![]() |
Nem tölti be az oldalt rendesen. Nem tudok regisztrálni! :confused:
|
Quote:
|
|
Quote:
Ez már Dus feladata lesz, majd ő segít, szerintem ;) |
Quote:
Kérlek, próbáld meg újra. :) És ahogy előttem is írták, bármilyen kérdés, óhaj, sóhaj, panasz esetén akár itt is kérdezhetsz, de regisztráció után már praktikusabb az oldalon privát üzenet formájában, vagy a játékos kívüli fórumon. :) Laci: nem írtál hülyeséget, sőt, köszönöm, hogy gyorsan válaszolsz, mikor nem vagyok itt. :) |
sikerült! :)
|
Quote:
A szabályokról: nem olyan sok az a szabályzat, ami most fent van, szerintem kb. fél óra alatt feldolgozható. Főleg, hogy a fele kb. olyan, ami magától érthetődő (pl. nem káromkodunk, nem öljük meg a másik karakterét, stb.). Egyszer ha átolvasod az bőven elég. A többi úgyis kialakul játék közben, főleg, ha előtte elolvasol néhány meglévő hozzászólást is. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szóval, ha ennyire bírod, akkor megoldható azért. :D |
Olyan mintha mégsem jelenne meg rendesen az oldal ... Ha kijelölöm akkor tudom olvasni, amúgy fekete sok minden.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De szerencsére más böngészőkkel is meg lehet ám tekinteni. Pl. Firefox, Google Chrome, Safari, Opera, esetleg IE 8 és beállítani amit kiírt (ha kell, akkor leírom újra). Én leginkább a foxot ajánlanám, de a másik topicból ítélve, ne a 3.6-ot rakd fel. :) |
Quote:
Szegény Red. :D |
Quote:
Látom, benéztél. Remélem játszani is fogsz majd. :) |
Élesítve lett a fórumon a 2.1.1-es verzió. Többnyire apró, de hasznos kis módosításokat tartalmaz. Bővebben a főoldalon, és még bővebben a fórumon. Csak egy csokor mostani fejlesztés miatt lett a verziószám módosítva, csak jelképes az egész. :)
|
Ma indult egy kaland a fogadóban. Hogyha valaki tervezte, hogy jön játszani, megnézi mi ez, akkor ajánlom, most regizzen, mert még, ha siet, be tud kapcsolódni ebbe a kalandba (egy kis rásegítéssel, részletek ott, pm-ben). :)
A fórum most elég aktív. És stabilan aktív, ami elég fontos. Egy mese fut 4 karakterrel, és most indul egy másik 4-6 karakterrel, ahova be lehet még csapódni. Várunk mindenkit. Azokat is, akik nem tudják mi ez, de szívesen kipróbálnának egy szerepjátékot: http://www.lanawin.hu ! :) |
Láttam, hogy egy-egy történetnél felül vannak nevek! Ez azt jelenti, hogy azok vehetnek részt vagy szólhatnak hozzá?
|
Azt jelenti, hogy nekik szól, vagyis róluk. Ettől függetlenül szerintem be lehet kapcsolódni, ha valaki szeretne, és akkor a következő reagba a mesélő őt is beleírja.. :)
|
Quote:
De ettől függetlenül, menet közben is be lehet csapódni bárhova. Ebben az esetben, a későbbiekben annak a karakterneve is ott fog szerepelni, aki közben csatlakozott be. Tehát röviden: a mese adott szálán, aktuálisan játszó játékosok. :) |
Köszönöm a választ. Most már értem :)
Sajnos ma nem tudok csatlakozni, de ami késik, azért eljő :) |
Jelentem időközben már lehet varázslatokat tanulni, kész a komplett varázslati rendszer + rengeteg kisebb fejlesztéstől kezdve, a hibák javításán át, sok-sok apróságot sikerült megcsinálni. :)
És nem rég beregisztrált a 80. karakter (80-as sorszám) Jelenlegi statisztika: Statisztika kezdete: 2010.02.25. 20:45:00 Azóta kb. 54 nap telt el! Ahányan regisztráltak: 80 Jelenlegi karakterszám: 64 Ebből írt hozzászólást: 39 Ebből írt IC hozzászólást: 33 IC hozzászólások: 671 OOC hozzászólások: 297 + külső fórum Fórum verzió: 2.1.2 Várunk mindenkit. ;) |
Friss statisztika:
Statisztika kezdete: 2010.02.25. 20:45:00 Azóta kb. 58 nap telt el! Ahányan regisztráltak: 85 Jelenlegi karakterszám: 66 Ebből írt hozzászólást: 44 Ebből írt IC hozzászólást: 36 IC hozzászólások: 734 OOC hozzászólások: 321 + külső fórum Fórum verzió: 2.1.2 Főbb fejlesztés az elmúlt időben: - Kezdő küldetések, amivel egy olyan játékos is könnyen bele tud tanulni a játékba, aki még nem látott frpg oldalt életében soha. :) - Chat fal... mert kérték a felhasználók. :) Aki kedvet kapott: http://www.lanawin.hu |
Alig több, mint egy hete írtam, de a statisztika merőben megváltozott. :)
