Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Óriás stratégiák és tippek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3234)

Reni 01-01-2009 17:32

Szecsa, mióta nem játszol szerintem óriásit változott a játék. Egyre kevesebb aki hadval akar játszani és sereggel áll ki ellened. Most a tolizás - varizás a nagyon menő, hogy mi az oka nem tudom, de imádják. Ez ellen viszont nem árt bankot tartani, mert pénz viszont kell legyen az oridba ha játszol, mert nem tudod mikor kell töltened vagy építkezned esetleg ha véletlen valamelyik mégis kimozdulna cserélned.

Szecsa 01-01-2009 17:44

Köszönöm, Reni :) Ezért boldog szülinapot kívánok Neked is!
Amugy a vari/tolizáshoz kevesebb lélekjelenlét kell szerintem. Legalábbis, gondolom én, hogy elnyomod a készülidet, aztán óránként elég ránézned, és lopni stb csak negyed nap múlva tudsz igazán.
S akkor ilyen 4 fős vari/toli szöviket kell elképzelni/készülni mostanság? Elég rémisztően hangzik. De ahogy én tapasztaltam, minél magasabbra jutunk egy csoportban, annál kisebb értéke van pl. a toliknak. Hiszen bejön a távolsági minusz, míg pl. 7-8 ezer pontra a lopás az eredeti 20-30%-a addig a sereg elérhet oda 3-4 kör alatt is.

vityu 01-01-2009 17:45

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 200820)
Szecsa, mióta nem játszol szerintem óriásit változott a játék. Egyre kevesebb aki hadval akar játszani és sereggel áll ki ellened. Most a tolizás - varizás a nagyon menő, hogy mi az oka nem tudom, de imádják. Ez ellen viszont nem árt bankot tartani, mert pénz viszont kell legyen az oridba ha játszol, mert nem tudod mikor kell töltened vagy építkezned esetleg ha véletlen valamelyik mégis kimozdulna cserélned.

Nagyon sokat látok L-ben is 2-3% kocsmás óriást... ezt sosem értettem. A gnómoknak 5-6is, olyannak, aki hadis beállítottságú, tehát tényleg érdemes bankot tartani. Nálam még a hadi tolvajnál is van minimális, mert gyakran sok pénz fordul meg, és ha kiszúrja egy full tolvaj, akkor legalább egy kicsit legyen védve.

Reni 01-01-2009 19:05

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 200821)
Köszönöm, Reni :) Ezért boldog szülinapot kívánok Neked is!
Amugy a vari/tolizáshoz kevesebb lélekjelenlét kell szerintem. Legalábbis, gondolom én, hogy elnyomod a készülidet, aztán óránként elég ránézned, és lopni stb csak negyed nap múlva tudsz igazán.
S akkor ilyen 4 fős vari/toli szöviket kell elképzelni/készülni mostanság? Elég rémisztően hangzik. De ahogy én tapasztaltam, minél magasabbra jutunk egy csoportban, annál kisebb értéke van pl. a toliknak. Hiszen bejön a távolsági minusz, míg pl. 7-8 ezer pontra a lopás az eredeti 20-30%-a addig a sereg elérhet oda 3-4 kör alatt is.

Nem ma van a szülinapom, de köszönöm :) elbénáztam megint a beállítást, bocsi akit félrevezettem vele.

Nem tudom mihez kell több lélekjelenlét, én pl. nem tudnék tolis vagy varis lenni és tűrni hogy ütnek megelégedve azzal hogy csak tolikkal vagy varikkal vághatok vissza.

Jobb ha felkészülsz sok ilyennek fogsz találkozni, minél feljebb mész annál többel. Arra ami régen volt hogy jókat lehetett harcolni ne számíts, ez már ritkaságszámba megy, holott régebben minden lépésnél belebotlottál egy-egy jó vagy ha nem is jó, de játszani akaró szövibe. Most a csiribiris szövik vannak túlsúlyban.

Dark Elder 01-01-2009 19:08

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 200822)
Nagyon sokat látok L-ben is 2-3% kocsmás óriást... ezt sosem értettem. A gnómoknak 5-6is, olyannak, aki hadis beállítottságú, tehát tényleg érdemes bankot tartani. Nálam még a hadi tolvajnál is van minimális, mert gyakran sok pénz fordul meg, és ha kiszúrja egy full tolvaj, akkor legalább egy kicsit legyen védve.

