![]() |
Quote:
összeségében nekem: 10ből 8as főleg ez a pár rész miatt, amúgy 7es:) |
Quote:
1. Nehéz megtalálni az összes részt, és feliratot 2. Nagyon nagyon sok benne a filler. Ezért nézem a Dragon Ball Kai-t, egy 150 részes összefoglalója a DBZ-nek, csak fillerek nélkül és felújjítva. |
Quote:
dragon ball z-t én szinkronossan találtam meg és az annyira elvette a kedvem, hogy hagytam a fenébe.. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hehe, ugyan azt írtátok. :D
Köszi szépen! :) |
no nekem is lenne egy kérdésem azokhoz, akik nézik a naruto-t.. új rész melyik napon szokott kijönni?:)
|
Az általatok adott oldalon kint van. :)
"A következő részek megjelenései: 2010.09.02. ~ 176. rész # Iruka, a tanársegéd 2010.09.09. ~ 177. rész # Iruka próbái " Tehát úgy nézem Csütörtökönként. :) |
Quote:
de amúgy köszi |
http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.2577
Nurarihyon no Mango, avagy Grandchild of Nurarihyon. "A régi időkben az emberek félték a youkai-okat. Azt, aki az élükön állt és uralta Száz Démon Éji Felvonulását, úgy ismerték, mint a youkai-ok legfőbb Parancsnokát. De, egy másik névvel is illették.... Az zűrzavar ura...Nurarihyon." Ezekkel a sorokkal kezdődik ez a roppant érdekes és izgalmas anime, mely a Weekly Shounen Jump lapjain megjelenő, Shiibashi Hiroshi mangájából készült, ami Japánban még mindig fut. Egy elég jó kis anime, még elég új, csak 8 rész van kész a 24 ből. Én már 7 et láttam és tényleg tetszik. :) Szerintem végig fogom nézni! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Csak a fófószer haja ne állna olyan hülyén....:D |
Quote:
Amúgy simán nézhető online is ott magyar felirattal |
Quote:
|
|
Quote:
Addig a másiknak éppen kezdem lassan az első sorozatát:) |
Quote:
nojó csak unatkozom és amit épp elkezdtem tegnap az piszkosul unalmasnak tűnt így hamar feladtam.. :) de amit láttam mostanában: Beck: http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.449 egy underground rock zenekar életét mutatja be, főszereplő egy 14 éves srác Koyuki, a srác az elején egy teljessen átlagos iskolás, sőt még egy kicsit szürkébb is.. a végére meg már ő "viszi" majd a bandát..:) nekem spec tetszett a történet és a zenéje is..:) |
Most a Blade of the Immortal-t kezdtem el nézni. Nekem tetszik. Eddig csak azon vagyok kiakadva, hogy az a remek szamuráj, minden részben meghalt volna, ha tudna :) A szamurájos animék kedvelőinek azért éppen ajánlom, bár még csak a felénél járok, nem tudom, hogy mit hoz a vége. :)
|
Quote:
|
Mind2öt láttam már, és hát hasonló véleménnyel vagyok:)
Amúgy én most ezt terveztem mára, állítólag elég jó féle: Pale Cocoon |
Quote:
de belenéztem ebbe az anime-be: http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.1976 ugyanaz az író/rendező, mint a pale cocoon-nak.. csak azért kezdtem bele, mert a másiknak nagyon tetszett a képvilága, egész szép volt és eddig ez se csúnya.. :) |
Most éppen a The sacred balcksmith-be kezdtem bele. Eddig marhára tetszik, mondjuk nagyon szeretem a fantasyt. Ajánlom azoknak, akik szeretik! :)
|
Quote:
|
http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.1312
egy 9 perces kis anime.. animeaddicts-on szépen le van írva, ha érdekel vkit.. |
Highschool of the Dead
most ebbe kezdtem bele.. a kaptár című filmre emlékeztet.. de nekem eddig viszonylag tetszik..:) |
Quote:
A The sacred blacksmith-ről meg annyit, hogy sokat csökkent a szememben a sztori, mert a 12 részbe képesek voltak 1-2 fillert is berakni... 2 rész van hátra, ez fogja eldönteni, hogy 7/10, 8/10, vagy 9/10. Jelenleg 8 körül van... |
Quote:
Sajna nem 24, hanem csak 12 részes lett az anime, de eddig ez tetszett a legjobban! :D Komolyan, még az Elfen Liednél is jobban bejön. Szerintem alapmű lesz..... Ami vel jellemezni lehetne leginkább az a csapategység, zombiek, vér, vér,akció, pörgős kis zene, valamint a feszülő rucik és elő-elő villanó mellek, valamint egyéb női testrészek..:D Most a Narurihyon no Mangonak várom a további részeit, a legutóbbi, amiben a démonűző kiscsaj megidéz vagy 4 shikigamit az nagyon ott volt!:D |
Quote:
de messze van ez az elfen lied-tól:) mostanában a one piece című "szösszenetbe" kezdtem bele.. :D (alig 460 részes) http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.121 |
Guint Saga
Nem semmi kis anime, tegnap kezdtem el nézni, már a 13. résznél tartok és csak azért hagyom időnként abba, mert már nem bírja a szemem :D A kezdeti és végcím-zene nekem nagyon tetszik, a szererplők mind jellemtanilag, grafikailag és hova tartozást tekintve is egészen finomra hangoltak. Egy igazi fantazy az egész...:)) szerintem alapműként fogják számon tartani. Ajánlom mindenkinek. |
Quote:
|
Quote:
vannak benne harcok meg minden más, de a vígjáték jellege a legnagyobb erőssége szerintem.. |
amit most kezdtem el: Psychic Detective Yakumo
érdekesnek tűnik ez az anime.. eddig egy részt fordított le az animeaddicts csapata, de az alapján nem rossz.. nekem a grafika is kifejezetten tetszett.. ismertető még nincs..:) ja igen műfaját tekintve krimi és misztikus.. én sok reményt fűzök hozzá egyenlőre remélem nem csalódok..:) |
egújabb amit tegnap/ma néztem meg: Ga-Rei:Zero
egész jó kis anime.. (bár az első rész ahogy indult azt hittem nem is folytatom, de a rész vége nagyon váratlan volt, ezért nagyon megfogott..) a történet alapja, hogy egy, illetve kettő csoport (de a második nem igazán szerepel az anime-ben) harcol a szellemekkel/természetfelettivel.. az első két rész időben az azt követő 7-8 után áll valjóában az elején a történet közepébe csapnak.. majd utána mutatják be a szereplőket és hogy mi történt előzőleg.. alapjában véve fantasy.. de van benne egy erőteljes drámai beütés is..:) (nem akartam olyan leírást írni, ami igazán a történetről szólna, mivel én nem szeretek olyat olvasni.. és amúgy is csak 12 rész az egész:)) http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.2114 |
Quote:
|
Quote:
|
elég sok animéről írtatok itt, ha lesz időm, akkor tuti megnézem valamelyiket. Jelenleg csak a narutot nézem :D
|
Quote:
amúgy amiért elkezdtem az anime-et az a zene, ami az első részben szól..:D |
Death Note-A halállista
Jelenleg ezt nézem, nagyon jó! :) Egy percre sem unatkoztam rajta eddig!
a 18. résznél tartok. |
All times are GMT +1. The time now is 03:26. |