![]() |
Quote:
|
Egy kevésbé aktiv csoportban a 3 hulla 1 óriás hadi vari sem gyenge felállás :) ugye ugye ? :)):cool:
|
Az se gyenge...foleg, hogy ilyen 30% barakkos hadik vannak (orias, gnom) mellette sok kovaccsal es banyaval :)
|
Quote:
Es akkor meg arra a temara ki sem tertem, hogy ti hogy birkoztok meg a pestissel, es biztos jo otlet-e hogy vegig betegek vagytok, amellett, hogy bonyolult mindig fenntartani... |
Quote:
Különben pedig az MF néha jobb egy szövinél :) |
Quote:
mf vs szövi pedig lefutott meccs ha nem nagyon láma a szövi!! |
Quote:
Persze nem mindegy hogy milyen MF milyen szövi ellen megy... |
Quote:
Remélem össze futok majd a szövitekkel,és kiváncsi leszek a tagokra,mert angol 5be meg 4be is jelen vok |
Az eddigi legjobb ?
Az eddigi legjobb szovifelalas?
Hat en a hagyomanyos 1vari+2hadi+1 toli-ra szavaztam de azt hianyoltam hogy nem lehetett szintekre lebontani ezt :( mert velemenyem szerint csak az 5. es 4. szinten jo ez a felallas mert utana mar esik a tolik hatasa es keves az igazan tekizheto ori. (gnomtol semmikepen nem tekiznek :p mert ha mar odajutnak h tekizzenek a gnomtol akkor mar nyertek ;) , oriastol elegge minimalis a tekizes :D ) A felso 3 szintre en a 3 hadi 1 vari felallas melett allok es csoporthoz igazodott vari kell legyen. Ebben a felallasban tenleg a 4 orias tarol szerintem. Megjegyeznem meg amit sokan hangsulyoztak itt, (de szerintem nincs eleget hangsulyozva) hogy : nem is az a fontos milyen felallas vagy milyen fajok hanem mennyi idot vagy gep elott es mennyire erted a jatekot. Ha idod van es ertesz a jatekhoz akkor mar a fanatizmus magatol jon... :D |
Azert en a 3 hadis+1 vari felallasban az egyik hadist megvalasztanam gnomnak 8% kocsmaval.
Tudom, nonsens, de azert jo ha vannak pl. szovilistak, epuletlistak es tavollevo seregek infok egyes orszagokrol. |
Quote:
|
Quote:
teny ha az mf elkezd harcolaszni 1 szovivel tuti bukta van:) de mi van ha egy gazdag mf specifikusan csak foldre ut mindenkit? atgyalogol a szovin loptok rengettek de masnapra megis 10 korre van es hozza sem fertek:D ez is konnyen elofordulhat meg egy betonkemeny szovivel is ami rettegesben tartja a kornyeket:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
aham de en gazdag(milliardos) mfrol beszelek aki a foglalt hekire vesz katit a piacrol es nehez ezaltal kiserni is egybol epul es ha folepult megint feltolti magat:P
megneznem mikor ejjel 2kor beszalad egy ilyen hozzatok hogy kiseritek haza 5 sereggel mikor alszotok :D vagy 24oras felugyelet van az orikon es nem szoktatok aludni??? na mindegy jo veletek beszelgetni csak mindnyajan masrol beszelunk az a gond :D |
Quote:
es honnan veszed hogy epp 2kor nem alszunk? pl tegnap is epp akkor jott vki es szepen vissza lett kiserve 3kor :D |
Quote:
most ki beszél itt összevissza??:rolleyes: |
Quote:
vagyarul egy 12%templomos oriast felelf nem artoz le lopni se sok eredmennyel magyarul olyan mint ha nem is szovivel harcolna :))) az mf ha gazdag siman folepiti es foltolti az orijat mire jon keszuli a varisnal es ha tegyuk fel az mf orias akkor meg tolizni sem lehet :P sehol sem fog meg egy szovi tartalekok nelkul egy milliardos mfet barhogy is szeretnek:D es sok penzel az mf foluti magat addig ahol a termelgetos szovik mar orommel mntznek az mfekke isl :D aztan gyujtoget megint hogy a kov csopiban is eljacchassa ugyanezt:) |
nagyon sokaig csak mfekkel jaccottam igy tudom hogy ha eleget sporolsz elotte akkor siman kivitelezheto :)
