![]() |
Szecsa, mióta nem játszol szerintem óriásit változott a játék. Egyre kevesebb aki hadval akar játszani és sereggel áll ki ellened. Most a tolizás - varizás a nagyon menő, hogy mi az oka nem tudom, de imádják. Ez ellen viszont nem árt bankot tartani, mert pénz viszont kell legyen az oridba ha játszol, mert nem tudod mikor kell töltened vagy építkezned esetleg ha véletlen valamelyik mégis kimozdulna cserélned.
|
Köszönöm, Reni :) Ezért boldog szülinapot kívánok Neked is!
Amugy a vari/tolizáshoz kevesebb lélekjelenlét kell szerintem. Legalábbis, gondolom én, hogy elnyomod a készülidet, aztán óránként elég ránézned, és lopni stb csak negyed nap múlva tudsz igazán. S akkor ilyen 4 fős vari/toli szöviket kell elképzelni/készülni mostanság? Elég rémisztően hangzik. De ahogy én tapasztaltam, minél magasabbra jutunk egy csoportban, annál kisebb értéke van pl. a toliknak. Hiszen bejön a távolsági minusz, míg pl. 7-8 ezer pontra a lopás az eredeti 20-30%-a addig a sereg elérhet oda 3-4 kör alatt is. |
Quote:
|
Quote:
Nem tudom mihez kell több lélekjelenlét, én pl. nem tudnék tolis vagy varis lenni és tűrni hogy ütnek megelégedve azzal hogy csak tolikkal vagy varikkal vághatok vissza. Jobb ha felkészülsz sok ilyennek fogsz találkozni, minél feljebb mész annál többel. Arra ami régen volt hogy jókat lehetett harcolni ne számíts, ez már ritkaságszámba megy, holott régebben minden lépésnél belebotlottál egy-egy jó vagy ha nem is jó, de játszani akaró szövibe. Most a csiribiris szövik vannak túlsúlyban. |
Quote:
ja igen... a bank az tényleg kell.. 200 milláíg elég egy óriásnál a 6-7... mert sziesztával simán lefogja a pénzét. Tanya... elég a 10-12 raktár... tanya nélkül, ha egy hadisnál jár a sereg, kihúzza 10 köríg is... |
Quote:
Viszont még így is simán beférsz hozzájuk és ütheted őket. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
De nerfelve lett a hadizás vagy mi? :) Nem értem, hogy miért éri meg jobban tolizni.
Az addig oké, hogy egy óriás ellen sokat nem lehet tenni tolik ellen, igazábol annyira nem is érdemes, hiszen ha az hadis sokkal nagyobb károkat tud okozni. Most hogy más fajoknál mi a helyzet, nem tudom. Az biztos, hogy a gnómnak a tekercslopáson kívűl sok minden fájhat, és a többi fajnak meg jórészt majdnem minden. Majd próbálok erre figyelni fentebbi szinteken, köszi :) |
Quote:
|
Quote:
Akkor tökéletesen életképes egy 0 házas óriás pl 6000 hektáron, ahol kell neki 70k népesség... |
Quote:
mivel a nulla házasról beszéltünk a többi csoportba meg nem életképes annyira az ilyen ezért evidens, hogy azt a csoportot említem, ahol meg tudodd élni az ilyen.. vagy beszléjünk még a német hódrol is? csak azért mert átha ott nem életképes valami? u.i.: kár, hogy a saját üzenetemre nem tudok tetszik jelet adni.. |
Quote:
750k katona ha 12000 arany áron számolunk, 9yard. Ha 10k-n, akkor 7,5. Ha napi ennyi pénzt, plusz a seregengedéseket, a sereg véletlen elengedését (elég egyszer nem felébredni a fokozásra) megérte annak aki ezt csinálta... És akkor nem esett szó arról, hogy vajon kerül ki a piacra napi 750k frissen képzett egység? És ha ekkora a kereslet, akkor nem ugrik meg az ár? Akkor már megint sokkal többe kerül... Nem, én ezt nem akarom elhinni. Ha igaz volt, ha nem. |
Quote:
|
Eredeti szerző: sutike31005
