Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   CABAL Online (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3032)

Remedy 10-03-2008 15:53

Jelentem leszedtem egy Cabal verziot, es gond nelkul siman ment vele minden.

Linkelem oket:

I would suggest you download my client from here :

1. Megashares Link - http://webprod2.megashares.com/index...5 included.exe
2. MegaUpload Link (Link valid for 21 days, until the 14th of October) - http://www.megaupload.com/?d=1A366TPC
3. steekR Link - http://www.steekr.com/n/15-26/f/13406318/

en a masodikrol szedtem le :)

BeeLord 10-03-2008 15:59

Quote:

Originally Posted by puma (Post 192613)
kipróbáltam én is.
azt írják az okosok,hogy a hivatalos oldalon lévő 406-os update el van cseszve és ezért hal meg a game a betöltés közben.tess updatelni máshonnan és megyen a játék.

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 192627)
Leszedtem a telepítőt az eredeti oldalról. Fel is ment a gépre. Elindítom a játékot és elindul az update. De valamiért nem tudja letölteni a fájlokat. Azt írja próbáljam meg újra. Hol cseszem el vajh a dolgot?

Quote:

Originally Posted by puma (Post 192629)
hsz 113!
tessék mán olvasni is:p
amúgy ne onnan szedd le,mert xar.

update_379_1.dat - ezt próbálja perpill leszedni a launcher, nem túl sok sikerrel. Nem értem, hogy ez milyen kapcsolatban áll a 406-os update-tel és azzal a problémával, hogy a játék az indítás után bezárja magát.

Na nem mintha bármit is értenék egyelőre ezzel a játékkal kapcsolatban.:o

[HTPA]GeeForce 10-03-2008 15:59

No akkor lehet gyülekezni a Jupiter szerveren. :D

Az mondom, hogy a nem hivatalos oldalakról leszedett verziókat tessék NAGYON ALAPOSAN átnézetni vírusírtóval, mge spyware keresővel, meg amid csak van, mert SOKSZOR van bennük keylogger, meg trójai! És elég idegesítő, amikor feltörik a karakteredet, és az összes pénzedet kilopják belőle!

[HTPA]GeeForce 10-03-2008 15:59

Bee, szedd le rólam, vagy szedd le onnan, ahonnan Remy. Akkor sok gondod nem lehet.

http://www.mininova.org/tor/1870383

Elméletileg már 2-en seed-eljük Princ-szel.

BeeLord 10-03-2008 16:12

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 192633)
Bee, szedd le rólam, vagy szedd le onnan, ahonnan Remy. Akkor sok gondod nem lehet.

http://www.mininova.org/tor/1870383

Elméletileg már 2-en seed-eljük Princ-szel.

Köszönöm, de azt hiszem inkább törlöm a rákba mindazt, amit eddig letöltöttem és keresek diákmunkát, hogy legyen WoW-om. Most valahogy túl türelmetlen vagyok ahhoz, hogy szarakodjak egy játék elindításával.

Burning 10-03-2008 17:41

na, kezdek agyvérzést kapni:D
leszedtem a 155 megás 404 datot és sikerült is betenni a helyére. játék elindul, és ezt nem is akarja leszedni...az update befejeződik és mikor nyomom a 'Start Cabal'-t kiírja a következőt:
File is corrupt!
C:\Program Files\Game-Masters.com\Cabal Online (Europe)\Data\cabal.enc

árulja már el valaki, hogy most mi baja van már megin?:S

Ati 10-03-2008 17:47

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 192637)
File is corrupt!

Dehát kiírta... Korrupt. Meg kell vesztegetned! :D:D:D

Druida 10-03-2008 18:11

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 192634)
Köszönöm, de azt hiszem inkább törlöm a rákba mindazt, amit eddig letöltöttem és keresek diákmunkát, hogy legyen WoW-om. Most valahogy túl türelmetlen vagyok ahhoz, hogy szarakodjak egy játék elindításával.

wowozni akarsz télleg???? mertha igen, akkor pm-ben dobok neked egy msnt, és ő elmagyarázza hogy hogyan játszhatsz ingyen :)

Remedy 10-03-2008 18:12

Ne izeljetek mar, nezzetek meg a linket amit irtam es menni fog :)

[HTPA]GeeForce 10-03-2008 21:21

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 192637)
na, kezdek agyvérzést kapni:D
leszedtem a 155 megás 404 datot és sikerült is betenni a helyére. játék elindul, és ezt nem is akarja leszedni...az update befejeződik és mikor nyomom a 'Start Cabal'-t kiírja a következőt:
File is corrupt!
C:\Program Files\Game-Masters.com\Cabal Online (Europe)\Data\cabal.enc

Ezen tudunk segíteni, átdobom ezeket az dnc file-okat msn-en.

