![]() |
Quote:
|
Quote:
(közben láttam Starlarkot a chat-ben, szóval létező személy :)) |
Ezt egyelőre nem sikerült reprodukálnom, pedig ki is nyírtak, annyira elhúzódott a csata... :)
Valaki tapasztalt ilyet? Ha igen, akkor hol, és hogyan? Ha nem, akkor hajrá, nézzük meg, hogy lehet-e ilyet csinálni. :) |
Quote:
|
A takarító bácsi megölt:D
|
Fura... pedig többször is ütöttem. Legközelebb készítek egy screenshot-ot, ha ilyesmi van.
|
Quote:
|
Quote:
|
eddig nem ment más támadása..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ati, ha erdőben vagyok és tudom az erdészetet, akkor miért nem tudok fát vágni?? Vagy valami mást kell hozzá tudni?? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Bocs de nem tudtam belépni azt irja ki hogy a felhásználó név és a jelszó hibás
|
Quote:
Amúgy fát tudok venni a fenti kereskedő posztban is...követ viszont bányászattal lehet...bánya hol van?? :) |
Quote:
|
Quote:
|
Ati, hol van bánya?? És hogy lehet enni?? :)
|
Quote:
|
Quote:
Bánya: várostól keletre, megkerülve a benyúló öblöt. Az erdőn túl. |
Quote:
|
Quote:
Bánya: köszi, mindjárt megnézem :) |
Ok már bent vagyok. Kicsit homályos, de moast olvasom a topicot gondolom kiderül belőle minden.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Eddig nálam észrevehető hiba nélkül ment, a létrák működtek, a térkép nem akadt be, nem csúszott szét.
Csak a takarítók vernek agyon. :D Rámegyek inkább az egerekre. |
Quote:
|
el kell mennem egy órára. jövök vissza.
ha már teszt: nem zárom be az ablakot, direkt itt maradok egy órán keresztül úgy, hogy a karakter semmit se csinál. |
Quote:
|
A labirintusban vagyok és alig lépek 10 lépést és meg merevedik egy percre aztán meg nmegint elindul mintha mi se történt volna!
|
Quote:
|
Ja akkor bocs.
|
Quote:
|
Két kérdésem van. Egy ilyen teszt meddig tart, azaz érdemes 5-ösnél tovább öldösni a lényeket, vagy ez a szint volt a cél? A második: elég annyi a tapasztalatainkról, amit ide leírtunk, vagy összegezzük és küldjük el, netán írjuk le őket ide?
|
az erőnlét képesség mit ad? rányomtam és semmi, csak levonta a TP-ket. :S azóta léptem szintet, de még most sem történt semmi. :(
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:44. |