Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Anime (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3085)

none 08-25-2010 20:09

Quote:

Originally Posted by none (Post 259886)
na eljutottam oda, hogy belenézzek egy kicsit a Narutoba.. de arról nem adok leírást úgyis sokan ismerik..:)

ezen kívül egy anime-et láttam mostanában, ami nekem kifejezetten tetszett..:)
A témája a go nevű táblás játék..
Hikaru no go: http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.77

no naruto-t "befejeztem" véleményem a ~400 részről sok unalmas rész van benne és nekem sokszor hiányzott, hogy Naruto-nak legyen már valami új technikája.. de az utolsó 20-30-40 rész a shippuuden-ből viszont nekem kifejezetten tetszett itt volt az, hogy elkezdtem várni mi lesz a folytatás, volt még néhány ilyen pillanat benne, de szerintem eddig itt a legizgalmasabb az anime..
összeségében nekem: 10ből 8as főleg ez a pár rész miatt, amúgy 7es:)

Redback 08-25-2010 20:17

Quote:

Originally Posted by none (Post 261490)
no naruto-t "befejeztem" véleményem a ~400 részről sok unalmas rész van benne és nekem sokszor hiányzott, hogy Naruto-nak legyen már valami új technikája.. de az utolsó 20-30-40 rész a shippuuden-ből viszont nekem kifejezetten tetszett itt volt az, hogy elkezdtem várni mi lesz a folytatás, volt még néhány ilyen pillanat benne, de szerintem eddig itt a legizgalmasabb az anime..

Amit hallottam a narutoról, az az, hogy hihetetlenül sok filler van benne. Én például Dragon Ball Z-t szerettem volna megnézni, de 2 ok miatt nem néztem:
1. Nehéz megtalálni az összes részt, és feliratot
2. Nagyon nagyon sok benne a filler.
Ezért nézem a Dragon Ball Kai-t, egy 150 részes összefoglalója a DBZ-nek, csak fillerek nélkül és felújjítva.

none 08-25-2010 20:24

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 261495)
Amit hallottam a narutoról, az az, hogy hihetetlenül sok filler van benne. Én például Dragon Ball Z-t szerettem volna megnézni, de 2 ok miatt nem néztem:
1. Nehéz megtalálni az összes részt, és feliratot
2. Nagyon nagyon sok benne a filler.
Ezért nézem a Dragon Ball Kai-t, egy 150 részes összefoglalója a DBZ-nek, csak fillerek nélkül és felújjítva.

nem olyan rossz, csak néha bele kell pörgetni, egy-egy részt átugrani..:D
dragon ball z-t én szinkronossan találtam meg és az annyira elvette a kedvem, hogy hagytam a fenébe.. :)

Dus 08-25-2010 20:36

Quote:

Originally Posted by none (Post 261490)

Szabad megtudni, hogy honnan szedted le az összes részt?? :) Én is néztem régebben, de lemaradtam, aztán elkezdtem töltögetni mindig az újat, majd valamiért abbahagytam. De szívesen végignézném. :)

Redback 08-25-2010 20:51

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 261505)
Szabad megtudni, hogy honnan szedted le az összes részt?? :) Én is néztem régebben, de lemaradtam, aztán elkezdtem töltögetni mindig az újat, majd valamiért abbahagytam. De szívesen végignézném. :)

ment privi :)

none 08-25-2010 20:57

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 261505)

http://www.naruto-kun.hu én spec innen szedtem le a javát a végét torrentről, mert megaupload-hoz ipt kellett váltanom mindig..:)

Dus 08-26-2010 11:25

Hehe, ugyan azt írtátok. :D

Köszi szépen! :)

none 08-26-2010 16:56

no nekem is lenne egy kérdésem azokhoz, akik nézik a naruto-t.. új rész melyik napon szokott kijönni?:)

Dus 08-26-2010 21:03

Az általatok adott oldalon kint van. :)

"A következő részek megjelenései:
2010.09.02. ~ 176. rész # Iruka, a tanársegéd
2010.09.09. ~ 177. rész # Iruka próbái "

Tehát úgy nézem Csütörtökönként. :)

none 08-26-2010 21:21

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 261621)
Az általatok adott oldalon kint van. :)

"A következő részek megjelenései:
2010.09.02. ~ 176. rész # Iruka, a tanársegéd
2010.09.09. ~ 177. rész # Iruka próbái "

Tehát úgy nézem Csütörtökönként. :)

fel se tűnt..:D
de amúgy köszi

Rotcsa 09-01-2010 09:22

http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.2577

Nurarihyon no Mango, avagy Grandchild of Nurarihyon.

"A régi időkben az emberek félték a youkai-okat.
Azt, aki az élükön állt és uralta Száz Démon Éji Felvonulását,
úgy ismerték, mint a youkai-ok legfőbb Parancsnokát.
De, egy másik névvel is illették....
Az zűrzavar ura...Nurarihyon."

