![]() |
Mike: válasz ment :)
mokujin54: szerintem döntse el a többi játékos, mi hiányzik nekik még a csapatból... ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Oooo afen ide már nem lehet beszállni?? pedig lennék paplovag vagy tűzvarázsló szivesen, ha nagyon kell szimplán varázsló is:D
|
Half, hétvégén elelmélkedek azon, hogy beférsz-e még a csapatba, aztán majd megbszéljük üzenetben a részleteket, ha igen.
(Lassan összejön egy magánhadsereg kalandozókból :D) |
Quote:
jó én bármi leszek szinte szivesen:D, de a saját stilusában nyomjammajd a karim:D |
Quote:
|
Enkidu: 5000 aranyért már kapsz alidari nőt :D Legközelebb nemesen született karaktert kell választani, aki passzióból kalandozik, akkor pl a szülinapjára kérhet a papától egy alidari nőt :D ;)
(Viszonyítás képp egy zsoldos 100-250 ezüstöt keres egy évben. Mielőtt valaki felhördülne: hogy a Nagy Zöldben nem is ez van írva, elárulom, hogy nem a szerint állapítom meg az árakat és a jövedelmeket, de erről majd később bővebben, ha meglesz a fórum a játéknak.) |
Half, kérlek állítsd be a vezérlőpult alatt a privát üzenetek küldését és fogadását, ha ezzel megvagy, leírom mire jutottam... ;)
|
En szivesen bevalalnam az alidari no szemelyet...:D:D:D
Chris: ment privi uzi...;) |
Quote:
|
Quote:
|
Chris: ment a kari a mail cimedre, nem nagyon rohogni!!! a karigeneralot hasznaltam, ugyhogy nem tudtam csalni az ertekekkel...:(
Meg ment egy privi is...:D |
Fontos!
A fórum kész a játékhoz, de egyelőre ne írjatok rá, mert nem tudom elolvasni. Az Online RPG fórumon Aúú moderátor ő eltudja olvasni, én még egyelőre nem. Feltételezem ezt sikerül megoldani a játékkezdésig. Szóval ha azt szeretnétek, hogy eljusson hozzám az írásotok, akkor ide, vagy privát üzenetben írjatok.
|
Valaki megtudna dobni engem azzal a karigenerálóval, illetve vmi linkkel? Nagyon megköszönném mondjuk gy zölddel;)
|
Steve: hova mehet zöld?
|
Nyah! Akkor ki játszik és milyen karakterrel? ;)
Ati: ne dobj ki! Nem írok máshová csak ide. :D |
Quote:
Enkidu - tolvaj Mike - fejvadász Davalon - Uwel paplovag Phoenix - lovag mokujin54 - barbár vagy sámán (jó lenne ha eldöntenéd, és visszajelznél) Half - kardművész Arwyl - bárd ? |
igen, bárd :)
|
mokujin54: kérlek írd meg, milyen karaktert választottál, hogy a történetet a szerint tudjam alakítani.
Aki még nem küldött előtörténetet, kérem tegye meg minél hamarabb. (Lehetőleg jövő hét közepéig) Előre is köszönöm! :) |
Quote:
ide és köszönöm:) |
(Steve: nézz be a pedáns oridba :D)
|
Quote:
|
Én meg arra vagyok kíváncsi, ki hogyan fogja összehozni a karakterét... :rolleyes: :D
|
Ismételten felhívom a figyelmeteket, hogy az előtörténetek elküldési határideje e héten csütörtök este van. Az e-mail címemet ismeritek, szóval, aki még nem küldte el, annak hajrá!
mokujin54-et el tudja valaki érni? |
Igyekszem, igyekszem csak nagyon el vagyok havazva...:(
|
Mivel még mindig nem kaptam meg egy-két embertől az előtörténetet, sőt van, akinek se híre se hamva, ezért aki bújt, aki nem...
