Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Háborús tippek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=347)

Szecsa 10-16-2006 17:49

A gnom varit a +1% faradas es a varigyilok miatt el lehet felejteni.
Egy aktiv hadissal is eleg kenyelmetlen a +1%, nem hogy egy varis gnommal :) Menjetek mááár :)

Harcosok 10-16-2006 17:50

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 35622)
Mit lök fel a gnóm vari VIP nélkül? :o
Nah de nem is fontos.
Sztem a gnóm varit nyigodtan el lehet felejteni. Aki ezt jünak tartja, annek még nem volt része kiadós szövetségi háborúban. Hát ott a gnómnak pillanatok alatt elfogy a varija + a pénze is, ha varikra költi. + jobban is fárad

Egyértelműen a faji varit mivel arrol volt szó:P
Ebben igazad van,hogy el kell felejteni én már probáltam a gnom varit:DGömbölni tudtam rendesen meg minden de első olyan szövi ahol volt tolis is egyböl kinyirt:)

Cece 10-16-2006 17:51

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 35623)
Egy aktiv hadissal is eleg kenyelmetlen a +1%, nem hogy egy varis gnommal :) Menjetek mááár :)

Khmm... nem kértem hogy légy a visszhangom :p
:D :D

Harcosok 10-16-2006 17:55

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 35623)

én aztmondom azért alkalmi varisnak jó lehet:P
ha egy olyan szövi ellen állsz szemben ahol nem sok toli van és varival nagy károkat okozhatsz nekik akkor alkalom adtán átállhat a gnom kicsit varira.....

Cece 10-16-2006 17:55

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 35624)
Egyértelműen a faji varit mivel arrol volt szó:P
Ebben igazad van,hogy el kell felejteni én már probáltam a gnom varit:DGömbölni tudtam rendesen meg minden de első olyan szövi ahol volt tolis is egyböl kinyirt:)

Megosztanád a kedves olvasóközönséggel, hogy a Te gnómod hogyan rakja fel magától a faji varit, ha az óriás nem VIP nélkül. Sztem ez érdekelne mindenkit, ugyanis ilyen nincs, márpedig én így értelmeztem :D
Nem jó dolog félrevezetni a hadvezértanoncokat :cool:

dreaman68 10-16-2006 17:57

nah nekem még van 100 köröm utána fordulkok és óriás leszek:D

Harcosok 10-16-2006 17:59

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 35628)
Megosztanád a kedves olvasóközönséggel, hogy a Te gnómod hogyan rakja fel magától a faji varit, ha az óriás nem VIP nélkül. Sztem ez érdekelne mindenkit, ugyanis ilyen nincs, márpedig én így értelmeztem :D
Nem jó dolog félrevezetni a hadvezértanoncokat :cool:

Amit irtam azzal arra utaltam egy gnom vari 36körre fel tudja rakni és annyi idönként aki normálisan játszik tuti itt van:PDe egy pl egy hadiori lehet csak 12körre rakja már fel feljebb:)És annyi idönként lehet nincs itt az ember 36körönként már igen....

Szecsa 10-16-2006 18:10

Harcosok, igen, tudjuk, hogy Te 200 hekin jatszol, de 1k hekin már igencsak sok vari kell, hogy egy gnom feltegye a varikat 36 körre :)

Harcosok 10-16-2006 18:16

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 35632)
Harcosok, igen, tudjuk, hogy Te 200 hekin jatszol, de 1k hekin már igencsak sok vari kell, hogy egy gnom feltegye a varikat 36 körre :)

Elég okos vagy de szerintem normálba már nálad feljebb jutottam:)(anarrol ne beszéljünk mert az másabb varizás szinten nem de játékszinten igen...)
De aki meg eljut magas hekire annak már nagyobb figyelemet igényel az orija és az ha nem ér rá akkor már vippelje magát:P

Remedy 10-16-2006 18:20

Csak megerositeskent: olyan hogy gnom varis, olyan nincs :)

dreaman68 10-16-2006 18:22

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 35635)

de lenézel valakiket:D olyan van hogy gnóm varis:mad:mad: :D

Harcosok 10-16-2006 18:23

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 35635)

Egyetértek veled jó:)
De hozzáteszem kb annyira lehet játszani egy gnom varissal mint egy félelf tolissal:P(persze félelfet nagyon éheztetve kis védelemmel ki lehet jól alakítani de hát az csak lent müködik igazán...) mivel a félelfet is szarrá szedi egy varis mint egy gnomot egy tolis:)

Szecsa 10-16-2006 18:33

Harcosok, a legmagasabb hekin lévő orim gyors csopiban van 200 hekin :) Normalban 199-n vagyok :) Ergo biztos magasabban vagy, de ez szamit?!