Ezekkel a sorokkal kezdődik ez a roppant érdekes és izgalmas anime, mely a Weekly Shounen Jump lapjain megjelenő, Shiibashi Hiroshi mangájából készült, ami Japánban még mindig fut.

Egy elég jó kis anime, még elég új, csak 8 rész van kész a 24 ből.
Én már 7 et láttam és tényleg tetszik. :) Szerintem végig fogom nézni!

vityu 09-01-2010 16:17

Quote:

Originally Posted by Rotcsa (Post 262395)
http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.2577

Nurarihyon no Mango, avagy Grandchild of Nurarihyon.

"A régi időkben az emberek félték a youkai-okat.
Azt, aki az élükön állt és uralta Száz Démon Éji Felvonulását,
úgy ismerték, mint a youkai-ok legfőbb Parancsnokát.
De, egy másik névvel is illették....
Az zűrzavar ura...Nurarihyon."

Ezekkel a sorokkal kezdődik ez a roppant érdekes és izgalmas anime, mely a Weekly Shounen Jump lapjain megjelenő, Shiibashi Hiroshi mangájából készült, ami Japánban még mindig fut.

Egy elég jó kis anime, még elég új, csak 8 rész van kész a 24 ből.
Én már 7 et láttam és tényleg tetszik. :) Szerintem végig fogom nézni!

Már jelöltem, hogy meg akarom nézni, csak előbb megvárom az összes részt!:)

none 09-01-2010 16:19

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 262428)

hm.. én is pont így vagyok vele :)

Rotcsa 09-01-2010 18:18

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 262428)

Eddig mind a 8 at láttam, tetszett! :)
Csak a fófószer haja ne állna olyan hülyén....:D

Kutyuleee 09-05-2010 15:26

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 201182)
Casshern sins - Ezt 12. részig láttam, mert eddig ennyinek csináltak magyar feliratot. Szerintem 2008 legjobb animéje. (Regisztrált AnimeAddicts tagoknak letölthető)

Én ezt kezdtem el nézni most a napokban, de tényleg baromi jó:) nekem nagyon tetszik ez a posztapokaliptikus világkép ami van benne:D
Amúgy simán nézhető online is ott magyar felirattal

vityu 09-05-2010 18:25

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 262773)
Én ezt kezdtem el nézni most a napokban, de tényleg baromi jó:) nekem nagyon tetszik ez a posztapokaliptikus világkép ami van benne:D
Amúgy simán nézhető online is ott magyar felirattal

Igen, de ez egy újítás, és akkor még nem volt. :)

Ati 09-09-2010 08:52

http://www.dannychoo.com/post/en/25791/Anime+Bento.html

Kutyuleee 09-11-2010 15:29

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 245083)
Sword of the stranger: Ez viszont egy nagyon jó, szintén egy részes történelmi, szamurájos anime. Ez 10/10 volt nálam.

The tower of Druaga - The swords of Uruk: Ez pedig egy régebben már látott anime folytatása. Nem volt olyan jó, és fele olyan vicces sem, mint az első, de attól még nagyon jó volt. És igezán nem is hiányoztak az első részek poénjai, mivel egy komolyabb hangvételű fantasy animéről van szó.
(

Míg az elöbbit éppen most fejeztem be, és tényleg kivállóra sikerült:) egyértelműen 10/10.
Addig a másiknak éppen kezdem lassan az első sorozatát:)

none 09-11-2010 17:24

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 263652)
Míg az elöbbit éppen most fejeztem be, és tényleg kivállóra sikerült:) egyértelműen 10/10.
Addig a másiknak éppen kezdem lassan az első sorozatát:)

ilyen ajánlás után én se tudom kihagyni (a másodikat) :D
nojó csak unatkozom és amit épp elkezdtem tegnap az piszkosul unalmasnak tűnt így hamar feladtam.. :)

de amit láttam mostanában:
Beck: http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.449
egy underground rock zenekar életét mutatja be, főszereplő egy 14 éves srác Koyuki, a srác az elején egy teljessen átlagos iskolás, sőt még egy kicsit szürkébb is.. a végére meg már ő "viszi" majd a bandát..:)
nekem spec tetszett a történet és a zenéje is..:)

vityu 09-11-2010 18:07

Most a Blade of the Immortal-t kezdtem el nézni. Nekem tetszik. Eddig csak azon vagyok kiakadva, hogy az a remek szamuráj, minden részben meghalt volna, ha tudna :) A szamurájos animék kedvelőinek azért éppen ajánlom, bár még csak a felénél járok, nem tudom, hogy mit hoz a vége. :)

vityu 09-11-2010 22:36

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 263682)
Most a Blade of the Immortal-t kezdtem el nézni. Nekem tetszik. Eddig csak azon vagyok kiakadva, hogy az a remek szamuráj, minden részben meghalt volna, ha tudna :) A szamurájos animék kedvelőinek azért éppen ajánlom, bár még csak a felénél járok, nem tudom, hogy mit hoz a vége. :)

Hát nem biztos, hogy olyan rettenetesen ajánlom. A szokásosnál is rosszabb végű animék kedvelőinek viszont nagyon. A történettel nem kezdet el felpörögni az esemény, megtartotta végig a közepes/lassú tempót, amivel kezdődött... Nem volt olyan hűde kivalló darab.