jó igazad van.. és arról is volt szó, hogy eljön a dzsihád meg a második jézus..meg, hogy összeomlik a világ, ha beindul a részecske gyorsító.. de hogy jön ez ide? az óriás akkor volt amikor volt és akkor ott jó volt, ha nem lett volna jó akkor nem jutott volna oda ahova jutott.. vagy nem? vagy pénzelte őt az a-s barátja? szerintem nem volt rá szüksége.. vagy vagy? ehh hagyjuk kössél magadba, fáradt vagyok most ehhez.. Éncsak annyit mondok, hogy volt életképes 0 házas óriás és nem kezdőknek javasolva és nem úgy hogy valaki multizott volna, vagy jkszezett volna.. szóval ehhez szólj hozzá |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nyiss egy "hogy csináljunk egy 0 házas óriást tápolva" és ott vitázz szerintem de kicsit higgadtabban:) |
Olyanok vagytok mint a gyerekek, nem hiszem el. .:D
Mindenki csak a saját szemszögéből nézi a dolgokat, senki nem mondta, ha jól olvastam, hogy 6000 hekin volt a 0 házas óriás, és miért ne lehetne egy tipp a stratégiák között, ezt sem értem. . Mint ahogyan azt sem, hogy Vityu először lebénázod a 2-3%os óriásokat, aztán eszedbe jut, hogy te is rá voltál kényszerülve, hogy Orkként 6-7%-ot tarts. . Minden csoport, még ha többször is jársz ugyanott mindig más, mivel mindig mások vannak körülötted, hogyan lehetne mindig ugyanazzal a stratégiával végig menni, mondjuk ezzel nem mondtam túl sok újat.. :D De szerintem nem kéne egyből leharapni a másik fejét, mindenki vehetne egy kis önmérsékletet az új évvel, én már megkezdtem, nem isvagyok profi. .:D BÚÉK Mindenkinek! |
Quote:
Orkként azért kellett annyit tartsak ott, mert még az óriások is le tudtak volna lopni...Így csak a tolvajok/hadi tolvajok fértek be, ami meg rögtön előnyösebb lett. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Evidens hogy hosszú távon hülyeség ilyen orit tartani. 2 oka lehet amiért időszakosan ilyet tart az ember:1, emberi távolságon belül nincs más üthető ori, csak egy igazi bunker elf. mondjuk ha ez már magas hekin van, akkor a fedezés is ki(volt)lőve. itt kell mondjuk 95% barakk meg 5% templom a vérszomjra:) semmi egyéb nem szükséges:) bele fokozni pedig csak akkor kell amikor ütni indulsz. többi esetben ha úgysincs bent a sereg, fölösleges müködnie, az amúgyis üres barakkoknak:) a másik eset pedig ha klánütéshez kell ennyire kigyúrt ori, akkor elvben belefér a 100%barakk, mert ugye ott még a vérszomj se kell:) természetesen itt is pár körre kell csak a fokozás. ez utobbi esetben jellemzőbb inkább az ilyen szélsőséges kialakitás, mert nagyságrendekkel nagyobb a "jutalom":) voltak már nem is 1x kevés házas orik az A-ban,sőt ház free oriról is halottam már:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mellesleg nem kéne ilyenkor aludnod? :D |
Quote:
|
Quote:
|
Na szóval , visszatérve a témához... sokféle óriás létezik...
Hadinak itt egy : 34 ház 105 barakk 20 torony 23 templom 2 kocsma 6 bank és 10 raktár kb 4-5 körös, ez 200 hekire, ezt lehet módosítgatni , természetesen ha valaki nem aktív - barakk és az megy rakiba.. szerintem ez a hadis óriás bármikor bárhol elég sokat tud. a 34 ház azért elég mert lehet lesz pici néphiány, de az a bankokra elég, mert azok úgyis passzívok, ha jól tudom, viszont ha kereskedő , akkot mondjuk nem műkszik... varinak is lehet, de azt majd később, bár ha valaki nagyon nem aktív itt még mindíg lehet a barakkokból leszedni és tanyának rakni... simán majdnem hogy önellátó, kevés a kocsma, de hadisnál nem is kell, mert nem az határozza meg a katonai morált.. |
Quote:
Önellátó?egy termelő épülete sincs :) |
Quote:
Quote:
*rövid* |
Quote:
Köszike szépen :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ja , köszi ! :) Néha kicsit értetlenül fogalmazok.. van ilyen :) |
Quote:
a tanyafree óriásom 200 hekin naponta egyszer vesz gabonát kb:) nem!!nemazért mert 100 rakija van:p |
Magyarázátok már el nekem hogy hogy lesz egy oriból 90% barakkos ori. Kicsit kevés a fantáziám.
|
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:51. |