Harcosok, es eleg gyenge a parhuzam a fel-elf tolis es a gnom varis kozott...Nem erzem egyszeruen a ketto kozotti "olyan" szo erosseget :) A fel-elf 5. szinten igen jo tolisnak, A GNOM VARIS pedig NEM ELETKEPES :)
Engem nem tudtal meggyozni.

dreaman68 10-16-2006 18:38

huhúúú hozom a kaját ez még eltart egy darabig:D:)

Harcosok 10-16-2006 18:39

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 35640)
Harcosok, a legmagasabb hekin lévő orim gyors csopiban van 200 hekin :) Normalban 199-n vagyok :) Ergo biztos magasabban vagy, de ez szamit?!

Harcosok, es eleg gyenge a parhuzam a fel-elf tolis es a gnom varis kozott...Nem erzem egyszeruen a ketto kozotti "olyan" szo erosseget :) A fel-elf 5. szinten igen jo tolisnak, A GNOM VARIS pedig NEM ELETKEPES :)
Engem nem tudtal meggyozni.

Én nem is azt akarom,hogy azzal elgyne bárki(én is össz 1x voltam azzal meg si bántam)
De azért nem kell annyira lejárni ám:PJó jó tolis a félelf de a legjobb félelf se tud annyi varit nyomni,hogy lopni is tudjon (és ne lopják) és be se varizzák:P
Ahogy gnomot se tudsz olyat,hogy varizni jó legyen és lopni ne lopja be valaki...
és pont 5 szinten vannak a legjobb varisok ugyhogy nem bir annyit nyomatni:)
DE lehet van ilyen félelf:P csak én nem tudok rola

Harcosok 10-16-2006 18:40

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 35641)
huhúúú hozom a kaját ez még eltart egy darabig:D:)

Nem érek most rá ugyhogy nem soká fog tartani:D
Ja meg ténleg még most,hogy így mondod teszteltem a földrengést is majd azt a vitát is felkeresem ha lesz időm....

Harcosok 10-16-2006 18:48

Na,hogy félreértés ne essék ne induljon senki se ugy el sohova,hogy ő gnom vari lesz mert az nem a legszerencsésebb választás de ha már ugy indult akkor ne keseredjen el egy kis szerencsével meguszhatja(ugy ahogy megussza a sok félelf)
van annyi esélye tulélni mint egy félelfnek;)

Szecsa 10-16-2006 18:49

A gnom varis pl. egy toli felfedest 4%-al csinal, ami szerintem rengeteg. Ehhez jon, hogy pl. csinal gomboket az ellenfelrol az 3%.Ha jol tudom egy toligyilok 8% vele. Ezek egy haboruban nagyon fontos akciok, es ha gnommal 2 gombot csinalsz, mig pl. egy oriassal 3 gombot, az ott mar szamit.

A tolis tema pedig mar ki lett vesezve masik topicba; vari-toli-hadi. Ebbol 2-be lehet erős egy tolis, a harmadikkal szejjelkapjak.

(Tokeletes pelda volt egy elf, amit minap nyirtunk 200 hekin...vari-toliba eleg sebezhetetlen volt, viszont hadugybe 520 tornyos ijj igen kevesnek bizonyult...)

Harcosok 10-16-2006 18:57

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 35645)
A gnom varis pl. egy toli felfedest 4%-al csinal, ami szerintem rengeteg. Ehhez jon, hogy pl. csinal gomboket az ellenfelrol az 3%.Ha jol tudom egy toligyilok 8% vele. Ezek egy haboruban nagyon fontos akciok, es ha gnommal 2 gombot csinalsz, mig pl. egy oriassal 3 gombot, az ott mar szamit.

A tolis tema pedig mar ki lett vesezve masik topicba; vari-toli-hadi. Ebbol 2-be lehet erős egy tolis, a harmadikkal szejjelkapjak.

(Tokeletes pelda volt egy elf, amit minap nyirtunk 200 hekin...vari-toliba eleg sebezhetetlen volt, viszont hadugybe 520 tornyos ijj igen kevesnek bizonyult...)

na erre ugyanolyan pl:aki félelf tolissal indul az tudja háboruban semmit nem tehet:P

Szecsa 10-16-2006 19:09

Nem mindegyik szovibe van pl. izom varis....es ahol nincs izom varis, ott a fel-elf nem esik a jatekbol. S ahogy en tapasztalom egyre kevesebb van izom varis...kezdenek bejonni a hadis-varisok, s ott a fel-elf annyira hamar nem esik ki a jatekbol, ha tudja potolni a meszarlasok okozta vesztesegeket.

