![]() |
Quote:
Amúgy ha valakiknek ugyanannyi tp-jük van, akkor mitől függ, hogy melyikük van előrébb listában?? :) |
|
Quote:
|
Quote:
Szerintem ugyanannyi tp-nél az számít ki érte el frissebben.. szerintem Pho mindkettőnket megelőz majd, hiába lesz ugyanannyi TP-je, mint nekünk |
Quote:
Quote:
Módosítás: Tényleg, így van :) De szerintme jobb lenne fordítva :D |
|
Tapasztalat:
Tök olcsó a városomban a fegyver :D És nem is az enyim... Tessék vinin mint a cukrot :) (10K/db, az elég olcsó...) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ati, nincs az úgy jól, hogy ahol valaki toboroz, oda nem építhetek. Mert most fogalmam sincs, ki kezdett ott el toborozni -más tletem nincs, miért nem építhetek oda- és nem tudok oda építeni, mondván, hogy csak üres területre építhetek :eek:
Én NEM toborzok ott, viszont kipróbáltam, ha másik karakter toboroz ott akkor nem tudok építeni. (Elmentem egy karival toborozni valahova, azzal és másik karival sem engedte az építést, majd elkezdtem máshol toborozni, azaz az előző megszakadt, és máris tudtam építeni!) |
No minjdárt megnézem, hogy mit lehet tenni ezügyben. :)
|
Már vagy fél órája írja két percenként kb hogy problémás a netkapcsolat, majd következő, hogy helyreállt, és ezt folyamatosan. Nos, a képzések már több perce 90%-n állnak. Újra beléptem az egyik karival és kész volt a képzés!
Nem dobott ki, de semmilyen adatot nem kaptam a szervertől! |
Quote:
|
Quote:
|
FRISSÍTÉS!
Ami változott:
|
Többször felmerült, hogy rendben van-e az, hogy az épp frissen elkészülő munkásból adott esetben rögtön katona is lesz például, mert a továbbképzésed is akkor készül el.
Ezért egy gyors közvéleménykutatás: Szerinted maradjon-e ez így, és lehessen ilyen esetben ezzel a "gyorsított" képzéssel élni, vagy ne legyen ez így, és egyszerre ne lehessen adot helyen többféle képzést végezni, ezzel elkerülve, hogy a már meghalt munkásod helyett frissen toborzott munkásod legyen automatikusan továbbképezve? Ha marad így, akkor nyersz egy csomó időt olyan esetekben, amikor elhualálozott a segítőd. Ha nem marad így, akkor vesztesz egy csomó időt, mert nem lehet egyszerre toborozni is, és képezni is, és esetleg továbbképezni is. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Swiss3 a klánvezér |
Quote:
|
Quote:
|
[list][*]A klánvezér szabadon engedheti a barakkban állomásozó egységeket.
Olyat nem lehetne, hogy az állomásoztatott eliteket a karakterek mondjuk magukkal vihetnék (akár csak a klán vezér jogosultsága lehetne vagy pedig azé a tagé aki állomásoztatta). Így hamar lehetne pótolni az elesett segítőket. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ezután a helyi menüben megjelenik, hogy miket engedhetsz szabadon: |
Quote:
Értem, én munkást szeretnék szabadon engedni, a barakkban vegyesen vannak munkások és elitek, viszont az általad bemásolt kép alján megjelenő Elit katona elengedése sem jelenik meg. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én már felvetettem, hogy picit gyorsítani kéne a képzésen, mert egy képzés úgy néz ki, hogy kerítesz fémrögöt, majd kovácsolsz fegyvert, majd toborzol munkást, képzel katonát, és végül kiképzel elitet...
Ez brutálisan sok időt vesz el ahhoz képest, amennyit az elitek érnek. 9 elitet pár medve úgy lenyom, hogy pillanatok alatt eltűnnek. Pedig a medvék ... hát.. finoman szólva sem a legerősebb mobok. Én megértem, hogy csak segítők, és nem velük kell learatni a fél bolygót, de nem támogatnám a mostaninál rosszabb képzési idő/hatékonyság mutatót. Ha gyorsítani nem lehet a képzésen, legalább ne lassítsuk. Főleg, hogy ugye közben nem lehet mozogni. (Max elfutni a kútig inni 2 tick között..) |
magyarul se fejlődni, se kereskedni, se semmit nem tudsz azalatt az idő alatt, amíg elkészül 9 elited.
ez pedig sok órádba kerül, amit egy helyben ácsorogva töltesz. egyébként pediga többi újítás REMEK! főleg ez a "lehet oda építeni, ahol toboroznak"... ezzel máris kiküszöböltünk egy később nagymértékben felmerülő problémát, miszerint totál ki tudom nyírni az ellenfeleimet, hiszen éjjel belopózok a városába, és minden szabad négyzeten elkezdek toborozni... az életbe nem tud a városába építeni... Ezt már akartam írni, de ez a frissítés megelőzött :) Köszönjük! |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:41. |