Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   reménytelen háború (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3520)

J.Ati 06-14-2009 10:08

Quote:

Originally Posted by Barbara (Post 215206)
off
Értelmét veszti a téma ha elmegy a személyeskedés irányába. Szemernyivel nem kerültök közelebb a megoldáshoz.
Pool-ék a játék adta kereteket maximálisan kihasználják. A játékstílus nem fog bekerülni a "leggálánsabb Hódítós gesztusok top10 gyűjteménye" c. 3soros lábjegyzetbe de a cél ezek szerint szentesíti. Türelem és hozzáállás kérdése. Innentől nem téma.
on
Lusta voltam végigolvasni a belinkelt témát ugyanilyen szituban úh ha már elhangzott amit írok hurrogjatok.
A helyzet közel sem reménytelen.
Ha idáig jól játszottatok akkor 0 tartalék mellett is van fejenként minimum 40k egység az országaitokban. Ehhez jön h a komplett szövi újrázhat 2szer. Ha jól értelmezem a katona és a nyersanyag amik sarkalatos pontok.
Kiárultok szabiztok újrázik az egész szövi. Legyen 2 törpe. Újrázás közben megmentitek a kiárulásból a pénzt.
Védettség alatt 2 teljes fedezés. A törpékkel mindez célzottan. Haladással gond nem lehet. Diplomáciával háborúval hamar el fogtok jutni addig ahol most vagytok. Pool-ék a kezetekre játszanak a piaccal mindenkit széttermeltek odalent.
Innentől a saját termelésből kétszer annyit fedeztek vissza mint amennyit elvisznek. Nekik van egy határ ameddig mehetnek nektek meg egy pont lesz 1200 hektár körül ahol átépülhettek és fogjátok a seregeket.

Végre valaki, aki segíteni próbál, köszönöm szépen:)
Az újra gombot én, csak akkor használom, ha nagyon ledarálnak, ilyen esetben nem valószínű, hogy újráznék.
Egyszer még nagyon régen B-ben újráztam, azóta összehoztam minden csopit.
Van már nekünk is pár ötletünk erre a dologra, de ez is egy lehetőség marad.
Még1-szer köszi:)

Pool 06-14-2009 10:24

Szeretem, amikor szeretnek :)

Barbara 06-14-2009 10:27

!

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 215216)
Ezzel csak az a gond, hogy már 1.100 hekiről indulnak. A haladással meg az a gond, hogy a sokfedezést be is kell építeni, ami két törpénél könnyebb, de ahhoz elég sok bányát kell tartaniuk, meg tele is kell rakni egységgel, amiből nem sok van piacon, vagy ha igen, akkor majdnem mindig maxos áron.
Nem olyan könnyű ez...

Így tisztább a kép. Ezek szerint amint fellépnek nem tudnak feljebb jutni.
A kiárulás/újrázás módosul akkor. Az egységeik felét adják el csak a maradékot leutalják a frissen újrázottaknak.
A leutalt egységekből termelésből és piacról így összejön 31k egység ennyi kell 2 teljes fedezéshez. Ez belefér a 72 körbe ezalatt érinthetetlenek. A beépítés megoldható a kiárulásból befolyt pénzből piacról. Ha mást nem akkor elég a törpöket beépíteni a célzott fedezésekkel legalább 100+ bányájuk lesz fejenként.
Az üresek feltöltése ekkor nem szempont. 200 hektárral lesznek feljebb mint a legközelebbi aktív ország. Fejenként 600 barakk és 15% torony még a bányák mellett is belefér ekkor. Telepakolva szövisegítséggel fogjátok őket.

[HTPA]GeeForce 06-14-2009 10:39

továbbá nekem még egy valami eszembe jutott...

támadáshoz csak 50%-ot lehet vinni, tehát a 4 nagy ország ne mtud fullra kimenni rátok, csak 1 tag + 3-nak a fele serege (egyforma felépítés mellett természetesen)

ti is 4-en vagytok (gondolom), védekezéshez viszont el lehet hívni a szövetség tagjaitól az összes létező egységet, fullra. elitek, íjászok, minden...

a kérdés (ezt majd számold ki, nyilván nem tudom ezt megtenni, mert egyikőtök oriját se láttam még sose, és nyilván nem is tartozik rám), hogy ha ők nem tudnak kimenni fullra, és ráadásul (mondjuk) lefelé támadnak 20 körre (ugye sok sereg hullik el azért....) nem tudjátok-e hárítani valami módon az ütést?
ha az összes létező egységeteket benyomjátok a támadott oriba, nem pattannak le?