Érdekes.... mintha pár oldallal előrébb talán én is valami hasonlót írtam volna.. csak pár rész kihagyásával, mégis meglincselésíg fajult majdnem az egész... szóval, ha valaki nyit egy topic-ot, talán félre kéne tenni a személyes ellentéteket és szubjektíven nyilatkozni... vagy minimálisan építő jelleggel... és ez nem pénz és egyéb kérdése, de általában 5ös szinteken még óriással is lehet lopni, még akkor is ha csak 1- vagy max 2 kocsmája van. 4-5 körös orikkal meg simán lehet bűvészkedni, de ennek ára van. sokszori éjszakázás , vagy ébresztés. a többit meg mindenki saját szája ízen alakítja. Dehát páran úgyis jobban tudnak mindenkitől mindent... BOCSÁNAT. Páran úgyis jobban utálnak mindenkinél ... mivel hasonló dolgokkal foglalkozom életem során a mindennapokban, tudom miért van. Úgyhogy köszike minden egyes embernek ! Hasonlóan sikeres évet minden hódosnak 2009-ben is !

ja igen... a bank az tényleg kell.. 200 milláíg elég egy óriásnál a 6-7... mert sziesztával simán lefogja a pénzét. Tanya... elég a 10-12 raktár... tanya nélkül, ha egy hadisnál jár a sereg, kihúzza 10 köríg is...

Reni 01-01-2009 19:08

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 200822)

Van ahol muszáj ennyit tartani ha nem akarod hogy az egész négyes szövi rajtad mutyizza le a készülijét :D:D
Viszont még így is simán beférsz hozzájuk és ütheted őket.

Dark Elder 01-01-2009 19:11

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 200824)
Nem ma van a szülinapom, de köszönöm :) elbénáztam megint a beállítást, bocsi akit félrevezettem vele.

Nem tudom mihez kell több lélekjelenlét, én pl. nem tudnék tolis vagy varis lenni és tűrni hogy ütnek megelégedve azzal hogy csak tolikkal vagy varikkal vághatok vissza.

Jobb ha felkészülsz sok ilyennek fogsz találkozni, minél feljebb mész annál többel. Arra ami régen volt hogy jókat lehetett harcolni ne számíts, ez már ritkaságszámba megy, holott régebben minden lépésnél belebotlottál egy-egy jó vagy ha nem is jó, de játszani akaró szövibe. Most a csiribiris szövik vannak túlsúlyban.

Sajnos ez is igaz.... Dehát minden változik, sok ember úgy boldogúl ahogy tud... ezt meg mindenki maga válogatja... én sem játszottam még jót tolis és varis orikkal... végűl is, azért van 4-5 féle sereg a hódban , mert hódító... és nem sorceror vagy akármi is a neve... de tény hogy szükség van a varikra és tolikra is.

vityu 01-01-2009 19:21

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 200824)

Azért velünk még lehet játszani! :) A varázsló- és tolvajakciók csak hab a tortán. :)

Quote:

Originally Posted by Reni
Van ahol muszáj ennyit tartani ha nem akarod hogy az egész négyes szövi rajtad mutyizza le a készülijét
Viszont még így is simán beférsz hozzájuk és ütheted őket

Jogos, nekem is kellett tartani az orkomnál B-ben 6%kocsmát, hogy ne mindenki engem húzzon, pedig nem is volt mit. 100 tekercs/3fajta /lopás, és rendszeresen jártak...természetesen -5körről. Na ott nekem is volt annyi, hogy szégyelltem. :D

Szecsa 01-01-2009 19:28

De nerfelve lett a hadizás vagy mi? :) Nem értem, hogy miért éri meg jobban tolizni.
Az addig oké, hogy egy óriás ellen sokat nem lehet tenni tolik ellen, igazábol annyira nem is érdemes, hiszen ha az hadis sokkal nagyobb károkat tud okozni.
Most hogy más fajoknál mi a helyzet, nem tudom. Az biztos, hogy a gnómnak a tekercslopáson kívűl sok minden fájhat, és a többi fajnak meg jórészt majdnem minden.
Majd próbálok erre figyelni fentebbi szinteken, köszi :)

sutike31005 01-01-2009 20:08

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 200690)
Szerintem nem csak pénz és ráfordított idő kérdése egy 0házas óriás, vagy egy 1-2körös ork... Bizony itt a piac, ami nélkül meg vagy velük halva. Ennyi!
Gondold el, hogy kiveszem a tekercsből/nyersből valamiből a pénzem, és ezt teszi az egész szövetség. És mi szépen felvásároljuk az egész katonapiacot. 3x annyiból fogsz tudni az óriásba embert fokozni, és csak annyit, amennyit hagyunk...Ugyanez a gabonapiaccal.

