![]() |
Quote:
|
Latom nem volt meg igazan utos orias hadisod, ha neked faj, .h nem tudsz varit gyilkolni:P [azzal nem is kell] 4L-ig siman elvagy 56, v. esetelg 112 tolival[utobbi azert hasznos mert ha egy szovi haboruban vagy, ahol a varis naphosszat renget, es melle 36/36-ot is rak rad megeshet h. lerengeti az 1 szal kocsmadat, es ne keljen mar 9 kort varni arra, h. embert tudjal lopni egy hulla baratodtol - v. esetleg nyerset ha szernecses vagy:D - ha meg a masodik kocsmat is leszedi a fiu, akkor mehet lottozni:)] Ha pedig ilyen keves tolvajt tartasz nincs az a gnom aki lepest tud tartani veled hadi szinten [mert neki egy picit fajobb ha nincs tolvaja mert felgyujtjak a hatosjat] Tehat hiaba a lakashelyzeti hatrany tobb egyseged lesz [ami gyak. ugyanolyan eros mint a gnome - a kozhiedelemmel ellenteben:P egy gnomnak 50/55, mig egy oriasnak 49.5/55.25 a hadero bonusza, mert hat a bonuszkat ossze kell am szorozni:P] Az orias vari meg erosabb is mint a gnome [az elobb mar emiltett okokbol..] Aki meg egy szovi haboruban tekit lop tollem mig orias vagyok, nos egezsegere, lopasonkent elvisz 50-et, tyuuu jol megjartam:P Az egyetlen aki ezt tenne az a varis... [mert ha a tolis lopkod azt nagyon megkoszonjuk neki:))), gnom bacsinak meg picit neheszkes, ha meg ork attol nem sajnaljuk ugy is vissza hozza a mi tolisunk:D ]
Persze azt nem mondom, .h a legjobb faj, mert olyan nincs. Mindegyik jo csak kell tudni jatszani vele. De az teny, h. nagyon utos tud lenni. |
akkor téged még nem gyújtott be egy ork tábornok úgy hogy közel kerülj hozzá és nem vett katit emberhez hogy ő is feljebb érjen hozzád támadás indításig, és nem mószerolt oda két pusztítást egy kör alatt hogy ott is maradj, aztán nem mészárolt ronggyá hogy kitekizzen és leverjen 8szor földre hogy a tolisotok messziről ne érjen semmit... mert hiába, 15% kocsma és nagy értékkülömbség már számít :D na persze igaz, az óriásról amit írtál, de hát mint tudjuk mindenkivel ki lehet szúrni valahogy, mert ahogy írtad nincs tökéletes faj, és még a legjobb szövire is van ellenszer.. (bár arra már elég nehéz találni :D)
|
én most lépek fel 4. szintről, és azt hiszem maradok óriás
most lettem még csak hadis, de ez nekem eddig bejött, bár a tekiket szépen lopják majd 2. szintre azért lehet hogy gnómra váltok |
Quote:
|
ennyien lopnak, vagy a faji varit nem tudod mire jó? :D:D:D
|
használom a faji varit, de így is elég sokat visznek
mással eddig nem volt gondom és nem tudom miért kell egyszerre kinevetni az embert ha valmit ír a fórumra és nem vérprofi ! |
Quote:
|
nem indítok, mert nekem az óriás bevállt
és eddig nekem ezzel volt problémám, ma reggelre is elvittek pár ezer tekit, jelenleg nekem ez a gondom |
Quote:
amúgy meg kívánom hogy ez legyen a legnagyobb bajod... (bár nekem 500nál többet nem vittek még soha, nem lehet hogy túl sok tekit tartasz bent? :confused:) a többivel próbáld ki! 4-8k tekit visznek el egy húzásra... szóval kb semmid se marad ha van tolisa csoportba... :( |
ok. hagyjuk a témát
ha gnómmal akarok lenni akkor több házat kell tartanom mint amennyi kell? mert jobban gyullad? leírná nekem valaki pro és kontra érveket óriás vs. gnóm? |
nincs. más. ennyi. az óriást nehezen kapják el tolival de fentebb ez elolvad. a gnóm meg egy erős faj sok tekivel ami teljesen védett és tarthat erős sereget és elég tolit a többi hadis ugratására, pláne ha óriás a másik. az óriás meg beregneti a gnómot mert sokkal erősebb variból. egy ork ezeket meg két sereggel üti le, ennyivel erősebb. :D és ha tart elég tolit hogy egy óriás se férjen be akkor már csak a gnómok gyújtásait kell hárítani meg az ártókat, de ha levered őket két sereggel előre akkor ez se gond. az ork fő baja sajnos persze ott van hogyha van tolis pontértékben nem túl távol, akkor az meg is teszi hogy kitekizi szárazra, mert neki az gazdasági haszon és nem fogja érdekelni hogy neked ezzel hetekre szétverte a játékod akár... szóval marad az órás meg a gnóm :D
nincs legjobb faj mint láthatod. |
hogy ütne már be egy ork két sereggel egy gnómot vagy óriást?
|
És h rengetne már le egy óriás egy gnómot?
|
ehh. számoljátok már ki mekkorát üt egy gnóm full sereggel és egy ork ugyanakkora hekin... 500 hekinél 200k volt a különbség az ork javára!
