Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fantasy, szerepjátékok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=26)
-   -   M.a.g.u.s. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=32)

Chris 03-23-2006 20:09

Mike: válasz ment :)

mokujin54: szerintem döntse el a többi játékos, mi hiányzik nekik még a csapatból... ;)

Enkidu 03-24-2006 00:32

Quote:

Originally Posted by Chris
mokujin54: szerintem döntse el a többi játékos, mi hiányzik nekik még a csapatból... ;)

Hmm... egy kórosan alulöltözött nimfomán elf papnő? :D

Chris 03-24-2006 08:05

Quote:

Originally Posted by Enkidu
Hmm... egy kórosan alulöltözött nimfomán elf papnő? :D

Alidari nő vagy Ellena papnő nem kéne? :D Vagy a kettő egyszerre? :D :D

Half 03-24-2006 08:14

Oooo afen ide már nem lehet beszállni?? pedig lennék paplovag vagy tűzvarázsló szivesen, ha nagyon kell szimplán varázsló is:D

Chris 03-24-2006 08:31

Half, hétvégén elelmélkedek azon, hogy beférsz-e még a csapatba, aztán majd megbszéljük üzenetben a részleteket, ha igen.
(Lassan összejön egy magánhadsereg kalandozókból :D)

Half 03-24-2006 08:41

Quote:

Half, hétvégén elelmélkedek azon, hogy beférsz-e még a csapatba, aztán majd megbszéljük üzenetben a részleteket, ha igen.
(Lassan összejön egy magánhadsereg kalandozókból :D)

jah lehetne ostromot cisnálni:D
jó én bármi leszek szinte szivesen:D, de a saját stilusában nyomjammajd a karim:D

Enkidu 03-24-2006 21:54

Quote:

Alidari nő vagy Ellena papnő nem kéne? Vagy a kettő egyszerre? :D

De, az is jöhet. Amikor fiatalok voltunk és bohók a MAGUSban, és mindenki mitrill páncélt talált a hordókban a pincében :) , na akkor kellett volna a KM-et rávenni, hogy a karim kapjon egy alidari nőt ajándékba. :D De akkor még nem nagyon volt ilyen irányú érdeklődésem. Most meg már késő, megtanultuk már a dolgok értékét, soha nem lesz az életbe alidari nőm. :cool:

Chris 03-25-2006 06:27

Enkidu: 5000 aranyért már kapsz alidari nőt :D Legközelebb nemesen született karaktert kell választani, aki passzióból kalandozik, akkor pl a szülinapjára kérhet a papától egy alidari nőt :D ;)
(Viszonyítás képp egy zsoldos 100-250 ezüstöt keres egy évben. Mielőtt valaki felhördülne: hogy a Nagy Zöldben nem is ez van írva, elárulom, hogy nem a szerint állapítom meg az árakat és a jövedelmeket, de erről majd később bővebben, ha meglesz a fórum a játéknak.)

Chris 03-25-2006 11:13

Half, kérlek állítsd be a vezérlőpult alatt a privát üzenetek küldését és fogadását, ha ezzel megvagy, leírom mire jutottam... ;)

Mike zoostorm 03-25-2006 11:57

En szivesen bevalalnam az alidari no szemelyet...:D:D:D

Chris: ment privi uzi...;)

Half 03-25-2006 12:57

Quote:

Half, kérlek állítsd be a vezérlőpult alatt a privát üzenetek küldését és fogadását, ha ezzel megvagy, leírom mire jutottam... ;)

Remélem sikerült:D beállitanom jól:D

Enkidu 03-25-2006 19:53

Quote:

(Viszonyítás képp egy zsoldos 100-250 ezüstöt keres egy évben. Mielőtt valaki felhördülne: hogy a Nagy Zöldben nem is ez van írva, elárulom, hogy nem a szerint állapítom meg az árakat és a jövedelmeket, de erről majd később bővebben, ha meglesz a fórum a játéknak.)[/font]

HÖRRR!!! :D Nem hördülünk fel. Én utálok a szabályokba kapaszkodni. A szerepjáték szíve a fantázia és a lelke a beleélés. A szabályok csak mankók.

Mike zoostorm 03-25-2006 20:39

Chris: ment a kari a mail cimedre, nem nagyon rohogni!!! a karigeneralot hasznaltam, ugyhogy nem tudtam csalni az ertekekkel...:(
Meg ment egy privi is...:D

Chris 03-26-2006 21:08

Fontos!

A fórum kész a játékhoz, de egyelőre ne írjatok rá, mert nem tudom elolvasni. Az Online RPG fórumon Aúú moderátor ő eltudja olvasni, én még egyelőre nem. Feltételezem ezt sikerül megoldani a játékkezdésig. Szóval ha azt szeretnétek, hogy eljusson hozzám az írásotok, akkor ide, vagy privát üzenetben írjatok.