es nem a levegobe beszelek :) |
es meg jatektudas beli kulombseg sem kell hozza csak rengeteg love meg 1 jo strategia :D
|
Quote:
de ha esetleg vki visszauti az mfet bizti lessz olyan aki alszik es nem kiser ha nem aznap akkor masnap.....:) |
Quote:
Pff ez azé elviszi a pálmát... Láma meik orijával csinálta? mutasd meg kérlek :) Biztos megnehezitem a dolgát majd :p |
Amugy minek is itt lenni 4embernek ha szabad érdeklödnöm?:)
1nem elég visszakisérni???+ha fontos dolog felkelteni a többit?:) Vagy oda nem elég egy ember 4-nek kell lenni ahoz,hogy visszakisérjék vagy felhivják a többit????????????? |
Quote:
|
Véleményem:)
Nekem a véleményem ebben a dologban hogy én eddig toltam 2hadi vari toli felállásban meg 3hadi 1 vari de csakis oriás gnom felállásban és ez a két variáco jött be a legjobban 4 toli???:confused:
azt meg hogy abban hol az élvezet???:eek: 4 gnom varis???:eek: :D azt is hogy a gnommal elnyomsz 3 regetést és nézheted a készültséged ..... szal nem értem hogy jön ez be :cool: a gnom suck??? én nagyon régota gnommal játszom és valahogy megtaláltam a középutat lehet sok a vesztesége de vannak elönyei az oriás is nagyon tuti az ork meg csakis akkor ha van a hátad mögött 1 erös vari meg 2 másik orki:) de sokkal bövebben lehetne ezt firtatni kinek mi jön be jobban:D az meg hogy itt vitatjátok meg a gyerekes dolgaitokat nem éppen tapasztalt emberkékre vall aki elhivta a sereged jol tette taktika tett igaz becstelen...:) re: casper |
re:
"Nekem a véleményem ebben a dologban hogy én eddig toltam 2hadi vari toli felállásban meg 3hadi 1 vari de csakis oriás gnom felállásban és ez a két variáco jött be a legjobban 4 toli???"
remélem a toli felállást nem gnommal értette:eek: :cool: |
2-5ig 4 elf vagy 4 orias, A-ban pedig ork a kedvencem
|
Quote:
A 4 óriásnál meg szerintem valamivel jobb ha van 1(2?) gnóm is a gyújtások, és esetleges éplisták miatt. |
nekünk eddig szerencsére sikerült összehangolni :) a 4 oriashoz igazad van kéne egy éplistás is, mondjuk gnóm, de akkor őt is gyújthatják így marad az h 4 orias és az egyik kicsit tolisabb éplistáért, cserébe ő nem gyújthat :(
|
Quote:
Lehet hogy egy átlagos szövi begyújtja az egyetlen gnómot a 3 óriás mellett, de ha a gnóm+3óriás egy 4 óriásossal fut össze, akkor a gnóm miatt előnyre tesznek szert :) |
Quote:
Én is gondolkoztam régebben egy full elf szövin, de sajna nem jött össze... :) |
Quote:
|
Quote:
|
Na én is megindolkom a válaszom:D igaz még icipici vok, és kezdő:D de minden vágyam 1 aktiv brutal 4 hadis szöviben nyomulni:D
|
úgy érted 2 hadi 1 hadivari 1 haditoli :)
de majd gondolom feljössz egyszer L-be ott majd keresgetsz magadnak :) |
Sziasztok.
1 et kifelejtett a téma kezdő. 3 hadi 1 tolis elf vagy félelf vagy ember. |
Quote:
A tolis nem látja (főleg ha ember a tolis) a zsíros célokat, és a hadi sem látja a zsíros célokat :D -szerintem- |
Quote:
És teljesen életképes... Ha úgy vannak beállítva az országok, hogy kvázi minden oldalról védettek, akkor egy szövit pillanatok alatt szétszednek. Lelopnak mindenkit (2 elf inkább varira speckózza magát jobban, 2 elf inkább tolira). Most asszem a 3. szinten vannak, és már több 10mrd-ot szedtek össze ilyen módon :D Szóval pénzszerzésre az egyik legjobb (persze a több ezer körig író 199 hekis gnóm után :D) |
és xeper a varis hullának mi értelme volt?:)
|
All times are GMT +1. The time now is 22:36. |