Nem tudom mekkora különbség van az orik között, de mondjuk 4-500 hektárra tippelek max. (ha ennél több, akkor valószínű tudnak akkora sereget küldeni, hogy semmiképp ne pattanjanak, de én ebben sem vagyok biztos)

okosak vagytok, és van számológépetek. üljetek össze, és próbáljátok ki.

(nyilván nem számolok seregcserével, mert sokba kerül, és gondolom nincs is sok egység a piacon. ezért a meglévővel tippelgetek. - tehát ha vagytok 4-en, és mindenkiben van 10% torony, 50% barakk, és íj/elitesek vagytok, akkor az full elhívás esetén 10%tornyíj, 30% íj, 160% elit.
ez 1200 hektár esetén:
120 torony = 6.720 duplaíj (40-es lakitekivel számolok, mert az az átlag)
360 barakk = 20.160 simaíj (-- " --)
1920 barakk = 107.520 elit (-- " --)

ez összességében (fajotokat nem tudom, nem is érdekel, ezért faji bónuszok nélkül számolva! ezért csak felduplázom a tornyozott íjászok számát)

33.600 íjász + 107.520 elit

erre tudnak kitámadni (1700 hektárról!) az alábbiakkal:
850 + 425 + 425 + 425 = 2125 barakk-nyi lóval
tehát 119.000 lovas, amit le tudnak küldeni hozzátok (szintén 40% lakitekivel számoltam)

ebből lejön a útközbeni elhalálozás, ami 20 körre vetítve nem kevés egység.
meg ugye a támadás is lefelé történik, tehát semmi bónuszt nem kapnak rá.

[HTPA]GeeForce 06-14-2009 10:40

ez pusztán számtani gondolatmenet, egyik féllel sincs bajom, de eléggé fel lett pörgetve a topic, gondoltam beleírok én is, legyen egy full független hozzászólás... :)

J.Ati 06-14-2009 10:53

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 215231)
továbbá nekem még egy valami eszembe jutott...

támadáshoz csak 50%-ot lehet vinni, tehát a 4 nagy ország ne mtud fullra kimenni rátok, csak 1 tag + 3-nak a fele serege (egyforma felépítés mellett természetesen)

ti is 4-en vagytok (gondolom), védekezéshez viszont el lehet hívni a szövetség tagjaitól az összes létező egységet, fullra. elitek, íjászok, minden...

a kérdés (ezt majd számold ki, nyilván nem tudom ezt megtenni, mert egyikőtök oriját se láttam még sose, és nyilván nem is tartozik rám), hogy ha ők nem tudnak kimenni fullra, és ráadásul (mondjuk) lefelé támadnak 20 körre (ugye sok sereg hullik el azért....) nem tudjátok-e hárítani valami módon az ütést?
ha az összes létező egységeteket benyomjátok a támadott oriba, nem pattannak le?

Nem tudom mekkora különbség van az orik között, de mondjuk 4-500 hektárra tippelek max. (ha ennél több, akkor valószínű tudnak akkora sereget küldeni, hogy semmiképp ne pattanjanak, de én ebben sem vagyok biztos)

okosak vagytok, és van számológépetek. üljetek össze, és próbáljátok ki.