Druida 10-04-2008 11:19

Gee, egyik haverom is leszedné a játékot, szabad neki? :o

Burning 10-04-2008 14:55

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 192651)
Ezen tudunk segíteni, átdobom ezeket az dnc file-okat msn-en.

akkor légyszíves gyere msn-re, mert már tényleg örülnék, ha ennyi ráfordított idő után játszhatnék is már:o

laci 10-04-2008 14:57

Te Gee, biztosan működik a torrent amit felraktál? Már vagy egy órája töltöm a 0%-ot. :D

Druida 10-04-2008 15:40

Quote:

Originally Posted by laci (Post 192701)
Te Gee, biztosan működik a torrent amit felraktál? Már vagy egy órája töltöm a 0%-ot. :D

működik, mi már leszedtük.

laci 10-04-2008 16:40

Quote:

Originally Posted by laci (Post 192701)

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 192704)
működik, mi már leszedtük.

Hát akkor biztosan nincs bekapcsolva a gépe, azért nem jön a game :rolleyes:

[HTPA]GeeForce 10-04-2008 16:47

Laci: muszáj volt kikapcsolni a gépet egy kicsit, azonnal bekapcsolom!
Druida: 1. működik? :D 2. aha, odaadhatod neki, ha de csak ha a Jupiterre jön :P
Burning: Remélem msot fentvagy MSN-en, mert most tudok menni!

laci 10-04-2008 16:51

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 192707)

Ugyan már, ne szabadkozz, bőven ráér a dolog, de most már annyit írtál erről a játékról hogy muszáj megnéznem :cool:

[HTPA]GeeForce 10-04-2008 16:53

ok belőttem, elméletileg meg y a forced seeding :P bár Princ is elméletileg seedeli szóval nem értem miért 0% :(

laci 10-04-2008 16:57

Lehet hogy nálam van a probléma, de nem tudom, mi lehet az... pedig az előbb már újra is indítottam, hátha beindul, de nem. Mindegy, várok türelemmel :)

(az számít hogy a Trackersnél azt írja hogy "Hostname not found"?)

Druida 10-04-2008 17:26

Quote:

Druida: 1. működik? :D 2. aha, odaadhatod neki, ha de csak ha a Jupiterre jön :P

holnap 6körül kiderül hogy műkszik-e :)

Burning 10-04-2008 17:38

Quote:

bocs, Gee, de most már nem fog összejönni...a jövőhét meg húzós lesz eléggé, szóval sokat kell tanulni, de majd egyeztetünk;)

[HTPA]GeeForce 10-04-2008 18:22

Ok.
Én meg gyorsan felhúzom magam 50. szintüre, és csinálok egy Hódítós klánt. szerintem már legalább 6-an jelenzték, hogy jönnének kipróbálni a játékot. :)

[HTPA]GeeForce 10-04-2008 18:24

Laci, a torrent fut, nem tudom mi lehet a hiba. Szerintem te is utorrenttel próbálkozol, és az összeakad az én azureusommal. :(
Szedj le egy azureust a letöltés erejéig, aztán töröld le. :)

Vagy használd azokat a linkeket, amiket Remy beírt ide. neki jól működik a dolog, tudott jönni játszani. :)

laci 10-04-2008 19:00

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 192725)
Laci, a torrent fut, nem tudom mi lehet a hiba. Szerintem te is utorrenttel próbálkozol, és az összeakad az én azureusommal. :(
Szedj le egy azureust a letöltés erejéig, aztán töröld le. :)

Aha... és tényleg azt használok, de az azureust nem ismerem, telepítés után van valami, amit be kell rajta állítanom, vagy csak simán elindítom a letöltést?

Aztán lehet hogy marad a Remy féle megoldás.

(és bocs hogy offolom a topicot :o)

Stev 10-04-2008 19:20

Quote:

Originally Posted by laci (Post 192730)
Aha... és tényleg azt használok, de az azureust nem ismerem, telepítés után van valami, amit be kell rajta állítanom, vagy csak simán elindítom a letöltést?

Aztán lehet hogy marad a Remy féle megoldás.

(és bocs hogy offolom a topicot :o)

Nekem a Remy féle megoldás működik! Most tartok a kari készitésnél!;)

[HTPA]GeeForce 10-04-2008 20:01

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 192733)
Nekem a Remy féle megoldás működik! Most tartok a kari készitésnél!;)

Juhéj! :)
Sajnos ma már nem tudok Cabalban játszani, de légyszi, gyere hozzánk a Jupiter szerverre! :)

Stev 10-04-2008 21:37

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 192741)
Juhéj! :)
Sajnos ma már nem tudok Cabalban játszani, de légyszi, gyere hozzánk a Jupiter szerverre! :)

Ott vagyok. ;)

BeeLord 10-05-2008 12:16

Tegnap leszedtem a játékot az egyik Remedy által ajánlott linkről - végig jött 350-400 k/s sebességgel. Valami 45 perc alatt lent is volt. Szóval ha valakinek nem megy a torrent, innen is simán le lehet szedni rövid idő alatt.