Harcosok 10-16-2006 19:11

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 35650)
Nem mindegyik szovibe van pl. izom varis....es ahol nincs izom varis, ott a fel-elf nem esik a jatekbol. S ahogy en tapasztalom egyre kevesebb van izom varis...kezdenek bejonni a hadis-varisok, s ott a fel-elf annyira hamar nem esik ki a jatekbol, ha tudja potolni a meszarlasok okozta vesztesegeket.

Ugyanilyenen alapon nem mindnehol van izomtolis:PAhogy én tapasztalom kezdenek bejönni a 10%kocsmás gnomok:P
Helyesbitek kezdenek bejönni a 1 (oriás)hadi-vari 2hadi és egy gnom 10%kocsmás szövik:PDe még mindig több a klaszikus 2 hadi 1 jó vari 1 jó toli:)

Harcosok 10-16-2006 19:21

Sunyiban olvasgatoknak üzenem:
Ma már én (valószinű)nem fogok írni ugyhogy nem folytatodik a eszmecsere már ma mivel jön a tesom a géphez sajna....

Dragi 10-16-2006 19:29

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 35617)
Én már vippel is jártam ugy,hogy nem lett fellökve(rosszul volt beállítva a vip és így 1körig nem volt rajtam buktam egyböl bőven tekit:P)
DE gnóm varis ori már vip nélkül is fellöki:D

valahogy mintha emlékeznék egy ilyen sztrorira :D:D:D ugye L-es tekiíró barátom :D

Harcosok 10-16-2006 19:35

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 35654)
valahogy mintha emlékeznék egy ilyen sztrorira :D:D:D ugye L-es tekiíró barátom :D

Nem tudtam,hogy barátodnak tekintsz:Dde köszi:D
igen én is emléxem rá 99% volt az esély bejött az az 1 %:Dde utána már jó volt a helytartó

Dragi 10-16-2006 19:35

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 35655)
Nem tudtam,hogy barátodnak tekintsz:Dde köszi:D
igen én is emléxem rá 99% volt az esély bejött az az 1 %:Dde utána már jó volt a helytartó

mákom volt :)

dreaman68 10-16-2006 19:38

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 35656)
mákom volt :)

mert mi volt az?:D

Harcosok 10-16-2006 19:39

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 35658)

nem kell mindent tudnod:Pde elmondom röviden:
rosszul volt beállítva helytartom(csak 1x-eri probára)és bejött az 1%,hogy nem sikerül a varázslat:Pés hát pont ilyenkor loptak:D

Dragi 10-16-2006 19:41

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 35658)

szal az úgy volt hogy lényeg az hogy 8 kör volt az én orim és Harcosok orija közt én akkor még Fél-elf tolis voltam vagy valami olyasmi! és neki álltam Harcosoknál varit ölni mert tudtam hogy tekit ír! 2 napon keresztül öltem aztán 3. nap reggel kitekiztem olyan 30-40k hadit tekije bánta ha jól emlékszem :) de ez már jó régen volt :):D

És Harcosok nem örült nekem :D

Harcosok 10-16-2006 19:42

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 35660)
szal az úgy volt hogy lényeg az hogy 8 kör volt az én orim és Harcosok orija közt én akkor még Fél-elf tolis voltam vagy valami olyasmi! és neki álltam Harcosoknál varit ölni mert tudtam hogy tekit ír! 2 napon keresztül öltem aztán 3. nap reggel kitekiztem olyan 30-40k hadit tekije bánta ha jól emlékszem :) de ez már jó régen volt :):D

ténleg régen volt de igazándiból 1körre rakta mindig fel a helytartom a varit:Pazaz maradt a 99% esély csak bejött az 1%:P
ja és arrol meg,hogy nem örültem neked ennyit:általában bulit csapok ha 50k tekit ellopnak tölem:D

dreaman68 10-16-2006 19:46

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 35661)
ténleg régen volt de igazándiból 1körre rakta mindig fel a helytartom a varit:Pazaz maradt a 99% esély csak bejött az 1%:P
ja és arrol meg,hogy nem örültem neked ennyit:általában bulit csapok ha 50k tekit ellopnak tölem:D

lol:D
de még azt nem vágom mire maradt 99% esély?

Harcosok 10-16-2006 19:48

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 35662)
lol:D
de még azt nem vágom mire maradt 99% esély?