Kutyuleee 09-12-2010 21:06

Mind2öt láttam már, és hát hasonló véleménnyel vagyok:)
Amúgy én most ezt terveztem mára, állítólag elég jó féle:
Pale Cocoon

none 09-12-2010 22:33

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 263772)
Pale Cocoon

ez egy picit elvont nekem..:) vagy inkább csak túl tömör..
de belenéztem ebbe az anime-be: http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.1976
ugyanaz az író/rendező, mint a pale cocoon-nak..
csak azért kezdtem bele, mert a másiknak nagyon tetszett a képvilága, egész szép volt és eddig ez se csúnya.. :)

vityu 09-12-2010 22:38

Most éppen a The sacred balcksmith-be kezdtem bele. Eddig marhára tetszik, mondjuk nagyon szeretem a fantasyt. Ajánlom azoknak, akik szeretik! :)

vityu 09-13-2010 16:27

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 263772)
Pale Cocoon

Már egy ideje le van töltve a gépemen, és mivel nicns itt a barátnőm, akivel a másikat nézem, ezért ezt dobtam be. Hát nekem NAGYON TETSZETT! 10/10!

none 09-14-2010 18:33

http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.1312
egy 9 perces kis anime.. animeaddicts-on szépen le van írva, ha érdekel vkit..

none 09-14-2010 22:39

Highschool of the Dead
most ebbe kezdtem bele.. a kaptár című filmre emlékeztet.. de nekem eddig viszonylag tetszik..:)

vityu 09-14-2010 22:50

Quote:

Originally Posted by none (Post 263922)
Highschool of the Dead
most ebbe kezdtem bele.. a kaptár című filmre emlékeztet.. de nekem eddig viszonylag tetszik..:)

Még ebbe se néztem bele, mert még nincs meg mind :) Zavar ha váni kell :) Szeretem 1-2 délután alatt letolni egy ilyen rövidke animét :)

A The sacred blacksmith-ről meg annyit, hogy sokat csökkent a szememben a sztori, mert a 12 részbe képesek voltak 1-2 fillert is berakni... 2 rész van hátra, ez fogja eldönteni, hogy 7/10, 8/10, vagy 9/10. Jelenleg 8 körül van...

Rotcsa 09-21-2010 12:44

Quote:

Originally Posted by none (Post 263922)
Highschool of the Dead

Sajna nem 24, hanem csak 12 részes lett az anime, de eddig ez tetszett a legjobban! :D Komolyan, még az Elfen Liednél is jobban bejön.
Szerintem alapmű lesz.....
Ami vel jellemezni lehetne leginkább az a csapategység, zombiek, vér, vér,akció, pörgős kis zene, valamint a feszülő rucik és elő-elő villanó mellek, valamint egyéb női testrészek..:D

Most a Narurihyon no Mangonak várom a további részeit, a legutóbbi, amiben a démonűző kiscsaj megidéz vagy 4 shikigamit az nagyon ott volt!:D

none 09-21-2010 13:29

Quote:

Originally Posted by Rotcsa (Post 264554)
Sajna nem 24, hanem csak 12 részes lett az anime, de eddig ez tetszett a legjobban! :D Komolyan, még az Elfen Liednél is jobban bejön.
Szerintem alapmű lesz.....
Ami vel jellemezni lehetne leginkább az a csapategység, zombiek, vér, vér,akció, pörgős kis zene, valamint a feszülő rucik és elő-elő villanó mellek, valamint egyéb női testrészek..:D

Most a Narurihyon no Mangonak várom a további részeit, a legutóbbi, amiben a démonűző kiscsaj megidéz vagy 4 shikigamit az nagyon ott volt!:D

szerintem 10ből hetes (túl erős az ecchi jellege).. :) nem annyira rossz, de számomra nem volt átütő se.. :) amúgy semmi befejezése nem volt szóval akár még folytathatnák is, ha akarnák..:)
de messze van ez az elfen lied-tól:)
mostanában a one piece című "szösszenetbe" kezdtem bele.. :D (alig 460 részes)
http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.121

Rotcsa 09-26-2010 18:10

Guint Saga

Nem semmi kis anime, tegnap kezdtem el nézni, már a 13. résznél tartok és csak azért hagyom időnként abba, mert már nem bírja a szemem :D