No de maga a játék nekem nem jött be túlságosan. Az persze egyéni problémám, hogy gyenge hozzá a gépem, de első benyomásként egy animével kevert wowot kaptam. Elhiszem, hogy egyénivé válik a játék, ha foglalkozik vele az ember kicsit, de erre nem volt türelmem.:o

Azt meg személyes sértésként éltem meg, hogy a karakterkreálásnál még csili-vili cuccban volt a figurám, majd ahogy kész lettem, egy fekete bőrruhát kapott és a hátán egy rozsdás fémlap lengett fegyverként.:D És azt is nehezen hittem el, mikor egy nyuszi megölt.:D

Viszont az vicc, hogy a hivatalos honlapon lévő eredeti setup.exe-vel telepítve egyszerűen nem működik a játék. Tegnap megpróbáltam megint és nem indul el vele az update.

Druida 10-05-2008 18:20

Gee egyelőre működik :) ha rákkattintok hogy jupiter akkor kijön ilyen hogy channel 1 channel 2, stb. itt mire kell h kattintsak? vagy semmire?

Remedy 10-05-2008 18:23

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 192830)
Gee egyelőre működik :) ha rákkattintok hogy jupiter akkor kijön ilyen hogy channel 1 channel 2, stb. itt mire kell h kattintsak? vagy semmire?

Vmelyik zoldre, ami nem premium. :) En a 7-esen voltam mar parszor, de tok mindegy. :)

[HTPA]GeeForce 10-05-2008 18:24

Hát amelyik szerón játszani akarsz. Gyere pl a 7-es szerverre, Remy-vel ott játszottunk múltkor. :)

Ha gondolod, most belépek, és játszhatunk egyet. PM-ben megírod a karaktered nevét?

Druida 10-05-2008 18:46

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 192834)
Hát amelyik szerón játszani akarsz. Gyere pl a 7-es szerverre, Remy-vel ott játszottunk múltkor. :)

Ha gondolod, most belépek, és játszhatunk egyet. PM-ben megírod a karaktered nevét?

Elina13 a nevem, channel 7re regiztem :) kb 10perc és bent leszek.

[HTPA]GeeForce 10-05-2008 18:54

Mindegy hova regelsz a szerveren belül :) A jupiterre ha regeltél, bármelyik channelre beléphetsz a 20 közül. :)
Én most a 20-ason vagyok, de te ne gyere oda :P
lv 50 alatt nem nagyon rédemes, mert rögtön levernek. :)

Druida 10-05-2008 20:06

Gee, köszönöm a lehetőséget ez a játék nagyon tetszik :) az irányítása perfekt, nagyon tetszik ez a kattintgatós módszer :) a képi megjelenítés is tökéletes. így összefoglalva sokkal jobb mint a wow. asszem a wowban is egy új normális szerveren elkezdek majd játszani, közben ezt is viszem majd. bár eléggé akaadozik 1024x768 felbontáson is :( min csökkentsek hogy ne akadozzon ennyire?

[HTPA]GeeForce 10-05-2008 20:28

huha fogalmam sincs :D nálam elfut 1600*1200-ba maxon.. ed mindjárt utanánézek, hogy mit érdemes leszedni.

laci 10-05-2008 20:29

Mi van akkor ha azt írja ki hogy nem sikerült csatlakoznom a szerverhez? Telt ház, és addig kell próbálkoznom amíg becsúszom?

Druida 10-05-2008 20:51

a barátom most kezdte el letölteni. Gee elkezdenéd neki seedelni ha megkérlek?

[HTPA]GeeForce 10-05-2008 20:52

Druida:

Húzd le:
a rendering distance-ot 3-asra
a shadow-ot 2-esre
a blur-t 2-este
a water effect-et 3-asra.

Kapcsold ki:
Snow, rain, wind-et

Ezek eszik a legjobban a gépedet.

[HTPA]GeeForce 10-05-2008 20:53

Quote:

Originally Posted by laci (Post 192844)
Mi van akkor ha azt írja ki hogy nem sikerült csatlakoznom a szerverhez? Telt ház, és addig kell próbálkoznom amíg becsúszom?

Igen, de keress olyan csatornát, ami nincs tele.
A Jupiteren általában az 1-es, 3-as, 6-os, 12-es, 19-es szokott tele lenni.
A channel mellett van egy ilyen kis bigyó, ha sárgás, akkor van hely, ha tök piros, akkor tele van.

[HTPA]GeeForce 10-05-2008 20:55

visszaálltam seed-elni, lehet szedni.
De egyébként kipróbáltam én is, Remy linkje működik. Ott sokkal gyorsabban le tudja szedni, mert nem 25-tel jön majd neki, hanem 300-zal. :)

All times are GMT +1. The time now is 07:17.