....

petyac 12-29-2006 11:27

Én simán jelenteném,bár ti tudjátok. Gondolj bele ha egyszerre több hulla elkezd titeket rohamozni,és nem véletlenül...

laci 12-29-2006 11:33

Quote:

tovabbi jo szorakozast!
MeinKampf!
Sieg heil HITLER

Kedves,nem?

Ez még nem jksz, ezt a meg nem engedett hangnemnél lehet jelenteni. Az utolsó két sor miatt is, meg az előzményekért is.

petyac 12-29-2006 11:34

Quote:

Originally Posted by laci (Post 61089)
Ez még nem jksz, ezt a meg nem engedett hangnemnél lehet jelenteni. Az utolsó két sor miatt is, meg az előzményekért is.

Nem jksz? Egy mf hulla elismeri,hogy több mf segít egymáson? Pedig szerintem az

Liberté 12-29-2006 11:37

Valahogy semmi kedvem ilyennel semmihez:(
Az lenne a legjobb ha többé nem lenne közünk egymáshoz,ha jelentjük,akkor is ránk fognak szállni,akár más szinten lévő orikkal,akár egy ujal üldözőbe vesz....
Meglátjuk:)

Synkel 12-29-2006 11:46

Quote:

Originally Posted by Liberté (Post 61091)
Az lenne a legjobb ha többé nem lenne közünk egymáshoz,ha jelentjük,akkor is ránk fognak szállni,akár más szinten lévő orikkal,akár egy ujal üldözőbe vesz....

Szerintem azért csak jelentsétek. Kevés utálatosabb dolgot tudok egy játékban elképzelni a csalásnál. Menjenek a francba anarchba ahová valók, ott keménykedjenek a sok orijukkal meg egymást segítésükkel:mad:

laci 12-29-2006 11:48

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 61090)
Nem jksz? Egy mf hulla elismeri,hogy több mf segít egymáson? Pedig szerintem az

Petyac, ugyanarról beszélünk? Én Liberté levelére értettem, amit írtam. Abban pedig sehol nicns, hogy hulla lenne az illető, főleg, hogy azt írja, varázslolni próbált.
A jksz-hez meg legalább 2 ország kell, itt meg egyvalaki fenyegetőzik, legalábbis ebből az üzenetből nem látom, hogy ki más lenne a jksz-ben, mint a feladó.

Liberté 12-29-2006 11:54

Nem hullárol van szó
És az vicces ,hogy tagadta a bukott ártót,mert ott van a szövi események között....

Grabi 12-29-2006 12:00

karácsony alkalmából kért a jázuskátol egy megtévesztést a varijaikra és tádám itt a megoldás :)

Ati 12-31-2006 17:00

Quote:

Originally Posted by Liberté (Post 61091)

De ide bemásolni azért van kedved? Akkor miért is másoltad be, ha nem akarjátok jelenteni?

Az ilyen hozzáállást se feltétlenül értem ám...

Pepa 12-31-2006 22:59

Quote:

tovabbi jo szorakozast!
MeinKampf!
Sieg heil HITLER

Kedves,nem?

Azért én megnézném, ahogy az ilyen nagyszájuak nekiállnak egy szövinek. Én például a vezérrel már olyan 4500-5000 köre vagyok szövibe, nincs olyan mf(-ek) akik tartós károkat tudnának okozni.

Xeper 01-01-2007 03:31

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 61694)
Azért én megnézném, ahogy az ilyen nagyszájuak nekiállnak egy szövinek. Én például a vezérrel már olyan 4500-5000 köre vagyok szövibe, nincs olyan mf(-ek) akik tartós károkat tudnának okozni.

Szerintem ez nem időfüggő, hanem inkább tartalékfüggő... cáfolatok meg ha hülyeséget mondok :)

Pepa 01-01-2007 13:27

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 61717)
Szerintem ez nem időfüggő, hanem inkább tartalékfüggő... cáfolatok meg ha hülyeséget mondok :)

Cáf:D Ennyi idő alatt én ismerem mindenhez a reakcióját és ha nincs gépnél is tudom, hogy azzal az orival, hogy kell cselekednem, hogy Ő tudja folytatni, ha megjön. De igen a tartaléknak is van szerepe.