(nyilván nem számolok seregcserével, mert sokba kerül, és gondolom nincs is sok egység a piacon. ezért a meglévővel tippelgetek. - tehát ha vagytok 4-en, és mindenkiben van 10% torony, 50% barakk, és íj/elitesek vagytok, akkor az full elhívás esetén 10%tornyíj, 30% íj, 160% elit.
ez 1200 hektár esetén:
120 torony = 6.720 duplaíj (40-es lakitekivel számolok, mert az az átlag)
360 barakk = 20.160 simaíj (-- " --)
1920 barakk = 107.520 elit (-- " --)

ez összességében (fajotokat nem tudom, nem is érdekel, ezért faji bónuszok nélkül számolva! ezért csak felduplázom a tornyozott íjászok számát)

33.600 íjász + 107.520 elit

erre tudnak kitámadni (1700 hektárról!) az alábbiakkal:
850 + 425 + 425 + 425 = 2125 barakk-nyi lóval
tehát 119.000 lovas, amit le tudnak küldeni hozzátok (szintén 40% lakitekivel számoltam)

ebből lejön a útközbeni elhalálozás, ami 20 körre vetítve nem kevés egység.
meg ugye a támadás is lefelé történik, tehát semmi bónuszt nem kapnak rá.

Nem akarok sokat elárulni,de nem íj-elitben vagyunk ,és kb. 600 hekivel van nekik fejenként többjük.
Úgy még talán tudnánk védeni,hogy szép lassan mind beállunk íjba ,és akkor úgy az összes sereget átküldjük.
Ez is egy megoldás.

Pool 06-14-2009 11:00

Mit szólsz ahhoz Gee, ha a támadó több lovat küld mondjuk 15.000-el, mint ami barakkhelye van?
Igaz, hogy a körnél elmegy a +15k, de akkor a 3 segítő ori is még tud küldeni +7.500/ori lovat

[HTPA]GeeForce 06-14-2009 11:20

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 215235)
Mit szólsz ahhoz Gee, ha a támadó több lovat küld mondjuk 15.000-el, mint ami barakkhelye van?
Igaz, hogy a körnél elmegy a +15k, de akkor a 3 segítő ori is még tud küldeni +7.500/ori lovat

Azt szólom, hogy a támadó fél ügyes, és a siker érdekében képes áldozatot hozni, és a győzelem megérdemelt. :)

Barbara 06-14-2009 13:12

Ha Admin Ati hajlandó véleményezni vmit akkor lenne egy második ötletem is.

Khazad-Dum 06-14-2009 15:56

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 215235)

Hu bocsi, hogy beleszólok, de nem százalékosan tud elhozni segítséget. Ha igen és gondolom a legtöbb katonával támadó ori megyen ki földre akkor akár mennyi katonát kiküldhet akkor sem tud egy darabbal sem elhozni 50%-kal többet. Ha pedig ez igaz akkor küldhetsz 15000 lóval többet ha a többiektől már nem tudsz elhozni egy darabot se. Ha nem jól gondolom akkor át kell még olvasnom párszor súgüt.

Ati 06-14-2009 20:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 215162)
-->

:d

Bocs Pooltól, amiért ebben a postban mindkét helyen kisbetűvel szerepel. Ez nem szándékos, valamiért a fórum nem szerette ezt a postot, és egy csomó dolgot kisbetüsített... A vigyort se tudtam betenni emiatt, mindenáron kisbetűvel akarta azt is...

Pool 06-14-2009 21:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 215310)
Bocs Pooltól, amiért ebben a postban mindkét helyen kisbetűvel szerepel. Ez nem szándékos, valamiért a fórum nem szerette ezt a postot, és egy csomó dolgot kisbetüsített... A vigyort se tudtam betenni emiatt, mindenáron kisbetűvel akarta azt is...

A fórum is érzi, hogy egy marhaság ez a post :)
De már megszoktam, sokan így írják, pedig én mindenki nevét leírom normálisan

Pool 06-14-2009 23:20

Egy tipp a védekezőknek:

Mi lenne, ha megtámadnátok egy hullát és a felétek támadó hazavinné a betegséget? :D :D :D :D

J.Ati 06-14-2009 23:22

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 215345)
Egy tipp a védekezőknek:

Mi lenne, ha megtámadnátok egy hullát és a felétek támadó hazavinné a betegséget? :D :D :D :D

Jó tipp köszi:)
Bár szerintem nem fogjuk bejátszani ezt.

Pool 06-14-2009 23:27

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 215347)
Jó tipp köszi:)
Bár szerintem nem fogjuk bejátszani ezt.