A faji varira mivel legjobb esetben 99% esély van:Polyan,hogy 100% sosincs azaz lehet 100millio varival se fogod tudni 1000-böl 1x fellökni a varászlatot....

dreaman68 10-16-2006 19:50

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 35663)
A faji varira mivel legjobb esetben 99% esély van:Polyan,hogy 100% sosincs azaz lehet 100millio varival se fogod tudni 1000-böl 1x fellökni a varászlatot....

mekkora lol:D ekkora szívás:D:D

Batu 10-16-2006 19:56

Gnóm tolis/varis sem életképes? 10% tornyos íjjal, 15-20% kocsmával és 25-30% templommal? 3 hadis mellett sztem ez működhet. Tévedek?

Synkel 10-16-2006 19:59

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 35668)
Gnóm tolis/varis sem életképes? 10% tornyos íjjal, 15-20% kocsmával és 25-30% templommal? 3 hadis mellett sztem ez működhet. Tévedek?

Szerintem kicsit kevesebb templom és kicsit több tornyos íj, akkor működik. És nem 200 hekin, mert ott nem jó

Láma 10-16-2006 20:06

10% torony ij nagyon kevés, még gnómmal is

Batu 10-16-2006 20:14

Van egy hasonló szövitársam 600 heki körül. Ha folyamatosan tudunk figyelni elég lehet a 10% sztem. Ha 1* beütik még nincs nagy baj. Az ellen szövikből mindig a tőtolis kiiktatásával kezdünk. Így egyenlőre működőképesnek tűnik, de kemény szövivel még nem nagyon találkoztunk. Elég nagy "védelem", hogy a szöviben 2 helyen is 10k-nál több pacit látnak.:D
Azt viszont nem tudom mibe törhet bele a fogunk. Múltkor láttam egy full elf szövit. Hát elgondolkoztam.....

Cece 10-16-2006 20:21

Abszolút nem vágom miért választ valaki gnómot tolivarinak?! :confused:
Sztem ez abszurd. A gnóm sokmindenre jó, főleg magasabb hekiszámon, de mindenesetre nem tolinak + nem varinak.
Én mindig is annak a híve voltam, hogy valaki tudja mit csinál és abban igyekezzen a legjobb lenni. Az efféle kombinációkat én erősen nem támogatom. Egy efféle ori inkább hátráltat egy szövit mint segít.
no nem rossszból mondom, csupán megálapítás :)

Batu 10-16-2006 20:32

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 35679)
Sztem ez abszurd. A gnóm sokmindenre jó, főleg magasabb hekiszámon, de mindenesetre nem tolinak + nem varinak.
Én mindig is annak a híve voltam, hogy valaki tudja mit csinál és abban igyekezzen a legjobb lenni. Az efféle kombinációkat én erősen nem támogatom. Egy efféle ori inkább hátráltat egy szövit mint segít.

Kényszerből lett toli-vari. Nem találtunk épkézláb varist.
Azt írod a gnóm sokmindenre jó ,de tolinak és varinak nem. Hogyis van ez most akkor??:confused: :)
Nagy előny az olcsó építés. 3 gnóm meg egy törp a szövi. Nyersi van mindig. Úgy alakulunk ahogy a helyzet megkívánja. Egyenlőre ez így működik (600 heki körül ugye), de aggályaim vannak a továbbiakkal kapcsolatban. Azon töröm a fejem, hogy rábeszéljem-e óriás varis átépítésre.

dreaman68 10-16-2006 20:37

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 35679)

Ha tolinak meg varinak nem jó egy gnóm, akkor mégse olyan sokmindenre használható:)

Cece 10-16-2006 20:56

Lehet vel támadni + védekezni. Nem elég?
Megvédeni azért meg tudja magát + azért hadilag is oda-oda teszi a dolgokat... persze mindezt kicsit nagyobb hekiszámon, ahol jobban kijönnek a tudományos előnyei.
Egy szövi akinek az egyik tagja kényszerből az ami nem pedig céltudatosan ... hát... hogy is mondjam... veszett fejsze :)
Én úgy vettem észre egyébként, hogy a 1,2 sőt még a 3. szinten is előszeretettel használják hadisként. Bár az A-ban, hogy miért, azt már megintcsak nem értem :o
Az + hogy a varisnak az óriás ... sztem nem kérdés. Az elfet is be lehet válalni, de az kissé kockázatos, mert ha véletlenül megtalálja egy toli, a tekercseinek lőttek :)

All times are GMT +1. The time now is 19:31.