Jah, hogy te ezt nem tudod elgondolni, mert a másik országod uralja a neked fontos piacrészeket? így tényleg csak ráfordított idő és a fenti ország pénzének kérdése...

megnézem mikor veszed ki az A-n a katipiacot..

vityu 01-01-2009 20:14

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 200835)
megnézem mikor veszed ki az A-n a katipiacot..

Jah, tényleg, most hogy mondod, az egész játék egyetlen csoportról szól... köszi, hogy figyelmeztettél! :eek:

Akkor tökéletesen életképes egy 0 házas óriás pl 6000 hektáron, ahol kell neki 70k népesség...

sutike31005 01-01-2009 20:17

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 200836)
Jah, tényleg, most hogy mondod, az egész játék egyetlen csoportról szól... köszi, hogy figyelmeztettél! :eek:

Akkor tökéletesen életképes egy 0 házas óriás pl 6000 hektáron, ahol kell neki 70k népesség...

ott volt a nulla házas óriás.. azaz tudtommal ott volt olyan.. és szépen haladt..
mivel a nulla házasról beszéltünk a többi csoportba meg nem életképes annyira az ilyen ezért evidens, hogy azt a csoportot említem, ahol meg tudodd élni az ilyen.. vagy beszléjünk még a német hódrol is? csak azért mert átha ott nem életképes valami?

u.i.: kár, hogy a saját üzenetemre nem tudok tetszik jelet adni..

vityu 01-01-2009 20:29

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 200838)
ott volt a nulla házas óriás.. azaz tudtommal ott volt olyan.. és szépen haladt..

Kicsit gondolkodok. Tegyük fel 60k népesség kell neki, ez 1 nap alatt 750k katona kell neki, ha folyamatosan halad, és kell, hogy működjenek az épületei... 750k katonából már elég szépen lehet fedezni is... És akkor ez csak 1 nap. Azért itt ez már túl megy egy olyan határon, amit én nem akarok elhinni. Vagy pedig aki csinálta, csak poénból, mert volt rá annyi pénze...
750k katona ha 12000 arany áron számolunk, 9yard. Ha 10k-n, akkor 7,5. Ha napi ennyi pénzt, plusz a seregengedéseket, a sereg véletlen elengedését (elég egyszer nem felébredni a fokozásra) megérte annak aki ezt csinálta...
És akkor nem esett szó arról, hogy vajon kerül ki a piacra napi 750k frissen képzett egység? És ha ekkora a kereslet, akkor nem ugrik meg az ár? Akkor már megint sokkal többe kerül...
Nem, én ezt nem akarom elhinni. Ha igaz volt, ha nem.

vityu 01-01-2009 20:30

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 200838)
mivel a nulla házasról beszéltünk a többi csoportba meg nem életképes annyira az ilyen ezért evidens, hogy azt a csoportot említem, ahol meg tudodd élni az ilyen.. vagy beszléjünk még a német hódrol is? csak azért mert átha ott nem életképes valami?

u.i.: kár, hogy a saját üzenetemre nem tudok tetszik jelet adni..

Viszont volt arról szó, hogy régen ki tudták venni a katonapiacot A-ban. Most nem lehet, de ez sem most volt!

sutike31005 01-01-2009 20:39

Eredeti szerző: sutike31005
jó igazad van.. és arról is volt szó, hogy eljön a dzsihád meg a második jézus..meg, hogy összeomlik a világ, ha beindul a részecske gyorsító.. de hogy jön ez ide? az óriás akkor volt amikor volt és akkor ott jó volt, ha nem lett volna jó akkor nem jutott volna oda ahova jutott.. vagy nem? vagy pénzelte őt az a-s barátja? szerintem nem volt rá szüksége.. vagy vagy? ehh hagyjuk kössél magadba, fáradt vagyok most ehhez.. Éncsak annyit mondok, hogy volt életképes 0 házas óriás és nem kezdőknek javasolva és nem úgy hogy valaki multizott volna, vagy jkszezett volna.. szóval ehhez szólj hozzá

vityu 01-01-2009 20:42

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 200841)
jó igazad van.. és arról is volt szó, hogy eljön a dzsihád meg a második jézus..meg, hogy összeomlik a világ, ha beindul a részecske gyorsító.. de hogy jön ez ide? az óriás akkor volt amikor volt és akkor ott jó volt, ha nem lett volna jó akkor nem jutott volna oda ahova jutott.. vagy nem? vagy pénzelte őt az a-s barátja? szerintem nem volt rá szüksége.. vagy vagy? ehh hagyjuk kössél magadba, fáradt vagyok most ehhez.. Éncsak annyit mondok, hogy volt életképes 0 házas óriás és nem kezdőknek javasolva és nem úgy hogy valaki multizott volna, vagy jkszezett volna.. szóval ehhez szólj hozzá