Nem? Akkor jó, pedig ez egy akkora ötlet, hogy csak na, eddig hogy nem jutott senkinek az eszébe?
Mert ha nem néznek teljes krónikát a fentiek, akkor simán hazaviszi a sereg a pestist, és kinyírja az országot...
Sztem gondold meg, mert ez 100%, hogy beválik :D :D :D :D :D

J.Ati 06-14-2009 23:29

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 215355)
Nem? Akkor jó, pedig ez egy akkora ötlet, hogy csak na, eddig hogy nem jutott senkinek az eszébe?
Mert ha nem néznek teljes krónikát a fentiek, akkor simán hazaviszi a sereg a pestist, és kinyírja az országot...
Sztem gondold meg, mert ez 100%, hogy beválik :D :D :D :D :D

Nem!
Szerintem ez nem jó ötlet,de azért jó tipp volt:)

Pool 06-14-2009 23:30

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 215356)
Nem!
Szerintem ez nem jó ötlet,de azért jó tipp volt:)

De, szerintem meg ez jó ötlet, már sokszor láttam ilyet, sőt ma is egyet, ezért jutott nekem is eszembe...

J.Ati 06-14-2009 23:31

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 215357)
De, szerintem meg ez jó ötlet, már sokszor láttam ilyet, sőt ma is egyet, ezért jutott nekem is eszembe...

Célozgatsz esetleg valamire?
Nem értem mire gondolsz most.

Pool 06-14-2009 23:34

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 215359)
Célozgatsz esetleg valamire?
Nem értem mire gondolsz most.

Dehogy, csak adtam egy tippet, ami esetleg bejöhet és alátámasztottam azzal, hogy már sokszor láttam ilyet, meg pár órája is egyet valami KEZDŐ országtól, már meg nem mondom melyik csoportban volt, csak azt tudom, hogy elég távolt tőlem....

Remedy 06-15-2009 07:27

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 215141)
Laci témájában meg ezt írtad:

A helyzet dettó ugyanaz.
Ahogy írtad nem nagyon van mit tenni. Szabizás a végső megoldás.

Ne haragudj, igy a sajat irasom visszaolvasva, ott nem mfet utottek? Mert az tenyleg nem nagyon tud mit tenni, kiveve ha van sok penze...

Ps: Bogar, mar tenyleg kezd unalmas lenni hogy egy teljesen normalis beirasomhoz is nyomkodod a lefele nyilat :)

Ati 06-15-2009 11:06

Quote:

Originally Posted by Barbara (Post 215239)
Ha Admin Ati hajlandó véleményezni vmit akkor lenne egy második ötletem is.

:confused:

none 06-15-2009 11:20

Quote:

Originally Posted by Khazad-Dum (Post 215251)
Hu bocsi, hogy beleszólok, de nem százalékosan tud elhozni segítséget. Ha igen és gondolom a legtöbb katonával támadó ori megyen ki földre akkor akár mennyi katonát kiküldhet akkor sem tud egy darabbal sem elhozni 50%-kal többet. Ha pedig ez igaz akkor küldhetsz 15000 lóval többet ha a többiektől már nem tudsz elhozni egy darabot se. Ha nem jól gondolom akkor át kell még olvasnom párszor súgüt.

anno támadtunk ki úgy fölfelé jóval nagyobb orira, hogy elvittük a szövi minden seregét.. csak minden oriba kellett + pacit bevenni, és csak a támadónak ment el néhány többi ori visszatette piacra a felesleget.. (ha 20k barakkhelyed van de 40k pacid van bent, akkor a 20k-t viszed el 50%ként:) )
50% a saját sereged 50%-a..

-Fegya- 06-15-2009 11:26

Én úgy oldottam meg MF-ként az ilyen helyzetet, hogy ha jöttek rám messziről védhetetlenül, akkor én is támadtam valakit. Többet szereztem, mint amennyit vesztettem...

J.Ati 06-15-2009 11:28

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 215411)
Én úgy oldottam meg MF-ként az ilyen helyzetet, hogy ha jöttek rám messziről védhetetlenül, akkor én is támadtam valakit. Többet szereztem, mint amennyit vesztettem...

Mi is próbáljuk ezt csinálni:)
Eddig szerencsére akadt ori ,akit lehetett ütni.

