![]() |
Még belefértem! :D
|
Teljest tudott lőni valaki?
|
Quote:
Az ország szerinti rendezés sokkal praktikusabb, ha a 6. párbajon jön egy új ország, akkor nem akarom keresgetni, hogy tartozik-e valakihez, egyszerűen az országhoz lesz rendelve a pontszám. Ha valaki ne adj isten kizárásra kerülne, az új országgal újra játszhat, értelemszerűen 0pontról indulva. Quote:
|
én csak a számomra logikátlan rendszerre tettem kifogást. amennyiben ti elintéztétek magatok között vagy találtál rá szabályt akkor rendben.
|
Quote:
Nem akartam vadászni arra, hogy kinek ki az orija, aztán 3párbajjal később bejelentse, hogy ja bocs azzal én játszottam. Remélem ezt meg lehet érteni :) |
Lehet már tudni mikor lesz a következő? Esetleg, ha lehet az időpontra szavazni, akkor ne szombaton, max este/éjjel. Javítanom kéne az átlagomon:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Vale, azt meg lehetne oldani, hogy ha vasárnap lesz, akkor vagy fejeződjön be legkésőbb délután 5re (és a végét már akkor sem tom lejátszani), vagy kezdődjön 9körül? Persze, ha valakinek nem tetszik... nekem úgysincs pontom :rolleyes:
Az eredményeknél a 3. helyezettnek ott van a kapott VIP-kör is. A többieknek nincs, kicsit furi. |
Quote:
Este 9körül nem fog kezdődni, de 5-re akár vége is lehet. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de azért kössz:rolleyes: |
Na akkor lehet jelentkezni az újra.
Elnéztem a napokat, az ori mégse lesz szabin :) |
Milyen Extra szabály?(én sehol nem látok róla semmit)
És neked pl miért van belökve mind2 orid?:D A másikkal ki játszik? |
Quote:
Ha benn lesz, akkor megmondom az extra szabályt :) |
Na és már olvasható is az extra szabály.
|
Pfff
Mi ez???
Ez teljesen ellentétje a fair játéknak... Az az ori teljes gömbkollekciót készíthet bárkinek... Ki fog azzal az orival belépni? Ki biztosítja azt nekem,hogy pártatlan személy?:D Honnan tudjam ki ő mikor Anonym? Más is beléphet késöbb nem csak ő... |
Quote:
Ezek a szabályok, én biztosítom, hogy pártatlan személy, a gömbkollekcióról meggyőződhetsz magad, mivel vari az a 10lesz benne, a teljesből láthatod, hogy nem fog támadni. Hm utóbbi jó kérdés, akkor nincs mit tenni, be kell lépnem az elején és kiírni a fórumra, hogy ki is az. Nehogy más eljátsza, hogy ő az :) Aztán amikortól lopható, akkor m Természetesen, ha ezek után nem akarsz résztvenni a párbajban, szólj és nem veszlek be ;) |
Quote:
(vegyél be de nem látom az értelmét mi szükség van erre az orira) |
Quote:
De ha a párbaj elején mindenki megjelenik, akkor nem szórakozunk, hanem majd eleve később lép be. |
Quote:
Ha valaki más se lép be akkor Harsz suta belép. Bejöna forumra. megírja melyik betüjel. Nem lehet ütni,lopni,varizni.(amig el nem jön a pillanat) De ha én 30perc után egyből lopom akkor, hogy ellenörzöd,hogy én loptam-e? Ha varit nem gyártasz benne??? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Viszont megjött az ihletem, az a baj, hogy régi anponim párbajban gondolkodtam. Tehát a végső változat: Harsz nem lép be, amikor belép, akkor beírtja a fórumra a betűjét. Mivel a saját nevét írja ki, így nem tudja más eljátszani, hogy ő Harsz :) Egyszerű és nagyszerű :D |
Egyébként meg kicsit vicces, hogy Harsszal párbajt tudok indítani, de párbajba belépni nem :rolleyes:
|
Quote:
|
A másik topicban, gondoltam oda illik, ha már a pontozásokat is oda írom.
|
Nem igazán értem miért is jó ez:)
|
megint ötödik lettem, ez utolsó pillanatban vertek be:(
|
Mivel jövő hétvégén nem leszek, így szombaton lesz a következő párbaj, péntek után úgyse tudok majd több embert felvenni.
|
Quote:
|
kevés volt a védelem, sokat viharozgattam:D
|
na ezt szépen elfelejtettem
|
Salamoni döntés született :)
Aki párbajozni akar megkapja a lehetőséget a vasárnapi meccs előtt, holnap már nem lehetett 16órás kezdést beállítani, pedig még csak 15:55van :p nem része a pontgyűjtésnek Akinek drága a 100vipkör, de akar játszani, az kérhet orit, természetesen :) Hú de kár, hogy ezt nem írhatom be se a V fórumra, se a közösre :p |
Vasárnapra meghirdetve a következő kör, ha nagyon alacsony lesz az érdeklődés, akkor 2hónap nyári szönet után szeptemberben folytatódik :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Jó ez a párbajsorozat csak kicsit elkéstem a nevezéssel :) majd jővöre is lesz ilyen akkor szóljatok.
|
All times are GMT +1. The time now is 18:24. |