![]() |
Dus persze ez eddig rendben is van de amíg nem lesznek pékek, sokan fognak éhen halni, ez számomra nagyobb probléma jelenleg.
|
Quote:
|
Quote:
Akkor lehetnének tagok: 1 tag: 0,1 arany 2 tag: 0,1+0,2 arany 3 tag: 0,1+0,2+0,3 arany Pont, mint most... Klánterület: 1 terület: 1 arany 2 terület: 1+2 arany 3 terület: 1+2+3 arany Pont mint most... ÜRES klánváros terület: 1 terület: 0,2 arany 2 terület: 0,2+0,4 arany 3 terület: 0,2+0,4+0,6 arany BEÉPÍTETT klánváros terület: 1 terület: 0,5 arany 2 terület: 0,5+1 arany 3 terület: 0,5+1+1,5 arany Tehát csak annyi változna, hogy a beépítetlen klánterületek kevesebbe kerülnének...Így egy alap klánváros esetén a mostani költség: 1,7 milla/nap lecsökkenne 350K aranyra... "Kis" különbség :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ezt majd még finomítani kellhet, de szerintem ha van ennyi tagod, akkor ezt elő lehet teremteni. |
Nulla TP-t támadás továbbra sincs?
Délután egy kicsit rásegítek, a dologra azzal az új varázslötyivel, aztán ha továbbra is semmi, akkor egyelőre ezt elnapolom... |
Quote:
|
Hát, hajnali fél 3-ig nem jött elő... fürödtem, reggeliztem, a számítógépet újraindítottam, vírusírtottam rajta, aztán visszaléptem a játékba.
De most sincs semmi. Mindenhol jól adja a TP-t. Néha van, hogy kevesebbet a "szokásosnál", de ez gondolom amiatt lehet, hyog sokat öltem meg abból a fajtából, vagy mert szintet léptem, 0 TP-s is előfordult, de csak az 1 TP-t adók között, az meg (gondolom én) nem számít bele abba a körbe, amit te vizsgálsz. Eddig úgy látom, nincs gond. |
Quote:
|
Akkor jól gondoltam.
Olyan viszont nem fordult elő, nálam minden normális. |
Azt nem értem, miért csökken a sebzésem.. :D
volt már a sebzésem 7-10 / kardvágás azóta léptem pár szintet, és most 4-8... :D gyengülök. :D |
Mindenki 5. szint feletti karakter kapott 10 darab fekete varázsitalt az eredményesebb teszthez. Belépés, vagy bármilyen tárgylistafrissíttő akció után megjelennek.
Használni csak a következő újraindítás után fogod tudni. Ez pár percen belül lesz. Addig is írom, hogy mit tud: a fekeve varázsitaltól őrjöngeni kezd a karakter, és 10 ticken keresztül így is marad. Ez azt eredményezi, hogy minden olyan mobot automatikusan megtámad, akivel találkozik. Előnye: sokkal gyorsabban tudsz 10 ticken keresztül tp-t gyűjteni, mert nem kell külön megtámadgatni mindenkit. Hátránya: ha meglát, akkor olyan ellenfeleket is megtámad, akik ellen nincs esélyed... Úgyhogy csak óvatosan vele! :) Eredetileg magamnak csináltam, hogy a nulla tp-t psoblémát könnyebb legyen tesztelni, de annyira megtetszett, hogy szerintem ez simán mehet be a játékba. :) Nekem ezzel sem sikerült a nulla tp-s jelenséget most előhoznom, de azért kaptatok Ti is ebből a varázsitalból most sokat, hogy hátha Nektek sikerül... Úgyhogy továbbra is fő cél, hogy ezt reprodukálja valaki. Köszi. Ui: és mégegyszer: ez csak a következő újraindítástól fog élni. Ez mindjárt lesz. Ha megvolt, akkor írom, akik bent vannak, azok pedig úgyis észreveszik. :) |
Megvolt az újraindítás, használható a fekete lötyi is. :)
|
Ha 2 mob van egy mezőn, az egyiket megtámadja a másikat békén hagyja...
Az első után automatikusa megtámadhatná szép sorban a többi ottlévő mobot is... |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Gee tegnap felvetette az első (kenyeres) küldetés problémáját. Ellenőrizve. A küldetés működik, a probléma abból adódik, hogy Gee a gabonát már rég felvette, és közben megromlott. 5 nap alatt teljesíteni kell a küldetést.
|
Quote:
Ha arra való a varázsital, hogy mindenkit megtámad, aki az útjába esik, akkor...mindenkit meg kéne támadnia aki az útjába esik. :) |
Quote:
Mob oles kozben ugyis pihenni kell, meg regeneralodni, meg ilyesmi... Nekem ez pl semmit nem segit, sot, csak ront :) |
Quote:
ha pl én őrjöngök, akkor biztos jobban csapkodom az asztalt is :D |
Igértem tegnap egy képletet a klánváros és klánterület fenntartási költségére.
Az üres városi területért nem kell fizetni. A beépített városi területek az első 50 területig 3 arany per terület. Ezután 50 területenként 3 arannyal nő. A második 50 terület tehát 6 arany per terület, a harmadik 50 terület 9 arany per terület. (Városalapításkor 7x7, azaz 49 területtel indulsz, ha ezt mindet beépíted (ne tedd, mert nagyon csúnya lesz...), még akkor is a legelső zónába esel vele. Ezután jön a klánterület, ami a városon kívül van. A város területétől függően tartasz most egy területenkénti árnál. Innen folytatódik a számolás, és ugyanígy három aranyanként emelkedik, de itt már nem 50, hanem 10 területenként. |
Quote:
|
Quote:
Őszintén szólva én sem látom hasznát, azon kívül, hogy nem kell megnyomjam a megtámad gombot. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bocsi, de engem pl csak hátráltat, mert megtámadok kisebb mobokat is vele :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Azt nem tudom, hogy ez így rendben van e, de mindig mikor elborul az agyam és rálépek egy mobos mezőre, akkor azt írja ki fent pirossal, hogy előbb fejezzem be a mostani harcot. Pedig azon kívül hogy odalépek, nem csinálok egyebet.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Oké, megnéztem, ott nem írja. ŰHát jól elborítja az agyam tényleg ha mindet megakarja támadni :D :D :D |
Macival tele van az erdő, viszont vaddisznó megint alig van. :(
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:12. |