Köszi, nem szólok hozzá! Senki se szólt multizásról, se jksz-ről, bennem ez fel sem ötlött, mivel A-ban 9 ország állhat mellette. Ha magadból indulsz ki, azt sajnálom. Remélem nem így van!

sutike31005 01-01-2009 20:43

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 200627)
Nem ért hozzá, ő csak az egyik W-s multikirály. Ott amikor a másik fenti ország termeli a zsét, akkor nekem is könnyen lehetne...

akkor ez mi? na ez szerinted mi?

vityu 01-01-2009 20:48

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 200843)

Talán ő csinálta meg azt az óriást? Mert ő annyit mondott, hogy hallott róla... Tehát azt se tudom minek hozod fel ide... Egy másik személyről szólt az egész. Dark Elderről, ha nem láttad volna. Róla írtam amit írtam, tehát nem hiszem, hogy ezzel te bármit is meg tudsz magyarázni!

Betelgeuse 01-01-2009 20:51

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 200843)

A topik címe óriás stratégiák és tippek, ha eltévedtél volna.
Nyiss egy "hogy csináljunk egy 0 házas óriást tápolva" és ott vitázz szerintem de kicsit higgadtabban:)

Elfi 01-01-2009 21:05

Olyanok vagytok mint a gyerekek, nem hiszem el. .:D

Mindenki csak a saját szemszögéből nézi a dolgokat, senki nem mondta, ha jól olvastam, hogy 6000 hekin volt a 0 házas óriás, és miért ne lehetne egy tipp a stratégiák között, ezt sem értem. .

Mint ahogyan azt sem, hogy Vityu először lebénázod a 2-3%os óriásokat, aztán eszedbe jut, hogy te is rá voltál kényszerülve, hogy Orkként 6-7%-ot tarts. .

Minden csoport, még ha többször is jársz ugyanott mindig más, mivel mindig mások vannak körülötted, hogyan lehetne mindig ugyanazzal a stratégiával végig menni, mondjuk ezzel nem mondtam túl sok újat.. :D

De szerintem nem kéne egyből leharapni a másik fejét, mindenki vehetne egy kis önmérsékletet az új évvel, én már megkezdtem, nem isvagyok profi. .:D

BÚÉK Mindenkinek!

vityu 01-01-2009 21:23

Quote:

Originally Posted by Elfi (Post 200848)
Mint ahogyan azt sem, hogy Vityu először lebénázod a 2-3%os óriásokat, aztán eszedbe jut, hogy te is rá voltál kényszerülve, hogy Orkként 6-7%-ot tarts. .

Azért óriásként annyit tartani...sose pazaroltam óriásba 1max 2 kocsmánál többet! Úgy se, ha bányáim voltak, és loptak is. Annyira elenyésző, amit el tudnak vinni... Orknál 3 ország tekercsezett le egy nap, 20millába került pótolni, és csak 3 fajtát vittek, mert annyi volt benn. Szerintem van különbség!
Orkként azért kellett annyit tartsak ott, mert még az óriások is le tudtak volna lopni...Így csak a tolvajok/hadi tolvajok fértek be, ami meg rögtön előnyösebb lett.

Redback 01-01-2009 21:40

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 200839)
Kicsit gondolkodok. Tegyük fel 60k népesség kell neki, ez 1 nap alatt 750k katona kell neki, ha folyamatosan halad, és kell, hogy működjenek az épületei... 750k katonából már elég szépen lehet fedezni is... És akkor ez csak 1 nap. Azért itt ez már túl megy egy olyan határon, amit én nem akarok elhinni. Vagy pedig aki csinálta, csak poénból, mert volt rá annyi pénze...
750k katona ha 12000 arany áron számolunk, 9yard. Ha 10k-n, akkor 7,5. Ha napi ennyi pénzt, plusz a seregengedéseket, a sereg véletlen elengedését (elég egyszer nem felébredni a fokozásra) megérte annak aki ezt csinálta...
És akkor nem esett szó arról, hogy vajon kerül ki a piacra napi 750k frissen képzett egység? És ha ekkora a kereslet, akkor nem ugrik meg az ár? Akkor már megint sokkal többe kerül...
Nem, én ezt nem akarom elhinni. Ha igaz volt, ha nem.

