Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Ismerkedés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Nickmagyarázat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=317)

Ati 06-05-2007 18:51

Quote:

Originally Posted by naramis (Post 101348)
Nevem egyik karakterem után van (szerepjátékbolond vagyok és nem jutott eszembe jobb :eek:)

országom: ködmező - van egy ködlepte mezőröl kép a falon a melóhejemen a monitorom felett, ahol regiztem :D:D

Ööö, hogy HOL van az a kép? :eek:

Cassandra 06-05-2007 19:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 101350)

Tanár bácsi... Mostmár mindenütt a helyesírást fogja ellenőrizni? Mert akkor mostantól használok helyesírásellenörzőt.:)

Ditke 06-05-2007 19:05

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 101350)

A bemutatkozása alapján a kocsmában... biztosan nem csak az a kép volt ködös... :D:D:D

Ati 06-05-2007 19:06

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 101353)
Tanár bácsi... Mostmár mindenütt a helyesírást fogja ellenőrizni? Mert akkor mostantól használok helyesírásellenörzőt.:)

Azért az alap szavakkal szerintem legyünk már tisztában... Mondjuk úgy a 4 betű hosszúságig legalább... :)

Steve 06-05-2007 19:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 101358)
Azért az alap szavakkal szerintem legyünk már tisztában... Mondjuk úgy a 4 betű hosszúságig legalább... :)

melóhej - 7 betű
melóhely - 8 betű

Ati 06-05-2007 19:11

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 101361)
melóhej - 7 betű
melóhely - 8 betű

hely - 4 betű

naramis 06-05-2007 20:05

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 101364)
hely - 4 betű

Majd igyekezem:D

Cit 06-05-2007 20:53

Cit - Az autóm márkájából ered:) (Citroen)

LordYsolt 06-05-2007 21:10

Elég könnyű. Zsolti vagyok - Zsolti a béka, Zsolti a béke, Zsolti a levelibéka -
Szal mindig amikor be akartam írni a nevemet ez jött ki Ysolt. Már akkor tudtam h ez a rendszer bosszúja. Lord - meg azért h az előző életemben tuti h vmi piszok nagy király v. hadúr lehettem és ez a megnevezés jár nekem. A hangok is ezt mondják :D Egy darabig Doki volt a csúfnevem de ez egy hoszú történet és még korhatáros is

Fransisco 06-05-2007 22:01

Quote:

hely - 4 betű

hely - 3 betű, 4 karakter :p:D

Ati 06-05-2007 22:03

Quote:

Originally Posted by Fransisco (Post 101422)

Na akkor pláne! :D

Steve 06-05-2007 22:06

Quote:

hely - 4 betű

Quote:

Originally Posted by Fransisco (Post 101422)

bukóóóó:p
bebebebebebeeee:p:D

zsuzsooo 06-06-2007 18:35

A fórumos nevem egyértelmű, hogy honnan jön. (Aki nem sejti találgasson) ;)

Az ori nevek pedig a Régi magyar mondák című könyvből származnak.
Az első reginél nem tudtam mit írjak, kinyitottam a könyvet és a Szeri szimpatikus név volt.
A következőket is innen néztem ki.:)

kiep 06-12-2007 12:19

Az én nevem onnan ered, hogy 15 éves korom környékén a haverokkal egy kis térre jártunk ki minden este, ahol volt egy falfirka (na jó nagyon sok volt, de a történet szempontjából csak egy fontos). Ezt soha nem sikerült kibogarászni, hogy mi is akar lenni, pedig ehhez mindig értettem. Egyszer azt hittem, hogy sikerült, akkor kiep-nek olvastam (persze ez sem a jó megfejtés volt), akkor ez a név megtetszett, és azóta neten mindenhol ezt a nevet használom bármilyen játékkal is játszok:D:D:D

Gilberta 06-20-2007 10:35

Sziasztok!

Gilberta nick az a nevemből fakad,
orijaim: Neveletlen Nagylány... amikor indult ez (sokadikra) tudtam, hogy nem fogok szép kedves ügyes lányként "üzemelni", s bizony sokszor a neveletlenségem ki is jött:) nagylány része pedig adott.
Kiskacsa für dich: kedvenc nótám volt kislánynak, a "kiskacsa fürdik, fekete tóban...) , s innen bár kicsit átköltve.
szerintem a következő meg a kettő kombinációja lesz:)

---<[madár]>--- 06-20-2007 12:41

végigolvasva ezt a topic-ot eszembe jut egy idézet a fórum regisztrációs oldalról:

Quote:

Javasoljuk, hogy névnek ne a Hódítóban/Queosiában használt országnevedet használd, hanem egy becenevet. Ennek biztonsági okai, valamint játékélvezeti okai vannak, ha mások tudják, hogy mikor vagy ébren és gépközelben, a játékon belül kihasználhatják azt, amikor nem vagy. :)
szóval akkor ezen topic alapján még véletlenül sem lehet beazonosítani a hódos nick-eket a fórum nick-ektől... :rolleyes:

Ati 06-20-2007 12:46

Az itteni nickem az, hogy "Ati", ebből az országnevet tuti nem találod ki. ;) :D:D:D:D:D

---<[madár]>--- 06-20-2007 12:49

na jó, ez igaz, de ha végiglapozunk a topic elejére... :rolleyes: :D:D:D

Szecsa 06-20-2007 12:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 104150)
Az itteni nickem az, hogy "Ati", ebből az országnevet tuti nem találod ki. ;) :D:D:D:D:D

pedig en talaltam nehanyat, ami akár a Tied is lehetne, ha nem lenne másé... :)

egy egyszeru: 374359 5/X Ati Land 8.078

egy sokatmondo: 245144 5/U [SZ] Ati Föisten Országa 11.176
:D :D :D

Xeper 06-20-2007 19:26

Quote:

Szerintem teljesen egyértelműen következik az Ati-ból a H****** (ha titok lenne most :) ) :D

-Fegya- 06-29-2007 08:17

Egy régi hivatali ujság szilveszteri különszámának egyik cikkében a szerző Fegyának hívott. Az egész hivatal ezen az ujságon röhögött és attól kezdve mindenki Fegyának szólított. Innen ered a Fegya név.
Első orim is Fegyaland volt.
Egérkéről nem nyilatkozom.

Penya 06-29-2007 21:04

Quote:

Originally Posted by ---<[madár]>--- (Post 104148)
végigolvasva ezt a topic-ot eszembe jut egy idézet a fórum regisztrációs oldalról: ...

Ha megnézed az első üzenetben szó sincs orinevekről én természetesen az itteni becenévre gondoltam. Arról nem tehetek h voltak akik nem bírtak itt megállni, ami persze nem baj. : )

Burning 06-30-2007 09:42

Quote:

pont a tiedet ne tudnánk, de neked mindegy, mert egész nap itt ülsz:D

Redback 07-01-2007 18:31

Fekete özvegy

Az én nickem anno 4 éve angol órán született.Olvastam a szöveget és a redback szót(aminek a jelentése fekete özvegy,szószerint piros hát a jelentése) nagyon hülyén olvastam kb úgy hogy " rídback" és ezért mindig azzal cikiztek hogy hogy állandóan mondták hogy redback és azóta az nickem :D

Valezius 07-14-2007 10:55

Hát jobb helyet nem találtam, ezért ide írom.
Mivel Valezius a nicknevem, ezért így is szólítanak errefelé (milyen meglepő :D)

Mivel ez elég hosszú így, ezért aki akar nyugodtan szólíthat egyszerűen Vale-nak (amiből a nicknevem eleje is származik :) )

Köszönöm a figyelmet. :)

Redback 07-14-2007 13:08

Ha itt tartunk engem lehet Red-nek,de ezt általában ha nem mondom akkor is így hívnak :D

Nanahara 07-14-2007 14:38

Nanahara Battle Royale című könyv/film egyik főszereplője ritka jó gyerek.
Hatalmas Kúszóbab vmi elvont rockerpunkmittomén ismerősőm hallgatott Alattomos Kúszóbabot(van vmi ilyen együttes?!) s hát mivel alattomos nem vagyok lettem Hatalmas;)

Csokibácsi 07-14-2007 23:32

Quote:

Originally Posted by Nanahara (Post 109583)
Nanahara Battle Royale című könyv/film egyik főszereplője ritka jó gyerek.
Hatalmas Kúszóbab vmi elvont rockerpunkmittomén ismerősőm hallgatott Alattomos Kúszóbabot(van vmi ilyen együttes?!) s hát mivel alattomos nem vagyok lettem Hatalmas;)

Aljas. Aljas Kúszóbab.

K.Réka 07-25-2007 22:45

A Roxane nevű országom egy középázsiai juhász fajtájú harcikutyáról lett elnevezve, aki nagyon a szívemhez nőtt annak idején. A világ legjámborabb kutyája volt egészen addig a pillanatig amíg bennem nem érzett félelmet. Mindegy volt hogy mitől vagy kitől tartottam, ez elég volt neki ahhoz hogy nekimenjen bárkinek. Szeretem ha vigyáznak rám, de ez azért túlzás volt :-)

A Táltoslányt nem igazán akarom itt magyarázni, kevés a hely ahhoz, hogy a táltosság szellemiségét hitelesen át tudjam adni.