Steve 03-27-2006 11:33

Valaki megtudna dobni engem azzal a karigenerálóval, illetve vmi linkkel? Nagyon megköszönném mondjuk gy zölddel;)

Chris 03-27-2006 11:37

Steve: hova mehet zöld?

Arwyl szelleme 03-28-2006 01:03

Nyah! Akkor ki játszik és milyen karakterrel? ;)
Ati: ne dobj ki! Nem írok máshová csak ide. :D

Chris 03-28-2006 08:10

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme
Nyah! Akkor ki játszik és milyen karakterrel? ;)

Aúú - mgelepés karater
Enkidu - tolvaj
Mike - fejvadász
Davalon - Uwel paplovag
Phoenix - lovag
mokujin54 - barbár vagy sámán (jó lenne ha eldöntenéd, és visszajelznél)
Half - kardművész

Arwyl - bárd ?

Arwyl szelleme 03-28-2006 12:13

igen, bárd :)

Chris 03-29-2006 10:47

mokujin54: kérlek írd meg, milyen karaktert választottál, hogy a történetet a szerint tudjam alakítani.

Aki még nem küldött előtörténetet, kérem tegye meg minél hamarabb.
(Lehetőleg jövő hét közepéig)
Előre is köszönöm! :)

Steve 03-29-2006 11:29

Quote:

Steve: hova mehet zöld?

323351
ide és köszönöm:)

Chris 03-29-2006 12:17

(Steve: nézz be a pedáns oridba :D)

Enkidu 03-29-2006 17:24

Quote:

Aúú - mgelepés karater
Enkidu - tolvaj
Mike - fejvadász
Davalon - Uwel paplovag
Phoenix - lovag
mokujin54 - barbár vagy sámán (jó lenne ha eldöntenéd, és visszajelznél)
Half - kardművész
Arwyl - bárd ?

Aztamindenit... nagyon kíváncsi vagyok, hogy fogod ezt összehozni... :D

Chris 03-29-2006 17:51

Én meg arra vagyok kíváncsi, ki hogyan fogja összehozni a karakterét... :rolleyes: :D

Chris 04-04-2006 09:00

Ismételten felhívom a figyelmeteket, hogy az előtörténetek elküldési határideje e héten csütörtök este van. Az e-mail címemet ismeritek, szóval, aki még nem küldte el, annak hajrá!

mokujin54-et el tudja valaki érni?

Davalon 04-05-2006 06:50

Igyekszem, igyekszem csak nagyon el vagyok havazva...:(

Chris 04-10-2006 18:07

Mivel még mindig nem kaptam meg egy-két embertől az előtörténetet, sőt van, akinek se híre se hamva, ezért aki bújt, aki nem...
Ha minden a terveim szerint alakul két hét múlva kezdhetjük a játékot, aki addig elküldi az előtörténetet karakterlapjával együtt, és időm is lesz foglalkozni vele (ugyanis nem véletlen kértem jóval előre az előtörténeteket...) az játszhat, aki nem küldi el, vagy későn küldi és már nem jut időm rá, hogy kidolgozzam a rá vonatkozó részeket, az majd akkor kapcsolódik a játékba, amikor be tudom mesélni.
Akinen nincs elektronikus karakterlapja, az szóljon üzenetben, és küldök neki.

Chris 04-18-2006 07:51

Kérlek, jelezzetek vissza!
Aki eddig küldött anyagot, és megbeszéltük, hogy alakítani kell rajta, az mikorra tudja elküldeni nekem a javított karakterlapot illetve előtörténetet? Ettől függ, hogy mikor tudjuk kezdeni. Részemről valamikor (erre is kérek javaslatokat) jövőhéten kezdhetjük.
Egyelőre úgy néz ki ennyien leszünk a kezdésnél: Aúú, Enkidu, Mike, Half. Amennyiben ezt keveslitek, várhatunk a többiekre. Vélemények?

Half 04-18-2006 12:52

Quote:

Kérlek, jelezzetek vissza!
Aki eddig küldött anyagot, és megbeszéltük, hogy alakítani kell rajta, az mikorra tudja elküldeni nekem a javított karakterlapot illetve előtörténetet? Ettől függ, hogy mikor tudjuk kezdeni. Részemről valamikor (erre is kérek javaslatokat) jövőhéten kezdhetjük.
Egyelőre úgy néz ki ennyien leszünk a kezdésnél: Aúú, Enkidu, Mike, Half. Amennyiben ezt keveslitek, várhatunk a többiekre. Vélemények?