Ehhez annyit hozzá tennék, hogy nem kell minden körben befokozni annyit, nem hiszem hogy állandóan járt a sereg, meg tornyokba csak akkor kell fokozni, hogyha jön a sereg, amúgy felesleges.

vityu 01-01-2009 21:53

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 200852)
Ehhez annyit hozzá tennék, hogy nem kell minden körben befokozni annyit, nem hiszem hogy állandóan járt a sereg, meg tornyokba csak akkor kell fokozni, hogyha jön a sereg, amúgy felesleges.

dupláztam, és nem tudom kitörölni valami miatt :S Nincs olyan, hogy törlés :S

vityu 01-01-2009 21:54

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 200852)

Szerintem, ha valaki 0% házzal játszik, akkor azt csak azért, hogy 90valahány % barakkal tudja nyomni. Nem hinném, hogy egyáltalán tart tornyokat. Kell pár % templom a vérszomjhoz meg a védelemhez, a többi barakk. Ha 80x% barakkal akarna játszani, akkoris inkább 10% házat tartana, mint 10% tornyot...

Kutyuleee 01-01-2009 22:08

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 200856)
Szerintem, ha valaki 0% házzal játszik, akkor azt csak azért, hogy 90valahány % barakkal tudja nyomni. Nem hinném, hogy egyáltalán tart tornyokat. Kell pár % templom a vérszomjhoz meg a védelemhez, a többi barakk. Ha 80x% barakkal akarna játszani, akkoris inkább 10% házat tartana, mint 10% tornyot...

Vityu gondolkodj:)
Evidens hogy hosszú távon hülyeség ilyen orit tartani. 2 oka lehet amiért időszakosan ilyet tart az ember:1, emberi távolságon belül nincs más üthető ori, csak egy igazi bunker elf. mondjuk ha ez már magas hekin van, akkor a fedezés is ki(volt)lőve. itt kell mondjuk 95% barakk meg 5% templom a vérszomjra:) semmi egyéb nem szükséges:) bele fokozni pedig csak akkor kell amikor ütni indulsz. többi esetben ha úgysincs bent a sereg, fölösleges müködnie, az amúgyis üres barakkoknak:) a másik eset pedig ha klánütéshez kell ennyire kigyúrt ori, akkor elvben belefér a 100%barakk, mert ugye ott még a vérszomj se kell:) természetesen itt is pár körre kell csak a fokozás. ez utobbi esetben jellemzőbb inkább az ilyen szélsőséges kialakitás, mert nagyságrendekkel nagyobb a "jutalom":) voltak már nem is 1x kevés házas orik az A-ban,sőt ház free oriról is halottam már:)

vityu 01-02-2009 02:22

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 200857)
Evidens hogy hosszú távon hülyeség ilyen orit tartani. 2 oka lehet amiért időszakosan ilyet tart az ember:1, emberi távolságon belül nincs más üthető ori, csak egy igazi bunker elf. mondjuk ha ez már magas hekin van, akkor a fedezés is ki(volt)lőve. itt kell mondjuk 95% barakk meg 5% templom a vérszomjra:) semmi egyéb nem szükséges:) bele fokozni pedig csak akkor kell amikor ütni indulsz. többi esetben ha úgysincs bent a sereg, fölösleges müködnie, az amúgyis üres barakkoknak:) a másik eset pedig ha klánütéshez kell ennyire kigyúrt ori, akkor elvben belefér a 100%barakk, mert ugye ott még a vérszomj se kell:) természetesen itt is pár körre kell csak a fokozás. ez utobbi esetben jellemzőbb inkább az ilyen szélsőséges kialakitás, mert nagyságrendekkel nagyobb a "jutalom":) voltak már nem is 1x kevés házas orik az A-ban,sőt ház free oriról is halottam már:)

Mondassz valamit! :D Tehát tényleg, itt a magas hektár az, ami a döntő. Az igen magas hektár!

Redback 01-02-2009 02:26

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 200864)
Mondassz valamit! :D Tehát tényleg, itt a magas hektár az, ami a döntő. Az igen magas hektár!