Ati 01-02-2007 10:56

Egy ideje nem írtam szösszeneteket, mert a legtöbb tipikus fals jelentést már felvázoltam, de ezt nem tudom megállni:

Attól, hogy valaki a 3/G-ben megtámad, még nem feltétlen jksz-ezik a szabin, és főként másik csoportban levő országommal, Horlanddal! :)

Dragi 01-02-2007 10:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 62075)
Egy ideje nem írtam szösszeneteket, mert a legtöbb tipikus fals jelentést már felvázoltam, de ezt nem tudom megállni:

Attól, hogy valaki a 3/G-ben megtámad, még nem feltétlen jksz-ezik a szabin, és főként másik csoportban levő országommal, Horlanddal! :)

heh:confused: pedig nincs is ápr. 1. :p

NorB 01-02-2007 13:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 36356)
No ráérő időmben erre is csinálok majd egy külön bejelentőt... :)

Ez kissé régi bejegyzés, de az a különbejelentő tényleg fontos lenne!
A csoportokban folyó nyilvánvaló földátadások edig is bosszantóak voltak, de ezután a kék számosoknak egyre magasabbra kell menniük, esetleg az első helyekre, tehát nemcsak zavaró lesz a sikeres játék, de lehetetlen is

Ati 01-02-2007 13:26

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 62178)
Ez kissé régi bejegyzés, de az a különbejelentő tényleg fontos lenne!
A csoportokban folyó nyilvánvaló földátadások edig is bosszantóak voltak, de ezután a kék számosoknak egyre magasabbra kell menniük, esetleg az első helyekre, tehát nemcsak zavaró lesz a sikeres játék, de lehetetlen is

Szerencsére ilyen esetben Te magad is megtámadhatod az érintett országot, és Te is profitálhatsz, esetleg csak Te profitálsz, ezért ez nem SOS probléma jelenleg. Amíg nincs ilyen bejelentő, addig élvezd a lehetőséget, hogy Te is szerzel másoktól egy kis földet.

Leonidas 01-03-2007 14:23

Szóval JKSZ. Kellemetlen hogy vannak emberek akikkel kivételt tesznek. Régóta játszom, elég régóta bősz fórumogzató voltam, de volt egy kis szünet. Visszajövök kezdek egy orit véletlenül belebotlok egy szintén régi játékosba (nem ismerem csak fórumon láttam a nevét) erre küldenek egy üzit hogy megvásárolhatom a békét, rakjak ki 70 milliót az orimba betámadnak egy kör múlva érte és szent a béke. NAh mondom előre megbeszélt ütés én nem megyek az anarchba miattuk. Elküldtem az üzit a supportnak s azóta sem történt semmi. Érdekes nagyon érdekes... Azóta is ott fórumozgat bőszen. Üdvözlettel: Leonidas

Ati 01-03-2007 14:30

Quote:

Originally Posted by Leonidas (Post 62522)
Szóval JKSZ. Kellemetlen hogy vannak emberek akikkel kivételt tesznek. Régóta játszom, elég régóta bősz fórumogzató voltam, de volt egy kis szünet. Visszajövök kezdek egy orit véletlenül belebotlok egy szintén régi játékosba (nem ismerem csak fórumon láttam a nevét) erre küldenek egy üzit hogy megvásárolhatom a békét, rakjak ki 70 milliót az orimba betámadnak egy kör múlva érte és szent a béke. NAh mondom előre megbeszélt ütés én nem megyek az anarchba miattuk. Elküldtem az üzit a supportnak s azóta sem történt semmi. Érdekes nagyon érdekes... Azóta is ott fórumozgat bőszen. Üdvözlettel: Leonidas

Mi ezen az érdekes? Ez akkor lenne JKSZ, ha belemennél egy ilyenbe, ez esetben Te hagyod, hogy más megtámadjon, Te kerülnél anarchista csoportba. Ebben, hogy valaki pénzt kér, az égvilágon semmi JKSZ nincs.

És nem igazán szeretem, amikor ezt valaki úgy festi le, hogy jajj micsoda kivételezések mennek, mert a gyomrom felfordul az ilyen emberektől, akiknek első megnyilvánulása a fórumon ez... No comment.

Leonidas 01-03-2007 15:00

Jó akkor tényszerűen Ati!
Régről vagyok, nagyon sokat fórumoztam, igaz ezen az "újon" még nincs üzenetem! Betéve tudom szinte az összes Topicot.

Most hadd idézzek tőled: ,,Megbeszélt ütés = játékon kívüli szövetség = egyenes út az anarchba. Ha hagyod, akkor neked. Ha jelented az üzit, akkor nekik."