Nekem minimális javitani valóm van remélem jönnek a többiek. De szeretném már elkezdeni nagyon izgatott vagyok:D

Mike zoostorm 04-18-2006 13:07

Quote:

Originally Posted by Half
Nekem minimális javitani valóm van remélem jönnek a többiek. De szeretném már elkezdeni nagyon izgatott vagyok:D

Csak csatlakozni tudok Half hoz.. :)
nekem is csak at kell irni picit az elotortenetet, ahogy mi az megbeszeltuk Chris, meg megcsinalni a karilapot megint es akkor talan neked is at tom kuldeni es megmarad normalisan... En is kezdenek mar...:p
A tortenetet ugye nem tom , de akar negyen is kzdhetunk...En hozza vagyok szokva a kis csapathoz...

Chris 04-18-2006 13:08

Látom, nem voltam egyértelmű...

Tehát, a következő kérdésekre várom a választ:
1. Várjunk-e a többiekre?
2. Ha igen meddig?
3. Ha nem, akkor jövő héten melyik nap lenne jó nektek a kezdésre?
4. Akinek javítani valója van, mikorra tudja küldeni (melyik napra) a javított anyagot?

Értelem szerűen a válaszoktól függően alakul a játékkezdés ideje.

Ui: az, hogy esetlegesen jövőhéten kezdenénk a többek nélkül, nem jelenti azt, hogy ők később ne csatlakozhatnának (nagyrészt rajtuk múlik, mikor kapcsolódnak be a játékba...)

Mike zoostorm 04-18-2006 13:11

Quote:

Látom, nem voltam egyértelmű...

Tehát, a következő kérdésekre várom a választ:
1. Várjunk-e a többiekre?
2. Ha igen meddig?
3. Ha nem, akkor jövő héten melyik nap lenne jó nektek a kezdésre?
4. Akinek javítani valója van, mikorra tudja küldeni (melyik napra) a javított anyagot?

Értelem szerűen a válaszoktól függően alakul a játékkezdés ideje.

Ui: az, hogy esetlegesen jövőhéten kezdenénk a többek nélkül, nem jelenti azt, hogy ők később ne csatlakozhatnának (nagyrészt rajtuk múlik, mikor kapcsolódnak be a játékba...)

1. Ha meg tudjuk csinalni 4 en is a story-t akkor ne.
2. ---
3. Akarmelyik nap jo lenne nekem.
4. javitott anyag + plus karilap holnap ejfel legkesobb.:)

Chris 04-18-2006 13:16

Mike: Köszönöm a választ! :)

Quote:

Originally Posted by Mike zoostorm
1. Ha meg tudjuk csinalni 4 en is a story-t akkor ne. .:)

A kalandot négyen is megtudjátok oldani. Ha később csatlakozik még valaki akkor, ahhoz viszonyítva hogyan boldogultok, tudok nehezíteni a kalandon :D

Mike zoostorm 04-18-2006 13:18

Quote:

Mike: Köszönöm a választ! :)

A kalandot négyen is megtudjátok oldani. Ha később csatlakozik még valaki akkor, ahhoz viszonyítva hogyan boldogultok, tudok nehezíteni a kalandon :D

Akkor szerintem ne varjuk tul sokaig...Bar kivancsi vagyok hogy Auu, Enkidu es Half mit szolnak..

aúú 04-18-2006 14:13

Quote:

Originally Posted by Mike zoostorm
Akkor szerintem ne varjuk tul sokaig...Bar kivancsi vagyok hogy Auu, Enkidu es Half mit szolnak..

Megmondom őszíntén, felőlem kezdhetjük a köv héten a játékot...:)
Én ha várunk még tovább esetleg a többiekre, akkor a köv hónap 1-ig várjunk minimum, mert attól a naptól korlátlan lesz a netem és akkor tök mind1, hogy mennyit leszek fent...:)

Half 04-18-2006 14:31

Hát öszintén.NE várjunk:D ,és amúgy is tudnak később csatlakozni.
Nekem nagyonnagoyn keveste kell módositanom. Ha jól veszme ki a sztorit nem módositja szóval hétvégén elküldöm rmeélm azjó? Ha nem akkor mond meg mikorra és emgcsinálom!

Chris 04-22-2006 08:21

Jó hír: Atinak hála, most már nincs technikai akadálya annak, hogy mesélhessek :)
A játék kezdés most már csak rajtatok múlik, szóval hajrá! :)

Mike zoostorm 04-22-2006 21:08

Quote:

Jó hír: Atinak hála, most már nincs technikai akadálya annak, hogy mesélhessek :)
A játék kezdés most már csak rajtatok múlik, szóval hajrá! :)

Akkor nagyon koszi Ati:)
Es masodszor pedig : sietek ahogy tudok... bar a kov. 3 napom pokol lesz...:(

Chris 04-26-2006 13:29

Valaki tud valamit Enkidu-ról?

aúú 05-04-2006 15:03

Nekem tetszeni a novella amit beraktál amoda az online részhez...:)

All times are GMT +1. The time now is 23:03.