![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Jáj, remélem elmentetted a vizes szigetet, mert képtelen vagyok minta nélkül harmadjára is megcsinálni :)
Toto (#4)-nek kérnék jogot, ha lehet :) Ja, és ha lesz időd, akkor azt a szigetalapot amit küldtem, azt is rakd be majd légyszi |
Quote:
Totonak már van hozzá joga. Tudod használni? Ööö, szigetalap, azt én már betettem, még jó régen. Csak most ugye jó volna tudni, hogy melyik volt az... Mailben megírtam, nem emlékszel rá, hogy mit írtam rá, melyik lett? Vagy meg se kaptad a választ? :-o |
Quote:
|
Quote:
|
(Szerintem most jól elbeszélünk egymás mellett... :))
|
Quote:
egyébként 6. altérkép volt az alap. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Új térkép ment emailben :)
Remélem nem baj, hogy annyira szögletes :) Azt hiszem ezzel egy darabig elleszek majd :) |
Quote:
A térkép megjött közben, köszi, légyszi hétfőn délután szólj rám, hogy tegyem is be valahova, most nem vagyok olyan helyne, hogy be tudnám, és addigra a levelek között is lecsúszik... :) Köszi. |
Akkor haggyad újra színezem :D
|
Szeretnék ismét térképet készíteni, mert van egy ötletem:)
Nahmost ugye BimmBimm(#10) vagyok és úgy nézem hogy ott van Dus összes térképe, vagy nem tudom milyen térképek, de sok van. Ezektől meg lehetne szabadulni és tiszta lappal indulni? Köszi:) |
Quote:
|
Közben én is elküldtem az ujat :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Már neki is kezdtem :) |
Azt nem lehetne valahogy megoldani a térképszerkesztőnél, hogy kilépés után, ha ujra belépek, akkor ott lássam a térképemet éppen ahol előtte abbahagytam?
Csak mert éppen belépek, kb 5 perc mire eljutok arra a részre ahol tartottam, és addigra újra lefagy a rendszer :) Tudom, hogy ez normális, csak ötletként írtam, hogy kicsit könnyebb legyen :) |
Quote:
|
Lehet még jelentkezni térképész tanfolyamra? Volna ötletem.
Meg kérdésem is volna: Az altérkép belépési pontját meg lehet szabni? Illetve az altérképek közötti mászkálás valami veremszerü megoldással müxik, vagy az altérkép kilépési pontján simán meg kell adni a fôtérképet, mint kvázi egy újabb altérkép, amire aztán ugyanazzal a módszerrel juttat ki a rencer, mint amelyikkel beléptetett? A rekurziót próbálom firtatni, úgyhogy aki nem programozott életében, ne válaszoljon lécci :D (fránya hosszú ü) |
Jah, és a lényeg: lehet-e több be- és kilépési pont?
|
Na, nincs válasz? :(
|
All times are GMT +1. The time now is 04:14. |