Reaktor 06-15-2009 16:01

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 215028)
Sejtem, hogy arról.
Nos, a szövi akiről szó van, érzésem szerint a három társam és az én szövim...
Pár gondolat:

-Nagy föld, nagy pénz...
-Plusz pár 100 heki a lépő felé, plusz pénz
-Támadni már 20+ körre is, nyugalmas éjjelek
-Írod, hogy nincs kaja, nincs nyers, szerinted miért nincs és ami drága ki árulja?
-Pénz, pénz, pénz a szövetségnek...
-A szintet mi is ott kezdtük, ahol a többiek, nem 1700+ hekin teremtünk...
-Ez játszuk a szövikkel U-tól, eddig mindig bejött, nagy a profit...

Kb. ennyi a véleményem...

Még annyi, hogy már gondolkoztam rajta, ha hasonló lenne a helyzetem, le tudnám szedni magam fentről, persze kell hozzá azért egy kis hozott tartalék...

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 215029)
pénz,pénz,pénz...
a szabis orik meg nem érdekelnek senkit.

Aztán, ha teljesen bedöglik a gyors, akkor lehet majd fórumon nyitni egy témát,hogy "jajj miért nem jönnek játszani gyorsba?"

Hát többek között az ilyen hozzáállás miatt.
Valóban nem gond,hogy gyűjtöd a pénzt,pénzt,pénzt,de hogy bármi áron pénzt,pénzt,pénzt akartok az már más kérdés.

No sebaj tobiás :)

Továbbbi jó pénz,pénz,pénz gyűjtést:)

Nekem az a véleményem, gondolatom, hogy egy ilyen helyzetet is meg lehet oldani.
Persze Poolt és csapatát leverni az nem egyszerű feladat, de az országaitok megvédése egy 30 körről támadó sereg ellen már korántsem tűnik olyan nehéznek.
ha a támadó 30 körre van akkor 60 körönként tud egyszer beverni felülről.
Te 20 kör alatt tudsz felfedezni.
Az ilyen kis létszámú csoportokban mindenképpen kell a szövibe 1 vagy 2 törpe. Akkor lehet épülni, sereteg képezni, mobilabbak vagytok.

Tervezzetek meg egy jól működő gazdaságilag is szervezett szövifelépítést, és ha kell ujrázzatok.

Bogár 06-15-2009 23:28

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 215390)
Ps: Bogar, mar tenyleg kezd unalmas lenni hogy egy teljesen normalis beirasomhoz is nyomkodod a lefele nyilat :)

Nekem meg már az kezd unalmassá válni, hogy nem tudod megérteni, hogy miért kapsz lefele kezet. Ami szted normális hsz-nek számít a részedről, az egy normális lefele kéz a én részemről.

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 215137)
Nekem is lenne egy hozzaszolasom: egy haboru sem remenytelen, csak ha feladod a kuzdelmet!

Jelen esetben egyértelmű, hogy nem voltál sohasem a szenvedő fél. Ha a támadó jól csinálja, akkor esélytelen a visszaütés. Ezt azért tudom kijelenteni, mert voltam én is a támadó fél. Ilyenkor azért úgy támadsz, hogy tudod, hogy semmi esély a visszavágásra. Ha másképp teszed, akkor te vagy a lúzer. Ha több mint fél napot (!) szenved a sereged azért a szaros 30 hekiért, akkor csak teszel arról, hogy cserében ne veszíts 70-80 hekit. Vagyis a szenvedő részéről egyértelmű, hogy reménytelen a helyzet.

Egyébként még azt nem értem, hogy miért jövedelmezőbb a 6-7, max terület fölötti heki, mint az az elengedett 15k paci. :eek:

Remedy 06-15-2009 23:40

Quote:

Originally Posted by Bogár (Post 215518)
Nekem meg már az kezd unalmassá válni, hogy nem tudod megérteni, hogy miért kapsz lefele kezet. Ami szted normális hsz-nek számít a részedről, az egy normális lefele kéz a én részemről.