amúgy meg egy óriás 66%ot (ha jól tudom a súgót fejből) kap varira a gnóm meg max 55%ot... és az óriás nem tart tolit, szóval hoppáhoppá, máris több a varija. és egy okos óriás az félvaris az ilyen lopós gyújtós gnómok ellen. ehh... |
59,5% (1,1*1,45)
|
igen akkor a sereg kapja a 15%nyi bónuszt... jólvan akkor 59%... az nem akkora előny, de azért az :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Aki jatszott oriassal tudja azt is hogy a kocsmák hianya elonyt jelent mert + epuleteket tud feképiteni, viszont a moral teren meg hatalmas hatrany.Ha nem akarja hogy allandoan essen kell neki is minimalis tornoy tartani.Mert gnommal siman 90% feletti moralt lehet tartani az oriassal meg kicsit nehezkes...
|
Quote:
|
Quote:
|
Miről másról lenne szó? Imádom a hasznos hozzászólásokat ...
|
Igen termeszetesen a katonairol irtam, de elnezest hogy nem irtam ki, de azt hiszem eleg egyertelmu hogy nem a sima moralrol beszelek...
|
Quote:
|
hmmm... Penya, akárhogy veszem ha ló+íjjal nyomul egy gnóm akkor keresztbe leverem orkkal. ha meg a jól kiépített gnóm nem ló+íjjas akkor mégiscsak nem jó felállás az, nem? :D bár ez ilyen inter-thread/topic gondolat volt, de nem baj azt hiszem...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
lécci másold be a két orit amivel számolsz, mert sztem valamit nagyon elnézel. a gnómnak 15% al több férőhelye van, a tornyai majndem biztos hogy adnak 30% védőerőt, és hadi tekibe is erősebb. Ezzel szemben áll az ork 1,3as bónusza, és az 1,2 tábornok. Az orik gazdáján múlik minden, de a támadó ork nem erősebb sztem a védekező gnómnál alapesetben, ij+elitet egy sereggel se ver be. |
Quote:
|
csumpedli all!!
az utolso 2 oldalt néztem csak vissza....... 1 csomo oriás varit láttam, defektes morállal, mert nem fogják h az ij full, az karcsu.....szerintem... én spec oriás vaRI VAGYOK, DE HA A KAT MORIM LEMENNE 92% ALÁ ELÁSNÁM MAGAM....(bocs, beragadt..) de nem vagyok szagértő..... üdv: Apa |
Láma: történetesen a saját szövis full elit orkomat vettettem össze gnómokkal 5/Uban. és bizony volt ott 40% barakkos is... szóval nem tudom, talán a dolog a szövisegítségbe rejlik... :D mindegy, lusta vagyok, de tudom hogy nem védett ott ki minket senki pedig nem bénákkal kötekedtünk... és rengetegszer csak a tábornok bónusz adott 2szeres túlerőt, vagy nagyon közelit hozzá ugyan.. de átlag esetben be lehetett tolni egy íj+lovas szövis gnómot full elites ork szövivel akár 3 sereggel is. ha elit+íjas akkor egy sereg veri át csak, de az meg tuti nem jön vissza... mindegy, ez persze a szövistratégiákon múlik, de akkor is jobban mutat a kisarkított kép. szóval igenis el lehet alázni gnómokat alaposan :D
|
Mindenkit le lehet alázni, csak valakit nehezebb...
A gnómot simán beveri az ork, csak a gnóm pl. tud tőle lopni (nem tekit ugyan), vagy gyújtani, vagy rengetni. Mert ha az ork ki van élezve (és ha vegyes is), a gnóm a másik két egységgel (toli és vari) messze erősebb. |
tolival nem biztos, mert egy jó ork sokat tart, hogy ne minden jöttment tőle lopjon, de ilyenkor tuti kap egy jó adag rengést meg minden földi jót... Mondom: tapasztalat az volt hogy tolival nem értek sokat mert egy erőben voltunk, a bónuszok miatt a sereg az kegyetlen volt, de az ártókat nyeltük mint a sört :D
|
Lehet, hogy igazad van (sőt: valószínű :D)
De én orkként alig tartottam kocsmát... Lehet én voltam láma (kisbetűvel, persze!) Mert az orknak ugyanannyi tolierőhöz több kocsma kell, mint a gnómnak. De heazért helyesbítek: a gnómot lenyeli az ork, de az meg erőlködés nélkül megrengeti... És ha ledőlnek a kocsmák, akkor... Hagyjuk, kezd bonyolult lenni :D |
én 40% barakk és 13-15% kocsmával toltam... lehet őrült vagyok? :D és 5-7% templommal (na az tényleg kevés volt :D)
|
Nem mondtam egy szóval sem... :D
Én inkább varit tartottam többet, a tolijaimon így is-úgy is átjönnek, így legalább a hulla hadik nem tudtak ártózni, max. egyszer! |
naja. csak én inkább azt mondtam hogy az lopjon tekit aki tolis, a többit sereggel úgyis úgy meg lehet búbolni, hogy nem akar rengetni utána valamiért... :D
|
OFF!
Nézzétek meg az új topicomat az "általános beszélgetések" rovatban! ON! |
All times are GMT +1. The time now is 04:18. |