Statisztika kezdete: 2010.02.25. 20:45:00 Azóta kb. 67 nap telt el! Ahányan regisztráltak: 111 Jelenlegi karakterszám: 82 Ebből írt hozzászólást: 53 Ebből írt IC hozzászólást: 46 IC hozzászólások: 1110 OOC hozzászólások: 403 + külső fórum Fórum verzió: 2.1.2 Főbb fejlesztések az elmúlt napokban: - Felújításra került az ooc, avagy a játékon kívüli fórum. Most már ez is "teljes" értékű fórum lett önmagában, és nem szükségeltetik külön regisztráció hozzá, nem úgy, mint az eddigi külső fórumhoz. Oldal: http://www.lanawin.hu |
Ismét friss statisztika. Csak hogyha valakinek megjönne a kedve. :)
Statisztika kezdete: 2010.02.25. 20:45:00 Azóta kb. 87 nap telt el! Ahányan regisztráltak: 153 Jelenlegi karakterszám: 106 Ebből írt hozzászólást: 67 Ebből írt IC hozzászólást: 60 IC hozzászólások: 1673 OOC hozzászólások: 738 + külső fórum Fórum verzió: 2.1.3 Látszik, hogy mind üzenetben, mind a játékosok számában szépen megnövekedett az oldal. És remélem ez a tendencia folytatódni fog. :) Azt is lehet látni, hogy időközben élesítésre került a 2.1.3-as verzió, ismét egy csokornyi fejlesztéssel. Még mindig várunk mindenkit szeretettel: http://www.lanawin.hu |
Egy szerintem kifejezetten jó eredmény:
"Elmúlt 10 percben jelenlévő karakterek száma: 10" :) Hát, inaktívnak nem éppen mondható. ;) Várok innen még bárkit, akinek kedve van. :) Még mindig www.Lanawin.hu ... |
De rég írtam ide, és azóta mennyi minden történt... :)
Kezdetnek egy kis statisztika: Statisztika kezdete: 2010.02.25. 20:45:00 Azóta kb. 154 nap telt el! Ahányan regisztráltak: 328 Jelenlegi karakterszám: 170 Ebből írt hozzászólást: 108 Ebből írt IC hozzászólást: 99 IC hozzászólások: 3556 OOC hozzászólások: 2213 Fórum verzió: 2.1.5 Rengeteg új fejlesztés, és egyre többen vagyunk. :) Várunk mindenkit szeretettel. ;) Gyertek, és játszatok egy jót! :) http://www.lanawin.hu |
Jelentem, 5000 jtékbeli hozzászólást elérte a fórum... hát, egy éve nem gondoltam volna, hogy ilyesmi bekövetkezik. Úgy tűnik, mégis. :)
|
Quote:
|
Quote:
Na jó, persze, ha nem alkottam volna meg az oldalt... de akkor is a játékosok érdeme, ők írták a hozzászólásokat. :) |
Így újra belelendülvén egyre jobban tetszik. :)
|
Quote:
Remélem most kicsit tovább maradsz majd, mint szoktál. :D Jó esetben az aktivitás maradásra késztet. :) |
Quote:
Közben nemsokára eléri a fórum a 10 ezer hozzászólást. :) |
Nagy nap a mai a játékban, ugyanis az oldal néhány perce érte el a tízezer hozzászólást. :) Úgy gondolom, hogy ez nem egy kis mennyiség. Természetesen, ez nagyrészt a játékosok érdeme, így köszönettel tartozom nekik. Ha esetleg valaki kedvet kapna, tudja hol találjon minket. Ha mégsem, akkor: www.Lanawin.hu ! :)
|
Jó nosztalgiázni itt a régi üzenetek között, az anno még a Hódító belső fórumára írt hozzászólások összesítését olvasva. :) És ki gondolta volna, hogy abból a kis kezdeményezésből ekkorára növi magát a játék?! Hát, én nem, de nagyon örülök neki. :)
A fórumon szép lassan elérjük az 1000. kiosztott sorszámot (1000. regisztráció) - bár sajnos sokan törölve lettek, elsősorban a karakternév miatt. Ám ez így is hihetetlennek tűnik. 1000 karakter! És akkor meg sem említettem, hogy már-már a 15.000 hozzászólást súrolja a fórum. Ebből ugyan "csak" 8688 darab jelenleg játékon belüli, de ez is egy hatalmas teljesítmény. Ez a közel 9000 hozzászólás nagyjából 9 millió karakternyi szöveget jelent. Nézzétek csak meg a téma elején szereplő összefoglalókat - hosszú?? Nos, olyanból 900 darab kéne, hogy kiadja az összes hozzászólást. Hát, fú, sok. :) Persze, ezek csak számok. A hangulat, na az, ami elvarázsol. Te is részt vennél benne?? Gyere, és játssz: www.Lanawin.hu! Várunk mindenkit szeretettel. ;) |
És máris túl a 15 ezer hozzászóláson. Ráadásul a 8888. IC (játékon belüli) hozzászóláson is, ami bár nem oly kerek szám, mégis figyelemreméltó, hogy szinte egybeesett a 15000. hozzászólás írásával. :)
|
Az 1000. regisztráció is megtörtént. :) Bár sokan nincsenek már meg ebből, és azokból a játékosokból is sokan inaktívak, mégis egy szép szám szerintem. :)
|
És a jövőhéten ismét nekiugrunk egy Lanawin - Hódító fórum integrációnak. :)
|
Quote:
Köszi! :) |
All times are GMT +1. The time now is 09:28. |