![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Vagyunk páran olyan emberek ,akik alvás nélkül is tökéletesek:D Na meg persze szerények.
|
Quote:
Néha pihenek,de az alvás csak hátráltatna:) Szóval írok,majd 6000-et ide és,akkor boldog karácsonyt:p |
Quote:
|
Pedig a karácsonyi szúnyog leves nagyon finom:):D
|
Én a helyetekben nem piszkálódnék egy olyan szúnyoggal ,aki mögött sok ezer paci ál:P
|
Quote:
|
Főzhetek, de akkor meg is kell ennetek:D MINDET!!!!:D
|
Quote:
|
Kimondta, hogy husit is rakok a levesbe?:D Főzhetem gabonából is és akkor passzol a vega hódos karácsonyba:D Aki megfőzeti egye is meg:D
|
Quote:
|
Bölcs döntés, a levesem még úgy is fejlesztés alatt áll:D, már egyre kevesebb a halálos áldozat.
|
Quote:
|
Quote:
Inkább legyen egy user,aki megmondja a frankót a többi usernek + plusz oktatja őket, neveli őket ráadásul magánéleti élményeket oszt meg a barkóba topicban:D és kész a chokapik;) |
Quote:
:D:D:D:D:D:D:D:D Meg azért is, hogy gyarapítsam a hozzászólásokat :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Remélem Remynek is tetszeni fog:D |
Quote:
:rolleyes: ... :D |
Quote:
Kijazza Remy:eek::D |
Quote:
Kb olyasmi, mintha mennel az utcan, es minden embernek koszonnel... Gondolom cseppet furan neznenek Rad. Raadasul szerintem az en beirasaim egy reszebol azert lehet tanulni is. :) |
Quote:
Arról én nem tehetek ,hogy te nem tudod megkülönböztetni nevük alapján az embereket. Számodra egy Balázs biztos lány, egy Gábor biztos lány, egy Orsi pedig biztos fiú.Ez magányügy!! Az utcán nem szokásom köszöngetni vadidegen emebereknek,de szerintem nem néznének rám furcsán.A köszönés a mai világban furcsa lenne:rolleyes: Amikor olyan hangulatomban vagyok ,akkor még beszélgetni is leállok vadidegenekkel. Én ilyen vagyok:) Sorry Remy! A hódító nevű játékban köszönteni a játékosokat születésnapjuk alkalmából miért gond vagy miért fölösleges?(Erre kérlek ne válaszolj!) A utolsó mondatod viszont igaz, de ezért nem kéne verni a melled! A te beírásaidból való igaz, hogy lehet tanulni,mert egy überkirályokos csávó vagy,de legalább ne írnád le minden 50.postod után. Rólad tudják,hogy okos vagy,nem szükséges hangoztatni!;):) |
Quote:
1. Sikerult abba ( raadasul rosszul) belekapaszkodni, amivel csak azt akartam erzekeltetni, hogy mennyire nem tudsz roluk semmit, azonkivul, hogy szulinapjuk van. Szerintem ugy kb a userek 1% viseli a keresztnevet itt. De nem is ez volt a lenyeg, de ennek ellenere sem jott be az ervelesed. :) 2. Az rendben van, de mindegyik vadidegen emberrel leallsz beszelgetni? 3. De valaszolok, nincs vele baj, de nekem szemely szerint fura olyanoknak is folyton boldog szulinapot koszongetni, akikrol azt sem tudom, kicsodak. 4. Nem hinnem, hogy vernem a mellem. Nem stilusom, egyaltalan. 5. Nem tudom, miert kellett igy elszallni mind stilusban, mind mondanivaloban, ezt semmi sem indokolta, nem volt tamado a beirasom. |
Ajjaj, már megint kezdődik :eek:
Hogy témánál maradjunk: ~5870 post kell még |
Tényleg szépen belehutatok az éjjel:D
|
Quote:
Erről a beszólásról,Remy,ez jutott eszembe :) |
Még jó, hogy a karácsony a téma, a szeretet ünnepe, meg ilyenek...
|
Quote:
:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
A Karácsony bizony a szeretet ünnepe, nem látod Ati, hogy mennyire szeretjük egymást? Úgy tudunk veszekedni, mint akik 30-40 éve házasok ;) |
Quote:
|
Höhö vicces :) Én minden embernek köszönök az utcán :) Barátnőm már unja is és hülyének néz én meg jót szórakozok :) Szerintem ezért nem vagyok hülye csak mert köszönök minden embernek. Falun is köszön mindenki mindenkinek. Pest meg csak egy Nagyfalu :p :) ennyi :) én sztem senkit nem sértek azzal hogy köszönök neki ennyi!
és Karácsony előtt után Boldog Karácsonyt is fogok kívánni mindenkinek! :p:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
még 15 nap? :) tuti meg lesz! :D
|
All times are GMT +1. The time now is 13:01. |