Jelen esetben egyértelmű, hogy nem voltál sohasem a szenvedő fél. Ha a támadó jól csinálja, akkor esélytelen a visszaütés. Ezt azért tudom kijelenteni, mert voltam én is a támadó fél. Ilyenkor azért úgy támadsz, hogy tudod, hogy semmi esély a visszavágásra. Ha másképp teszed, akkor te vagy a lúzer. Ha több mint fél napot (!) szenved a sereged azért a szaros 30 hekiért, akkor csak teszel arról, hogy cserében ne veszíts 70-80 hekit. Vagyis a szenvedő részéről egyértelmű, hogy reménytelen a helyzet.

Egyébként még azt nem értem, hogy miért jövedelmezőbb a 6-7, max terület fölötti heki, mint az az elengedett 15k paci. :eek:

Szerintem olvasd el az elozo hozzaszolasokat, volt par jo otlet. Ezen irasod olvasva tenyleg jobb, ha csak a kezecskeket nyomogatod, addig se irsz butasagokat...

Nyilvan senki se mondta, hogy az a megoldas, hogy visszakuldj ugyanannyi korre egy barmilyen sereget...

Killer 06-16-2009 07:02

Egyébként még azt nem értem, hogy miért jövedelmezőbb a 6-7, max terület fölötti heki, mint az az elengedett 15k paci. :eek:[/quote]

erre is megírták már a választ:)

Princ 06-16-2009 08:53

Quote:

Originally Posted by Bogár (Post 215518)

Attól tartok csak kihasználatlan lehetőségként említette Pool, erre a fajta túltöltésre sztm nincs is szükség íj+lovak ellen.

Pool 06-17-2009 00:10

hűűűűűűha....

Princ 06-17-2009 01:48

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 215647)
hűűűűűűha....

hm ?

Pool 06-17-2009 06:52

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 215650)
hm ?

csak hangosan gondolkoztam

Ati 06-17-2009 08:22

Téma ismét áthelyezve...

Pool 06-17-2009 08:57

Elnézést Attila, ha már gondolkoznom sem szabad...

[HTPA]GeeForce 06-17-2009 09:09

Ne gondolkodj. Menj az EP-be, és kérj Uniós támogatást a Hódítóra.
Valami oktatási humbuggal... Pl hogy egy tesztprogram, ami fejleszti a gyerekek gondolkodását, és így segít nekik az iskolában, valamint az életben könnyebben boldogulni.
Ha csak 1 millió EUR-t kap a Hódító....... :D:D:D:D:D Meg is van oldva a szerverbővítés az elkövetkező 50 évre. :D:D:D
Továbbra is bírsz a szavazatommal!

Pool 06-17-2009 09:23

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 215671)
Ne gondolkodj. Menj az EP-be, és kérj Uniós támogatást a Hódítóra.
Valami oktatási humbuggal... Pl hogy egy tesztprogram, ami fejleszti a gyerekek gondolkodását, és így segít nekik az iskolában, valamint az életben könnyebben boldogulni.
Ha csak 1 millió EUR-t kap a Hódító....... :D:D:D:D:D Meg is van oldva a szerverbővítés az elkövetkező 50 évre. :D:D:D
Továbbra is bírsz a szavazatommal!

Megoldjuk... :D
De abból az 1M€-ból azért az én jutalékom lejön, ami 75% :D
De akkor kérek 4-et :)

Ati 06-17-2009 09:26

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 215675)
Megoldjuk... :D
De abból az 1M€-ból azért az én jutalékom lejön, ami 75% :D
De akkor kérek 4-et :)

Hajrá! :D

Pool 06-17-2009 09:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 215678)
Hajrá! :D

Akkor majd oda kérhetem a párbajt, ahová nekem tetszik? :D

Ati 06-17-2009 09:30

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 215679)
Akkor majd oda kérhetem a párbajt, ahová nekem tetszik? :D

Most is kérheted oda, a szabad helyekre nyugodtan szervezhetsz. :D Látod, már meg is előlegeztem. :D

Pool 06-17-2009 09:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 215681)
Most is kérheted oda, a szabad helyekre nyugodtan szervezhetsz. :D Látod, már meg is előlegeztem. :D

Értsd jól :D
Tudod, milyen párbajról beszélek :)

All times are GMT +1. The time now is 08:58.