![]() |
Quote:
A lényeg, amit harmadjára írok le, hogy MOST ALAPBÓL NE legyen ilyen senkinél. Mostantól kezdje el figyelni a rendszer, és mostantól ha bárkinél ilyet tapasztal lőjje be neki ezt a számos valamit. |
Quote:
|
Quote:
Hiába kezdenénk elölről a szokásai nem változnának, mert ő is aktívan nyomja a távolt. Inkább,ha csak 1%-ról van szó külön kivizsgálás azokban az orinkban,hogy ne kelljen annak is aki csak aktív. |
Quote:
Mert szerinted most mi alapján vannak az emberek kiválogatva, véletlenszerűen? :) |
Nekem lenne egy furcsa kérdésem. Lehet, hogy én vagyok nagyon buta, hogy nem vettem sehol észre, de hol is lehet anarchban átadni az országot?? Azaz, hol lehet elérni ezt a funkciót??
Köszi a válaszokatt! ;) |
Quote:
|
Remélem jó helyre írom:
Amikor az intézőbe akarom állítani au épületek sorrendjét, akkor az első katt után, csak a legfelső párat jeleníti meg és újra rá kell kattintani az intéző gombra. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mielőtt egy nagyobb értékű éles eladást csinálsz, érdemes egy próbaországot "eladni", hogy megnézd hogyan működik a dolog. Fontos például, hogy nem VIP DARABSZÁMOT kell megadni, hanem KÖRSZÁMOT, tekintettel arra, hogy különböző szolgáltatóktól különböző mennyiségű kör érkezik. |
Nekem nem kell pötyögnöm. Mondjuk nem is csodálkozom, mert nálunk nappal tök random, hogy ki távolozik, mert általában bennt van mindenki elég gyakran. De nem tudom elképzelni, hogy ez miért olyan hatalmas probléma! A legfontosabb, hogy a játék tiszta legyen, ne legyen csalás.
Mondjuk ki is találtam egy olyan script beállítást amivel ha nem kell még pötyögni számot, akkor szerintem el lehet kerülni! Bár nem értek hozzá...Lehet hülyeség... |
Kérdés!
Milyen sorrendben jön ki a pénz a segélyből? Tehát ha van mondjuk 500.000 megtakarítás, és ki akarok venni 200k-t, akkor az csak onnan jön ki, vagy az erdeti segélynek is bizonyos %-át? Nem akartam kipróbálni, mert nincs szükségem most rá, de ki tudja, hogy mikor lehet, és ezért inkább nem babrálnám! |
Quote:
ps: bar ketlem, hogy olyan nehez lett volna barmilyen oriban osztani 100 aranyat, utana kivenni 15-ot, es kiprobalni :P |
Quote:
De igazából én is így láttam értelmét! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Még ráérek kipróbálni, mert ha jól tudom, előszőr le kéne fogyasztanom az eladni kívánt orinak a VIP köreit, amiből van még bőven ;) Jah, és persze, kört kell megadni, de mostmár nem tudom kijavítani a dipiben, mert elraktam őket szabira... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Lehet, hogy nem olvastam... :D:o |
Quote:
Akkor valahol félrenéztem... Az árba meg be van kalkulálva ;)...nagyábol...:) |
huhh, nagyon zsír minden!!! :):)
egy dolog egy kicsit zavaró ami lehetne jobb:o az, hogy a beállításoknál nem lehet alapból kivenni a szabis orikat, mert akkor nem kellene minden pontlistába lépéskor megtennem :o |
így sem kell.
Egyszer beállítod a pontlistában, és ha ugyanarról a gépről nézed legközelebb, akkor úgy lesz, ahogy legutóbb hagytad... |
Quote:
csak eddig 2külön gépről néztem, azért nem maradt úgy, de most jó, köszi :) |
A pénzosztűssal kapcsolatban történt valami, ami elkerülte a figyelmemet?
Arra gondolok, hogy 99% a morálom, 1x-es pici piros nyillal csökken... 200 hektár, 2550 lakos... Kiosztok 56.000.000 aranyat. A morál ugyan 100% lesz, de a piros nyilacska nem fordul át zöldbe. Ez miért van? Nem kéne neki karácsonyfává változnia? :S |
Quote:
|
He?
*rövid* |
Quote:
Komolyra fordítva: ez uigyan olyan, mint amikor 95%-os katmolállal ütsz 5-öt és 3 nyilacskával felmegy, majd pár óra múlva egy kis pirossal elindul lefelé. |
Quote:
|
Quote:
Ez olyan, mintha ütnél ötöt, a morálod %-os értéke megváltozna 95%-ról 100%-ra, de nem kapna zöld nyilat. Értsd: nem zöld nyíl miatt menne fel 100-ra, majd csökkenne lassan, hanem egyszerűen maradna piros nyilas a katmorálod, csak átíródna a szám. Totál nem ugyanz. :S |
Ez a morálváltozó elég misztikus dolog :D
|
Quote:
Ez az én elgondolásom. |
Hát én csak annyit tudok, hogy amikor megfigyeltem a B-ben, a szövetségeseim folyamatos pénzosztók voltak, vagyis adták rendesen a népnek. 1,5milla arany ment nekik, hogy legyen morál. És naponta adták, míg én 2-3naponta adtam 100-200k aranyat, de csak, hogy ne menjen 90% alá. És attól a pénztől a népem boldogabb volt, mint az övék, és nem voltak 3nyilas morálesések, stb.
amúgy meg mi a fenének osztassz te 56millát 2500embernek ??? :D:D:D |
azért, hogy karácsonyfám legyen. erre maradt a kis piros nyíl.
biztos buta vagyok, de én még mindig nem értem... ráadásul totál vadi zsír új ország, nem hiszem, hogy a rendszeres pénzosztáshoz "hozzászoktak volna" a lakosok, mint a te esetedben... talán ha 1 hetes az ország.volt 1 milliárd 56 milla pénzem, gondoltam kiosztok 56 millát, hogy szép kerek szám maradjon meg. vártam, hogy kék 100 legyen a morálom, és mellette 3x-os zöld nyilacska. erre lett 100% morál, meg piros nyíl....... nem értem. |
Quote:
80% morál, osztok, lett 95%, de ugyanúgy 2x piros nyíl :(:(:mad: lehet, hogy volt vmi ami miatt az a két piri nyíl nem tűnhetett el? mert teljesen tanácstalan voltam én is :S |
Nálam ez mindennapos jelenség,nem nagyon foglalkoztam vele :p
|
Az ország eladással kapcsolatban lenne kérdésem.
Ha megveszek egy orit, akkor az nem kerül automatikusan összekapcsolásra. Vagy lehet kérni, hogy kerüljön? |
Quote:
|
Nekem is a távolozási számbeírással van egy kis gondom. Rendszersen előfordul, hogy beírom a számot, kattintok, mire azt mondja, hogy helytelen, azt a számot írjam be ami az ablakban van. Kiad egy másik négyjegyűt, és azzal már működik. Eddig nem volt ebből gikszer, de ha időzített távolozásról van szó, és 2 mp-vel kv előtt eljátssza, abból probléma is lehet.
|
All times are GMT +1. The time now is 14:02. |