Ha minden a terveim szerint alakul két hét múlva kezdhetjük a játékot, aki addig elküldi az előtörténetet karakterlapjával együtt, és időm is lesz foglalkozni vele (ugyanis nem véletlen kértem jóval előre az előtörténeteket...) az játszhat, aki nem küldi el, vagy későn küldi és már nem jut időm rá, hogy kidolgozzam a rá vonatkozó részeket, az majd akkor kapcsolódik a játékba, amikor be tudom mesélni. Akinen nincs elektronikus karakterlapja, az szóljon üzenetben, és küldök neki. |
Kérlek, jelezzetek vissza!
Aki eddig küldött anyagot, és megbeszéltük, hogy alakítani kell rajta, az mikorra tudja elküldeni nekem a javított karakterlapot illetve előtörténetet? Ettől függ, hogy mikor tudjuk kezdeni. Részemről valamikor (erre is kérek javaslatokat) jövőhéten kezdhetjük. Egyelőre úgy néz ki ennyien leszünk a kezdésnél: Aúú, Enkidu, Mike, Half. Amennyiben ezt keveslitek, várhatunk a többiekre. Vélemények? |
Quote:
|
Quote:
Csak csatlakozni tudok Half hoz.. :) nekem is csak at kell irni picit az elotortenetet, ahogy mi az megbeszeltuk Chris, meg megcsinalni a karilapot megint es akkor talan neked is at tom kuldeni es megmarad normalisan... En is kezdenek mar...:p A tortenetet ugye nem tom , de akar negyen is kzdhetunk...En hozza vagyok szokva a kis csapathoz... |
Látom, nem voltam egyértelmű...
Tehát, a következő kérdésekre várom a választ: 1. Várjunk-e a többiekre? 2. Ha igen meddig? 3. Ha nem, akkor jövő héten melyik nap lenne jó nektek a kezdésre? 4. Akinek javítani valója van, mikorra tudja küldeni (melyik napra) a javított anyagot? Értelem szerűen a válaszoktól függően alakul a játékkezdés ideje. Ui: az, hogy esetlegesen jövőhéten kezdenénk a többek nélkül, nem jelenti azt, hogy ők később ne csatlakozhatnának (nagyrészt rajtuk múlik, mikor kapcsolódnak be a játékba...) |
Quote:
1. Ha meg tudjuk csinalni 4 en is a story-t akkor ne. 2. --- 3. Akarmelyik nap jo lenne nekem. 4. javitott anyag + plus karilap holnap ejfel legkesobb.:) |
Mike: Köszönöm a választ! :)
Quote:
|
Quote:
Akkor szerintem ne varjuk tul sokaig...Bar kivancsi vagyok hogy Auu, Enkidu es Half mit szolnak.. |
Quote:
Megmondom őszíntén, felőlem kezdhetjük a köv héten a játékot...:) Én ha várunk még tovább esetleg a többiekre, akkor a köv hónap 1-ig várjunk minimum, mert attól a naptól korlátlan lesz a netem és akkor tök mind1, hogy mennyit leszek fent...:) |
Hát öszintén.NE várjunk:D ,és amúgy is tudnak később csatlakozni.
Nekem nagyonnagoyn keveste kell módositanom. Ha jól veszme ki a sztorit nem módositja szóval hétvégén elküldöm rmeélm azjó? Ha nem akkor mond meg mikorra és emgcsinálom! |
Jó hír: Atinak hála, most már nincs technikai akadálya annak, hogy mesélhessek :)
A játék kezdés most már csak rajtatok múlik, szóval hajrá! :) |
Quote:
Akkor nagyon koszi Ati:) Es masodszor pedig : sietek ahogy tudok... bar a kov. 3 napom pokol lesz...:( |
Valaki tud valamit Enkidu-ról?
|
Nekem tetszeni a novella amit beraktál amoda az online részhez...:)
|
All times are GMT +1. The time now is 23:03. |