![]() |
Ennyi erővel nem lenne könnyebb, ha a feláldozást kiválasztva feljönne egy ablak, hogy "Feláldozod (1-et), Feláldozod Mindet, Mégse" lehetőségekkel? :)
|
Quote:
|
Saját ááru visszavonása
Hellósztok,
nekem az jutott bele a fejembe, hogy jó lenne, ha a saját, eladatlan árumat visszavonhatnám a kerposztokon. Meg is gondolhatom magam, vagy bármi történhet. Ez mellesleg azért is indokolt lenne, mert az az áru (jogilag) az enyém addig, amíg meg nem veszi valaki más, tehát illene tudnom rendelkezni fölötte. Hm? |
Quote:
|
Légyszi, szedd ki a 13as, és 28as karikat a vízből. A kúthoz jó lesz.
|
Quote:
|
Quote:
1.: nem arról van szó. ;) 2.: ott nincs minden egy tárgy felvevésénél kérdés (nem úgy mint az általad javasolt áldozgatásnál)...A kérdés a zavaró, ha 50-et szeretnék mondjuk áldozni... |
Két észrevételem lenne:
1, Ugye Kétkezi harccal tudok használni pl. 1 goblin tőrt és dobótőrt együtt, na de ha még felveszek ezek mellé 1 pajzsot is, akkor hány kezem is van? 2, Ha egy pajzs súlya 3, akkor egy varázsitalnak az 1 nagyon soknak tűnik. Nem hiszem, hogy 5 literes party hordóban lennének. |
Ha valamilyen szállító eszköz van nálam, és hajóval a móló mellett kötök ki, akkor át tudok lépni a mólóra, de vissza nem.
|
Ha már van üres pénztárca, meg lehet szerezni láncot, akkor lehetne biztonságos pénztárca (lánc+üres pénztárca), ami valami kicsi pénzt a tolvajok elől elrejtene. :D
|
Upsz csak elnéztem valamit.
|
A csatorna második szintjén túl kevés mob van, illetve nem lenne kevés, csak mindenki ott van szinte, és így osztozkodnunk kell rajta :)
|
Indok:
Egyre nehezebb fejlődni, mert pontosan a 10-15. szint közötti karakterek számára nincs mit leölni! Ezen a szinten a Giliszta, a Hajléktalan, és a Fiatal Csatornalakó az, ami a legjobban "megéri". (tehát leverési idő / kapott TP arányuk ezeknek a legjobbak!) Mivel 100k TP fölött rohamosan csökken a mobokra kapott tapasztalati pont, ezért a fentieknél gyengébb mobokat nem éri meg leverni, mert annyira kevés TP-t kapsz érte, hogy szinte képtelenség fejlődni. A fentieknél erősebb ellenfelek viszont (még klánmedál, és meditáció birtokában is!!) nagyon-nagyon hamar leszedik az ÉP-det, így meg kell állnod, várva, hogy az automatikus töldődés következtében felmenjenek az értékeid, és harcolhass újra. A probléma nem a születési idő rövidségével, vagy a maximális mobszámmal van! Azzal van a gond, hogy tulajdonképpen - mint kiderült - 10-20. szint között itt tobzódik mindenki, és tulajdonképpen egymás elől pillanatok alatt leölünk mindent, szerintem 20 perc alatt üresre lehet pucolni a csatornát, úgy ahogy van! Javaslat: A jelenlegi születési rátát meghagyva alapnak, egy aktivitási módosítót képzeltem el, ami 50 aktív - tehát aktuálisan bejelentkezett - felhasználónként szorzószámot biztosít a 3 legjobban "fogyó" mobra. Pl 5%-os születési ráta bónuszt. Tehát mondjuk ha a 3 leggyakrabban levert mob a Medve, Giliszta, Fiatal Csatornalakó, akkor ez a 3 mob 5%-kal gyorsabban szülessen újra, amennyiben 50 felhasználónál több van belépve! 100 felhasználó 10% bónusz 200 felhasználó 15% bónusz 400 felhasználó 20% bónusz 800 felhasználó 25% bónusz 1000 felhasználó 30% bónusz --és itt állandósulna, minden további 1000 aktív user +10%-- 2000 felhasználó 40%, 3000 felhasználó 50%, és így tovább.... Nem durva bónusz, de sokat segítene, nem "szemetelődne" tele az egész térkép mobokkal, mivel -ha jól értettem- van minden mobnak maximális száma, ami a térképen lehet. Amennyiben ez a határszám elérésre kerül, nem születik új mob, amíg legalább 1-et meg nem ölünk közülük. |
Fentiekhez kiegészítésként:
Pl egy 12. szintű karakternek a medve túl kevés TP-t ad, a goblinok, idős csatornalakók, stb... (tehát a gilisztánál, fiatal csatornalakónál erősebbek) meg nagyon gyorsan leverik őket. A nagyobbak (15-20. szintőek) meg pillanatok alatt leölik azokat a mobokat, amik a 10-15. szintűeknek kéne, így választhatnak: vagy gyenge mobokat ölnek, nevetségesen kevés TP-ért, vagy nekimennek a szintüknek még erős ellenfeleknek, bevállalva azt, hogy bár több TP-t kapnak, de nagyon hamar lecsökken az ÉP-jük. Erre egy pici megoldást nyújtana az, hogy ha minél több az online user, annál gyorsabban születnek a "közkedvelt" mobok. - Tehát amit a legtöbben ölnek aktuálisan. (lásd fentebbi hsz) Természetesen, amikor a felhasználók kilépkednek, egyre ez a bónusz "elfogy", és visszaáll a normál születési arány... |
Új varázslat ötlet:
Aurapajzs Működése hasonló a térpajzshoz, ami a mobokat gátolja meg, hogy odajöjjenek, ahol én vagyok, viszont a játékosok odajöhetnek. Ez azért probléma, mert mondjuk egy 10. szintű karakter fejlődni kíván, odajön egy 20. szintű, és 20 másodperc alatt leöli az összes mobot (pl Giliszta) az adott négyzeten, így direkt nehezítve a többiek dogát, hogy a TP versenyben felvegyék a harcot a nagyokkal. Nincs annál idegesítőbb, amikor fejlődni akarok, és "rámszáll" egy nagyobb szintű karakter, aki követ, és mindent megtámad, amit én, és emiatt én nem kapok TP-t.... magyarul ellehetetleníti a fejlődésemet, szánt szándékkal. Ezt kiküszöbölhetné az Aurapajzs, ami a játékosok ellen működne. Tehát az adott négyzetre mob beléphet, de játékos nem! |
A vipcsomagok elérhetőek már?
|
Amúgy a 11-es sebzésű goblin tőr és 81-es sebzésű elf hosszúkard között nem lenne jó dolog berakni pár átmeneti fegyvert?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
a csatorna nem nagyon zárható le, többfelé is lehet menni
meg meg lehetne úgy oldani, hogy azt a négyzetet "átugorják" a többiek... tehát a négyzetre ráléphet a többi karakter, de a pajzs "továbblöki" egy négyzetet... ezzel kiküszöböljük a lezárásokat, és mégsem tudják leöldösni a mobokat, amiket én akartam. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eleve hülyeségnek tartom.
teszem azt van 10 karakterekm és 10 lépésnyi területen találok 1000 mobot, és rajtam kívül más nem tudná ölni őket.... sarkalatos példa volt, de ez jól tükrözi a dolgot. Ellenzem |
Quote:
Tehát ha beállok egy X kereszteződésbe, akkor random 3 felé lökhetne, 33,33% eséllyel. (Visszafelé nem, amerről jöttem.) Pár MP-be kerülne maximum arra menni, amerre akartál. Minden megoldható, ha meg akarjuk oldani. Jelenleg egy valami nem megoldható: Kikerülni azt, hogy egy nagyobb szintű rádszálljon, és ne hagyjon fejlődni. Egyszerűen megy arra amerre te, és együtt öli veled a mobokat, amiből a kisebb szintű hatványozottan kevesebb TP-t kap. |
Quote:
Ha meg visszafordulnál, abban sem gátol semmi. |
Quote:
|
szerintem értelmetlen húzás lenne kláncsatában, hiszen ha ő nem tud megtámadni, te se tudod őt, így 0-0 lesz a végeredmény, aminek semmi értelme
|
Quote:
|
Quote:
Az nem számít hogy ki támad kit, hanem hogy ki mennyi idejig áll az adott mezőn. |
ezért is hülyeség :) eleve az szerintem.
|
Mindegy, akkor ne legyen ilyen..... Max minden alkalommal kilépek a játékból, amikor valaki "rámszáll". :)
A javaslatot azért vetettem fel, mert többen is jelezték már (nem konkrétan felém, hanem csak úgy általánosan), hogy idegesíti őket, hogy mások (náluk nagyobbak) odarohannak, lepucolják a néyzetet, azt rohannak tovább, akinek meg tényleg szüksége lenna arra a pár TP-re, az meg hoppon marad, és nem tud fejlődni. |
Quote:
Quote:
|
Viszont, ha Rynok ötlete tetszik a nagyközönségnek, akkor úgy is jó lenne.
Csak akkor más név kéne hozzá... Pl: Kisajátítás. (Vagy "Betakarlak, mint Moszkvát a hó...." :D:D:D) Követelménye 10. szint, közepes mágia, 20 VP. Tartson 10 tick-ig. Így Hex-nek is tetszene? |
Quote:
így már nem olyan rossz, de így is féloldalas csak a dolog, szerintem |
És mi van akkor, ha a nagy játékos teszi föl arra a mezőre, amin sok a mob, hogy a kicsi ne tudjon fejlődni, és minden tp az övé legyen??
|
Más:
Ha valaki valakitől lop, és lebukik, akkor a tolvaj legyen (bárhol) támadható a sértett fél által, 10 ticken keresztül. (Vagy valami hasonló bünti, mint ahogy Hódban elveszítek pár tolvajt lebukás esetén...) |
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 14:39. |