Ezt egy a vesztesek félnek fizetni topicba írtad. Jelen esetben, lehet hogy az én hibám amiért nem írtam, ez is egy szöviháború után volt, és azt mondták fizessek és békényhagynak. Teljesen ugyanaz a szituáció amit te írtél az imént említett topicba. Ekkor jöttem én laikus józan paraszt gyerek, hogy akkor ez itt ugyanez igaz. Gondoltam nekem megér annyit az orim hogy küldök egy üzit, mert ha jól szűrtem ki szavaidból ha hagyom az előre megbeszélt ütést az én orimnak egyenes út az anarchba. Ezt akartam megosztani veled.
Még valami, nekem meg az olyan emberektől fordul a gyomrom akik folyamatosan hajtogatnak (hajtogatnak itt most az állandó kinyílvánítást jelenti) valamit (pl játék tisztaság hasonló) és mikor ez az állandó vélemény, felálított saját eszmény saját vagy bármilyen kapcsolatban lévő személy lehetőségeit, létét sértik, akkor elsiklanak felette, és ezzel önmaguknak mondanak ellent.
Igyekeztem érthető lenni.

Leonidas 01-03-2007 15:04

Ha rosszul idéztem volna, esetleg rosszul értelmeztem volna a szavaidat, vagy netalántán szabály változtatás történt amiről informálatlanságom miatt nem tudtam, elnéést kérek és kérem az üzeneteim törlését.

Burning 01-03-2007 15:10

rosszul értelmezed (ettől amit tettek még nem szép dolog), ugyanis ők nem tettek mást csak pénzt kértek. és pénzt kérhetnek lehet, hogy megszánod őket. a koldus is pént kér és az se bűn.

Ati 01-03-2007 15:11

Lassan igazat kell, hogy adjak Goldynak abban, hogy nagyon sok a "mimóza" a játékban. Ha egy szöviháború lezárásának kísérletét szabályszegésnek tekinted, akkor nem vagyok biztos abban, hogy a Hódító Neked való.

Kubbi 01-03-2007 15:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 62563)
Lassan igazat kell, hogy adjak Goldynak abban, hogy nagyon sok a "mimóza" a játékban. Ha egy szöviháború lezárásának kísérletét szabályszegésnek tekinted, akkor nem vagyok biztos abban, hogy a Hódító Neked való.

Akkor én csak azt nem értem, hogy ez miért szabálytalan?

Pepa írta:
Sziasztok!

Egy furcsa dolog történt velem a minap. Belekötöttem egy oriba és szöviháború lett a vége. Amit sajna elvesztettünk pár nap után. Leveleztünk, hogy legyen béke, erre azt írta a másik ori, rendben, csak fizessek neki 200.000.000 aranyat hadisarcként. Mondtam neki, hogy nincs ennyi tartalékom, mire ő megmondta, hogy mit adjak el, hogy legyen ennyim és be jön fosztani, hogy megkapja. Kérdeztem mi lesz ha nem adok. azt írta akkor sokkal jobban rámszállnak ás teljesen szétszedik az orimat. Kérdés lehet-e ilyen kérni szöviháború után?

És ami Leonidas-al történt, az miért szabályos?

"rakjak ki 70 milliót az orimba betámadnak egy kör múlva"
Ez sem megbeszélt ütés?

Ati 01-03-2007 15:18

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 62567)
Akkor én csak azt nem értem, hogy ez miért szabálytalan?

Pepa írta:
Sziasztok!

Egy furcsa dolog történt velem a minap. Belekötöttem egy oriba és szöviháború lett a vége. Amit sajna elvesztettünk pár nap után. Leveleztünk, hogy legyen béke, erre azt írta a másik ori, rendben, csak fizessek neki 200.000.000 aranyat hadisarcként. Mondtam neki, hogy nincs ennyi tartalékom, mire ő megmondta, hogy mit adjak el, hogy legyen ennyim és be jön fosztani, hogy megkapja. Kérdeztem mi lesz ha nem adok. azt írta akkor sokkal jobban rámszállnak ás teljesen szétszedik az orimat. Kérdés lehet-e ilyen kérni szöviháború után?

És ami Leonidas-al történt, az miért szabályos?

"rakjak ki 70 milliót az orimba betámadnak egy kör múlva"
Ez sem megbeszélt ütés?

Ne essünk már át a ló túloldalára. Ha valakivel közlöm, hogy meg fogom támadni, az idén sem lett szabálytalan, csak azért, mert infórmációt árultam el.........

All times are GMT +1. The time now is 07:50.