Asrea egy sagyarab kanca, akin lovagolni maga a menyország :-) Az első országomnak is ez volt a neve, csak sajnos törölnöm kellett. Az új Asrea már jobban megválogatja, hogy kivel szövizik :-))

Princ 07-26-2007 10:37

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 109554)
Mivel ez elég hosszú így, ezért aki akar nyugodtan szólíthat egyszerűen Vale-nak (amiből a nicknevem eleje is származik :) )

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 111534)
1. hívj Valenak már mondtam

Akkor most Valenak kell szólítani, vagy ez csak egy lehetőség? :rolleyes:

-Ede- 07-27-2007 13:13

az Ede nálam nem csak nick, hanem becenév is(bár sokan nem értik, h a tibort-ami az igazi nevem- hogyan becézike Edének:rolleyes:)
onnan jön h az egyik osztálytársam ránézett a suliban egy ilyen tabló izére(amin a nemzeti színház története volt) és egy szinész valami Ede volt, erre azt mondta(miközben beszélgettünk teljesen más dolgokról):"téged akár úgy is hívhatnánk h Ede";nos azóta a nagytöbbségnek egyszerűen Ede vagyok:D

Valezius 07-27-2007 14:16

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 112090)
Akkor most Valenak kell szólítani, vagy ez csak egy lehetőség? :rolleyes:

A Valezius túl hosszú, egy becenév nem lehet 5karakternél hosszabb :)

Rider Of Rohan 11-05-2007 18:50

Halika:D
Hát a Rider Of Rohan azért lett mert épp ezt a dalt hallgattam,miközben regeltem,de mivel egymagam vagyok 's az lemaradt...
Mert ugye a teljes cím az Rider's Of Rohan...
Röviden ennyi!:cool:

Burning 11-05-2007 19:19

Quote:

Originally Posted by Rider Of Rohan (Post 133784)
Halika:D
Hát a Rider Of Rohan azért lett mert épp ezt a dalt hallgattam,miközben regeltem,de mivel egymagam vagyok 's az lemaradt...
Mert ugye a teljes cím az Rider's Of Rohan...
Röviden ennyi!:cool:

és hosszan mi lenne?

Dragi 11-05-2007 19:24

hmmmm asszem ide nekem is kéne újra firkantanom :)

Croissant 11-05-2007 19:25

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 133793)
és hosszan mi lenne?

Verse - (verse) - refrén - verse - refrén - híd - refrén - refrén
:)

Dragi 11-05-2007 19:29

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 12782)
na szal a nick nevem in the game Dragons_Destiny nos ugye magyarul ez azt jelenti hogy Sárkányok végzete:) na mikor ezt az orit csináltam előtte a tv-ben a Sárkányszív ment onnan jött a Sárkányok=Dragons a Destiny az pedig egy könyvben Desmond Tiny nevezetű manus neve és annak a rövidítése Destiny tehát Végzet. :D
De egyébként egy másik becenevem Szamár:p :cool:

Nos akkor kiegészítés :)

Claívsolais : A Claívsolais, a levegő sárkánya
Minden, levegővel kapcsolatos sárkánylény igen közel áll az emberekhez, mivel a levegő, a légzés alapeleme az ember létezésének.

Ezt az orinevet egy kedves hölgytől kaptam aki a szövim lett volna X-be de sajna a szövi nem jött össze de az orim megmaradt átraktam W-be és ott játszogattam vele és nagyon nagyon megszerettem :)

Szőke Serceg Fehér Dragon : Nos hát az orinév eléggé árulkodó lehet arról hogy Szőke vagyok :) meg ugye Dragon is és miért ne hozhatnánk össze a kettőt :) és mivel Herceg nem vagyok ezért Serceg lettem remélem eléggé bonyolult voltam :)

Ati 11-05-2007 19:34

Én azértse fogom megmagyarázni, hogy az "Ati" honnan van. :p :D:D:D

Dragi 11-05-2007 19:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 133805)
Én azértse fogom megmagyarázni, hogy az "Ati" honnan van. :p :D:D:D

hmmmm örök rejtvény maradsz nekünk Ati :rolleyes:

Redback 11-05-2007 20:23

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 133802)
...
Szőke Serceg Fehér Dragon voltam ..

Ezt az oridat a szövim meg akarta támadni de mondtam hogy nem nagyon kéne mert sejtem kié ez az ori.Beigazolódott :D

All times are GMT +1. The time now is 05:52.