És az, hogy nem sokáig voltak fenntartva az ilyen országok :)

vityu 01-02-2009 02:32

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 200865)
És az, hogy nem sokáig voltak fenntartva az ilyen országok :)

A nem sok, azért szerintem nem 1 napot jelentett!

Mellesleg nem kéne ilyenkor aludnod? :D

Redback 01-02-2009 03:00

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 200866)
A nem sok, azért szerintem nem 1 napot jelentett!

Mellesleg nem kéne ilyenkor aludnod? :D

De, de csak KÉNE, tehát nem kell.És neked?:p

vityu 01-02-2009 03:17

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 200870)
De, de csak KÉNE, tehát nem kell.És neked?:p

22évesen én döntök:D, amúgy elvileg tanulok, de volt pár ügyem, így nem ment!:eek:

Dark Elder 01-03-2009 18:25

Na szóval , visszatérve a témához... sokféle óriás létezik...
Hadinak itt egy :
34 ház
105 barakk
20 torony
23 templom
2 kocsma
6 bank
és 10 raktár
kb 4-5 körös, ez 200 hekire, ezt lehet módosítgatni , természetesen ha valaki nem aktív - barakk és az megy rakiba.. szerintem ez a hadis óriás bármikor bárhol elég sokat tud. a 34 ház azért elég mert lehet lesz pici néphiány, de az a bankokra elég, mert azok úgyis passzívok, ha jól tudom, viszont ha kereskedő , akkot mondjuk nem műkszik...

varinak is lehet, de azt majd később, bár ha valaki nagyon nem aktív itt még mindíg lehet a barakkokból leszedni és tanyának rakni... simán majdnem hogy önellátó, kevés a kocsma, de hadisnál nem is kell, mert nem az határozza meg a katonai morált..

Redback 01-03-2009 18:42

Quote:

Originally Posted by Dark Elder (Post 200934)
Na szóval , visszatérve a témához... sokféle óriás létezik...
Hadinak itt egy :
34 ház
105 barakk
20 torony
23 templom
2 kocsma
6 bank
és 10 raktár
kb 4-5 körös, ez 200 hekire, ezt lehet módosítgatni , természetesen ha valaki nem aktív - barakk és az megy rakiba.. szerintem ez a hadis óriás bármikor bárhol elég sokat tud. a 34 ház azért elég mert lehet lesz pici néphiány, de az a bankokra elég, mert azok úgyis passzívok, ha jól tudom, viszont ha kereskedő , akkot mondjuk nem műkszik...

varinak is lehet, de azt majd később, bár ha valaki nagyon nem aktív itt még mindíg lehet a barakkokból leszedni és tanyának rakni... simán majdnem hogy önellátó, kevés a kocsma, de hadisnál nem is kell, mert nem az határozza meg a katonai morált..

Szép éplista, tényleg jó.A kiemelt részt nem értem:
Önellátó?egy termelő épülete sincs :)

Hex 01-03-2009 18:52

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 200941)

Quote:

Originally Posted by Dark Elder (Post 200934)

Tess Red

*rövid*

Redback 01-03-2009 18:55

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 200945)
Tess Red

*rövid*

Hmmm....
Köszike szépen :)

Andrew 01-03-2009 19:05

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 200941)

Foszt :D:D:D

sutike31005 01-03-2009 21:14

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 200951)
Foszt :D:D:D

a barakkba lévő lovak na azok a tuti termelő épületeket.. egy jobb környéken napi 3-4 fosztásnyit is termel :DD

Dark Elder 01-03-2009 21:25

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 200945)
Tess Red

*rövid*

Ja , köszi ! :) Néha kicsit értetlenül fogalmazok.. van ilyen :)

Killer 01-04-2009 06:31

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 200969)
a barakkba lévő lovak na azok a tuti termelő épületeket.. egy jobb környéken napi 3-4 fosztásnyit is termel :DD

így van:)
a tanyafree óriásom 200 hekin naponta egyszer vesz gabonát kb:)
nem!!nemazért mert 100 rakija van:p

Khazad-Dum 03-17-2009 11:38

Magyarázátok már el nekem hogy hogy lesz egy oriból 90% barakkos ori. Kicsit kevés a fantáziám.

Durean 03-17-2009 11:55

Quote:

Originally Posted by Khazad-Dum (Post 205653)
Magyarázátok már el nekem hogy hogy lesz egy oriból 90% barakkos ori. Kicsit kevés a fantáziám.

kerdesedre a valasz:

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 200857)

All times are GMT +1. The time now is 09:51.