A kezdeti és végcím-zene nekem nagyon tetszik, a szererplők mind jellemtanilag, grafikailag és hova tartozást tekintve is egészen finomra hangoltak. Egy igazi fantazy az egész...:)) szerintem alapműként fogják számon tartani. Ajánlom mindenkinek.

vityu 09-26-2010 19:13

Quote:

Originally Posted by Rotcsa (Post 265129)
Guint Saga

Nem semmi kis anime, tegnap kezdtem el nézni, már a 13. résznél tartok és csak azért hagyom időnként abba, mert már nem bírja a szemem :D

A kezdeti és végcím-zene nekem nagyon tetszik, a szererplők mind jellemtanilag, grafikailag és hova tartozást tekintve is egészen finomra hangoltak. Egy igazi fantazy az egész...:)) szerintem alapműként fogják számon tartani. Ajánlom mindenkinek.

Most akarom elkezdeni, hogy az AA-n végre megcsinálták! :)

none 09-27-2010 18:21

Quote:

Originally Posted by none (Post 264559)
mostanában a one piece című "szösszenetbe" kezdtem bele.. :D (alig 460 részes)
http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.121

no.. mostmár kicsit jobban belementem ebbe az animebe.. nagyon beteg..:) a humor csillagos ötös benne..
vannak benne harcok meg minden más, de a vígjáték jellege a legnagyobb erőssége szerintem..

none 10-11-2010 01:51

amit most kezdtem el: Psychic Detective Yakumo
érdekesnek tűnik ez az anime.. eddig egy részt fordított le az animeaddicts csapata, de az alapján nem rossz.. nekem a grafika is kifejezetten tetszett.. ismertető még nincs..:)
ja igen műfaját tekintve krimi és misztikus.. én sok reményt fűzök hozzá egyenlőre remélem nem csalódok..:)

none 10-14-2010 12:39

egújabb amit tegnap/ma néztem meg: Ga-Rei:Zero
egész jó kis anime.. (bár az első rész ahogy indult azt hittem nem is folytatom, de a rész vége nagyon váratlan volt, ezért nagyon megfogott..)
a történet alapja, hogy egy, illetve kettő csoport (de a második nem igazán szerepel az anime-ben) harcol a szellemekkel/természetfelettivel.. az első két rész időben az azt követő 7-8 után áll valjóában az elején a történet közepébe csapnak.. majd utána mutatják be a szereplőket és hogy mi történt előzőleg.. alapjában véve fantasy.. de van benne egy erőteljes drámai beütés is..:)
(nem akartam olyan leírást írni, ami igazán a történetről szólna, mivel én nem szeretek olyat olvasni.. és amúgy is csak 12 rész az egész:))
http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.2114

vityu 10-14-2010 13:23

Quote:

Originally Posted by Rotcsa (Post 265129)
Guint Saga

Megnéztem, tetszett, ajánlom mindenkinek! :)

Kutyuleee 10-14-2010 19:52

Quote:

Originally Posted by none (Post 267250)
egújabb amit tegnap/ma néztem meg: Ga-Rei:Zero
egész jó kis anime.. (bár az első rész ahogy indult azt hittem nem is folytatom, de a rész vége nagyon váratlan volt, ezért nagyon megfogott..)
a történet alapja, hogy egy, illetve kettő csoport (de a második nem igazán szerepel az anime-ben) harcol a szellemekkel/természetfelettivel.. az első két rész időben az azt követő 7-8 után áll valjóában az elején a történet közepébe csapnak.. majd utána mutatják be a szereplőket és hogy mi történt előzőleg.. alapjában véve fantasy.. de van benne egy erőteljes drámai beütés is..:)
(nem akartam olyan leírást írni, ami igazán a történetről szólna, mivel én nem szeretek olyat olvasni.. és amúgy is csak 12 rész az egész:))
http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.2114

van belöle anime??? én csak a mangáját olvasgattam:)

Hex 10-14-2010 19:55

elég sok animéről írtatok itt, ha lesz időm, akkor tuti megnézem valamelyiket. Jelenleg csak a narutot nézem :D

none 10-14-2010 20:59

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 267297)
van belöle anime??? én csak a mangáját olvasgattam:)

van.. 2008as anime.. nem tudom mennyire fedi le a mangát az anime, mivel nem olvastam, de talán nem teljessen ugyanaz..:)(főleg mert a manga 2010ig futott)
amúgy amiért elkezdtem az anime-et az a zene, ami az első részben szól..:D

Rotcsa 10-21-2010 17:22

Death Note-A halállista

Jelenleg ezt nézem, nagyon jó! :) Egy percre sem unatkoztam rajta eddig!
a 18. résznél tartok.

All times are GMT +1. The time now is 03:26.